Találatok a következő kifejezésre: Miért van h minen pasi (12 db)

Miért van az h minden pasi egy szemétláda? :@

-

Legjobb válasz: Ne általánosíts! Inkább azt írd ki, hogy mi a baj!

Ne általánosíts! Inkább azt írd ki, hogy mi a baj!
ne, ink azt se írd le.
Miért van az, hogy minden nõ egy b*dös k*rva????
Hülye kis tini.
Mert a csajok meg szemetek. De ha igazán analógiákban akarunk gondolkodni, akkor ez pont fordítva van.
Tisztelet a kivétel!
A kérdező hozzászólása: nem azért oirtam csak kivi vok h miért csináljátok a rendes lányokal ezt h átbasszátok
elég durva általánosítás!
A kérdező hozzászólása: lehet :) de azért vannak kivételek de sajna az [email protected] kevés
ez hülyeség. Én azért ha ilyen van nem szoktam ilyen következetetéseket levonni, hogy na jó akkor az összes lány egy utolsó...mocskos...;@;@ÁTKOZOTT..K.RVA!!ARRGHHH!!! Szerencsére jobban leköt az adott szituáció, meg hogy én vajon mit hibáztam ha valamit. Van hogy két emberen múlik a dolog, mert õ is hülye volt. De hát egyszerûbb a világot utálni
A kérdező hozzászólása: én mindent megadtam a szemétnek szoval nem tom mi volt az oksa
Látod látod egybõl le is írtad mit hibáztál. Nem kell mindent megadni a másiknak, ez nem adakozó est hanem párkapcsolat.Fõleg ha 2 ember kapcsolata még friss:hetek hónapok.
Hány éves vagy kérdezõ? Egy fiú miatt soha ne legyél szomorú, és ne is legyél kibukva. Nem old meg semmit. :) Próbáld meg minél hamarabb elfelejteni, és könnyebb lesz. :)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek és csak 2 honap után volt és jah akk is ezt csinálta
ne szemétládázd le a barátomat, mert kikaparom a szemedet.
Van kivétel...
Szemétláda? Miért? Lelki szemetesnek használtad?
#3 :D Ez tetszett.
Remélhetõleg ezt édesapád is el fogja olvasni...és nagyon megbánja, hogy nem használt annak idején gumit.
Mert megismernek téged.
Mert mindegyik egy kib**ott ösztönlény.
Kik az ösztönlények? http://www.xvideos.com/video61380/wild_hardcore_sex_party Tudod mi ez? Olyan party ahol chippendale fiúk dugják a partyba menõ csajokat. Na kik az ösztönlények? Általánosítok én is: Elmentek egy buliba, hogy megdugassátok magatokat. Szép mondhatom.
Mert nálatok csak a "szemétládáknak" van esélyük, csak azok érdekelnek titeket! ;)
óriási már megint egy marhajó kérdés..... na ki bántott meg?
Igazából nem a pasira haragszol , hanem magadra , hogy egy [email protected] voltál.
Mert aki alapból rendes, azt vagy észre se veszitek, vagy szemétládává válik, h legyen esélye nálatok.
Kérdezõ! Rendben, meggyõztél, elfogadom, hogy egy szemétláda vagyok. Bár még sosem jártam egy lánnyal sem és egyet sem bántottam meg, ezért nem is értem igazán, hogy miért is vagyok szemétláda? 27\f

Miért van az h minen pasi kidob egy hónap után és csak nekem nincs normális kapcsolatom a környezetemben, mindenki boldog körülöttem?

Pedig azt mondjék h aranyos vagyok, szeretni való meg minden... de mégis dobnak:( miért???

