Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha a csaj (123 db)

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L

Legjobb válasz: Félünk a (bunkó) elutasítástól

Én például szarok a 15 évesekre, azért nem szólítom le õket. Korombeliekkel jól elvagyok.
Félünk a (bunkó) elutasítástól
egyetértek. sajnos ezért sincs bnõm.
Azért nem mernek kezdeményezni, mert ti lányok azt hiszitek, hogy csak a jó pasik mennek oda hozzátok, mint a filmekben. Aztán, ha egy olyan fiú közeledik, aki esetlen nem szimpatikus, akkor úgy leoltjátok a sárga földig, hogy szerencsétlen többet nem is mer próbálkozni senkivel.
"Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós." -- ezt csak a csajok mondjuk akkor, ha egy fiú bepróbálkozik náluk, de a csajnak nem jön be. A fiúk viszont egyáltalán nem bánják, ha egy csaj nyomul. Én nagyon is szeretem, ha nem én kell, hogy küzdjek érte, hanem õ értem.
Azért, mert úgyis visszautasít mind, aki nekem bejön, vagy nem ittam eleget :D
Kedves kérdezõ, még te csodálkozol? Nézz csak szét nyugodtan a világban, akár a legjobb barátnõid, osztálytársaid között! 10-bõl 7, de inkább 8 egy teljesen átlagos, vagy az alatti fiút egybõl elhajt a búsba aki megpróbálna közeledni felé! És ezt csak magatoknak köszönhetitek...Persze mély tiszteletem a nagyon kevés kivételnek.
Az a baj szétnézek a mostani 10en évesek közt mûb*zikkal emosokkal elcseszett "maffiózókkal" veszik körbe magukat ezeknek az embereknek fele max annyit tud hogy olyan hangnembe beszél mint egy csapat paraszt szal nemkell csodálkozni én se szeretek sokszor kezdeményezni fõleg ha látom kik veszik körül a csajokat....tisztelet a kiivételenek! amúgyis állítólag egyenlõség van én sose veszem nyomulsnak ha egy csaj kifejezi hogy egy pasi bejön neki!
"Mire hármat számolok szívódj fel. Három"
Akinek nincs vér a p*cájában, nem érdemel egy lányt sem. Sem a p*ciját, sem a szeretetét.
Személyszerint azért se kezdeményezem mostanság, mert akik bejönnek nekem lányok, azok nem küldenek jeleket. Vaktában azért nem kezdeményezem mert, én az ismerõs körömbõl nézek ki mindig aki bejön és sajnos volt már rá példa, hogy emiatt a barátságunknak is vége lett...
13:44 És most ez téged földhöz vág? Miért nem szarsz bele, hogy az idióta bunkó [email protected] elküldött? Miért szomorít el? Ezért bunkók veled, mert egybõl meghunyászkodsz és behódolsz nekik. Nincs kiállásod, nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, nem hiszel magadban. Akkor hogyan várod el, hogy más higgyen? Ha ekkora paraszt volt a csaj, akkor legyen, majd jönni fog egy normálisabb, aztán az nem lesz az. Úgy fogd fel a helyzetet, hogy nem benned van a hiba, hanem a csajban.
mert a nõk bunkón elutasítanak ha nem tetszünk nekik és mi meg beijedtünk NEM MINDENKI TISZTELET A KIVÉTELNEK
Mert a nõknek sem tetszik, és nem jó semmi! Tapasztalat.. Helyet, kis álomban élnek, jön a szõke szõke herceg, aki reggeltõl estig udvarol neki. A kis királylány, a jobbnál jobb hódolókat taszítja el, mert egy nõ attól lesz nõ. Egy nõ azt hiszi, hogy ha elutasít egy pasit, akkor a kezében van és õ a fõnök, a domináns. Régen ez nem így volt. És nem szeretnék olyan világot, ahol nõk lennének az úr. Remélem itt is ilyen világ lesz mint az Arab világban, vagy Kínában, ahol tisztelik a becsületes, normális férfit. 16F vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ha talán nem beképzelt bunkó pics*khoz mennétek, akkor nem utasítanának el... A ribik azok mindig elutasítanak mindenkit, ha meg nem, akkor max 1 hétig van a pasival.. Ennyit róluk. :D
Lassan már beavathatnál ebbe a titkos normális lányok szektába mennék tudóskodni :P
