Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha a (4846 db)

Szerintetek az miért van, ha a farkam amikor húznám felfele mint ha lelenne ragadva és érintésre fáj, de, ha éri valamilyen folyadék, akkor meg nem?

Legjobb válasz: Lehet le van kicsit tapadva,ilyenkor esténként,fürdéskor a bõrt,a fitymát többször elõre-hátra kell húzkodni és megszünik ez a letapadás lassacskán,vízben mindig könnyebb húzkodni.Érzékenység meg sokaknál van.

Lehet le van kicsit tapadva, ilyenkor esténként, fürdéskor a bõrt, a fitymát többször elõre-hátra kell húzkodni és megszünik ez a letapadás lassacskán, vízben mindig könnyebb húzkodni.Érzékenység meg sokaknál van.

Az miért van ha a 3 hónapos kisfiam nem kakil magától és már a kúp sem segít vagy ha még is kakil akkor nagyon keveset? (anyatejes)

Legjobb válasz: Lehet,hogy kevés vagy nem elég tápláló a tejed.De az is lehet,hogy egyszerûen csak teljes megemészti.Anyatejes babáknál 2-3 kakimentes nap nem probléma, ha vmi baja lenne Õ jelezné.

Lehet, hogy kevés vagy nem elég tápláló a tejed.De az is lehet, hogy egyszerûen csak teljes megemészti.Anyatejes babáknál 2-3 kakimentes nap nem probléma, ha vmi baja lenne Õ jelezné.
Az én lányom sem kakil minden nap.Tegnap 5 nap után nem kakilt.Nem egy ismerõsömnek vannak hasonló "problémái" a gyermekekkel.Mindannyiónk gyerekorvosa azt mondta, h két hét is belefér.Valószínûleg nagyon megemészti a kajcsit.Én már befejeztem, h azon egyem magam, h miért nem kakilt már megint x napja. Hány naponta szoktál kúpot adni?Kamillateát próbáltad?Pocakmasszázs, lábtorna.Esetleg egy kis sütõtök.Az általános irányelvekkel ellentétben már nyugodtan adhatsz neki naponta 2-3, majd késõbb kicsit több kanállal.Csak most az a trendi, h fél évig csak anyatej.Majd, ha aktívan elkezd mozogni, mászni, illetve eszik mást is anyatejen kívül, akkor rendbejön.(Ha nem szoktatod hozzá a kúphoz, ill hõmérõhöz.)
Ha nem görcsöl, nincsen hasfájás, akkor semmi probléma. Ha v.mégis lenne, akkor vegyél a gyógyszertárban LAELOVOC szirupot.teljesen terme´szetes kivonat, napi egy kávás kanál.A lányomnak 3 nap alatt helyreállította a székelést.Azóta napi kétszer kakil, és semmi problémánk nincsen.
Bocsi rosszul írtam:LAEVOLAC
Adj neki folyadékot, amennyit csak inni szeretne ha lehet kamilla teát. Masszírozd a hasát, tornáztasd, a meleg pancsi víz is ingerlõ. Már itt van a gyümölcslevek ideje is ha gondolod kezdheted adni, csak akkor meg kell vonni a K-vitamint. Van amelyik baba nehezen tanul meg kakilni, préselni.3-4 napig nem gond de utánna rá kell segíteni ha nem megy.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Folyadékot sokat iszik most kezdtem adni neki a kamilla teát de még nem jött semmi. tornázni minden nap szoktunk , csak az a baj h hasfájóas nem tudni mitõl fáj neki, tejem az sok van szerencsérwe. Na azt hiszem mindenre írtam
A LAEVOLAC-ot nem tanácsolta se a védõnõm, se a dokim, mert tele van cukorral!!!Valóban lehetséges, h szinte mindent megemészt.Esetleg a baracklevet is megpróbálhatod.Nekünk az úgy beindította, h naponta 2x is van kaki.Eddig mi is ezzel a problémával küzdöttünk, most 16 hetes a baba.

Miért van ha a kiakarok rakni valami videót teljes képernyőre netes lejátszóknál a monitor képe kifehéredik?

Legjobb válasz: videó képére jobb klikk, enable hardware vedd ki a pipát. http://freepicninja.com/view.php?picture=00120745

videó képére jobb klikk, enable hardware vedd ki a pipát. http://freepicninja.com/view.php?picture=00120745
A kérdező hozzászólása: huh nagyon nagyon nagyon köszönöm :)
szívesen.

Az miért van ha a hangyát össze-vissza piszkálod még akár összenyomod is nem csip meg?

Bármely más fullánkkal rendelkez? rovar már csak ha megfogod csíp...

