Találatok a következő kifejezésre: Miért van h minden (225 db)

Miért van, h mindig minden közösségben kibeszéli egymást az emberek 90%-a? Van olyan ember, akit nem szoktak soha kibeszélni? Miért veszikk az emberek készpénznek, amit másról hallanak, miért nem jut eszükbe ált. , h talán nem igaz?

Legjobb válasz: Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat),de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság,annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)

Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat), de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság, annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)
Nem tudom, de baromi idegesítõ, munkahelyemen is ez megy. És tudod akit egyszer nagyon kibeszélnek, onnantól azt a személyt már rendszeresen. Persze ha épp mások ülnek kicsit a szobában, akkor azt beszélik ki aki épp kint van... Én igyekszem nem beleesni ebbe a hibába, csak kirívó esetekben szoktam valakirõl egy harmadik személynek véleményt nyilvánítani.
Egyébként biztos benne van az is, hogy ugye az emberek csak arról tudnak beszélgetni, amirõl mindkét félnek van ismerete. Nos az idõjárás mellett (amit mindenki tapasztal) a másik ilyen közös halmaz egy közösségben logikusan egy másik ember. Arról mindkét félnek van ismerete, így arról tudnak beszélgetni.
Akik mások életével foglalkoznak, azoknak nagyon sivár és szánalmas lehet a sajátjuk. :)

Miért van h minden mondatot úgy kezdek h őőő? (mintha gondolkodnék) Kevés az önbizalmam?

Legjobb válasz: nem, csak még nem tudod megfogalmazni, hoyg mit akarsz mondani

nem, csak még nem tudod megfogalmazni, hoyg mit akarsz mondani
Nem tudom szerintem nem jön a szó a szádra.:) Engem pl. idegesít ha valaki folyton õõõõõ-zik.
Ezen próbálj meg változtatni, mert nagyon zavaró:S plusz kifognak figurázni a hátad mögött
Valaki például gyakran érdekesen aáá-zott orrhangon, most meg magyar miniszterelnöknek készül..Az EU-ban nem értenék.
szerintem a szókincsed kevés, olvass sokat, nem msnezz annyit :P
XD Nem jut eszedbe a szó amivel elkezdhetnéd a mondandód. Amúgy mi bnõkkel, akkor Õõõ-zünk amikor valami gázat mondanak, vagy amivel nem értünk egyet vagy bármi.. És akkor csak.. Õõõõ Hátbiztoshogynem. :D
õõõõõ nemtom...
ÕÕÕÕÕ Dik teee. há neked ki osztott lapot? te sömöröss. most ez jutott errõl eszembe :D . mer ahol én lakok a sulimba hülyeygerekek ezt hajtogatják egész nap .

Miért van h minden nap más betegségem van?

Két napja sokízületi gyuladásra gondoltam, még dokihoz is elmentem, tegnap átfutott rajtam h lehet vmi komolyab betegség de nem merem leírni... ma meg szédülök és azon agyalok ez mit?l lehet... (vashiányos vagy meg vérszegény- ezt doki mondta az eredményemb?l) de már kezd elegem lenni h itt az éretségi szünet, és tanulni sem tudok, mert mindig más betegséget érzek, és idegesítem magam:(

Legjobb válasz: Csak egy "betegséged" van, úgy hívják hipochondria.

Csak egy "betegséged" van, úgy hívják hipochondria.
Szerintem egy betegséged van, az okozza az összes tünetet: hipochondria.
Nem vagy egy "kicsit" hipochonder? Jó lenne, ha elhessegetnéd magadtól a súlyos betegségekrõl való agyalást, mert látod, itt az érettségi szünet, és már helyesen írni is elfelejtettél.
Kedves Kérdezõ, eszel te rendesen? Ilyen fiatal lánynál csak a hiányos táplálkozás miatt alakulhat ki vashiányos vérszegénység.csökkent volna az étvágyad a túlterheltség miatt, amit az érettségi okoz? Esetleg fogyókúrázol? netán szerelmes vagy?Feleslegesen stresszelsz? van-e kivel megbeszéld a gondjaidat? Ne görcsölj annyira, sikerülni fog az érettségid.Sétálj sokat, jó levegõn, egyél jókat, aludj nagyokat, az egészséged hozd helyre elsõsorban, egyéb minden másodlagos. Ne félj, minden rendben lesz!
"Két napja sokízületi gyuladásra gondoltam" Ha sokízületi gyulladásod lenne, azt észrevennéd, nemcsak "gondolnál" rá. "vashiányos vagy meg vérszegény- ezt doki mondta az eredményembõl" Minek kételkedni abban, amit az orvos mondott? "itt az éretségi szünet, és tanulni sem tudok, mert mindig más betegséget érzek, és idegesítem magam:(" Nem azért vagy ideges, mert betegségeket találsz magadon, hanem azért találsz magadon betegségeket, mert ideges vagy. Az érettségi miatt félsz, de ez nem tudatosul benned, a szorongásnak tárgyakat keresel, és kitalálod, hogy betegségeid vannak.
másnak úgy sincs, szóval örüljél
ti emberek mindig többet akartak, akármit megkaptok.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :) másképp nem nagyon fog menni... de mindenképp bíztató, hogy van olyan póz, amiben már sikerült, úgyhogy szerintem idõ kérdése, hogy máshogy is menjen. Próbáljatok utánakeresni a neten, hogy milyen "gyönyörfokozó" pózok vannak, amikben a nõ nagyobb eséllyel el tud élvezni.

