Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha (6744 db)

Az a furcsaság van velem h ma nem ettem semmit és mégis nagyobb a hasam de van h zabálok és nem olyan nagy :/ ez most miért van? Ha nm eszek miért nem kisebb?

Legjobb válasz: A szervezet túlélésre van kitalálva. Ha nem kap elég tápanyagot, tartalékol. Ezért fontos az étkezés ha fogyni akarsz.

A szervezet túlélésre van kitalálva. Ha nem kap elég tápanyagot, tartalékol. Ezért fontos az étkezés ha fogyni akarsz.

Az miért van ha egy 5GBos torrentet seedelik 5-en és mégis 30KBal jön lefele. Miért van ez?

Legjobb válasz: Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.

Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.
Úgy van ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyival egészíteném ki, hogy valószínûleg nem csak azt az 1 torrentet seedelik , így a feltöltési sebességük megoszlik
Meg hát az sem mindegy, hogy aktív vagy passzív módon kapcsolódsz.
vagy mindenki zs*dóskodik a feltöltési sebességgel.
Töröld a bõvítményeket.
A kérdező hozzászólása: köszi :D öö azok mik?
Három vonal alatt/Beállítások, Bõvítmények.

Ez miért van? Ha egy együtt vagyok a barátnőmel es erzem a közelségét amikor hozzám bújik vagy amikor csokolozunk. Akkor ilyen átlácó valami szivárog a péniszemből . Miért van ez?

Miért van ez? Ha egy együtt vagyok a barátn?mel es erzem a közelségét amikor hozzám bújik vagy amikor csokolozunk. Akkor ilyen átlácó valami szivárog a péniszemb?l. Nem tudom miez es engem ez nagyon zavar es egy id? után mar kezdem erezni h nedves az alsógatyám. (komoly válaszokat lecci mer minnel hamarabb megszeretnem oldani ezt a problemat)?

Legjobb válasz: elõváladék mert felizgultál és kész vagy a behatolásra

elõváladék mert felizgultál és kész vagy a behatolásra
A kérdező hozzászólása: ez ellen nem lehet semmit csinálni?? mer néha zavaro szokott lenni amikor nincs sex köztünk.

Miért van ha pl. a teherbeesés témakörből levelezek valakivel imailben, és először rendesen ir nekem meg minden és később nemir vissza pedig kérdeztem tőle valamit és mégsem?

ezt nemértem mert én sha nemcsinálok ilyet senkivel. velem meg nem egy emberke csinálta hanem 20-30. persze nem egyszerre hanem igy fokozatosan pedig nembántottam meg senkit semmivel. arra meg azért nemgondolok hogy nincs ideje mert ha megint irok neki pár honap mulve akkor azonnal visszair. de aztán megint megszakad minden.de aztsem értem ha arra van ideje hogy ide beirja a kérdését meg a válaszát akkor az emalra miért nem ir vissza?lehetséges hogy megunja a régieket?

Legjobb válasz: Velem is volt jó pár ilyen. Volt aki tanácsot kért, írtam neki egy levelet, és vissza se írt, még annyit sem, hogy kösz. Most van egy kedves lány/nõ/anyuka akivel levelezek, kb 1-2hetente ír nekem, gondolom a pici mellett nem nézi minden nap a netet. De én sem értem, hogy miért szakadnak meg ezek a dolgok.