Legjobb válasz: valószínûleg eddig nem volt szerencséd, de fel a fejjel, mert (bár közhely), de a remény hal meg utoljára!! te csak légy kedves, õszinte, figyelmes, és ismerkedj bátran! elõbb utóbb belebotlasz a megfelelõ srácba :)

valószínûleg eddig nem volt szerencséd, de fel a fejjel, mert (bár közhely), de a remény hal meg utoljára!! te csak légy kedves, õszinte, figyelmes, és ismerkedj bátran! elõbb utóbb belebotlasz a megfelelõ srácba :)
Ez így van. Gondolom fiatal vagy még, meg a pasik is körülötted... Ez a kor nem feltétlenül a hosszú kapcsolatokról szól, vagy legalábbis ritkábban.. Elenben minden esélyed megvan, hogy találkozz egy érettebben gondolkodó sráccal:)
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok és a legutóbbi pasim 25:/
Hmm:S Akkor itt már nem is arról van szó, hogy éretlenek vagytok. Nem indolkolta meg a szakítást?
Mennyi idõ után feküdtél le velük?
Konkrét választ nem tudok adni.De ha vígasztal elmondhatom, hogy 2 éve a koliban heten laktunk egy szobába, hét csaj:) A poén az volt, hogy mindenkinek volt pasija, a legrondábbnak a leg butuskábbnak, a legkövérebbnek, csak kinek nem volt, hát nekem.Jó nem tartom magam, se topmodelnek, se agytrösztnek, de tudom, hogy mik az erényeim és gyengeségeim.Szóval az estéim azzal teltek el, hogy hallgattam, ahogy a 6 csaj turbékol telefonon, hogy igy szeretlek drágám, meg úgy, meg hogy mennyire hiánzol.És hányingerem volt már, hogy millyen undorítóan nyáasak, de közben majd megevett a gutta, hogy milyen ciki, csak pont nekem nincs barátom.Egy éve hála JÓ iSTENNEK van barátom, sõt szerintem megtaláltam az igazit.Azeltt sokat sírtam, de most boldog vagyok vele.Te is meg fogod találni a megfelelõ partnert, hodd el nekem.Imádkozz, komolyan segíteni fog

Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki? ! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek? ! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon? !

Legjobb válasz: Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.

Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.
Azért van halom smink és parfüm a lányokon mert büdösek és rondák.
ezt a honnan veszed h így van?
Én meg azt nem értem miért feltételezik ha egy nõ kicsit sminkeli magát és nõiesen öltözködik miért nézik egybõl egy ócska ostoba ribancnak. Mondom úgy, hogy ritkán sminkelem magam, nincs hozzá türelmem és szeretek sokáig aludni. :) Meg kell ismerni az embereket egyénenként és hagyni a fenébe az általánosításokat. 21/N
Ilyen férfit a vakok és gyengén látók intézetében találsz.
Pontosan elõzõ elõtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlõ a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
A kérdező hozzászólása: #11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
20-as te h*lye vagy az biztos
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
A férfiak a szemükkel, a õk a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögzõdés; a szép nõk valószínûleg nõiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így elõbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
Írj rám kérdezõ, garantáltan nem bánod meg :D.
28-as te lúzer p*cs!
A kérdező hozzászólása: #29 egyet értek
Akkor ne kérdezd hol lehet ilyet találni!Ha luzer p.cs vagyok!Nekem a belso a fontos, de inkább hagyjuk.
mert hogy nézel ki?
Itt vagyok!!!!!!
Így van. Am nem értek egyet ezzel a cicababás résszel ...de te most kb a normal csajokat maris a halom sminkessel hozod osszefuzesbe.....a ketto nem egyuttjar
Ez butaság.. Azért fontos hogy nézzen ki valahogy, de nekem nem kéne egy "pláza cica" 17f
Megint egy általánosítás.
A kérdező hozzászólása: #1 tapasztalatból veszem.
A kérdező hozzászólása: #4 bocsánat akkor tisztelet annak az 1%-nak
Meg kell találnod a hozzád valót! http://usite.hu/x/1097
Mindig ilyen kérdés van.Lehet valaki cicababa, ha belül üres.Kisugárzás fontosabb, hogy mosolyogj, legyél jókedvû, ezt a pasik is egybõl észreveszik:)
Engem már nem érdekelne hogy néz ki csak találjak 1 normális csajt :D
Ki mondta, hogy szeretjük? Csak ti csajok hiszitek ezt. Valószínû még nem futottál össze velem, mert akkor nem született volna meg ez az idióta kérdés sem.
na mutatsd hogy nézel ki?..
Ez baromira nem így van, de azért minden fiúnak van egy szint, hogy mennyire legyen szép a csaj.Attól függ hogy nézel ki?
Miert sír mindenki azon hogy külsõ igy meg úgy! Arra fogják ezek az emberek hogy milyen felszínesek az emberek....nem errõl van szó.jó az is van de különben a legbénábbul kinézõ emberbõl is ki lehet hozni s legtöbbet!! Annyi a lényeg hogy ápolt és igényes legyél a többi részlretkérdés. A belsõ fontos. Tudjuk.meg a külsõ.miert? Mert a szerelem = TESTI és LELKi vonzalom. Oersze van hogy nem tetszik meg elsore hanem beleszeretsz es akkor õ lesz számodra a legszebb....(de a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart ;) )
Azért látod így kérdezõ, mert te csak a srácok kb. 20%-át veszed észre, akik olyanok. Számodra õk a "minden pasi", pedig valójában csak az ötödrészük olyan.
attól h cicababa valaki, még nem azt jelenti h szép vagy szexi vagy igényes, attol lesz valaki összességében cicababa, hogy mûnek néz ki, a külsõre megy, szolibarnam ondjuk, meg vasalt hajú, esetleg egy kiló festék, meg szexi ruha, nagy karmok, magassarkú ridikül, de lehet egy nem plázacica is bombázó kisk osztümben, blúzban, vagy sportos ruhában, nagy mellek nélkül, van kainek a rövid haj jól áll, mert olyan szép kis arca van, meg smink nélkül is gyönyörûek a szemei, sõt akkor szép igazán, és jó a tartása, meg tök jó alakja van husisan is, vagy vékonyan is meg akkoris ha fehér a bõre, elvégre nem romák vagy négerek vagyunk volt kai szexibb meg szebb volt hosszú naciban lapos talpuban meg hosszú karcsúsított szövetkabátban alig sminkben, mint az aki miniben volt, tûsarokkal, meg kivágott felsõben, hosszú hajjal, mûszempillákkal van aki inkább nevetségesen néz ki közülük van aki rocker, de olyan rocker vagy goth csaj, hogy pl van piercingje, meg eg két tettoja, és bakancsba jár, vagy egy csaj mondjuk tornacipõben és hozzá felvesz egy farmerszoknyát, néha olyan jol tudnakk inézni :)
Nem hiszem. Ez csak véletlen lehet, nem minden ikerpárnál van.
Nem értem: ennek mi köze az ikerséghez?:)

