Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha (7086 db)

Az a furcsaság van velem h ma nem ettem semmit és mégis nagyobb a hasam de van h zabálok és nem olyan nagy :/ ez most miért van? Ha nm eszek miért nem kisebb?

Legjobb válasz: A szervezet túlélésre van kitalálva. Ha nem kap elég tápanyagot, tartalékol. Ezért fontos az étkezés ha fogyni akarsz.

A szervezet túlélésre van kitalálva. Ha nem kap elég tápanyagot, tartalékol. Ezért fontos az étkezés ha fogyni akarsz.

Az miért van ha egy 5GBos torrentet seedelik 5-en és mégis 30KBal jön lefele. Miért van ez?

Legjobb válasz: Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.

Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.
Úgy van ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyival egészíteném ki, hogy valószínûleg nem csak azt az 1 torrentet seedelik , így a feltöltési sebességük megoszlik
Meg hát az sem mindegy, hogy aktív vagy passzív módon kapcsolódsz.
vagy mindenki zs*dóskodik a feltöltési sebességgel.
Töröld a bõvítményeket.
A kérdező hozzászólása: köszi :D öö azok mik?
Három vonal alatt/Beállítások, Bõvítmények.

Ez miért van? Ha egy együtt vagyok a barátnőmel es erzem a közelségét amikor hozzám bújik vagy amikor csokolozunk. Akkor ilyen átlácó valami szivárog a péniszemből . Miért van ez?

Miért van ez? Ha egy együtt vagyok a barátn?mel es erzem a közelségét amikor hozzám bújik vagy amikor csokolozunk. Akkor ilyen átlácó valami szivárog a péniszemb?l. Nem tudom miez es engem ez nagyon zavar es egy id? után mar kezdem erezni h nedves az alsógatyám. (komoly válaszokat lecci mer minnel hamarabb megszeretnem oldani ezt a problemat)?

Legjobb válasz: elõváladék mert felizgultál és kész vagy a behatolásra

elõváladék mert felizgultál és kész vagy a behatolásra
A kérdező hozzászólása: ez ellen nem lehet semmit csinálni?? mer néha zavaro szokott lenni amikor nincs sex köztünk.

Miért van ha pl. a teherbeesés témakörből levelezek valakivel imailben, és először rendesen ir nekem meg minden és később nemir vissza pedig kérdeztem tőle valamit és mégsem?

ezt nemértem mert én sha nemcsinálok ilyet senkivel. velem meg nem egy emberke csinálta hanem 20-30. persze nem egyszerre hanem igy fokozatosan pedig nembántottam meg senkit semmivel. arra meg azért nemgondolok hogy nincs ideje mert ha megint irok neki pár honap mulve akkor azonnal visszair. de aztán megint megszakad minden.de aztsem értem ha arra van ideje hogy ide beirja a kérdését meg a válaszát akkor az emalra miért nem ir vissza?lehetséges hogy megunja a régieket?

Legjobb válasz: Velem is volt jó pár ilyen. Volt aki tanácsot kért, írtam neki egy levelet, és vissza se írt, még annyit sem, hogy kösz. Most van egy kedves lány/nõ/anyuka akivel levelezek, kb 1-2hetente ír nekem, gondolom a pici mellett nem nézi minden nap a netet. De én sem értem, hogy miért szakadnak meg ezek a dolgok.