A kérdező hozzászólása: Szekta??! XD
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
A kérdező hozzászólása: Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerûen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erõsen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
én se merek. 1 probálkozás volt és elküldött . és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthetõ a 2 sor de inkább mind1. Mert bunkók!!! az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek itt a topicban azért másként látom :)
Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték õket a búsba. Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.
Én kezdeményeztem már, de nem értem vele semmit. Még levelet is írtam a csajnak, nah deh mindegy... Én félek a kínos helyzettõl, és már volt részem benne... Egyszer volt olyan, hogy (pénteken, nem rég) egy csajt látásból ismertem, és néha köszöntünk egymásnak. Felszálltam a buszra és mellé akartam ülni, persze nem akartam tõle semmit, csak mellé ülni mivelhogy látásból ismertük egymást. Erre azt mondja, bocs, de a barátomnak foglalom, aki persze nem is volt ott vele.. Meg tudhatta azt, hogy tudom, hogy van barátja mert láttam õket már.. És nem is hajtottam rá... Bunkó volt... Na emiatt sem kezdeményezünk nagyon, mert bunkók... 21 FFI
egyet értek a fiúk besz*rika de rohadtul nagyon!! de nem mindegyik.: D
Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sõt a lányok jobban meg vannak illetõdve egy leszólításnál , mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani. Szóval nem a lányok a hibásak, õk csupán nekünk akarnak tetszeni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:25 kedves válaszoló eléggé naivan fogod fel -.- jól írták elöttem, a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig! sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját. ez a mai világ, díszbuz*k emosok, kislányos fiúk, pedofilok, köcs*gök stb.. világa, a média sugározza a hülyeséget -.- bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor
"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L" Kicsi lányom, figyelj jól ide. http://www.agyiszint.hu! Ez a honlap bõven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Errõl is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, h nekem az olyan nagymenõk nem kellenek...lehet nem néznek ki rosszul, de hullára hidegen hagynak! Emosok, Justin Bieber-ös b*zik se kellenek...Nekem az átlagosak vagy rosszabbak jönnek be, a többiek szerint nem helyesek, szerintem meg igen....És még valami...a filmbeli romantikus dolgok, mint pl, h a macsó, helyes pasi összejön a csúnyább lánnyal, tudom, h nem létezik! És nem élek álomvilágban...nemtom, h miért kellett leoltani ennyire. -.- Én nem az a kis hisztis ribi vok. Ha az lennék föl se tettem volna a kérdést, mert a ribiknek mindig van pasijuk.
Akkor meg egy hatalmas 10pont a Tiéd és üzenem terjeszd az igét és tegyél róla, hogy sok olyan lány éljen a földön mint Te:D
A kérdező hozzászólása: Rajtam kívül még ismerek 2 olyan lányt, aki ilyen. :)
Helyes! csak így tovább :D
Deazémuszûj ráérdeklõdnöm merrõl is írsz?:D
A kérdező hozzászólása: Merrõl? Bács-Kiskun megyébõl, egy 2000 fõs faluból, és 12 km-re van egy város, oda járok suliba. :D
azigen részemrõl is Bács megye egész pontosan a Hírös város:D
Akkor te egy nagyon normális lány lehetsz ^^
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leírni pontosan, mert még rájönnek, h ki vagyok. :D Köszi. :D
Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mû kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd. Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.