Miert van az h mindig megcsalom a pasikat? Szoval ha vagok 1 2 honapot egy pasivall vagy meg tobbet is mindig megcsalom oket?

Legjobb válasz: Mert nem vagy beléjük szerelmes. aki szerelmes, annak nem támad igénye más pasikra.

Mert nem vagy beléjük szerelmes. aki szerelmes, annak nem támad igénye más pasikra.
talán még te magad sem érzed annak idejét, hogy lekötelezd magad. Hiába vagy 17 éves, ha te úgy érzed minden pasit ki kell próbálnod. Ezt nevezzük ribancságnak, szajhának is, de inkább kíváncsiság és szükséglet.... Próbáld meg a pasijaid helyébe képzelni magadat. Te hogy éreznéd magad, ha egyszer ez történne veled...
Nem szereted õket, önzõ vagy, csak magadra gondolsz. Normális ember nem csalja meg a párját, ha már más kell legalább elõször hagyd el aztán menj máshoz.
mert egy hlye [email protected] vagy, az ilyen "nõk" miatt lesznek a pasik a homokosok, a többi nõ meg szajhának titulált.
Mert mindig a változatosságot keresed, ahogy korábban is írták önzõ vagy, nem törõdsz és nem is akarsz tudomást venni mások érzéseirõl, arról, hogy esetleg neki mit jelentettél.... valamint gerinctelen vagy, képtelen vagy a higgadt megbeszélésre, ahelyett hogy megcsalod, elmondhatnád neki hogy "Bocsi XY, nekem ez így nem megy, változtassunk EZEN és EZEN, vagy fejezzük be arra kérlek..." - így már mindjárt nem lenne megcsalás... de nyugodj meg, amint lesz egy-két pasi, akibe fülig belezúgsz és csak kihasznál majd dob, megváltozik a hozzáállásod nagy valószínûséggel ;)
Nyilván az a baj, hogy nem kötõdsz eléggé egyikõjükhöz sem. Amíg nem találsz olyat, aki minden szempontból megfelel neked és örülten belé tudsz szeretni akkor õt már nem fogod megcsalni legalábbis szerintem. Egy kapcsolat alapja a bizalom és a hûség. Addig míg ez nincs meg nem számíthatsz sok jóra. Kicsit gondolj bele milyen érzés volt (vagy ha nem tudják milyen lett volna ha kiderül) a barátodnak, hogy megcsaltad. Elõbb utóbb te is kerülhetsz ilyen helyzetbe és az is lehet, hogy olyan pasi fog ilyet tenni veled akibe fülig szerelmes vagy, az pedig elhiheted nagyon fáj. Amúgy azt tanácsolom neked, hogy ne játssz így senkivel, mert ez így nem tisztességes. Ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban inkább szakíts és ne csald meg. A hûség nem érzés, hanem döntés.
nem vagy érett egy kapcsolatra. ha kalandozni akarsz meg flörtölgetni, akkor ne gyere össze senkivel, mert ez így nagyon nem korrekt. ha úgy érzed egy sráccal kapcsolatban, h tényleg csak õ, és senki más, szval ha szerelmes vagy, akkor gyere össze vele
óóóóóó a normális választ miért pontozzátok le?
Lehet, h még túl fiatal vagy:) 20L
nem a koron múlik az, hogy fiatal vagy, hanem a szellemi érettségeden! egyszerûen abban a korban vagy, amikor mindenfélét ki akarsz próbálni. Majd elmúlik. Van akinél ez 14 évesen kezdõdik, van akinél 20 éves korban, van aki meg 30 éves koráig ezt csinálja. Nyugi, majd elmúlik. Viszont a pasijaidat sajnálom :( Csak tudod egy a baj. A megcsalós lányokról hamar elterjed, hogy k* és utána elég nehéz lemosni magadról...
Szerintem ois ugyanugy megcsal hidd el mert ilyen a porgos elet!