Velem is volt jó pár ilyen. Volt aki tanácsot kért, írtam neki egy levelet, és vissza se írt, még annyit sem, hogy kösz. Most van egy kedves lány/nõ/anyuka akivel levelezek, kb 1-2hetente ír nekem, gondolom a pici mellett nem nézi minden nap a netet. De én sem értem, hogy miért szakadnak meg ezek a dolgok.
Én sokszor jártam úgy, hogy felajánlottam több embernek is, hogy írjon privit és akkor segítek, meg beszélgessünk, mert hasonló problémánk van. Aztán kapom az e-mailt, hogy akkor tudnék-e segíteni. De halvány fogalmam sincs, hogy ki írta. Mert egy sorból én honnan jöjjek rá, hogy melyik kérdésnél találkoztunk össze? Ilyenkor vissza szoktam írni, hogy legalább a linket küldje el, hogy melyik kérdés kapcsán is írt nekem, de erre nem szokott már válasz érkezni. Ugyan így szoktam néha sértegetõ e-maileket is kapni, amiket nem tudok hová tenni, mert fogalmam sincs, mivel váltottam ki az indulatot :-) Viszont az meg olyan jól esik, hogy sokan írnak privátban, hogy hasznos volt a válaszom és sokat segítettem.
Nem mindenki keres levelezõtársat aki válaszol egy levélre. Válaszol udvariasságból eleinte de valószínûleg nagyon nem érdeklik azok a dolgok amiket kérdezel. Több idõt nem szeretne erre a dologra pazarolni. Pár hónap múlva megint válaszol udvariasságból, vagy éppen van kedve. De nem akar ennél sûrûbben levelezni. Az pedig, hogy valaki tesz-e fel kérdést vagy írogat-e itt, az a magánügye. Rád nem akar több idõt szánni mint amennyit szán.
Ez engem is érdekelne. Volt hogy magától ajánlotta fel valaki a segítségét, hogy szivesen meghallgat ha írok privátba, majd amikor írtam nem válaszolt. Lehet, hogy sok emberkének ajánlotta fel, és nem fért az idejébe mindenkinek válaszolni.
Sziasztok! Érdekes a kérdés, ezen már én is gondolkodtam. Egyszer kaptam egy nagyon kedves privát emailt egy anyukától, aki a második babáját várta épp - vígasztalásra szorultam a 18. hét körül, s erre írt. Válaszoltam, megköszöntem a kedvességét, váltottunk pár levelet, aztán eltûnt, mintha a föld nyelte volna el. Rosszul esett akkor, de aztán arra gondoltam, hogy ha nekem lenne kisgyerekem + babát várnék, lehet, hogy olyan fáradt volnék, hogy nem lenne kedvem a gép elõtt nyomulni. Nem akartam én minden nap / másnap levelezni, de jó lett volna hallani róla, hogyan alakul a terhessége, és amúgy is annyi téma felmerül a babák kapcsán. Lehet, hogy valaki még dolgozik, és akor azért nincs ideje vagy kedve írni... magam sem tudom. De remélem, hogy a késõbbiekben sok kedves, segítõkész ember osztja meg veletek a tapasztalatait - akár emailben. :-)
nem akarlak megbántani, de lehet, hogy azért, mert kicsit nehezebb megérteni, amit írsz, mint általában másokét.
A kérdező hozzászólása: igen de akik velem leveleztek õk irtak elõször privit, és honapokig leveleztünk minden nap.és amikor viszairtam hogy neki sikerült e már akkor válaszolt hogy még nem. szoval ezért nemértem. mert azt megértem akivel csak párszor leveleztem de velük honapokig.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nemnehéz megérteni amit irok. nemértem ezt miért irtad nekem, de szerintem ha van esze csakmegérti.
tényleg nem akarlak megbántani, de a rossz helyesírásodra gondoltam.elég sokáig tartott, mire kibogoztam a kérdésedet.

Az miért van ha egy új ember ül be mellém akkor mindig kinyomom a kocsi szemét és ökör módon megyek?

De csak ha új ember van aki még nem látta a gép erejét...egyszerûen nem tudom megállni, am 18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ne nyomd ki a szemét szegény kispolskinak, tényleg jobb sorsra érdemes. Újabb haszontalan kérdés a gyakori kérdéseken. Miért nem lehet úgy moderálni kérdést, hogy "ez a kérdés haszontalan" ?

