Találatok a következő kifejezésre: Miért van h minden szex előt (2 db)

Miért van az h minden szex előt félek vmitől? Pedig nincs okkom rá! és miért van az h most is félek a szextől?

Azzal a srácal aki nekem nagyon bejön de nem vagyunk többek egymásnak szexpartnernél! Vagyis csak nála mert én imádom! (? ezt nem tudja)

Legjobb válasz: valószínüleg nagyot szeretnél teljesiteni a számára és emiatt izgulsz, meg amiatt is, mert te mást érzel iránta. És igy másképp fogod fel a dolgot, hiába is akarod takargatni az érzéseiden nem tudsz változtatni és biztos félsz hogy észreveszi vagy ilyesmi. Nem lenne jobb ha megtudná? Van vmi különösebb oka is vagy csak félsz hogy mit szólna hozzá? Mert ezzel egy idõ után kikészitheted saját magadat, amit most csinálsz. De ez csak egy jótanács.

valószínüleg nagyot szeretnél teljesiteni a számára és emiatt izgulsz, meg amiatt is, mert te mást érzel iránta. És igy másképp fogod fel a dolgot, hiába is akarod takargatni az érzéseiden nem tudsz változtatni és biztos félsz hogy észreveszi vagy ilyesmi. Nem lenne jobb ha megtudná? Van vmi különösebb oka is vagy csak félsz hogy mit szólna hozzá? Mert ezzel egy idõ után kikészitheted saját magadat, amit most csinálsz. De ez csak egy jótanács.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot!igazad van attól félek h rosszul teljesitek és kiábrándul belõlem!!de nem merem elmondani mert nmem tom h akarna e többet vagy nem !vagyis ugy érzem nem akar többet!

Nekem egy olyan problémám van hogy a bnőm szex közben a második menetnél el kezd neki fájni és azt érzem h összeszükűl. Miért van ez? 2 hónapja volt h elvettem a szüzességét azóta hetente volt szex és mindig ez volt.

Meg amikor megkérem legyen felül akkor is fáj neki.22F és úgymond már nem kívánom a szexet, mert szeretném h neki is jó legyen de így nem igazán megy

Legjobb válasz: Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!