20évesen vesztettem el, 4 barátnõm volt összesen, 2 ebbõl több évig tartott és most vagyok 28 éves pasi! Szóval nekem ne akarja beadni egy tini sem, hogy lemaradna bármirõl is. Az, hogy csalja a párját, nem csak tini korban ütközhet ki. nem lesz normális morálja, mert ez még belefér neki, akkor majd késõbb is így fog vélekedni! Amúgy 17 évesen jobbra-balra... és csodálkoznak ha 20on évesen már qrvázzák õket, vagy hogy öregebbnek nézik õket mint amennyi valójában! Undorodok az ilyenektõl. Az, hogy csalod a párjaid, ez meg nem õket minõsíti hanem téged!
Amyám, te még csak 17 éves vagy????Én örültem ennyi idõsen ha éjfélig elmehettem dizsibe, nemhogy kufircoljak jobbra-balra.Ja, és nem vagyok matuzsálem/34/.Kicsit korai még nem gondolod?Nem beszélve a nemi betegségekrõl, ne csodálkozz ha jól összesedsz valamit!!!Szóval inkább várd meg az igazit!Butaság így eltékozolni magad!Szerintem egy nõ ennél többet ér, de végülis ki mennyire tartja magát...
1203-asnak. ez így igaz amit írsz, hogy addig éljen amíg fiatal, meg ilyenek, de nem úgy h közben átvág mást, meg húzza az agyukat. akkor ne járjon senkivel, élje úgy ki magát. úgy is lehet. és akkor senkit nem fog átvágni. ha meg jár vkivel, akkor azt gondolja is komolyan, nah meg a párjával is ki lehet próbálni dolgokat. ahhoz meg h sok pasit kipróbáljon nem kell hetente mással járni
Nincs ezzel semmi baj.Ez fiatal korban normális.(bár nem tudom menyi idös vagy?)Addig csináld még fiatal vagy.Ne haggy ki semmit ami jo neked mert késöbb megbánod.Amikor majd szerelmes leszel és családot alapitasz gyerek lesz, ilyesmikre már ugysem lesz idöd, ha csak nem leszel rossz anya és a szabadidödet nem a gyerekeddel hanem a pasikkal fogod tölteni.Szerintem probálj ki mindent és mindenkit (ne pénzért)mert hamar vége a fitalságnak.
pontosan ezt akartam én is írni! Magyarázzad csak be magadnak, hogy jól van ez így. de minek is állsz le velük? A testiség miatt? Vagy mert ezt látod a baráti körödben? Adja meg az ég neked, hogy halálosan szeress valakit és ejtsen pofára. utána megtudod milyen érzés a másik oldalon állni! Csak te vagy érzõ ember? S még visszafogott és normális hangvételben írtam!
:D hát majd akkor esel pofára ha forditva van a dolog
A kérdező hozzászólása: 17 eves vagyok
Az a gond, hogy szeretet éhes lehetsz. Ami azért gond, mert azt hiszed, hogy csak akkor lehet kielégíteni, ha keresed a keresed a keresed a... ... azt, amid szüleid nem adtak meg. Pedig magadat kell/ene szeretni és elfogadni, utána nem pótlékok kellenek majd! Sok sikert hozzá, szerintem menni fog, mert az elsõ lépést megetted azzal, hogy feltetted a kérdést!
Ha te borítod fel õt, föléhajolsz, és te irányítasz mindent - akkor egyáltalán nem megalázó. Olyankor õ teljesen passzívan heverhet... nem is nagyon illik mást csinálnia (ha oldalt vagy, akkor közben simogathat téged is, ill. lehet 69-es pózban is). Ha idegenkedsz tõle, akkor próbáld meg így.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem úgy tûnik. De akkoris... ez olyan megalázó! Míg valaki "általánosságból" ezzel oltja a haverjait, addig egy nõ belegondol és... undorító kijelentés ez fiúk! Egy nõnek ez megalázó. Utolsó elõtti: én tutira nem pontoztalak le.
A kérdező hozzászólása: Igaz... legjobb védekezés a támadás. köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Egyébként a konkrét kérdésemet lenne érdemes elolvasni és arra válaszolni, hogy mi annak az oka.
