Találatok a következő kifejezésre: Miért van h nekem a (70 db)

Miért csinál ilyet egy fiú? Az miért van, h nekem megfogja a kezem, szinte nem hagy ki alkalmat, h ne simogassa meg a kezem, ölelje át a derekamat ( bár ezt ritkábban )

de közben meg havernak néz, és a volt barátn?jét siratja?

Legjobb válasz: Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok

Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok
hát hülye :) Én is szeretek ilyesmit csinálni (amikor megfogom a csaj kezét kicsit meg is simogatni, átölelni) de akkor, és azt, akit szeretek. és azért csinálom, mert szeretem :) hogy nálatok mi a helyzet, hát az passz. Lehet csak egy kis vigasz-szexre vágyik...
azért mert nem havernak néz.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h szex kell neki, mert még nincs ilyen tapasztalata.. én meg szeretnék tõle valamit, de igy nem lehet, h valójában csak elsirja a bánatát.. habár ez a csaj elõtt is igy viselkedett velem, de akkor még volt barátom.. ( nem csaltam meg vele.. )
sasna hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 20, õ 21..
A társaságoddal kezelgeti a lelki fájdalmát... Kellemetlen helyzet, de alakítható...
A kérdező hozzászólása: de elõtte is igy viselkedett, amikor még nem volt meg ez a fájdalma.. mit csináljak vele? :(

Miért van h Nekem teljesen lenn nő a pocakom (köldök alatt), másnak meg a melle alól kerekedik a hasa?

Úgyan annyi hetes kismamák vagyunk de teljesen máshogy kerekedik a pocak..nekem sokkal lejebb

Legjobb válasz: Szia! Igazából a méhed még csak most éri el a köldököd. Fog még a tied is a melled alól kerekedni. Az, hogy ugyanolyan idõs kismamának miért más formájú a pocakja, lehet azért is mert az õ babája fej vagy medence véggel fekszik (függõlegesen), a tied pedig keresztbe. Boldog babavárást.

Szia! Igazából a méhed még csak most éri el a köldököd. Fog még a tied is a melled alól kerekedni. Az, hogy ugyanolyan idõs kismamának miért más formájú a pocakja, lehet azért is mert az õ babája fej vagy medence véggel fekszik (függõlegesen), a tied pedig keresztbe. Boldog babavárást.
Szia. En 30 hetes vagyok, es vegig lennebb volt es van a nem tul nagy pocakom. A mehem is lennt van a dokim szerint es nem is tul nagy a mehem es a hasam sem. Mindenkinek mas a forma, most jott fennebb a mellem alal, hogy kezd ossze erni ha ulok. Es tenyleg attol is fugg, hogy milyen fekvesu a baba. Boldog babavarast :)
NEKEM IS ÍGY VOLT ÉS KISLÁNYOM LETT
Majd feljebb kerül, a 20. héten ez természetes.

Miért van az h nekem a mellbimbóm körül nem barna? Ez ciki? (18 éves vagyok)

Legjobb válasz: miért lenne az?:) nekem sem barna (hanem rózsaszín:) de még sosem éreztem magam emiatt rosszul. Sõt nekem jobban is tetszik:) Valószinûleg te is fehérbõrû vagy, mint én.

miért lenne az?:) nekem sem barna (hanem rózsaszín:) de még sosem éreztem magam emiatt rosszul. Sõt nekem jobban is tetszik:) Valószinûleg te is fehérbõrû vagy, mint én.
A halvány rózsaszíntõl a sötét liláig bármi lehet. És van, akinek egészen kicsi a bimbója. Ha a fiúd szeret, akkor nem csinál belõle problémát. Ha amúgy kifejlett (rendes formája van, kifelé fordul és össze tud húzódni) akkor más gondod nem lesz belõle.
Én is fehérbõrû vagyok és nekem is rózsaszín, a barátom meg imádja :) (és nekem is jobban tetszik, de ha nem tetszene akkor is ez lenne :D)
nekem is rózsaszín..és még a mellbimbóm se látszik mindig...

Az miert van h a leszbi lanyok mindig nagyon szepek? Ismerek egy leszbit es tetszik nekem, ha csak ugy megcsokolnam mi tortene?

hogyan reagalna? Lehet h minden megvaltozna nala es belem szeretne?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem minden leszbi lány szép. Egyszerûen csak azokat veszed észre.