Velem is volt jó pár ilyen. Volt aki tanácsot kért, írtam neki egy levelet, és vissza se írt, még annyit sem, hogy kösz. Most van egy kedves lány/nõ/anyuka akivel levelezek, kb 1-2hetente ír nekem, gondolom a pici mellett nem nézi minden nap a netet. De én sem értem, hogy miért szakadnak meg ezek a dolgok.
Én sokszor jártam úgy, hogy felajánlottam több embernek is, hogy írjon privit és akkor segítek, meg beszélgessünk, mert hasonló problémánk van. Aztán kapom az e-mailt, hogy akkor tudnék-e segíteni. De halvány fogalmam sincs, hogy ki írta. Mert egy sorból én honnan jöjjek rá, hogy melyik kérdésnél találkoztunk össze? Ilyenkor vissza szoktam írni, hogy legalább a linket küldje el, hogy melyik kérdés kapcsán is írt nekem, de erre nem szokott már válasz érkezni. Ugyan így szoktam néha sértegetõ e-maileket is kapni, amiket nem tudok hová tenni, mert fogalmam sincs, mivel váltottam ki az indulatot :-) Viszont az meg olyan jól esik, hogy sokan írnak privátban, hogy hasznos volt a válaszom és sokat segítettem.
Nem mindenki keres levelezõtársat aki válaszol egy levélre. Válaszol udvariasságból eleinte de valószínûleg nagyon nem érdeklik azok a dolgok amiket kérdezel. Több idõt nem szeretne erre a dologra pazarolni. Pár hónap múlva megint válaszol udvariasságból, vagy éppen van kedve. De nem akar ennél sûrûbben levelezni. Az pedig, hogy valaki tesz-e fel kérdést vagy írogat-e itt, az a magánügye. Rád nem akar több idõt szánni mint amennyit szán.
Ez engem is érdekelne. Volt hogy magától ajánlotta fel valaki a segítségét, hogy szivesen meghallgat ha írok privátba, majd amikor írtam nem válaszolt. Lehet, hogy sok emberkének ajánlotta fel, és nem fért az idejébe mindenkinek válaszolni.
Sziasztok! Érdekes a kérdés, ezen már én is gondolkodtam. Egyszer kaptam egy nagyon kedves privát emailt egy anyukától, aki a második babáját várta épp - vígasztalásra szorultam a 18. hét körül, s erre írt. Válaszoltam, megköszöntem a kedvességét, váltottunk pár levelet, aztán eltûnt, mintha a föld nyelte volna el. Rosszul esett akkor, de aztán arra gondoltam, hogy ha nekem lenne kisgyerekem + babát várnék, lehet, hogy olyan fáradt volnék, hogy nem lenne kedvem a gép elõtt nyomulni. Nem akartam én minden nap / másnap levelezni, de jó lett volna hallani róla, hogyan alakul a terhessége, és amúgy is annyi téma felmerül a babák kapcsán. Lehet, hogy valaki még dolgozik, és akor azért nincs ideje vagy kedve írni... magam sem tudom. De remélem, hogy a késõbbiekben sok kedves, segítõkész ember osztja meg veletek a tapasztalatait - akár emailben. :-)
nem akarlak megbántani, de lehet, hogy azért, mert kicsit nehezebb megérteni, amit írsz, mint általában másokét.
A kérdező hozzászólása: igen de akik velem leveleztek õk irtak elõször privit, és honapokig leveleztünk minden nap.és amikor viszairtam hogy neki sikerült e már akkor válaszolt hogy még nem. szoval ezért nemértem. mert azt megértem akivel csak párszor leveleztem de velük honapokig.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nemnehéz megérteni amit irok. nemértem ezt miért irtad nekem, de szerintem ha van esze csakmegérti.
tényleg nem akarlak megbántani, de a rossz helyesírásodra gondoltam.elég sokáig tartott, mire kibogoztam a kérdésedet.

Szerintetek az miért van, ha a farkam amikor húznám felfele mint ha lelenne ragadva és érintésre fáj, de, ha éri valamilyen folyadék, akkor meg nem?

Legjobb válasz: Lehet le van kicsit tapadva,ilyenkor esténként,fürdéskor a bõrt,a fitymát többször elõre-hátra kell húzkodni és megszünik ez a letapadás lassacskán,vízben mindig könnyebb húzkodni.Érzékenység meg sokaknál van.

Lehet le van kicsit tapadva, ilyenkor esténként, fürdéskor a bõrt, a fitymát többször elõre-hátra kell húzkodni és megszünik ez a letapadás lassacskán, vízben mindig könnyebb húzkodni.Érzékenység meg sokaknál van.

Miert van ha alvas kozben neznek engem azonnal felebredek? tobbszor is ugy erzem hogy neznek almomban, de tudom hogy nincs ott senki. Altalaban megerzem ha neznek engem, ez mire utal?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.

Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.
Illetve lehet erre más magyarázat is, ha az ember hisz a szellemvilágban, vagy csak nézd meg a paranormal activity 2-t. :)

Miért van, ha akkor érzem magam jól, amikor a körülöttem lévõ embereknek bajuk van?