Ez a "Kapd be", "Nyald ki" beszólásos dolog, tulajdon képpen csak szleng, kb. ugyan olyan mint ha azt mondanád valkinek, h "Menj a fenébe", vagy "Haggyál békén"stb. Az ilyen dolgokra sokszor rá se kell hederíteni, annyira mindennapos dologgá vált, mint a "Szia", vagy a "Jó reggelt"!
1) Szerintem ez csak egy rosszul rögzült frázis, semmi egyéb. Régebben a "nyald ki" volt ugyanilyen, és a fenékre vonatkozott, és nem hiszem, h komolyan gondolták volna. 2) Én nem vágyom rá, hogy a barátnõm arcára élvezzek, szegénynek biztos nagyon kellemetlen lenne.
Vannak pózok, ahogy nem megalázó. Ha a párod nem megalázni akar, akkor úgy kell megpróbálni. Amúgy a viselkedésén is látszik. És persze tényleg csak akkor tedd meg, ha te is szeretnéd. Ezzel hatalmas örömet tudsz okozni neki - de akkor nem éri meg, ha közben te rosszul érzed magad. Ha pedig idegenkedsz, akkor azt javaslom, hogy addig menj el, amíg még jó: pl. csókold meg, vagy csak egy pillanatra... ahogy gondolod.
Ez egy érdekes kérdés. Persze azt soha nem dobta még fel senki, hogyha egy srác szájjal elégít ki egy lányt, akkor arra vajon miért nem lehet azt mondani, hogy megalázó? De ha egy lány ugyan ezt teszi egy sráccal, akkor az megalázó. Egyébként ezzel kapcsolatban a legtöbb csaj sosem az igazat mondja el, csak akkor ha már elég régóta együtt kavartok.
Te még ezek szerint sosem vágytál arra, hogy a párod igazán közel kerüljön hozzád? De visszakérdezek, miért van az, hogy ezek a nõk viszont nem érzik megalázónak, ha õket nyalják ki? Én igenis imádom, ha szájjal kényeztet a barátnõm, ha Te pedig megalázónak érzed, akkor csak sajnálni tudlak Téged is és a barátodat is.
Ja és még annyit hozzá tennék, hogy nálunk a barátnõm akarja kipróbálni, hogy milyen az, ha az arcára verem. Tudod, normálisan, a szexben, az is örömet okoz, ha a másiknak jó.
JA! SZOPJÁL LE, EZT GYAKRAN A FÉRFIAK IS MONDJÁK EGYMÁS KÖZT, DE NEM HOMOKOS/CSALÁDOS/ EGYIK SEM. EZ EGY IEN MONDAT: MONDJUK PL. HA FELBASZ VALAMIVEL EGY KOLLÉGA STB. DE EGY CSAJNAK IGY NEM ILLIK MONDANI, MERT AZ TÉLLEG MEGALÁZÓ!!! ANNAK UGY ILLIK MONDANI: DRÁGÁM, KÉNYEZTESS MÁR SZÁJJAL AMIG A KÖNNYEM KI NEM CSORDUL...MÁRMINT OTT LENNT!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, kösz, hogy megosztottad velem.
a kérdésedre nagyon egyszerû a válasz, a "megalázó" lehet izgató is, mindkét fél örömére. Ennyi.
kab be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
na akkor témánál vagyunk!!! szopjon le aki lepontozott!!! errõl beszéltem, nem tudom miért kell 0 ismétlem 0 %-re lepontozni?! pedig az igazat irtam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Korrekt válasz volt.
A kérdező hozzászólása: De azt mondjátok meg, hogy akkor miért "szopatnának le" mindenkit, akivel bajuk van? Annyiszor hallottam már, hogy "szopjon le" vagy "kapja be a f...omat". Jaaa, ilyen helyzetben már megalázó, de egy nõvel szemben viszont nem. Éééértem. Kicsit paradoxon, de mindegy. Az arcraverés meg... na no comment!
Szerintem ez majdnem ugyanaz, mint a macsó vs. k.rva kérdése. Soha nem lesz 100%-os a nõi egyenjogúság. :D Na meg még az ilyen excsajok.hu-s bejegyzéseket imádom, mikor mindennek elhordják a csajt, hogy mindenkit lesz.p stb... de amíg õt sz.pta, nem zavarta. :D

