Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha a párom ismerőseire (3 db)

Miért van az ha a párom ismerőseire rosszat mondok, akkor mindig összeveszik velem? Normális ez?

(2 éve vagyok férjnél, de már lassan 4 éve vagyunk a párommal együtt! Van egy 18. hónapos kislányunk, most várjuk a 2. babánkat! )

Legjobb válasz: Valószinû nagyon ragaszkodik hozzájuk

Valószinû nagyon ragaszkodik hozzájuk
Szerintem , ha o a te barataidrol ismeroseidrol rosszat mondana te is kialnal melettuk!Biztosan a ferjed ismeri a baratainak multjat , mondhatsz te amit akarsz.En is voltam hasonlo hejzetbe, es rajottem jobb ha megtartom magamnaka velemenyemet, es a vegen megis nekem lett igazam , idovel rajott a ferjem , hogy a csalad fontosabb mint a baratok , ismerosok!
Talán azért mert az õ ismerõsei õt is minõsítik. Vagy szereti õket és ezzel megbántod. Ez teljesen normális reakció, egyébként sem kell rosszat mondani senkire.
A kérdező hozzászólása: akkor azt miért van hogyha az ismerõsei engem "bántanak", akkor õ azt szó nélkül elnézi nekük??
mond el neki ugyanezeket
Ha cinikus lennék azt mondanám, csináld meg te is ezt vele.De ez nem megoldás, viszont érdemes lenne elgondolkodni miért bántod te a barátait/esetleg féltékeny vagy rájuk?/ és aztán egy este, amikor nyugi van megbeszélném vele.Szemtõl szembe mond meg mennyire bánt az téged amikor nem pártol ki vagy nem érezteti veled hogy te fontosabb vagy mindenkinél.Na persze attól, hogy estenként nem ugyanaz a véleményetek valamirõl az cseppet sem baj, ne fogd fel tragikusan.Ha kell válts taktikát!/hadd lepõdjön meg, tudod ilyesmi"hát persze-igazad van -természetesen drágám"/Csak meg ne szokja!Próbálj meg kialakítani barátságot valamelyik barátjával, találj témát/mondjuk a pároddal kapcsolatban/, így ha látják mennyire szereted õt, talán jobban összecsiszolódtok és nem lesz annyi vita ebbõl kettötök közt sem.

Miért van az, hogy a Facebook jó pár ismerősömet elérhetőnek jelez, viszont ha rákattintok valakire, és kijön a chat ablak, akkor olyan, mintha abban a pillanatban lelépett volna, vagy azt jelzi, hogy telefonról van?

Ez rengeteg ismerősöm esetén előfordul, viszont ha bezárom a chat ablakot, akkor kb fél perc múlva megint elérhetőnek jelzi őket?

Legjobb válasz: Nálam ugyanez van, pont most dumáltunk errõl az egyik ismerõssel. Valami nagyon nem stimmel,mert én pl. az üzenõfalra képeket sem tudok fölrakni, ráadásul bal oldalon, ha kijelzi, hogy valaki valamit megosztott, vagy lájkolt, vagy akármi, rákattintok, utána eltûnik a szám ami ezt jelzi, majd pár perc múlva ugyanazokat megint kijelzi....valamit nagyon elbaltáztak fészbukéknál.

Nálam ugyanez van, pont most dumáltunk errõl az egyik ismerõssel. Valami nagyon nem stimmel, mert én pl. az üzenõfalra képeket sem tudok fölrakni, ráadásul bal oldalon, ha kijelzi, hogy valaki valamit megosztott, vagy lájkolt, vagy akármi, rákattintok, utána eltûnik a szám ami ezt jelzi, majd pár perc múlva ugyanazokat megint kijelzi....valamit nagyon elbaltáztak fészbukéknál.
ugyanez a problémám nekem is egy ismerõssel! Hiába írok neki el se olvassa=bár lehet direkt) és mindig ez a le -fel van, ha rálépek akkor lemegy.. tudtál vele beszélni?
Igen, a chat amúgy mûködött köztünk. Sokan panaszkodnak erre a problémára, azért csak megoldják majd. Nálam a képfeltöltés már helyre állt. Üdv.
Akkor ennek ellenére tudtál vele beszélni, csak mindig online-offline váltakozott? Nekem el se olvassa amit írok..de azt jelzi h fent játszik..

Miért van az, hogy úgy érzem pár ismerősömet irritálja ha a közelükben vagyok?

Vagy lehet reális a megérzés? Furcsán viselkednek ha meglátnak mintha nem akarnák hogy szóljak hozzájuk. Nem is köszönnek az meg a másik. 16/F

Legjobb válasz: Valószínüleg azért, mert valami miatt nem kedvelnek.

Valószínüleg azért, mert valami miatt nem kedvelnek.
Ezt akkor tudnám megválaszolni, ha a közelemben lennél.
Ugye tudod, hogy erre mi nem fogunk tudni válaszolni? Oda kell menni és megkérdezni. Magamból kiindulva: engem a folyamatosan panaszkodó, a szóf0só, és a másokat kibeszélõ emberek irritálnak. Gondold végig, nem jellemzõ-e rád valamelyik. Esetleg az is lehet, hogy hallottak rólad valamit a hátad mögött, ami miatt kínosnak érzik a társaságodat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!