Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha a csaj magától (2 db)

Miért van az ha a csaj magától elmondja hogy még szűz? (msn)

nem kérdeztem t?le de mondta

Legjobb válasz: szia szerintem az jo ha elmondja legalább nemt titkolozik + vetit hulyeségeket õszite és ezt becsuld meg :D

szia szerintem az jo ha elmondja legalább nemt titkolozik + vetit hulyeségeket õszite és ezt becsuld meg :D
közli veled a tényállást, hogy tudd, mi a helyzet...és hogy ha AZT akarnád tõle.. akkor zsákutca.
mert csak úgy lesz paija, ha valamivel felhívja magára a figyelmet, kiscsajok chaten mért nyomulnak "feltüzelt szuz"néven?
Hiheti azt, hogy ez számodra esetleg fontos/érdekel téged, csak nem mered megkérdezni, és talán ezért mondta meg. Szerintem nem gerincességbõl, egyszerûen csak büszke rá, hogy az, és bízik benne, hogy ez nálad "jó pont" lesz... Ha ilyet elmond magától, és egyébként visszafogott lány (tehát nem teregeti ki fûnek-fának a magánéletét), akkor biztosan akar tõled vmit ;)
egyértelmûen akar valamit tõled! az hogy csak szexet, v vmi komolyabbat, az orosz rulett... ;) de zugmanónak is igaza lehet
A kérdező hozzászólása: 15 éves személy szerint.
Mert egy kis csitri!
azért hogy tisztába legyél vele hogy nem kurva szoval ne is beszélgessetek ha csak szexet akarod tõle
Biztos akar tõled valamit és õszinte akar lenni veled.
Valószínûleg tényleg szûz, és van olyan gerinces, egyenes jellem, hogy bevallja a tapasztalatlanságát. Szerintem ez mindenképpen becsülendõ tulajdonság.
Be akar palizni. Mástól terhes, és rád akarja verni a balhét azzal, hogy "szûz voltam, te vetted el és most terhes vagyok, úgyhogy..." Logikus.

Miért van az h ha 1 lánynak tetszik 1 fiú és pl 1 buliba találkoznak és a csávó nyomul rá, táncolnak stb. és utána a csaj nem engedi magát, eltaszítja magától és utána várja h próbálkozzon megint, mert ő igazából akarja csak "hül*e" volt?

Én ha így járok,akkor 1általán nem próbálkozok megint,mert ha 1x eltaszított magától akkor azért volt mert nem akarja..vagy h is van ez?

Legjobb válasz: Erre még õk sem tudják a választ... :D Tudtam h nem lehet õket megérteni,mert még õk sem értik magukat.. :D

A kérdező hozzászólása: Erre még õk sem tudják a választ... :D Tudtam h nem lehet õket megérteni, mert még õk sem értik magukat.. :D
pl ha hozzám odajönnél, és úgy nyomulnál, hogy fogdosol, ugye nem hagynám magam.ha nem próbálkozol, csak egy könnyû csaj kellhet akit meg akarsz dugni, és én nem leszek ugye az, ha próbálkozol tovább, akkor vagy nagyon tetszem vagy nagyon meg akarsz dugni.szóval esélyed csak akkor van, ha folytatod.de ha nagyon egyértelmû hogy nem kellesz, akkor hagyd.
A kérdező hozzászólása: És ha nem jön be neked a pasi külsõre de próbálkozik továbbra is akkor is lehetne esélye?
Mindig van esély. De mit nevezünk próbálkozásnak? Egy nõ meghódításához idõ kell. Ha tetszel is neki, az nem azt jelenti, hogy rögtön neked adja magát. Mert ügye, ha nem tud rólad sok mindent, akkor csak a szimpátia van, amíg meg nem ismer. Szerintem a legjobb, ha kedves vagy és hagyod, hogy a lány mozduljon egy idõ után. Ez eltarthat napokig, hetekig is, de ha akarod, akkor megéri. 22/f :o)
Nem. Miért, ha elkezd nyomulni egy csaj, megállapítod, hogy nem tetszik, aztán tovább nyomul, akkor meggondolod magad, vagy mi?
19:22 Lehet, hogy megkedveled idõvel azt a nyomulós lányt. Az elsõ benyomás nem mindig a legjobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!