Miért van az, h a pasi minden szeretkezés után egyböl megy a fürdöbe lemosni magát?

Annyira megalázó,kérdeztem,h tölem undorodik-e ennyire,de azt mondta,h nem,csak pisilni megy. Na de mindig pont szex után?

Legjobb válasz: Én még sosem találkoztam ilyen pasival, aki rögtön a fürdõbe megy .....

Én még sosem találkoztam ilyen pasival, aki rögtön a fürdõbe megy .....
Igen ez volt a szex és nyújorkban. Tudod a férfiak szex után néha pisilni szoktak, mert a húgyvezetékben maradt spermát a pisi kimossa a péniszbõl. Amúgy meg ha rászárad az ember péniszére a sperma, az baromi kellemetlen tud lenni, mert nem egyszerû lemosni.
Nekem is pisilni kell sex után. Annak meg örülj, hogy mosakszik! Nagyon helyes!
Az én párom is rögtön kiszalad mosakodni, ami önmagában nem baj, de azért olyan jólesne egy kicsit öszebújva maradni.
Fürödjetek együtt, egyik barátnõmmel azt csináltuk utána. Amúgy a férfiaknak gyakran kell pisilni szex után, mert amikor elkezdünk izgalomba jönni, akkor nem tudunk. Szóval utána már egy jó adag felgyûlik néha.
Én sem értem, mi ezzel a probléma, szeretkezés után én is lefürdök, hogy ne csöpögjön belõlem egész nap a cucc, gondolom, te sem mászkálsz úgy egész nap. :)
Ha nem mossa le, akkor rászárad a trutymó a micsodájára :) Ez nem lenne kellemes, amúgy meg marhatja is. 30/N
Attól hogy te eltünteted, attól nem lesz teljesen tiszta, ha nem mossa meg másnap annak elég érdekes szaga lesz, szerintem ezt akarja megelõzni, és én örülnék a helyedben hogy igényes és rögtön megmossa, az is elképzelhetõ h mindig pisilnie kell, ez se baj sztem:)
Nem tudom, mi ebben megalázó, szerintem ez a normális
A kérdező hozzászólása: Vagyis, h pontos legyek, nem tudom miért megy ki. Mert van, h a spermát eltüntetem.:) Szóval biztos nem azt mossa le.
Én is egybõl megyek megmosni magam, nem tudom ezzel mi a probléma. 21/F
A kérdező hozzászólása: Nincs vele gond, csak jo lenne még sex után összebujni kicsit, de nem, mert egböl kimegy. Ok, h lemossa magát, de nem lehetne egy kicsit szusszanni elötte? Néha azt gondolom, h tölem undorodik...
Ezt miért nem vele beszéled meg?
Ja, sztem ha szólnál neki, simán ott maradna veled akár 20 percet is. Amíg csak nem viszket neki. Mert bizony a "cucctól" simán is viszket, hát még ha gumit is használt... Én maszti után is mosom azonnal. Pisilni meg amúgy a lányok is mindig rohannak orgazmus után... :D
Nincs ebbe semmi nem undorodik tõled, az én pasim is jó nem rögtön kb. 5-10 perc után megy pisilni utána meg lemossa. Én is rákérdeztem már, azt mondta, hogy csípi és rossz érzés, de ezt az elõttem írók, szerintem inkább fiúk, akik ezt jobban tudják. de én is szeretek kimenni megmosakodni mert késõbb már rossz érzés és kellemetlen a szaga. szóval inkább örülj, hogy ilyen ápolt, de arra nyugodtan megkérheted, hogy egy 5 percet még maradjon veled. meg fogja tenni tuti:)