Miért nincs semmi tartás a legtöbb pasiban, ha csajokról van szó? Miért hagyják hogy a csajok irányítsák őket, mint egy bábút?

A legtöbb pasi képes bemajmolni minden aktuális nyálas divatot. Pl. stílust (emo, páwa) zenét (Fluor, Sp, gaga) filmet (Twilight saga) stb. mikor a lelkük mélyén tudják hogy rakás szar az egész, csak meg akarnak felelni a csajoknak. Én azt hittem a n?k olyan társat keresnek akik ki mernek állni akár az egész "csúf világgal" szemben értük. Mit?l vonzó egy olyan pasi aki még magáért sem tud kiállni?

Legjobb válasz: Ez sajnos így van, és a komolyabb dolgokkal is, nem csak filmekkel, meg elõadókkal. Ha kiálltam magamért, akkor máris szemét voltam. Nem feltétlenül a párommal szemben. Nem tudják mit akarnak.

Ez sajnos így van, és a komolyabb dolgokkal is, nem csak filmekkel, meg elõadókkal. Ha kiálltam magamért, akkor máris szemét voltam. Nem feltétlenül a párommal szemben. Nem tudják mit akarnak.
Talán mert nem lettek arra nevelve, hogy legyen gerincük, tényleg nem tudom, de tény, hogy én is ezt látom.
õszinteséggel nehezebb puncit szerezni
Mi az a páwa? Szerintem ez inkább a tinikre jellemzõ, egy huszonéves férfinak többnyire már van kiforrott személyisége. Legalábbis én a korosztályomban/ismeretségi körömben nem találkoztam ilyen fiúkkal. 23/L
A kérdező hozzászólása: páwa az 4 budapesti nagy plázáról kapta a nevét (Pórus, Árkád, Westend, Aréna), pontosan én se tudom, plázacica fiúk, vagy valami ilyesmik, ez a legújabb divat
Atya ég, kösz, legalább már ezt is tudom!:) Hihetetlen, hogy már ilyen fogalom is létezik...
"filmet (Twilight saga) stb." Ez olyan mint ha egy férfi akarná megnézni a star warst. Lehet, hogy a csaj rühelli, de kibírja mert szereti a másikat. nem jelenti azt, hogy szeretni is kell, ha megnézek egy filmet.
Én nem vagyok páwa, nem követem ezeket a búza trendeket. Viszont azt nem értem, hogy gaga, hogy jön ide... Én pl. szeretem.
Érdekes volt ez a magyarázat a pávára. Tudtommal pávának lenni azt jelenti, hogy minél feltûnõbb, extravagánsabb külsõt alakítson ki magának egy fiú.Ugyanúgy, ahogyan az állatvilágban is a páváknál a hím a rikító színû és a nõstény a szürke.

Csak szex helyzetben a pasik miert nem smarolnak a csajjal? Ha meg baratnöjük vannak akkor smarolnak. Ezt miert csinaljak? Ha mar megdugni megtudja, megcsokolni miert nem?

Legjobb válasz: Mert a csók érzékibb, a csókban több a szeretet az odaadás. A csak szex pedig nem ezen alapszik.

Utolsónak: Te még gyerek vagy, nem férfi! A témához meg annyit, hogy sokkal szenvedélyesebb a szex, ha csók is van benne, dehát ki mit szeret, nem mindenki egyforma!
13:42 - 15 éves férfi? Azta.
Mert a csók érzékibb, a csókban több a szeretet az odaadás. A csak szex pedig nem ezen alapszik.
én még ilyent nem hallottam, nálam a smárolás az elsõ, és utána jön a többi.
Eh?
Mert büdös a szátok a redvás bagótól...
15 vagyok és smárolás az az alap. Minden helyzetben, akármikor. Amikor a hátán fekszik és én úgy baszom akkor elõre hajolok és megy a smárolás. Arra nagyon be lehet izgulni. Jah és férfi vagyok, gondolom rá lehetett jönni.
A kérdező hozzászólása: hat en meg egyre többször hallom ezt a barati körömben pasiktol, h ha csak szex akkor nem smarolnak a csajjal, de ha a baratnöjük akkor szex közben is barmikor... Erdekes nem?
A srácok manapság túl sok filmet néznek, ami arról szól, hogy a ku.vák nem csókolóznak, mert az már az érzelmi kategória.
13:42 Nagyon LOL vagy...:D Amúgy meg a prostik nem csókolóznak.Én ha csak szeretõm is volt nem okozott gondot.Ha volt barátja akkor sz orális szex inkább amit nem erõltettem.
Ismerõsöm mesélte, akinek van egy prosti ismerõse (igen, tudom, ezek hangzanak nagyon kamu dumának, de ha tényleg így történt? :D ), hogy az túl intim dolog, azért nem engedik. Persze ez kivetíthetõ akkor csak a szexkapcsolatokra is, bár nekem ez magas, mert a szex nekem egy csóknál intimebb...
15 éves fééérfi XDXD Inkább 15 éves takonynak neveznélek :D Nagyon menõ FÉRFI vagy mert azt írtad, hogy "ha a átán fekszik és úgy BASZOM" :S Pf tudod t egyáltalán, hogy mit jelent ez a szó? Amúgy a kérdésre válaszolva, azt hiszem ez olyan esetekben fordul elõ, mikor csak az a lényeg, hogy lyuk legyen a nõn, úgy tekint rá mint 1 tárgyra, ami csak arra jó, hogy kielégítse a vágyait. Sztem az ilyen esetekben nem is tetszik a férfinek a nõ, csak abban a pillanatban éppen beéri vele is. Kihasználás :S 20/L