Ne nyomd ki a szemét szegény kispolskinak, tényleg jobb sorsra érdemes. Újabb haszontalan kérdés a gyakori kérdéseken. Miért nem lehet úgy moderálni kérdést, hogy "ez a kérdés haszontalan" ?
Senki nem kíváncsi a géped erejére, viszont sokkal szívesebben látnak egy olyan felnõtt(?) embert, aki normálisan vezet.
Mert valahol mélyen legbelül van benned egy surmó ösztön, hogy márpedig meg kell mutatni mindenkinek , hogy ki a Jani. Ezért van ez. Én a majd 300 lovas benzintemetõmmel teljesen normálisan tudok közlekedni, tökmindegy ki ül mellettem.
Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest, amikor a menõ testeddel próbáltál csajozni. Egyébként, ha a kérdésben feltett állítás igaz, akkor azért, mert tele vagy komplexusokkal, és így próbálod többnek mutatni magad, hogy az "új emberek" felnézzenek rád. Biztos van olyan társadalmi réteg, ahol ez bejön...
Ne aggódj egy kicsit én is ilyen vagyok. Tudat alatt meg akarjuk mutatni, hogy jó autónk van. Ez nem biztos, hogy pozitív tulajdonság, sõt, de így mûködünk, na.
"Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest" Biztos megborotválkozott
Talán mert egy ökör vagy?
mert egy boyracer vagy a kivikkel.

Szerintetek az miért van, ha a farkam amikor húznám felfele mint ha lelenne ragadva és érintésre fáj, de, ha éri valamilyen folyadék, akkor meg nem?

Legjobb válasz: Lehet le van kicsit tapadva,ilyenkor esténként,fürdéskor a bõrt,a fitymát többször elõre-hátra kell húzkodni és megszünik ez a letapadás lassacskán,vízben mindig könnyebb húzkodni.Érzékenység meg sokaknál van.

Lehet le van kicsit tapadva, ilyenkor esténként, fürdéskor a bõrt, a fitymát többször elõre-hátra kell húzkodni és megszünik ez a letapadás lassacskán, vízben mindig könnyebb húzkodni.Érzékenység meg sokaknál van.

Miert van ha alvas kozben neznek engem azonnal felebredek? tobbszor is ugy erzem hogy neznek almomban, de tudom hogy nincs ott senki. Altalaban megerzem ha neznek engem, ez mire utal?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.

Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.
Illetve lehet erre más magyarázat is, ha az ember hisz a szellemvilágban, vagy csak nézd meg a paranormal activity 2-t. :)

Miért van, ha akkor érzem magam jól, amikor a körülöttem lévõ embereknek bajuk van?

Azt vettem észre, h amikor mások a problémáikról -fõként lelki- beszélnek nekem, akkor tök jól érzem magam, azonban, ha olyan híreket mesélnek, amik miatt boldogok és örülnek, az kevésbé vidít fel. Szinte rosszul esik

Legjobb válasz: Én is pontosan így vagyok vele. Persze ha a családomban történik valami, akkor nem, de ha mondjuk az osztálytársam szakít a barátnõjével, az legbelül szinte teljesen fel tud dobni. Igazából szerintem ennek az az oka, hogy ilyenkor bizonyosodunk meg róla, hogy más is szív az életben, nem csak mi. És ez tölt el minket egy kis boldogságérzettel, hogy azért másnak is nehéz az élet, és nem csak velünk csesz ki folyton.

Én is pontosan így vagyok vele. Persze ha a családomban történik valami, akkor nem, de ha mondjuk az osztálytársam szakít a barátnõjével, az legbelül szinte teljesen fel tud dobni. Igazából szerintem ennek az az oka, hogy ilyenkor bizonyosodunk meg róla, hogy más is szív az életben, nem csak mi. És ez tölt el minket egy kis boldogságérzettel, hogy azért másnak is nehéz az élet, és nem csak velünk csesz ki folyton.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!