Azt vettem észre, h amikor mások a problémáikról -fõként lelki- beszélnek nekem, akkor tök jól érzem magam, azonban, ha olyan híreket mesélnek, amik miatt boldogok és örülnek, az kevésbé vidít fel. Szinte rosszul esik

Legjobb válasz: Én is pontosan így vagyok vele. Persze ha a családomban történik valami, akkor nem, de ha mondjuk az osztálytársam szakít a barátnõjével, az legbelül szinte teljesen fel tud dobni. Igazából szerintem ennek az az oka, hogy ilyenkor bizonyosodunk meg róla, hogy más is szív az életben, nem csak mi. És ez tölt el minket egy kis boldogságérzettel, hogy azért másnak is nehéz az élet, és nem csak velünk csesz ki folyton.

Én is pontosan így vagyok vele. Persze ha a családomban történik valami, akkor nem, de ha mondjuk az osztálytársam szakít a barátnõjével, az legbelül szinte teljesen fel tud dobni. Igazából szerintem ennek az az oka, hogy ilyenkor bizonyosodunk meg róla, hogy más is szív az életben, nem csak mi. És ez tölt el minket egy kis boldogságérzettel, hogy azért másnak is nehéz az élet, és nem csak velünk csesz ki folyton.

Miért van ha buszra várunk, és igazából lehet szétszortan állni, mert mindenki úgy áll, hogy vannak emberek akik 'pofátlanul' közel állnak a másikhoz?

Gondolok itt arra,hogy ma álltunk a buszra várva,mivel nem szoktam beállni,ráérek alapon félreálltunk csak,elég jól,hogy senkit ne zavarjunk az eljutásban (pl:ha elakar menni,elférjen t?lünk). Mindenki elment,keresett helyet ahol állhat,mégis volt pár fiatal aki meg olyan közel állt,hogy kapásból 1 lépésre. Azt hittem menni készülnek odébb,de ott megálltak,és ott kezdtek el beszélgetni,majdnem a nyakunkon állva. Ha odébb mentünk meg lépett egyet felénk. Eltudunk menni onnan oké,de miért áll valaki ilyen közel a másikhoz? Én nem szeretek másokba f?leg ismeretlenekbe belebújni:D.

Legjobb válasz: Mindenkinek más az az "intim szférája", amibe már betolakodónak érzi, ha mások odaállnak. Neveltetés-, környezet-, egyénfüggõ. Ha zavar, állj arrébb te.

