Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha a párom (218 db)

Ez miért van? Miért nagyszájú ha a párommal van csak?

Kutyám 2 éves,kistest? keverék kutya. Nem lesz hosszú annyi a lényeg hogy ha velem van csak lent akkor nyugis,minden kutyával barátkozik,tök lazán sétálunk,nagyon jól nevelt. Viszont ha a párom is velünk van,vagy csak ? viszi le,akkor ahogy leérnek elkezd egyet vonyítani,aztán húzza pórázon,minden kutyaugatásra ideges lesz,prüszköl,kutyákkal is buta néha olyankor,teljesen kifordul magából,mintha védené a párom vagy nem tudom.. Nem értem velem miért jól nevelt,angyal,párommal meg egy ideges,meg mérges? Alapból az én kutyám,tehát még akkor lett meg mikor még párom nem élt velem,csak együtt voltunk. Én tanítottam,én etetem,betartom vele mindennap kivétel nélkül a falkavezérségi teend?ket. Párom kicsit inkább kényeztet?,de határozott típus,de még mindig nem világos a kutyám viselkedése. Páromat nem tiszteli,vagy védelmezi,vagy úgy érzi védelmeznie kell,vagy? Köszönöm!

Legjobb válasz: Így van, párodat nem tiszteli, sõt, úgy érzi, hogy védelemre szorul. A falkavezérségre gyúrjon rá õ is tudatosan, kicsit tartson tõle távolságot, ne kényeztesse egy kis ideig, amíg le nem esik a kutyának, hogy õ is fölötte van. Persze utána sem szabad visszaállni a régi rendszerre, mert annak ugyanaz lesz az eredménye, ki kell tapasztalni, mennyit lehet lazítani.

Így van, párodat nem tiszteli, sõt, úgy érzi, hogy védelemre szorul. A falkavezérségre gyúrjon rá õ is tudatosan, kicsit tartson tõle távolságot, ne kényeztesse egy kis ideig, amíg le nem esik a kutyának, hogy õ is fölötte van. Persze utána sem szabad visszaállni a régi rendszerre, mert annak ugyanaz lesz az eredménye, ki kell tapasztalni, mennyit lehet lazítani.
Nem feltétlen van a rangsorban alatta, ez azért butaság, az extrém helyzet lenne. Inkább úgy mondanám, hogy nincs eléggé fölötte. Az én kutyáim is játszópajtásnak tekintik barátomat, behívni csak néha tudja õket, letiltás az nulla. Ha a pároddal meg tudod beszélni, akkor vedd rá, hogy dolgozzon õ is a tekintélyen, ha viszont nem, akkor neked kell még magasabbra kerülnöd, hiszen az, hogy veled van a barátod, nem jelenti, hogy a kutyának nem kell neked engedelmeskednie. Légy ilyenkor még határozottabb, mint amúgy. Én is ezt teszem, és beválik, mert a drágámat nem izgatja túlzottan, hogy tekintélyt szerezzen a kutyák elõtt.
Szerintem a párod a rangsorban alatta van és úgy érzi meg kell õt védenie. Ezzel szemben amikor te viszed le, te vagy a falkavezér, neked kell õt "megvédeni", így nem csinál semmit:)
A kérdező hozzászólása: én is erre tippeltem igen, sajnos.. Párom most kiaakadt hogy a kutya nem tiszteli :D De rááll õ is ezentúl, be fog tartani mindent :)
A kérdező hozzászólása: Viszont 100%-ig szót fogad neki amúgy, és a kötõdés is megvan, csak egyszerûen ez a védelmezés.. De hát 1 falkában csak 1 falkavezér van, nem? Az én vagyok neki akkor a párom csak tekintélyt kell hogy szerezzen nála, hogy nem kell küldetésnek éreznie a kutyámnak hogy megvédje õt?
Azért ez a falkavezér dolog nem ilyen fekete-fehér :D A kutyának az a lényeg, hogy mindketten felette legyetek a hierarchiában. És kb. ugyanannyi távolság legyen a Páros és a kutya közt, mint Közted és a kutya közt
Egyszerább kimondani, azt hogy "falkavezér", mint azt, hogy "a falka rangsorában a kutya felett álló személy", pedig valójában ezt értjük alatta mindig, ha emberekrõl beszélünk :) Amúgy egy falkának egy vezére van, illetve kettõ, az alfa pár, de ez a mi szempontunkból lényegtelen, a kutyával szemben falkavezérként kell viselkednünk, ha azt akarjuk, hogy jól mûködjön :)

Az miért van, hogy a gép bekapcsolása után pár percig van internet, aztán később meg nem tölt be semmit? Ha újraindítom a gépet, megint van pár perc amíg van internet.

XP, chrome 22.0.1229.94 m

Legjobb válasz: Próbáld meg ezt: http://www.softpedia.com/get/Internet/Other-Internet-Related..

A kérdező hozzászólása: rendben, ujra telepítem, és megírom megoldódott-e a probléma!
A kérdező hozzászólása: még pár hasznos info: routert használunk itthon, és a laptop wifis netjével semmi gond nincs, csak az én kábeles netemmel. Lehet valami köze a torrentezéshez? ui.: POC, ez mi?
Egy szoftver, ami segít helyreállítani az internetkapcsolat stabilitását. Nem garancia, de egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Nem oldotta meg a proglémát de köszi.
Passzolok, szerintem a Windows újratelepítése megoldja a problémát.

Miért van az, hogy ha valaki pé-kor van együtt a párjával, mégsem sikerül a baba?

Legjobb válasz: Számtalan oka lehet, ezér mondják, hogy ha egy egészséges pár jó idõben van együtt, akkor 30% esélye van a babának. Lehet ok pl. hogy nem vastagodott meg a méhnyálkahártya, nem tud beágyazódni, vagy nem jut el spermium a petesejthez, vagy kevés jut oda, nem tudják megrepeszteni, hogy bejussanak, vagy épp nincs életképes hímivarsejt abban az adagban, ami odaért, vagy beteg lenne, ezért nem tapad meg, és még sorolhatnám.