Miert van ez? Batyammal mindig tok jol kijottunk meg tudtunk beszelni dolgokat. (pasikkal kapcs. ) Mltkor meglatta a taskamba a betetet es azota csak basztat hogy igy nagy lany ugy nagy lany meg minden nap megkerdezi h melyik nap jon meg? !

atyam 17 en meg 14 -eves de miert izgatja ?? amiota meglatta be van kattanva-.-

Legjobb válasz: Eddig kicsi kis gyereklány voltál neki, a kis hugicája, idõ kell, hogy megértse, hogy lassan nõ leszel. Mindakettõtöknek meg kell tanulni kezelni ezt a dolgot.

Eddig kicsi kis gyereklány voltál neki, a kis hugicája, idõ kell, hogy megértse, hogy lassan nõ leszel. Mindakettõtöknek meg kell tanulni kezelni ezt a dolgot.
Talán egy kicsit nehezen fogja fel, hogy felnõtt a hugica!És tabu a téma, ezért elpoénkodja!
Kicsit éretlen a bátyád agyilag, vagy csak viccel.
most ide jöttél dicsekedni, hogy élvezed ha hozzádnyúlnak?én is rohadtul élvezem, de nem írom ki...
nem
Nem gáz, normális, ha többször csinálja hozzászoksz..

Miért van az h először minden pasi tart, csúnyán mondva FÉL tőlem?

Igaz h eléggé er?s a személyiségem, és szókimondó vagyok, ezért lehet??

Legjobb válasz: "miért ha valaki szép és karakán személyiségû az félelmetes?" Igen, mert a férfi azt érzi, hogy semmi esélye, és fél hogy hiába megy oda hozzád, csúnyán elutasítod. A szépség jelzi, hogy bárkit megkaphatsz, a karakánság jelzi, hogy nem vagy mulya :D Megmondod a frankót, és ettõl én is tartanék. 21F