Legjobb válasz: Engem mindíg megcsípett... ezekszerint csak felénk élnek ilyen fenevadak? :D tegnap a járdán volt egy boly, arrébsepertem õket, erre elkezdtek felém mászni... :D csak nehogy megbosszulják :D

Engem mindíg megcsípett... ezekszerint csak felénk élnek ilyen fenevadak? :D tegnap a járdán volt egy boly, arrébsepertem õket, erre elkezdtek felém mászni... :D csak nehogy megbosszulják :D
Nekem egyszer a gatyám és a combom közé szorult egy hangya (ilyen feszes farmer volt), hát kb le kellett tépnem a gatyám, mert a hangya kínjában szétcsipkedte a lábam :)
A kérdező hozzászólása: Hát a történeteitekre csak annyit tudok mondani, hogy: :D Pedig tegnap egy vöröshangyát nyomkodtam a tenyeremben és szerintem eszébe se jutott megcsípni:D
nyomkodj tûzhangyát vagy góliáthangyát:P:Dabban tuti nem csalódsz;)
De azért ne gyilkold le mindet, míg várod h. megcsípjen :D kezdj csak ki egy poszméhhel, abban nem csalódsz :D
azért van ez mert nem olyan gyorsak és nem mindegyik hangya csíp. a vörös hangya tud csípni meg az óriás hanygák is de csak csapatokban

Miért van ha a folyamatoknál (CTRL+ALT+DEL) a chrome. Exe többször jelenik meg?

ez nem lassítja tovább a gépet?

Legjobb válasz: Nekem tetszik ez a megoldás, biztonságos, és jó csak ez nem lassítja nagyon a gépet ? Mert pl az AVG is folyamatosan hisztizik, hogy már 233MB zabál.

Nekem tetszik ez a megoldás, biztonságos, és jó csak ez nem lassítja nagyon a gépet ? Mert pl az AVG is folyamatosan hisztizik, hogy már 233MB zabál.
Külön szedi a chrome minden lapot meg flash cuccokat stb. Ha egyiket kilövöd, valószínûleg az egyik lap megsérül.

Az miért van ha a barátnőm szopogatja az újjam (mintha a farkam lenne) az felizgat?

Legjobb válasz: taalán mert a [email protected]ásra asszociálsz, amúgy 1el eltévesztetted a kategóriát :)

taalán mert a [email protected]ásra asszociálsz, amúgy 1el eltévesztetted a kategóriát :)
Szerintem meg egyszerûen azért, mert az ujjak nagyon érzékenyek, tele vannak idegvégzõdésekkel.Aki nem hiszi, próbálja ki saját magának.Így gondolhatjátok mennyivel izgatóbb, ha a párunk szopogatja a mi ujjainkat.:)
bevan gerjedve a csajod..ez az egész..:)
azért hogy nedves legyen az ujjad mikor ujjazod száraz ujjal akár még fájhat is neki...
Vagy akik nagyon kívánják a párjukat, illetve a szexmániások.
engem is 22F
Szerintem inkább azok, akik régen nem kaptak már nõt. :)
A kérdező hozzászólása: minden pasi így van/lehet vele?
Az "alkalmazott tudomány" erre nem talál magyarázatot! :)
A kérdező hozzászólása: kielégítõ válasz volt! :D kössz!:D jajj és azért bocs :)
Mert pasi vagy és nincs ezzel semmi baj.
Ez természetes dolog. Fõleg, ha jól csinálja.
fake
Mert a farkadnak ez a csaj nem tetszik. Szerintem hallgass ra.
Ez azért lehet mert: impotens lettél nincs is farkad a bnöd csúnyácska túl sokat wow-ozol hentai-ra vered nemszereted a szilvásbuktát nincs nyelve a csajodnak mert gombás a lábad nah ha ezek közül valameik akk azé

Miért van ha a pendrivet bedugom a számítógépbe akkor 2 meghajtónak érzékeli mint pl c-meg a d! Hogyan lehetne ezt egybe vonni?

Legjobb válasz: mentsd le róla az adatokat,(vissza a sz.gép 1 mappájába) majd formázd meg újra.

mentsd le róla az adatokat, (vissza a sz.gép 1 mappájába) majd formázd meg újra.
úgy lehet, hogy két partícióra van osztva
A kérdező hozzászólása: bocs de ezt nem értem!??
A kérdező hozzászólása: igen, és , hogyan lehet 1 patricióra osztani??
Olyan van nekem is.Körbejártam a témát, nem lehet egyesíteni õket.Nem csak külön partíció, hanem 2 külön lemeznek számít.A kisméretût töröltem a Lemezkezelõben, így kevesebb gond van vele./például az usb bemenetes dvd-m csak ezt a kicsit látta, a nagyot nem, most már csak a nagyot/
A kérdező hozzászólása: csak azért mert így az xbox- nem tudja leformázni!
A kérdező hozzászólása: ez 4gb-s a másik 8gb-s! A 8gb-nél failedet ír ki!
ezzel próbáld! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
***** Partition Manager Perso.html katt: -->Download Now (kivárod a 30 mp.-et) katt: Download file now -ra! (5.15 MB) ezzel egyesítsd a pendrive partíciókat! Otthoni felhasználásra ingyenes particiókezelõ, amellyel merevlemezeink struktúrájának megváltoztatásara nyílik lehetõségünk újraformázás nélkül. Képes meglévõ partíció méretének csökkentésére úgy, hogy a rajta lévõ adatok nem vesznek el. A felszabadult helyen akár új partíciót hozhatunk létre, akár hozzácsaphatjuk egy meglévõhöz. (magyar nyelvû is!)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem hiszem. Én epilátorral szedem onnan, mert nincs türelmem a csipeszhez.
A szõrtüszõ és a hajhagyma is újraképzõdik. A hajad is visszanõ, ha kitéped nem? Csak több idõbe telik, mintha elvágnád v. letörne. Ennyi.
Ha a kiszedett szõrszálak soha többé nem nõnének vissza, akkor sok nõ nagyon boldog lenne. És nagyon csupasz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!