Számtalan oka lehet, ezér mondják, hogy ha egy egészséges pár jó idõben van együtt, akkor 30% esélye van a babának. Lehet ok pl. hogy nem vastagodott meg a méhnyálkahártya, nem tud beágyazódni, vagy nem jut el spermium a petesejthez, vagy kevés jut oda, nem tudják megrepeszteni, hogy bejussanak, vagy épp nincs életképes hímivarsejt abban az adagban, ami odaért, vagy beteg lenne, ezért nem tapad meg, és még sorolhatnám.
Egyet értek az elõbbivel! még annyit tennék hozzá hogy ha rá stresszel a babára hogy legyen nem fog sikerülni! lazulj el! de ha régóta próbálkoztok, mennyetek el orvoshoz hátha tud jó tanácsot adni!a másik szex után csinálj gyertya állást sokan mondják hogy segít! szorítok!:)
ezt a kérdést én is hónapokon keresztül feltettem magamnak. és a választ a spermavizsgálat adta meg: a férjemnek nagymértékben csökkent a fertilitása (magyarul nem lehet természetes úton gyereke) :(

Ha szünetet akarok tartani miért vádol azzal a párom, hogy biztosan van Valakim? Miért nem tudja megérteni, hogy nincsen senkim?

Miért van az, ha szünetet akarok tartani párkapcsolatunkban, mert kezdek besokallani, akkor a párom azzal vádol, hogy biztosan azért, mert van Valakim? Ez így csak rosszabb lesz. Miért nem tudja megérteni, hogy nincsen senkim???

Legjobb válasz: Mert normális esetben nem kell szünetet tartani.

Mert normális esetben nem kell szünetet tartani.
Aki itt nem ért valamit, az te vagy, és nem a párod. Õ tökéletesen érti, hogy nincs senkid. Csak nem hiszi el, vagy ha hinné is, akkor sem biztos benne 100%-ban. Ennek az oka viszont nagyon egyszerû. Természetes módon keresi a magyarázatát annak, hogy miért akar bármilyen értelemben lazítani a kapcsolaton az, akit õ szeret. Erre kézenfekvõ válasz, hogy 3. személy van a dologban. Feltehetõen nem alakítottál még ki vele olyan bizalmi viszonyt, hogy biztos lehessen benne, hogy elmondanád, ha valami ilyesmi van. A bizalmatlanság részérõl teljesen jogos. Az, hogy "szünetet akarsz tartani" annyit jelent, hogy nem vagy õszinte. Szünetet miben? "Most 2 hónapig nem szeretlek, majd utána újra foglak"? Ezt nem szünetnek hívják, hanem szakításnak. Aztán ha késõbb nem bírtok meglenni egymás nélkül, akkor újra összejöhettek, ez a sok lehetséges forgatókönyv egyike, de ezt elõre megtervezni elég furcsa. Ha viszont továbbra is úgy érzed, hogy hozzád tartozik, csak kicsit sok az együttlétbõl, az sem szünet, hanem eltávolodás. Természetes velejárója egy párkapcsolatnak. Nem lehet folyton azonos lángon égni, azonos mértékben vágyni a másikra. Ha ez a helyzet, akkor viszont ne szünetet akarj tartani, hanem mond, hogy továbbra is a pasidnak/csajodnak tartod, csak problémákat érzel, amin szerinted segítene, ha kicsit kevesebbet találkoznátok.
mert a szünet az szakítás, csak nem mered kimondani. meg így még visszatáncolhatsz. egy normális kapcsolatban nem kell szünet, ahol meg kell azt nem is érdemes folytatni.
Mégis, mire gondolna? Nem normális dolog szünetet kérni, ezzel kvázi azt mondod a párodnak, hogy õ várjon csak addig, míg te méltóztatsz eldönteni, hogy mit akarsz. Megalázó.
Mert a szünet a lehetõ legbénább, legtisztességtelenebb, leghitegetõbb baromság a szakítani szándékozó fél részérõl. Ha "szünetet" kér valaki, onnan már egyértelmûen vége és rohadt aljas dolog ezzel kínozni a másikat.
lehet h neki van, és pont ezért van belõle eleged mert érzed h gáz van, és õ meg rád akarja kenni.
A kérdező hozzászólása: De ha kicsit besokalottam Tõle, de szeretem, csak 7 év után egy pár hét szünetet kérnék, amíg édesanyámnál vagyok, akkor mit tegyek? Ráadásul azt állítja, hogy hazudtam Neki azt, hogy szeretem. Pedig nagyon szeretem, de az utóbbi 4 évben igazából úgy érzem, hogy Õ csak a gyermekünk miatt van velünk. Nekem meg fáj, hogy szeretem és ezt nem érzem viszont. Igen, abban bízok, hogyha nem bírok meglenni nélküle, akkor talán, ha átmenetileg is, de olyan lesz, mint régen, mert talán érzi, hogy Õ is elveszíthetne.
Ne haragudj, de ez nagyon gyerekes felfogás, megdöbbentett, hogy 7 év után, közös gyerek után jut ilyen eszedbe. Ne te legyél megsértõdve, mentsd ami menthetõ.
19:57 Mit tegyél? Visszakozz ettõl az általad szünetnek nevezett hülye ötlettõl. Mondd meg neki, hogy nem szakítasz. Nem szünet, mégha valami normális dolgot is képzelsz mögé, ez ingerszó. Tedd egyértelmûvé a számára a helyzetet. Vagy szakítasz, vagy nem. a párkapcsolat nem jelenti azt, hogy együtt kell lennetek éjjel-nappal. Az is beleférhet, hogy pár hétig nem találkoztok, de a másiknak tudnia kell, mire számítson. Azt meg fogadd el tõle, ha õ nem fogadja el ezt. Neki nincs joga elõírni számodra, hogy vele élj, de joga van azt mondani, hogy számára ez szakítással ér föl. Ha már 4 éves gyerek van, az elég speciális helyzet. Az eredetileg föltett kérdésbõl egy párhónapos tinédzser kapcsolatra gondoltam. Nektek már közös családotok van függetlenül attól, hogy összeházasodtatok-e. Ha ebbõl kimenekülsz anyukádhoz (gyerekestül?) az a problémának nem megoldása. Ûlj le a pároddal, és beszéljétek át, mi a gond a kapcsolatotokban. Õ is érzi, hogy baj van? Szerinte is az a baj, mint szerinted? Fogadd el az õ véleményét, és próbáld meg az õ javaslatát a megoldásra. Nem ismerem a személyiségtipusod, de könnyen lehet, hogy szükséged lesz közben szájzárra. Ha erre nem vagy képes, akkor nem tiszteled õt, mint embert. ebben az esetben tisztességesebb szakítani. Ráadásul türelemre is szükséged lesz, mert lehet, hogy õ nem tud a problémáról. Ez esetben meg kell értenie, de mindenképp békülékeny legyél vele szemben, és véletlenül se hibáztasd. Csak mondd el neki, hogy neked mi a rossz.
Egyáltalán mi az a szünet egy párkapcsolatban de most õszintén??? Mindig is hülyeségnek tartottam. Mivel lesz jobb ha szüneteltek??? -.-
A kérdező hozzászólása: 4 éve próbálok leülni, de sajnos nem sikerül megbeszélni Vele semmit. Totál elromlott a kommunikáció. Szerinte más a baj!!!
Van. Hit. Elfogadtam. Van.
Ha olyan nevelést kaptak, és vannak még bõven olyan családok amelyben ilyen nevelést kapnak a lányok... bár ez változó hogy pettingelés és orális "játékok" is vannak, ... szerintem ja...
Hat egyik ismerosom parjaval 3.5 eve van egyutt, de nem vallasos meg semmi, de meg mindig nem tortent meg, mert fel, hogy terhes marad. Csak oral van meg anal. Hat en ezt nem tudnam csinalni, a puncimban akartam anno a baratom farkat 18 eves koromban erezni es nem a popomban eloszor. En nem ertem mit kell olyan nagy dolgot csinalni ebbol a szuzessegbol, hiszen az ember szamara ez is egy szukseglet, ami a testet is boldogitja es a lelket is. Akkor meg mi a fene rossz ebben? Aki a vallasossag miatt nem teszi...hat szerintem regen ezt az egeszet azert talaltak igy ki, hogy nem szabad szexelni hazassag elott, mert nem voltak vedekezesi modszerek es szegyen lett volna teherbe esni hazassag elott. Az ossze vissza kefelest es sem nezem joszemmel, de ha valaki tenyleg szerelembol es a masik iranti tiszteletbol adja oda magat egy fiunak, az nem elitelendo. Az oral is a szex kategoriaba tartozik...akkor meg miert nem lehet normalisan egyuttlenni es teljesen atadni magad??
Sok lány mondta már ezt nekem, de utána 2 éven belül már mind úgy nyomták, mind a nyulak. Vagy velem, vagy mással. Idõvel rájöttek, hogy hülyeség, mert azzal a hozzáállással nem akar velük kezdeni senki.
Háát, nem hiszem. Mélyen hívõ keresztények talán, de ott meg szerintem a szex száma annyi lesz, mint a gyerekeké. :D És azt is sötétben, élvezet nélkül..
ilyen vilagban ahol az ereny, tisztesseg ismeretlen fogalom, ez egy idiota kerdes
Én ismerek ilyen lányt, pedig külsõre nem is tûnik konzervatívnak. Azt nem tudom a párja, hogy viseli