"miért ha valaki szép és karakán személyiségû az félelmetes?" Igen, mert a férfi azt érzi, hogy semmi esélye, és fél hogy hiába megy oda hozzád, csúnyán elutasítod. A szépség jelzi, hogy bárkit megkaphatsz, a karakánság jelzi, hogy nem vagy mulya :D Megmondod a frankót, és ettõl én is tartanék. 21F
há ki vagy te? kinek érzed te magadat a világban? képet!!!
Bocs, elírtam. látatod = áltatod
Nem külsõségekre értettem, most hagyjuk, hogy jól nézel-e ki, vagy sem. Nem válaszoltál erre: Nem érzed magadat néha bunkónak? Csak mert a túlzott õszinteség sokszor fordítva sül el, és ha már van egy híred, akkor simán kerülhetnek a "férfiak".
A kérdező hozzászólása: nem vagyok bunkó, figyelek arra h a másikat tisztelve mondom el a véleményemet. nem kell a sértõdés.
Mer rusnya vagy, és megijednek tõled. De meg lehet szokni mindent.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsónak :)
Hülyéskedtem, bocsi! De az erõs személyiséged bizony döntõ lehet, mert a pasik a bólogatós, szolgalelkû, megalázkodó nõket kedvelik. Aki nem az, az antinõ/qrva/faminista picha. Sajnos...
A kérdező hozzászólása: hát én a különleges fajta vagyok:D nem vagyok picha :D csak kiállok magamért
hát én konkrétan nem kezdeményeznék nálad :S nem úgy állnak reggel a szemeim ahogy neked tetszene már kapnám is az állasokat
Ismerõs szitu. :) Mert szépnek tart + van magabiztosságod, és megmondod a véleményed. :) Ez igy a helyes.. nem kell senkit áltatni. :) Az a fiú akinek meg kellesz és nem nyuszi az meg úgy is kezdeményez. :) Legalábbis nállam mindig igy volt. :) 18/L
vannak olyan típusú lányok akik félelmetesek mindaddig amíg nem ismered õket. ez megnyilvánulhat külsõben és belsõben is. szép arcú magabiztos, kék szemû lány akinek az arcán semmi érzelem nincs eléggé unszimpatikus tud lenni... közben pedig lehet, hogy egy aranyos kedves leányzó. láttam már ilyet párat, és ismertem is ilyet! van olyan lány aki állítólag nagyon kedves-rendes-közvetlen, de amikor meglátom borsózik a hátam mert olyan a tekintete, pedig tetszik mert pont az esetem.
"szép arcú magabiztos, kék szemû lány akinek az arcán semmi érzelem nincs eléggé unszimpatikus tud lenni... " Na, ez eléggé illik rám. És tõlem is szoktak félni a pasik, illetve részben félnek, részben olyasmiket feltételeznek elsõre, ami nagyon távol áll a valóságtól. De szerintem ez nem gond - csak természetes szelekció - akit elsõre megrémítek, az fusson is el minél messzebbre, mert nyilván nem nekem való. De nyugi, mindig lesznek pasik, akik veszik a fáradtságot, hogy megismerjenek és bátran szembenéznek a kihívással. :)
tõlem is félnek és nem csak a fiúk :DDD sokan...és nem a szépségem miatt :DDDD nem linkelek képet, mert betörik a monitorod meg amúgy is, anonim oldal. de az erõs kisugárzás(még ha nem is agressziv) ijesztõ lehet. mindenki számára.
Ördögi kör. Nem is attól félünk, hogy "nem látatod magad", hanem attól hogy durván elutasítasz. Veszett küzdelembe keveseknek van kedve belemenni. Legalábbis így érezzük. 21F
A kérdező hozzászólása: õszinte vagyok magammal. Az elõzõ kijelentésedre is írhattam volna h világszépe vagyok, de tudom h nem :D ennyi
Szerintem nem.Mi nem tartunk a nõktõl, max távolságot.
Igen, azok alapján simán lehet. Plusz ha még emelett szép is vagy, az csak dob a félelmen :)
A kérdező hozzászólása: miért ha valaki szép és karakán személyiségû az félelmetes?
Képzelem, mennyire vagy gyönyörû, meg karakán...
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21
A kérdező hozzászólása: nem vagyok a világ legszebb nõje, de azért csúnya sem, Kössz.!
Olyan erõs kisugárzásod van hogy egyszerûen félnek rendesen kezdeményezni a kudarc miatt
A kérdező hozzászólása: hát most inkább vagyok õszinte, mint hogy áltassak valakit . ez így korrekt nem?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok a világ legszebb nõje, de azért csúnya sem, Kössz.!" Persze, nem is mondtam, hogy csúnya vagy.Próbáltalak egy picit visszahúzni a Föld nevû bolygóra..
A kérdező hozzászólása: nem a kinézetem az ijesztõ, teljesen átlagos lány vagyok. a személyiségemtõl félhetnek..
Magaddal is õszinte vagy? Nem érzed magadat néha bunkónak?(ismét nem írom, hogy az vagy, csak kérdezem)
hát jó igazad van, nem mind1 mitõl ilyesztõ az a lány, pl kiszel tünde nem a szépsége miatt ilyesztõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!