Miért van az ha a csaj magától elmondja hogy még szűz? (msn)

nem kérdeztem t?le de mondta

Legjobb válasz: szia szerintem az jo ha elmondja legalább nemt titkolozik + vetit hulyeségeket õszite és ezt becsuld meg :D

szia szerintem az jo ha elmondja legalább nemt titkolozik + vetit hulyeségeket õszite és ezt becsuld meg :D
közli veled a tényállást, hogy tudd, mi a helyzet...és hogy ha AZT akarnád tõle.. akkor zsákutca.
mert csak úgy lesz paija, ha valamivel felhívja magára a figyelmet, kiscsajok chaten mért nyomulnak "feltüzelt szuz"néven?
Hiheti azt, hogy ez számodra esetleg fontos/érdekel téged, csak nem mered megkérdezni, és talán ezért mondta meg. Szerintem nem gerincességbõl, egyszerûen csak büszke rá, hogy az, és bízik benne, hogy ez nálad "jó pont" lesz... Ha ilyet elmond magától, és egyébként visszafogott lány (tehát nem teregeti ki fûnek-fának a magánéletét), akkor biztosan akar tõled vmit ;)
egyértelmûen akar valamit tõled! az hogy csak szexet, v vmi komolyabbat, az orosz rulett... ;) de zugmanónak is igaza lehet
A kérdező hozzászólása: 15 éves személy szerint.
Mert egy kis csitri!
azért hogy tisztába legyél vele hogy nem kurva szoval ne is beszélgessetek ha csak szexet akarod tõle
Biztos akar tõled valamit és õszinte akar lenni veled.
Valószínûleg tényleg szûz, és van olyan gerinces, egyenes jellem, hogy bevallja a tapasztalatlanságát. Szerintem ez mindenképpen becsülendõ tulajdonság.
Be akar palizni. Mástól terhes, és rád akarja verni a balhét azzal, hogy "szûz voltam, te vetted el és most terhes vagyok, úgyhogy..." Logikus.

Miért van az hogy ha a pasik masztiznak akkor mindenki azt mondja hogy nem baj meg hogy normális de ha a csajok akkor egybõl prostik?

Legjobb válasz: Érdekes, h én még sose hallottam olyat, h nõt leprostiznak mert masztizik...Jó neked... :D

Érdekes, h én még sose hallottam olyat, h nõt leprostiznak mert masztizik...Jó neked... :D
Nem tudom ki az a gyökér aki ilyet mond?!?! :o
Miért van az, hogy én normális vagyok, de te meg nem?!
Láttam már itt egypár barom kérdést de ez viszi a prímet.
a szex is normális, a maszti is :) ))
Ha lány masztizik az is normális. Szerintem Te a szexszel kevered össze.
XD imádlak gyk!
ilyet nem mond senki. te csak provokálsz
Ilyet senki sem mondott :)
Ilyet értelmes ember nem mondott!...sztem
de sok az unatkozó tini ezen az oldalon

Miért nem érzi a csajom ha ő van felül?

Legjobb válasz: Én nem vagyok tág, de mégis negyedannyira sem érzem, vagyis nem olyan jó. Akkor érzem nagyon intenzíven, ha teljesen a testére merõlegesen ülök rajta, vagy kicsit hátradõlve.

Én nem vagyok tág, de mégis negyedannyira sem érzem, vagyis nem olyan jó. Akkor érzem nagyon intenzíven, ha teljesen a testére merõlegesen ülök rajta, vagy kicsit hátradõlve.
Tág!!!!!!
Amikor fekszik mint egy darab szõrös kula. Legyen aktív!
ha közben nincs ott, azt nem szeretem
Legrosszabb szexuális élmény? 4x b.tak meg analízisbõl az ELTE-n.
nekem az mikor aznap hasmenése volt és este csináltuk és közbe befosott
Jessy :D A barátom egyszer mondta, hogy csak feküdtem, mint egy darab fa - nem is lett semmi aznap reggel -, de örültem, hogy élek. Már akkor lázam volt... :D
Azt, amit az 1. írt + karmolászás, harapdálás

Az miért van, hogy a pasi akármekkora kullancs lehet, de ha a csaj csinálja már csak a felét is annak amit egy pasi megenged magának, akkor az már rögtön negatívan van megítélve?

Néhány férfi egyszerűen képtelen megérteni, hogy levan koppintva, hogy nem akar tőle a nő semmit! Folyton találkozókat kér, vagy odamegy a csajhoz akkor is ha az a barátnőivel van és képes ott állni mint egy rakás szerencsétlenség és nem veszi észre magát, hogy zavar... Ellenben ha egy nő csinálja nem, hoyg ugyanezt hanem ennek kb a negyedét akkor már el van könyvelve ragadósnak és levakarhatatlannak meg, hogy mennyire gáz, hogy fut a pasi után...