Ha valakinek már hónapok óta tartó szeretõi viszonya van, az miért nem szakít a párjával?

Amikor valaki folyton arról ábrándozik, hogy mikor lehet már újra a szeretõjével, akkor hogy bír a párja szemébe nézni, õt ölelni, vele lefeküdni? És miért nem hagyja ott?

Legjobb válasz: Mert ha két nõ szokott leszopni, az kétszer olyan jó, mint ha egy.

Mert ha két nõ szokott leszopni, az kétszer olyan jó, mint ha egy.
Fõ a változatosság.
mert a 2 jobb mint az 1. De most komolyan sokféle indok lehet. lehet hogy a feleség pénzes a szeretõ meg szép. vagy fordítva.
A kérdező hozzászólása: Ja és azt kihagytam a kérdésbõl, hogy a nõt semilyen kötelék nem köti a barátjához, tehát nem házasok, és gyerek sincs.
Hogy miért nem szakít? Mert lehet hogy anyagilag függ a párjától. Vagy mert kapcsolatfüggõ, nem akar egyedül lenni és egy rossz kapcsolat, amivel nem elégedett, az is jobb számára, mintha egyedül lenne. A szeretõi viszony pedig elméletben arról szól, hogy ott csak szex van, érzelmek nincsenek és ezzel a felek általában megelégednek. Nyilván, ahol nem, de a másik fél nem akar többet, ott megszûnhet ettõl akár a szeretõi viszony. Nyilván aki félrelép, az nem másik kapcsolatot akar a szeretõjével, hanem azt akarja megkapni, amit otthon nem kap meg. De ez nem jelenti azt, hogy amit otthon meg kap, tehát megszokást, megszokottságot, anyagi jólétet mondjuk, azt megkapná a szeretõjétõl is. Vagy mert éppen a párjához valamilyen szintû érzelmi kapcsolat még fûzi. Szeretet, barátság, emlékek. Ezért inkább él a rossz kapcsolatban és tart szeretõt.
mert lehet, hogy érzelmileg még kötõdik, illetve még nem biztos az érzelmi dologban, de a testi vágy hajtja az embert
Szerintem azért alakúl ki egy kapcsolatban az, hogy egy harmadik fél megjelenik, mert nem kapja meg valamelyik fél a másiktól a megfelelõ törõdést. Van akinek több, van akinek kevesebbre van szüksége egy kapcsolatban. Ha a szeretõt tartott fél úgy érzi, hogy több a dolog egy szeretõi viszonytól meg akar róla gyõzõdni, hogy a szeretõ is komolyan gondolja-e vele a kapcsolatukat. Az ilyen kapcsolatnak szerintem már semmi értelme nincs, ahol az egyik fél másnál keresi a boldogságot. Mindenki azzal az emberrel lehet együtt akivel igazán boldog. Miért te szeretõ vagy?

Miért van az, hogy ha a párommal külön vagyunk pár napig akkor mindig veszekedünk, viszont ha együtt vagyunk és találkozunk akkor minden rendben?

Legjobb válasz: Szerintem a másik fél hiánya váltja ki. Amikor nem voltunk együtt,mert messzebb dolgoztam..hiába jöttem hozzá 3 naponta 3 napra. Amikor nem voltam vele, én a hiánya miatt voltam bolond, mindig megsértõdtem valamin, és besérültem :D De mikor jöttem hozzá lenyugodtam :) De ez eléggé a kapcsolatunk elején volt :)

Szerintem a másik fél hiánya váltja ki. Amikor nem voltunk együtt, mert messzebb dolgoztam..hiába jöttem hozzá 3 naponta 3 napra. Amikor nem voltam vele, én a hiánya miatt voltam bolond, mindig megsértõdtem valamin, és besérültem :D De mikor jöttem hozzá lenyugodtam :) De ez eléggé a kapcsolatunk elején volt :)

Miért bolondul meg minden férfi ha a párja terhes és el van tiltva a szextől? Miért nézik olyankor az asszonyt "lábtörlőnek"? Miért mennek egyből félre?