Egyáltalán nem minden leszbi lány szép. Egyszerûen csak azokat veszed észre.
"Igazi leszbikusok" wow, komolyan az ostoba, sztereotip, heteroszexista ideológiád alapján akarod meghatározni, hogy kinek a szexualitása "igazi" meg milyen is az "igazából"? Megáll az eszem! Egyébként a homoszexualitás nem egy elvarázsolt békakirályfi-analóg dolog. Ha megcsókolod, nem lesz hetero. Egyébként a szépség relatív, mint hetero nõbõl is van kevésbé csinos meg csinos, úgy leszbikusból is. Nem válasz, csak jópofa történet, amibõl nem kell általános érvényû igazságot levonni: Öreganyám mondta, egyszer a buszon ültünk, és látott az utcán két lányt kézen fogva, hogy "Milyen szépek azok a lányok. Én nem voltam ilyen szép fiatal koromban, úgyhogy kénytelen voltam hozzámenni egy férfihoz." :DDD
nekem van olyan leszbikus ismerõsõm aki hm... hagy némi kivánnivalót maga után. Mert úgy néz ki mint egy western csizmába bújt parókás piritott malac amelyik megtanult a hátsó lábán járni... ha ez neked szép... :D
Túl sok pornót nézel.. a leszbi nõk nagy része nem szép.
Az igazi leszbikusok általában férfiasan néznek ki, tehát férfi szemmel nem szépek. Az ilyen cicababák, akik azt terjesztik magukról, hogy leszbik, legtöbbször csak divatból csinálják.
Ha azt akarod hogy felpofozzon nyugodtan... Amúgy meg sok pasiban benne van hogy az kell neki, amit nem kaphat meg. Bennem nincs, de sokban van.
"Sokszor" összhangban van. Ugye tudod, hogy ez rettentõ gyenge? Sokszor. Nyilván akkor az a megoldás, hogy sztereotipizálsz egy egész embercsoportot. Sok pasi meg nagy gyökér, mégsem mondom, hogy hát márpedig a pasik igenis hülyék. Mert nem azok. De van köztük sok, aki igen. Úgy remélem érzékeled a dolog mélységét. Az meg igazán kvára nem rám tartozik, hogy divatleszbikkel haverkodsz, akik bebaszcsiztak a pénteki buliban és jó poénnak tûnt lesmárolni az öribarinõt. Ez a te problémád meg a te dolgod.
Aki divatból vallja magát annak, az még nem lesz az. Megjátszani lehet, de ne hasonlítgasd már olyanokhoz, akik tényleg azok. Ez nagyon primitív elmére vall, ha te a divatmajmokat tekinted valódi biszexnek vagy leszbikusnak.
Egyrészt kinézet nemcsak a "fizikai vonások", hanem a hajviselet, öltözködés stb. függvénye is, másrészt meg a homoszexuálisok külsõ adottságai sokszor összhangban vannak a szexuális irányultságukkal. > wow, komolyan az ostoba, sztereotip, heteroszexista ideológiád alapján akarod meghatározni, hogy kinek a szexualitása "igazi" Nem, én az objektív tények alapján határozom meg. Nem egy lánnyal beszéltem már, akik konkrétan elismerték, hogy õk azért lettek "biszexek" vagy "leszbik", mert manapság szinte divatnak számít.
Persze, mert a szexualitás baromi szoros összefüggésben áll a fizikai vonással. Jézusom, nagyon sok buta ember van!
Leszbi nõk nagy része pont, hogy nem túl szép.
Sokan itt nagyon el vannak tévedve, akik azt hiszik, hogy nincsenek szép, nõies leszbikusok a valóságban :) De persze ez is abból táplált téveszme, hogy az emberek nagy része a hülye pornón nõ fel, a való világról pedig fogalma nincs. Én is nõies vagyok, illetve nekem is csak nõies lányok jönnek be. De persze vannak bizony elég ocsmány leszbikusok is, nem tagadom, de érdekes módon én személyesen nem ismerek egy ilyet sem, csak nõieseket. De neten láttam már nem egyrõl képet... hát szerintem visszataszítóak az ilyen lenyírt hajú kukásnadrágos pasiimitátorok... pfejj. Lehet, hogy gonosz vagyok, de ez van. Nem tudom, hogy aki nõre vágyik, annak miért felel meg ez.
tedd nem sok a veszteni valód!!!! meg általában a legtöbb biszex
Nemhiszem hogy ilyenre megváltozna a nemi identitása Amúgy nem minden leszbi szép te se láttad még az igazán férfias darabokat
ha megcsókolod felrobban, aztán elver a barátnõivel. a leszbiség nem vmi hamupipõke átok, nõjj fel
Mivel nincs reprezentatív statisztika, azért csak ilyen és ehhez hasonló kifejezéseket lehet használni. A sztereotipizálás meg más, hiszen nem egy konkrét személyt feletetek meg a csoport bármely tagjának, hanem csupán általános tendenciákat írok le. Eleve szubjektív az, hogy mi "szép". Viszont az tény, hogy az elmúlt pár évben a nyugati világban minden fontosabb eseményen, ahol a sajtó is jelen volt, és egy leszbikus párról volt szó, a szereplõ hölgyek igencsak férfiasan néztek ki, és az én szubjektív véleményem szerint nem valami szépen. Nos, én nem a szexuális orientáció alapján választom meg a barátaimat... azt sajnálom, hogy a nekik nem tetszõ irányultság neked "probléma".

Miért van az h nekem a hüvelyi orgazmus is majdnem ugyanolyan mint a másik?

Most volt el?ször hüvelyi (1 éve vagyunk együtt)és nem volt semmivel sem külömb mint a másik ... mért van ez ?