Legjobb válasz: társadalmi morál:)

társadalmi morál:)
Szerintem nincs különbség. Ha valaki nem veszi észre, hogy nemkívánatos, akkor pontosan ugyanolyan, akármilyen nemû.
A kérdező hozzászólása: De a nõre már akkor is rá van mondva, hogy tapadós, hogyha lefeküdt a pasival és ezután õ telefonál rá a pasira. Vagy ha megbeszélték, hogy találkozgatnak, de a pasi meg nem igazán keresi õt, ha a csaj ezek után érdeklõdik, hogy na mi a helyzet akkor is õ lesz az "utánfutó"... elég dühítõ
Ez csak akkor van, ha a pasi nem akar többet. Hidd el, volt olyan, hogy egyéjszakás után a pasi nem fogta fel, hogy nem kell, és ugyanolyan idegesítõ volt, mintha egy nõ tenne hasonlót. Akkor van csak gond, ha valaki nem érzékeli, hogy "sok". Az a pasi, aki akar valamit, nagyon is értékeli, ha a nõ keresi!

Ha van egy jóképű srác miért nem bámulják a csajok?

miért nem bámulják meg ahogy mia srácok a lányokat ? :D

Legjobb válasz: Talán mert diszkrétek. Hidd el, hogy megbámulják õk is a húdejópasikat.

Talán mert diszkrétek. Hidd el, hogy megbámulják õk is a húdejópasikat.
Megbámulják, csak nem olyan disznómód, mint mi faszik :P
Kérlek szépen mi csak a szemünk sarkából figyelünk. Diszkréten, úri nõhöz méltóan:D Meg legfeljebb mosolyogva egymásra nézünk a barátnõnkkel és kuncogunk:D
Jaja, mi képesek vagyunk erre feltûnésmentesen is.
Én a jópasikat direkt látványosan szoktam bámulni :)
Hát igen, mi nem olyan megalázó módon csináljuk, mint ti! Mert ugye, a legtöbb fiú hajlamos rá, hogy a barátnõjérõl megfeledkezve utánabámuljon a csajoknak. Szerintem tök gáz!
Ha van egy jóképû srác, megbámulják a csajok. Ha nem bámulják, akkor nem is jóképû.
Ó dehogynem bámuljuk :D
Nem tudom miért, de engem nem szoktak megbámulni a pasik, csak én õket:D Akkor ez hogy is van?
A kérdező hozzászólása: :D
19:47, ja a jópasik nem szoktak megnézni csak a csúfak:D:S pedig nem is vagyok csúnya nõ:)

Miért van az hogy csajok többsége az olyan fiúkat szereti akik folyton ien ßuzis cuccba öltöznek zselézik a hajukat meg rapperek?

Mert én Rocker vagyok nem is vagyok csúnya és szerintem kedves vagyok. :)

Legjobb válasz: hát a rappelnek kivételével minden stimmel. jól néznek ki, adnak magukra, jófejek stb.:):$

hát a rappelnek kivételével minden stimmel. jól néznek ki, adnak magukra, jófejek stb.:) :$
mindenkinek más a stílusa, és más stilusú fiúkat is kedvelnek.Csak a rockerekbõl kevesebb van.
Van ez úgy, hogy a csajok mindig azt szereti jobban, ami nem vagy:)
Azt nem értem, hogy miért az olyan csajoktól vársz bármit is, akiknek az ilyenek jönnek be.. azt hiszem akkor már megvan egy elég nagy belsõ különbség is köztetek. Keresgélj a hasonló érdeklõdési körû emberek között.. Én sem fogok nyafogni, hogy nem jövök be egy b*zisan kinézõ csávónak goth létemre.
A kérdező hozzászólása: Csak irritál hogy folyton ezek hidd el keresgélek én rockerek között van is de az úgy se menne bele :(
már bocs de néger vagyok(igen rapper) és azt látom az utcán hogy minden valamire való csaj ien undorító tetves buz*kal van eggyüt szóval ezt a rapper dolgot így most felejsd el
A kérdező hozzászólása: Jó bocsi, Nem hittem hogy afrók is vannak sorry akkor nem rapper csak ßuzik
a rapperek füveznek a rockerek lövik magukat a popposok pedig mindent 1*e kombóba.
szerintem a raperek a jobakk mert en magam is az vagyok 15 eves vagyok de amiota az eszemett tudom a raphez meg hip-hop hoz huz a szivem minden haverem rapper vannak rocker havereim is es nekem semi bajom nincs a rockerekel de nem kell le b..zizni a rapereket mert en se sertegetek mas stilusu emberekett csak enyi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!