1 hónapja feküdtem a kórházban visszatartáson,32 hetesen mert megindult a szülés..De sikerült megállítani így 4 nap múlva hazaengedtek,Viszont a méhszájam nyitva van és összeszedtem bent egy kis gombás fert?zést így azóta a szex letiltva..Mondtam neki hogy hát megoldjuk másképp,de neki az úgy nem jó.. Ma még kért hogy lépjek be a közösségi portáljára és keressek meg egy levelet amiben egy telefonszám van mert az kell neki..közben találtam egy levelet amiben egy másik n?vel beszélte meg hogy hol fognak találkozni és hol fognak szexelni,ha én hazajövök a kórházból.De a párom volt az aki leginkább er?sködött.Viszont a csajnak is van élettársa.Sokat találkoznak mer egy éjjel nappali boltban dolgozik a csaj és a párom oda jár magának kaját venni ha melózik...Számon kértem de tagad mindet..Miért nem vészi észre hogy én nem azért nem szexelek vele mert nem akarok,hanem hogy a picivel minden rendben legyen.... És ráadásul a 2. babánkat várjuk,3 éves a lányunk,37 hetes vagyok.. Mit tegyek?Ezek után nem tudok úgy viselkedni mintha semmi nem történt volt..Csak a 2 gyerekért maradjak együtt vele? De akkor nekem milyen életem lesz így?

Legjobb válasz: Szar életed lesz, úgyhogy hagyd ott. A fõ kérdésre pedig: attól, hogy a te férjed egy tetû, még nem kell általánosítani. Én pl. egyáltalán nem szexelhettem az egyik terhességem alatt, és nem bolondult meg a férjem...