Legjobb válasz: Hát nekem sincs túl sok különbség a kettõ között mindig. Valamikor intenzívebb az egyik a másiknál de ez attól is függ, hogy mikor voltunk utoljára együtt, mennyire várom már. Ez nem gond. :-)

Hát nekem sincs túl sok különbség a kettõ között mindig. Valamikor intenzívebb az egyik a másiknál de ez attól is függ, hogy mikor voltunk utoljára együtt, mennyire várom már. Ez nem gond. :-)
GE-NE-TI-KA.
Így van, genetika, és egyébként addig nõHET ameddig a teste is nõHET vagyis kb 21-24 éves koráig.
Komolyan ez kérdés?? Az elõttem hozzászólók megirták. Nem túl nehéz kitalálni -.- Amennyiben mégsem a genetika lenne akkor szerencsés mert ha hazudik ott nõ neki nem az orra.
Mit érdekel téged az, hogy miért? Élvezd ki! :D

Az baj h nem merek a lányokkal beszélni mert soha sincsen olyan témám ami nekik is bejönne? és miért van viszont ez a többi fickókkal?

nem tudom hogyan tudnák a kedvükre tenni mert mindig amit csinálok soha nem jön be ... :(

Legjobb válasz: Ne kezd már te is. Erre írhatnám, hogy nõként meg az tapasztalható, hogy a lekezelõ, "b.nkó" lányok után fut mindenki (a rendesekre meg rá se hederítenek, illetve nem becsülik meg õket). De nem írom, mert ennél árnyaltabb a kérdés. :)

Ne kezd már te is. Erre írhatnám, hogy nõként meg az tapasztalható, hogy a lekezelõ, "b.nkó" lányok után fut mindenki (a rendesekre meg rá se hederítenek, illetve nem becsülik meg õket). De nem írom, mert ennél árnyaltabb a kérdés. :)
A kérdező hozzászólása: én kedves vagyok és azt sem bántottam soha életemben aki megérdemelte volna és egy lányt sem bántottam meg soha de viszont az össze ismerõsöm vagy 1000-r megcsinálta már ...
Én értelek, de a "másik oldalon" is ugyanez a helyzet. A lányok közül is kb. ezt látják a rendesek. Ha túl kedves, odaadó, rendes, sosem bánt meg senkit, akkor nem lesz népszerû a fiúk körében, max csak kihasználják, becsapják, megcsalják. És nem futnak nyálcsorgatva utána, mint a lekezelõ csajok után, akik mindennek lehordják a fiúkat. A lényeg az egyensúly megtalálása. Nem kell szemétkedni, stb. Hanem építs ki egy tartást magadban. Legyél tisztában a saját értékeiddel. Legyen önbizalmad. Mindkét nemnél ez a legfontosabb.
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Sokkal inkább a mentalitásoddal lehet baj. Ha kapásból így állsz hozzá, ne csodálkozz, hogy nem jutsz semmire. És egyébként is, nem lehet meghatározni, milyen téma jön be a lányoknak (jesszus!), elég, ha valahogy beszélgetést kezdeményezel -tök mindegy, hogyan- és majd jönnek szépen a témák.
Legyél laza, spontán, ne görcsölj. :) Ennyi. :)
Miért nem próbálsz ismerkedni, beszélgetni interneten idegen emberekkel? Teljesen névtelen, azonban kis gyakorlásnak, önbizalom-növelésnek kiváló. Bár személyfüggõ, hogy az adott lány mirõl szeret beszélgetni, egyfajta kép mégis kialakul benned, amit késõbb egy személyes beszélgetésben felhasználhatsz.
A kérdező hozzászólása: ok értem h mit mondasz ( utólsó )
Biztos szeretethiány volt, és hiányzott neki, hogy valaki szeretgesse, valaki törõdjön vele.
A lányok általában szeretethiány miatt mennek bele ilyenekbe, nem sûrûn a szexszuális éhségük vezérli...
Egyáltalán nem fura...ölelgesd, csókolgasd!! Nem mindenki olyan szerencsére h elsõre elmegy a sráccal! Örülj neki..ha te nem ilyen kapcsolatot akarsz keress mást..:)
Miért furcsa? EZ természetes.
Hát igen, szeretethiány, jó is tud lenni az, amikor két ilyen ember találkozik :) Csak valaki mindig többet/kevesebbet akar majd egy idõ után. Sic transit gloria párkapcsolat
szia! Itt talán többet tudsz meg! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28754820
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget. megpróbálom.
hunhege: nekemis eza gondom . neked sikerult megcsinalni? mert nekem nem ha gondolod segithetnel eloreis koszi :)

Nekem egy olyan problémám van hogy a bnőm szex közben a második menetnél el kezd neki fájni és azt érzem h összeszükűl. Miért van ez? 2 hónapja volt h elvettem a szüzességét azóta hetente volt szex és mindig ez volt.

Meg amikor megkérem legyen felül akkor is fáj neki.22F és úgymond már nem kívánom a szexet, mert szeretném h neki is jó legyen de így nem igazán megy

Legjobb válasz: Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!