Mindenkinek más az az "intim szférája", amibe már betolakodónak érzi, ha mások odaállnak. Neveltetés-, környezet-, egyénfüggõ. Ha zavar, állj arrébb te.
Akkor tetszettél neki, vagy nekik.
Valakit egyszerûen nem zavar. Engem is idegesíteni szokott néha, ha valaki túl közel jön hozzám. Olyankor õszintén én veszélyben érzem magam. Márminbt persze nem két kis csitri miatt, mert olyankor kikapcsolom magamban ezt, de ha valaki túl közel jön, akkor bekapcsol bennem a veszély jelzõ.
Mert úgy gondolták, hogy úgyis tömeg lesz és akkor már nem tök mindegy? Úgyis a nyakatokra fog állni valaki.
Egyértelmû: ideális közönségnek tûntetek.
A kérdező hozzászólása: Most ez egy egyszeri alkalom volt, egy idegen csapattal:D
te egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Pont ez az, hogy nem:D Mikor megjön a busz akkor szoktunk odamenni:D. Addig egy külön helyen állunk, és azért az emberek elég messze szoktak megállni tõlünk:D Mivel van máshol hely:D mert ez így egy buszváró:D. Õk meg megálltak ott, de elõttünk 5 lépéssel is volt hely, és utánunk 5 lépéssel is volt:D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, volt-e akármi szándék, csak igazából nagyon fura volt, hogy ez egy tágas buszpályaudvaron történt, és ráállnak a nyakamra, és ha odébblépünk akkor jönnek Õk is. Azzal nincs baj, ha 5-6 lépésnyire távolabb, de az a 2-3 lépés még túl közel van szerintem:D Ha a busz beérkezik az még oké, de így ha lehet bárhova állni, kicsit fura.:D.
A kérdező hozzászólása: Megmentett az a r*hadt busz:) Az összetiprástól:) Nem gondolom olyan rossz dolognak:) Ha közel állnak akkor legalább nem undorodnak, rossz meg nem volt bent, mert nem történt semmi, akkor abban a pillanatban max kellemetlen 'mit akartok?' érzés?Más nem:)
A kérdező hozzászólása: Okés:) De ezt pont nem néztem ki belõlük. Mert nem tûntek úgy, ugyanabba a középiskolába járunk, és ugyanarra a buszra vártunk.
Vigyázz velük, lehet, hogy zsebesek!
A kérdező hozzászólása: 16 sem vagyok:D Ja és ez megszokás, és most akkor írjam, hogy 'xD' :) )). Egyébként 15 vagyok miért?Írtam fentebb:)
bocsi de szerintem te se lehetsz több 16-nál, ha minden mondatod végére oda kell raknod egy ":D"-t
A kérdező hozzászólása: Igen értem:D Köszönöm.! Gondoltam, hogy valószínûleg nem tûnt fel nekik, csak fura volt, hogy az sem tûnt fel, hogyha egy picit arébb táncolt volna-->akár 1 centit, már arébb lökte volna a TESTÉVEL barátnõm:D. Kicsit olyan fura volt:D
Az intim szféra az a terület, amit minden ember a "magáénak érez". Több fokozata van. Van egy távolság, amit idegenekkel tartasz, majd ha összeismerkedsz valakivel, ez lecsökken kb. kézfogásnyira - hiszen kezet kell vele fognod. Jó ismerõsök már automatikusan ezen a távon belülre lépnek találkozáskor, a család vagy a szerelmed meg olyan közelre, amilyen közelre már a jó ismerõsök sem. Az "intim szféra" az ez a távolság, vagyis hogy kit milyen közelre "mersz" vagy akarsz beengedni. Ebben egyénenként és kultúránként nagyon nagy különbségek lehetnek - más pl. egy vidéki embernek, és más a városinak.
A kérdező hozzászólása: Nem akadtam ki, csak kíváncsi voltam, hogy miért ilyen 'szabad' szellemû emberek?:D Szóval, hogy nekik ez nem-e tûnt fel, hogy kicsit azért..:D Egyébként nem vagyok ideges
Most komolyan ilyen semmiségen vagytok kiakadva? Amúgy meg ha érdekel, kérdezd meg tõlük, h hogy mertek olyan közel állni...
Mert a mostani nyikhajok azt hiszik mindent megtehetnek, legtöbbjüknek csak a bulizás, randalírozás a jövõ lételeme, azt hiszik menõ, nagy csávók, de csak, ha csapatban vannak! Amúgy meg befosnak, ha rájuk tüsszentenek, bár számítani kell a késelésre, ezért olyan nagy az arcuk. A munkában, a tisztességess életben nem állják meg a helyüket az ilyen dunatöltelékek.
Kedves kérdezõ! Te most egyetlen alkalomról mesélsz, vagy mindíg ez történik veled? Csak azért kérdezem, mert én magamon még nem tapasztaltam. Fõleg azt nem, hogy ha elléptem, akkor jöttek volna utánam.
A kérdező hozzászólása: 15-16 Barátnõm egyébként jött hozzám közelebb, hogy lécci menjek arébb, mert mindjárt lekönyököli:D. De hiába mert jött Õ is:D. Lehet fel sem tûnt neki:D Nem tudom
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom ez az intimszféra milyen :D De zsebre rakott kézzel kicsit kinyomta a könyökét(ahogy manapság menõ végig vonulni utcán, bárhol), és ha barátnõm lépett volna egyet hátra, kb hátbakönyökölte volna, olyan közel álltak, hozzám szerencsére egyik sem:D. De két barátnõmhöz már tolakodóan, de nem volt semmi furcsa, nem néztek ránk, nézték, jön-e a busz:D Volt olyan feelingje mintha, 'nem akarok hátrább, se közelebb, jó ez itt is', de még akkor is jött közelebb mikor mi mentünk:D.
A kérdező hozzászólása: Én is veszélyben leginkább, és hihetetlen kellemetlenül is:D. Mondjuk mivel röhögtek egymáson, meg beszélgettek, nem volt semmi hátsószándék, csak gondolom Õk nem úgy érzékelték mint mi. Nem tetszeni nem, mert 1 pillanatra nem néztek se rám, se barátnõimre:D
A kérdező hozzászólása: hirtelen felcsapja a kezével és kiveri vele a szemem' Köszi:DD ez nagyon nagy volt. Amúgy de rég volt már:D. Az esetre még ma is emlékszem, és azóta a srácról is megtudtam ki, bár nem személyesem de rájöttem, hogy akkor 'mit akart', ami mára természetes lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!