Szar életed lesz, úgyhogy hagyd ott. A fõ kérdésre pedig: attól, hogy a te férjed egy tetû, még nem kell általánosítani. Én pl. egyáltalán nem szexelhettem az egyik terhességem alatt, és nem bolondult meg a férjem...
Teljesen igaza van az elsõnek, gusztustalan tapló a férjed nem férfi. Pont a két gyerek érdekében ha megteheted semmiképp se maradj vele. Te leszel a lábtörlõ, elõször csak a férjednek, majd ha a gyerekeid ebbe nõnek bele, akkor késõbb nekik is.
Sajnos én is ismerek ilyen férfit, aki félrement a párja terhessége alatt, és az asszonyra hivatkozik, merthogy terhes, és nem lehet szex, õneki meg vannak igényei.Én az ilyen hozzáállást egyenesen gusztustalannak tartom!Az a baj, hogy sok primitív férfi van, aki ezzel takarózik, és azt hiszi, bármit megtehet.Sõt, közülük a legtöbb meg is teszi, amint alkalma adódik rá. Nagyon sajnállak, ugyanis Te tényleg lábtörlõ leszel, sõt, már az vagy.Viszont a gyerekeidbõl még meríthetsz erõt.Igyekezd úgy nevelni õket, hogy soha ne váljanak ilyen primitív, tisztességtelen ösztönállattá, mint egyesek.
HOgy hogy minden ferfi? Csak egy-ket idiota. De, ok amugy sem szamolhatok ferfiaknak, hanem allatoknak.
Ha rájön hogy drága kaland volt, az a kérdezõ lelki világán semmit sem segít. Durva leszek, de kérdezd meg tõle hogy neki ennyit jelent hogy gyereke lesz? Ha bla bla blázik akkor egyértelmû hogy mit kell tenned.
Válj el, kérd a bíróságtól a fizetése 40%-át gyerektartás címén, plusz asszonytartást, amíg otthon vagy a babával. Akkor rájön, drága egy kaland volt amit csinált.
Tanulság: egy férfi akár párkapcsolatban él, akár házas, akár gyereke van, akár nincs, a szex, a saját kielégülésük a legfontosabb. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek. A férfiak egyszerû lények.
Ez egy nagy dilemma. Mármint a gyerek téma. Az biztos, hogy neked ott kell hagynod õt a [email protected]'ba, de sokszor sajnos a nõ is hibás evvel kapcsolatban. Ilyenkor mindig csak a gyerek a téma, meg hogy neki legyen a legjobb. Hát NEM. Elõször NEKEM legyen a legjobb, aztán a gyerek és minden más. Mert ha NEKEM a legjobb, akkor általam mindenkinek sokkal jobb lesz. Nem kell a gyereket elõtérbe helyezni. Ilyenkor sok ffi el van hanyagolva. Hát igen, ha elhanyagolnak, akkor én is félrelépek. ...mert ÉN vagyok az elsõ...aztán minden más. Mondjuk a te eseted az MÁS, mivel te BETEG vagy és emiatt nem lehet szex. Ebben az esetben eléggé gáz amit a párod mûvel. Dobd ki! Hajrá!
A férjem a betegésege miatt nagyon kemény gyógyszereket szedett aminek következménye az volt hogy eltûnt a libidó. 1 évig nem volt semmi!!! sex. Nem hogy elõjáták vagy valami konkrétan semmi. A poklot jártam végig. Amikor meg végre rendbejött és abbahagyhatta a gyógyszert akkor terhes lettem. Azóta meg miattam van kevesebb szex. Abban az egy évben sokszor eszembe jutott, hogy félremegy és összeszedem az önértékelésem. A férjem pedig nagyon nagyon szeretem. Végül nem tettem meg, de nem kellett volna sok hozzá. Most dúlnak benned a hormonok! Ezért még az általánosnál is hevesebben reagálsz. De biztos vagyok benne hogy még érdemes a férjed mellett kitartanod. Remélem meg tudjátok oldani a problémákat.
A férfiak gyõngye a párod kérdezõ.
ez gáz...nem szeret a párod. általánosítani pedig ne általánosíts, mert az igazi Férfiak (akik ráadásul Szeretik is a párjukat), nem dugnak félre azért, mert a feleségük várandós, és/vagy valami egészségügyi probléma miatt nem lehet egy ideig szexelni....eszükbe sem jut!
:( Hát nagyon sajnállak. Bár ezzel nem mész sokra, tudom. Amikor terhes voltam, nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha.... és körülnéztem anyaotthonok után. De szerencsére nem volt rá szükség. Egy biztos! NEM maradtam volna! Egy anya akármilyen kevésbõl is felneveli a gyerekét!! Az apákra viszont jellemzõ, hogy válás után vhogy el-elmaradoznak a gyerek mellõl. És ha a kislányod ennyire apás, és az apa is ennyire szereti, akkor ......áááááá Irtó nagy BAROM!!! Meg fogja bánni, amit tett, de sajnos, csak és kizárólag azután, ha elhagyod õt.... mert az ilyenek ilyenek.... Sajnos :((((((
Szóval azért nem ment bele veled semmibe, mert neked az nem jó mivel nem tudsz kielégülni. De gondolom az, hogy félrekefél az jó neked. Logikus.
Gondolj bele, ha a házasságod ezen (korai) szakaszában ez van, késõbb mi lesz...
"Egyetlen kifogása az volt hogy úgy hogy nekem nem tud örömet szerezni úgy neki nem jó a szex" - próbálod mentegetni õt. Ha így lett volna, vagy csak ennyi, akkor nem írogat másnak... kifogások... Azért sajnálni nem fogom õt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó a kapcsolatunk ezért is nem gondoltam volna hogy megtenné valaha is hogy megcsal..Nagyon bújós amúgy.Nem változott meg semmi sem, mert ugyanúgy bújik, ugyanúgy mondja hogy szeretlek, ugyanúgy siet haza a munkából, napközben többször felhív.Amig szigorúan feküdnöm kellett a kórház után, itthon, õ volt egyben a háziasszony is..Megfõzött.kimosott, takarított és a kislányt is ellátta.. Egyetlen kifogása az volt hogy úgy hogy nekem nem tud örömet szerezni úgy neki nem jó a szex..De mondtam neki, hogy nekem most az nem fontos hogy élvezzem, csak a babával legyen minden rendben, aztán ha lejár a gyermekágyas idõszak akkor bepótoljuk...De nem akarom, hogy emiatt õ rosszul érezze magát, mert tudom, hogy neki fontos a szex..De nem akarta másképp.Inkább máshoz ment.. Ahogy olvastam a levelet.azt írta a csajnak hogy õ már rég említette neki, hogy akar tõle valamit..Meg hogy nem csak a terhességem idejére kell neki valami, mert jó a más, és van egy plusz töltõpatronja..egyszerûen olyan mintha ezt nem is õ írta volta.... Aztán erõsködött a csajnak hogy keressen valami helyet, raktárat vagy tárolót..Utána már a csaj is írta hogy kell mindenképp egy helyet találniuk ahol megoldják, de csak ha a párom is komolyan gondolja, , õ meg vissza írta hogy már nagyon várja... Undorító!! Azt mondja hogy egy hibája van hogy visszaírt a csajnak és bátorította, de nem történ meg, mert közben eszébe jutott hogy mi itt vagyunk neki és mi fontosabbak vagyunk! Meg nem volt rá alkalmuk sem. Kérdeztem hogy ha lett volna rá alkalom akkor megtette volna..Azt mondta hogy lehet, de biztos eszébe jutottunk volna és inkább mégsem.. De lehet hogy ezt csak azért mondja hogy mentse a menthetõt.. De mégis gusztustalan, hogy megtette..Még ha tudom is hogy engem szeret..Az esküvõt is õ erõltette.Már gyûrûket is megvettük...
Hagyd el. Becsüld magad többre: ne légy egy senkiházi, agyatlan bunkójóska lába kapcája egész életedre. Ez nem férfi, csak kan. Milyen mentalitással nevelné a gyerekeket is? Egyáltalán: van egy ilyennek..mentalitása?!! Kétlem.
Nem minden férfi ilyen azt szögezzük le. Az, hogy te egy ilyen [email protected] fogtál ki az nem az összes férfi hibája. Ha nem akarod, hogy beléd törölje a lábacskáját akkor engedd oda a nõnek végleg. Ne aggódj, neki se fog kelleni...
Ne menj hozzá. Hidd el hogy ha ilyet megtesz, most hogy szülés elõtt állsz, ennek nem lesz jó vége. A férjem hónapokat vár rám, mert a kettõ picit mellett ki voltam fáradva. Figyelmes volt mindig, kedves. Soha de soha nem tesz ilyet egy nõvel az férfi aki szereti a párját.
Ez undorító... Én biztos nem tudnék benne többet az életben megbízni. Tapasztalatból mondom, hogy a gyereknek nem jó ha a szülei csak azért vannak együtt, hogy együtt neveljék, de egyébként állandó a feszültség. Én így éltem 11 éves koromig és borzalmas volt, 10 évesen már az öngyilkosságon gondolkodtam. És 11 éves koromban elváltak és sokkal jobb lett minden. Ugyanúgy tartom mai napig mindkettõvel a kapcsolatot és külön-külön sokkal jobb. Szóval csak a gyerekekért ne maradj együtt vele. Attól még szerethetik mindkét szülõt, nálam is így volt, hogy akkor mehettem apához amikor csak akartam.
Most megint miért forog a gyerek körül a világ? A kérdezõvel kellene foglalkozni és nem avval hogy mi lesz a gyerekkel. Az egyértelmû. Szerintem itt most a kérdezõ lelke a legfontosabb...
hogy vegzodott a kapcsolatotok?
-
nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy :( igenis vannak olyan férfiak, akik sosem tennék ezt meg! szerintem amint kiheverted a szülést, lépj le és keress másikat. a gyerekek érdekében is, mert nekik sem érdekük, hogy azt lássák, hogy egy házasságnak ilyennek kell lennie. fogsz másik férfit találni, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Én mindenkit felpontozta.. de veled akkor sem értek egyet és ahogy látom nem csak én. És szerintem ha ezt mi nõk csinálnánk meg veletek akkor már egybõl k***ák lennénk meg rossza nyák..nektek viszont ezt el lehet nézni.. Én ugyanúgy kívánom a szexet mint ahogy õ, csak nekem az a legfontosabb hogy ne legyen koraszülött a babám és semmilyen fertõzést ne kapjon el.Ha nekem van akaraterõm hogy megálljam akkor talán elvárhatom tõle is hogy legyen....Ezt neki is be kellene látni, ha már annyira szeret minket és a születendõ gyerekét...
Hát köszi, kedves legutolsó, én ebbõl nem kérnék!!!......
Nem értem a lepontozást. Most mindenkinek azt kellett volna írnia hogy egy szemét a párod. De ahogy írtad, nem egy velejéig romlott ember. Az egyik rokonom nehezen viselte a felesége terhességeit, volt hogy egy másik nõvel élt hónapokig (az egyik terhesség alatt). Aztán a gyerekek elkezdtek nõni, és úgy az apuka feje lágya is. Nemrég összeházasodtak, és nagyon boldogok!! Nem mellesleg együtt nevelik a gyerekeiket.
nagyon sajnálom :((( átgondoltam mit tennék a helyedben. bár nem egyszerû :( elõször is kiköltöztetném a kanapéra, és lemondanám az esküvõt. és így élnék vele pár hétig... én is veszélyeztetett terhes voltam, aztán a szülés, gyermekágyas idõszak, mikor visszaalakul a tested, fáj a seb és ugye ott van egy picurka akivel nem csak megismerkedni kell de el is kell látni, 1 órán keresztül szoptatni ami eleinte baromra fáj, majd büfiztetés ami 20-30 perc járkálással telik és van 1, 5 órád, hogy kipihend magad... én így tuti nem bírnék költözködni, új életet kialakítani. nagyon nehéz ez a terhesség végén :( de ugyanakkor meg muszáj lenne nyugodt körülmények között élned, hogy csak magaddal és a 2 gyerkõccel tudj foglalkozni. én várnék 1-2 hónapot míg ezek amit leírtam helyreálljanak és aztán költöznék. addig persze sok minden történhet... sok erõt kívánok Neked!
Ugyan, máskor majd jobban fog vigyázni, nehogy lebukjon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Reggel óta sokszor beszéltünk telefonon és folyamatosan azt hajtogatja hogy nem tette meg..Mi vagyunk neki a fontos és azt szeretné hogy együtt maradjon a család.. Egyszerûen nem tudom neki elhinni.egyfolytában az a beszélgetés lebeg a szemem elõtt.. hogy írja neki hogy nagyon várja más hogy mikor tudják megejteni, ahogy szinte könyörög a csajnak hogy találjanak alkalmas helyet..Nem tudom... Félek hogy ha elhiszem neki hogy nem tette meg, akkor majd jót röhög a markába hogy ha most megbocsátok meg elhiszem akkor megteheti bármikor, mert úgyis elhiszem majd ismét neki hogy nem tette meg....
A férjemet egyszer megkérdeztem, hogy ha sokáig nem lehetne szex, mit tenne? Azt mondta, hogy ha betegség, veszélyeztetett terhesség, szülés utáni állapot, ilyesmik, akkor semmi, erõsítene bicepszre meg kicsit megnõne a pornóforgalom. Ha egyértelmûen soha többet nem lehetne, akár betegség miatt vagy egyszerûen közölném, hogy "bocs, már többet nincs kedvem", akkor félremenne. Illetve hasonló esetben engem se hibáztatna, ha véglegesen impotens lenne vagy csak évekig nem lenne kedve.
Úgy sérülnek legkevésbé a gyerekek, ha majd különváltok. Attól még õ az apjuk marad! És maradj jóban vele, ne legyen háború köztetek! Abban egyetértek, hogy ezt a lépést még korai megtenni, de talán lassan építgetheted a külön életedet...
30-as vagyok. Nekem is van egy kislányom, az utolsó ilyen kapcsolatból. Ekkor döbbentem rá, hogy a szüleim életét élem újra. Fél év pszihiáterhezjárás után tettem magam rendbe. Találtam egy olyan férfit, aki elfogadott a másfél éves kislányommal együtt. Terhes lettem tõle a nászéjszakán. Ikrekkel, veszélyeztetett terhes lettem. Furcsa módon eszébe sem jutott megcsalni, pedig egész terhességem alatt ez volt a mániám! Ha késett öt percet, azt én szenvedélyes búcsúcsóknak számoltam, pedig csak a bolta ugrott be hazafelé jövet. Szerencsére sikerült tudatosítanom magamban, hogy ez az egész csak a hülye fantáziám miatt van. De nem csalt meg, pedig egy extradundi házisárkány várta otthon. Te is megtalálod. Ha nem most, majd késõbb!
Teljesen érthetõ, hogy undorodsz Tõle!! Ezért is írtam, hogy próbáljátok meg, de ha Te úgy érzed továbbra is, hogy így Neked nem megy, akkor hagyd el! De ne rögtön, és ne indulatból, mert lehet késõbb megbánnád! Ha el akarod hagyni, akkor az egy jól átgondolt lépés legyen! Legyen egy "B" terved erre az esetre, mert nem lehet csak úgy ripsz-ropsz továbbállni! Ha nem lennének gyerekek, akkor azt mondanám, hogy azonnal rúgd ki, de mivel vannak, így át kell gondolni, fõleg, hogy nagyon apás a lányotok, és, hogy egyébként minden oké! Azt lehet tudni, hogy szokott e bántani? Fizikailag/lelkileg, egyáltalán hogy viselkedik veled? Szeretget, megölel, megcsókol? Vagy hideg, mint a jégcsap? Mondjuk amit az elõbb a boltbeli viselkedésérõl írtál, az elég kétértelmû: Nekem kicsit olyan volt, mintha lennének valamiféle érzelmek is a csaj irányába, de lehet, hogy csak azért volt zavarban, mert egy légtérben volt a párja, és a szeretõje!
A kérdező hozzászólása: Én pont ezt mondtam a páromnak, (fõleg hogy a csaj 7 évvel idõsebb nála)hogy a csaj helyében ennyi idõs létére azt kellett volna mondani hogy kisgyerek húzzál haza a családodhoz..Fõleg hogy neki is van élettársa.. tudom hogy fiatalok vagyunk és nehezen törõdött bele 3 éve hogy apa lesz és vége a bulizásnak meg a csajozásnak, de azt hittem hogy ez a 3 év alatt megváltozott...2 hónapja voltunk együtt mikor teherbe estem a lányommal, fog.gátló mellett!!Most viszont a kistesót tudatosan terveztük..de õ miért akarta hogyha most meg tönkre vágja a családot?! Ez a szex dolog is ugyanolyan mint az alkoholról vagy a cigirõl való leszokás..Akaraterõ kell és akkor meg lehet állni!!!!! Amúgy meg meglehet azt másképp is oldani, nem kell épp "d**ni"..De még ha ezt is megvoltam volna tõle akkor talán másképp lenne, de én megtettem mindet, , õ nem kért belõle...Most meg bizonygatja hogy csak én kellek neki, engem szeret, nem volt a csajjal semmi, tudja hogy hülye volt, de kér még egy esélyt....Nekem meg tele van a tököm a még egy eséllyel....Mire adjak, hogy még egyszer megtegye? Kutyából nem lesz szalonna!!
Nem. Nem kerdezheted meg.
Nõvérke! Tizenhatoskának egy nyugtatót gyorsan! Félreértett egy hozzászólást és dührohamot kapott! :D Megkérdezhetem mibõl érzed úgy, hogy pálcát tört feletted? Leírta, hogy mire lenne kíváncsi. :)
"Kíváncsi lennék, az itt kommentáló félrement férfiak hogyan reagálnának, ha valamilyen betegség, vagy hosszabb távol tartózkodás alatt a feleségük más ...-át szorongatná, mert az "létszükséglet"?" En meg arra lennek kivancsi, hogy honnan veszed a batorsagot, hogy mas felett palcat torjel, amikor meg felinformaciokkal SEM rendelkezel...
Nem alapszükséglet, jó kis takaró! Sokan bizonyítják sajnos, hogy a férfiak meg tudnak élni szex nélkül, pusztán akarat, lehetõségek kérdése. Hát jól kifogtad, szertni nem szeret, legfeljebb elvan veled, van biztos háttér, gyerek. 2 gyerekkl kis eséllyel találsz új társat, a gyerekeknek meg az már nem lesz az apja... De hát ez sem. Én nem mernék lépni, gondold át, hol fogsz dolgozni 2 gyerek mellett, van-e segítség (nagyszülõk, testvér), nem leszel-e depressziós, mert úgy nem lehet gyereket nevelni. Én maradnék, de szintén nyitott szemmel járnék, és nem haboznák ha akadna valaki. Nem csak a férfiakkal van gond, a fogadó oldal is létezik. Ha az a kis bolti cafka nem ágyba bújik vele, hanem a javaslatra pofán csapja a kedves "apát", és mindenki így tenne, nem lennének ilyen gondok.
Kíváncsi lennék, az itt kommentáló félrement férfiak hogyan reagálnának, ha valamilyen betegség, vagy hosszabb távol tartózkodás alatt a feleségük más ...-át szorongatná, mert az "létszükséglet"?
én is ezt csináltam mert a szex nekünk alapszükséglet. de ettõl még a nejemért bármit megtennék öt szeretem. más nõt nem nézek semmibe csak arra kellett. azótaa is jól megvagyunk bocsass meg neki teged szeret
A gyerekenek nem kell "mindent" megadni, egy boldog csaladi elet az minden nekik. 20 napod van meg, hogy ne szurd eletedet es a gyerekeket sem. A penz majd elintezodik, dehogy ilyen helyzetben nem elnek, az is biztos.
En pasi vagyok es en is felrementem a terhesseg alatt. Ha gondolod beszelhetunk rola. A gond csak az, hogyha elmondom az igazamat, akkor a sarga foldig pontoznak...
A kérdező hozzászólása: Nincs bejelentve a munkahelyén....Nem vagyunk házasok sem még.Bár el van indítva a folyamat, csak kell várni 30 napot a polgári esküvõig..Amibõl még van vissza 20 nap!
Hihetetlen számomra, hogy levelet kerestet veled, azon a portálon ahol a kalandjait fixálja le! Ha nem tagadta volna le, akkor azt hinném, direkt csinálta, hogy szakíts vele! De nem! Még ennyire sem veszi a fáradságot, hogy eltitkkolja rendesen! Tudod mit? szerintem azért, mert tudja, hogy úgyis vele maradsz, ha féltene, hogy ott hagyod akkor okosabban csinálja! Meg, hogy elvárja, a terhesség alatt, hogy kockáztass MIATTA, mer' neki másképp nem jó??? HÁT MI A TÖKÖM EZ? Agyam eldobom! Gondolj csak bele, ha ne adj Isten komolyabb bajod lesz a késõbbiekben akkor sem lesz tekintettel rád ! Gyerekekrõl: Annál rosszabb nem történhet, hogy a férjeddel maradsz, és boldogtalan leszel, ennél rosszabb ilyen esetben NINCS! Én olyan családban nõttem fel, ahol marhára nem szerették egymást a szüleim, komolyan örültem volna, ha nincsenek együtt... Ha vele maradsz a lehetõséget is elveszed a, hogy találj egy normális férfit, aki megérdemel, és a gyerekek elõl azt, hogy szeretõ környezetben nõjenek fel!
Nagyon nagyon nehéz helyzet! Én magamból indulok ki.. Megértelek, de mérlegelj! A párod tényleg nagy hibát követett el, de beszéljétek meg, hogy Neki mit jelentett ez a dolog? Tényleg csak a szex hiányától ment félre, vagy esetleg érzelmek is vannak a másik nõ irányába? Bár megjegyzem, ez abszolút nem mentség arra amit tett, de azért van különbség a kettõ között! Kérd meg, hogy legyen õszinte, és akkor esetleg kezdhettek tiszta lappal! Én elítélem a párod, de ha egyébként szeretitek egymást, és minden jól mûködik közöttetek, akkor szerintem ne boríts mindent! Az más kérdés, hogy mennyire tudsz megbízni majd benne, de elõször adj magatoknak esélyt, és majd meglátod! Ha valóban úgy látod, hogy Te így nem tudsz élni, vagy esetleg továbbra is félremegy, akkor hagyd el!! Egyetlen esély mindenkinek jár, aztán ha nem tud/akar vele élni, akkor léphetsz! De gondolj a gyermekeidre, Nekik az Édesapjuk! Bár nem tudom mennyire apás a nagy gyerkõc, milyen a kapcsolatuk, egyáltalán milyen apa a párod..
A kérdező hozzászólása: ma 14:54-nek! nem ez a tervem..Azt írtam hogy gondolkodtam ezen is..de nem hiszem hogy én ezt meg tudnám tenni.. Viszont neki meg nyílt utat adok hogy félre menjen.... Ez így nem lesz jó...
Ezzel többet ártasz a gyerekednek. Olvastam, hogy elvált szülõk gyereke vagy. Nos, amin átestél megfelelõ inteligenciával elkerülhetõ. Mert attól még hogy nem vagytok egy pár, õ(ket) szeretitek. Én egy olyan házasságba születtem, ami a te terved: szépen kussban éltek együtt este ki erre- ki arra megy. Négy komoly, együttélõs kapcsolatom ment tönkre, mert ugyanúgy behúnytam a szemem mint anyám, és akaratlan olyan fütyiket választottam mint az apám. Nem fogjátok tudni eltitkolni a hazugságotokat. A gyerek mindent hall és lát. Szerintem Te sem akarod, hogy a kislányod és a pocaklakód ebben nõjön fel!
A kérdező hozzászólása: Kedves ma 14:51-kor válaszoló! Épp ezért gyötröm magam reggel óta hogy mit tegyek... nem egy egyszerû dolog..Soha nem gondoltam volna hogy egyszer ezen kell gyötörnöm magam, hogy vagy én élek, vagy a gyerekeimet nézem és én gyötrõdöm...
A kérdező hozzászólása: Épp ez az hogy nem tudom hogy mit tegyek.. Ha az én életemet nézném, akkor pakolnék és mennék.De ha a gyerekeimét, akkor pedig maradnom kell..mert nekik családra van szükségük, nem csak anyára meg egy idegen férfira aki nem helyettesítheti apát, már ha lenne a közeljövõben... Ráadásul bármikor érkezhet a kistesó, ami biztos hogy kicsit a nagylányt meg fogja viselni, fõleg hogy jövõ7en kezdené az óvodát...De már voltunk bent pár napot és már szerzett barátokat is, aranyos az óvónénije is..Szeret menni... Nagyon sok érv szól amellett hogy maradjak, viszont ahhoz hogy én vele ugyanúgy éljek és viselkedjek mint elõtte azt nem tudom megtenni....Undorodok tõle..Ráz a hideg ha rá gondolok, hogy este mellém fekszik...
Hát ez egyre gázabb..
A kérdező hozzászólása: Semmi más probléma nincs a kapcsolatunkban és ez volt az elsõ hogy félrelépett, vagyis hát amit én tudok.. A kislányunk nagyon apás..Napközben 3x 4x is felhívjuk mert beszélni akar vele, Ha itthon van apa akkor vele hajlandó enni, csak az õ innivalója a jó, vele alszik.Éjjel õt hívja ha felébred..Mikor kórházban voltam akkor csak apa volt neki és tudja hogy nekem nemsokára mennem kell így csak apa marad megint, így még jobban ragaszkodik hozzá..Tudja, hogy anya most nem tudja úgy nyúzni, mint ahogy apa..Anya nem tud vele annyit szaladgálni mint apa és ezért még nagyobb szüksége van rá.. De valahogy nincs gusztusom nekem ezek után ugyanúgy melléfeküdni, mondani neki hogy szeretlek.Most csak undort érzek iránta...Már félek az estétõl hogy hazajön..Hozzámér...Nem tudok vele ugyanúgy lenni, mikor tudom hogy mással volt...Még akkor is ha nem volt érzelem csak szex.. Furcsa volt nekem már, mert a csaj minden reggel és este ítr neki, hogy jó reggelt, meg szép álmokat, de nem nagyon foglalkoztam vele mert hát miért ne lehetne csaj haverja.Aztán csütörtökön bementünk abba a boltba, bemutatta neki a lányunkat és ott volt a legfurcsább, mert zavarban volt, mindent levert, nem tudta a lányom kabátján felhúzni a cipzárt.Elõtte vettünk fornettit, lerakta a pultra és azt is ki akarta fizetni..Még kint meg is jegyeztem neki, hogy mi van édes, csaj nem az egyik a csajod és zavarba vagy elõtte hogy itt az asszony veled?? Aszonta hogy hülye vagyok...
Azt elfelejtettem mondani, hogy a mai világban rohadt nehéz egyedülálló anyának lenni, hacsak nem vagy valami felsõvezetõ egy multinál.. A párkeresésrõl nem is beszélve! Persze, nem azt mondom, hogy a pénz miatt maradj Vele, de legalább próbáljátok meg, de csak akkor ha még akarod egyáltalán! Bár a kommentekbõl nem így tûnik.. Ja, ebben a helyzetben Én nem mennék hozzá!!!!!
A "Nem. Nem kerdezheted meg."-bol hogyan szurted le, hogy nem vagyok "intelligens"? (2-llel!)
A kérdező hozzászólása: Én is gondolkodtam azon, hogy maradunk egy háztartásban a gyerekek miatt, viszont mindegyikõnk megy amerre akar..De akkor meg tudom jól hogy mi lesz..Egy darabig játssza majd a bájos családapa szerepet mert most bizonyítania kell szerinte, , aztán megint jön egy flört én meg itthon vagyok a 2 gyerekkel és esélyem sincs szórakozni járni vagy netán nekem is keresni valakit!!Meg én el sem tudom képzelni, hogy meg tudnám tenni...
Az IQ kiütközött az érzékeny férfi válaszadón, így az õ válaszaira már abszolúte nem vagyok kíváncsi, kizárólag az inteligens emberekére. Még jó hogy nem dicséretet várnak az ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Tisztelet a kivételnek... Nem szerettem volna általánosítani, csak így fogalmaztam meg a kérdést..Egyenlõre annyi gondolat kavarog a fejemben... Én apa nélkül nõttem fel, mert õ is megcsalta anyukámat..És nem kívánom senkinek...Ha apámhoz mentem anyám volt a szemétláda, ha anyámnál voltam, akkor apám volt szemét..14 évesen már iskola mellett el kellett járnom dolgozni, mert mindegyik szart a fejemre..Ezt én nem szeretném a gyerekeimnek..De egyedül nem tudok mindent megadni nekik, ehhez kell apa is nekik.. De viszont akkor az életemmel mi lesz? Továbbra is fõzzek, mossak takarítsak itthon és neveljem a gyerekeinket mintha mi sem történ volna...? Lássák hogy feszültség van köztünk és õk is éljenek stresszben? Nem tudom melyik lenne jobb...

Miért van az, ha a párom pornora is élvez? Én mar nem vagyok neki elégjo?

Legjobb válasz: Sztem attól jó vagy neki és az közben is rád gondol pl. ha nem vagy vele ott ... vagy közben ott vagy vele??? :O

Sztem attól jó vagy neki és az közben is rád gondol pl. ha nem vagy vele ott ... vagy közben ott vagy vele??? :O
Nézzétek együtt, közben lehet pettingelni, vagy sexelni. Elég jó dolok lehet az :)
A kérdező hozzászólása: Nem:S de engem vlhol zavar, h mas nok izgatjak, hol ott rám is csinalhatná, állitolag rámis szokta, de tobbet pornora!hmmm...
ha nem meleg pornóra élvez akkor mit foglalkozol vele?...
Ezt már annyiszor megkérdezték a lányok. Ez teljesen természetes a férfiaknál, mint nálatok a vásárlás. Attól, hogy pornót néz, még nem jelenti azt, hogy nem vagy elég jó neki, mert akkor már rég szakított volna veled.
Szerintem nincs baja veled, csak nincs rólad videója :) Komolyra fordítva a szót: a férfiak vizuálisan izgathatók a legjobban, a nõk meg nem mind, inkább szavakra/érzelmekre reagálnak.A pasim is szokott nézni pornót, én is néha, sõt néztünk már együtt is és ez így jól is van(22/L)
másnak úgy sincs, szóval örüljél
ti emberek mindig többet akartak, akármit megkaptok.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :) másképp nem nagyon fog menni... de mindenképp bíztató, hogy van olyan póz, amiben már sikerült, úgyhogy szerintem idõ kérdése, hogy máshogy is menjen. Próbáljatok utánakeresni a neten, hogy milyen "gyönyörfokozó" pózok vannak, amikben a nõ nagyobb eséllyel el tud élvezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!