Miért van kinn minden lánynak kiírva msn-re h párizs+london?

dee senki nem mondja el XD

Legjobb válasz: hû de nagy az agyiszintjük:P

hû de nagy az agyiszintjük:P
Mert ezt a két várost ismerik, mint "luxusfellegvárat".
Mert Lola-rajongók (http://lola.eloadomuvesz.info/dalszovegek/parizs_london_wood..) .
Hülyék. Ez már majdnem az a szint, mint amikor úgy egy hete minden lány/nõ kiirogatta Facebookra, hogy "I like it on the..." . Az elvileg egy kampány volt annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a mellrákra. Csak nem tudom egyrészt, hogy mi értelme ennek, mivel utána nem magyarázták el külön (én is csak azért tudtam meg, mert elegem lett belõle és rákérdeztem), másrészt pedig hogy mitõl lesz jobb a mellrákosoknak attól, ha egyesek teleszemetelik a Facebookot. Ugyanígy nem értem ezt se, hogy ebben mi a poén. De mindegy, az õ bajuk.
A kérdező hozzászólása: *titok:P *nem m1 az?:D *mert sajt. *hehe:D:D *hátmeert.:D:D ...
"figyelemfelhívó kampány" Már eleve itt kezdõdik a gond, hogy erre egyáltalán mi szükség van? Gondolom, a lányoknál az erre való odafigyelés, szûrés, megelõzés, stb. éppen olyan alapvetõ mindenféle kampány nélkül is, mint teszem azt a fogamzásgátlási módszerek alkalmazása. Ha meg már megvan a baj, akkor megint csak nem a kampány fog segíteni rajta, hanem felkészült orvosok, mûszerek, gyógyszerek, miegyebek. Kampánynak max. akkor van értelme, ha nincs pénze mûtétre/gyógyszerre/miegyébre, és adományokat szeretne gyûjteni; azzal nincs is semmi baj, érthetõ is. De ez a biankó szemetelés, ez már kevéssé. "a SAJÁT üzenõfalára, még nem szemeteli tele a Facebook-ot." Azért írtam, hogy _majdnem_ (vagy kb.) ugyanaz. "az volt a lényeg, hogy az I like it on the... után beírják a lányok, hogy hazaérve hova teszik le a táskájukat." Igen, tudom, mint mondtam, rákérdeztem. "az ilyen apróságok a nõk közötti összetartást, összefogást, közös kis titkot hivatottak jelképezni." Ez mind szép és jó, ámde... "magyarán: tartsunk össze lányok a rákos társaink megsegítésére" ...lásd feljebb, hogyan segítetek, ha nem tudjátok konkrétan, név és személy szerint, hogy kin kell segíteni? "illetve mi magunk is járjunk szûrésre, hogy megelõzhessük a bajt." Bingó, ez már egy jó dolog. Viszont ez meg elvileg alapvetõ kellene legyen, mint pl. férfiaknál a prosztatavizsgálat, vagy mint nõknél és férfiaknál is egyaránt a tüdõszûrés, stb. "Majd ha neked is mellrákban hal meg egy rokonod, remélhetõleg átértékelõdik a kis világod..." Ó, de nagyon aranyos kis cukorfalat vagy, imádnivaló, tényleg. :) Ez lenne a híres nõk közötti összetartás, hogy ilyeneket kívánsz nõtársaidnak? Gratulálok. Egyébként képzeld, meglehetõsen sok hozzátartozóm halt már meg az idõk során mindenfélékben, férfiak is, nõk is, saját és mások hibájából is egyaránt. Volt, amelyik tehetett róla, volt amelyik nem. Volt, amelyik figyelhetett volna jobban a dolgaira, volt amelyik nem. Én amire tudok, figyelek, és lehetõségeimhez mérten igyekszem erre bíztatni másokat is - csak épp spammelés nélkül, mivel azt se én, se senki az ismerõseim közül nem szereti. Ennyi az egész.
kedves utolsó! szerintem tinilányok kapcsolati státusza és a mellrák elleni figyelemfelhívó kampány közt elég nagy különbség van.attól, hogy egy lány kiír valamit a SAJÁT üzenõfalára, még nem szemeteli tele a Facebook-ot. az volt a lényeg, hogy az I like it on the... után beírják a lányok, hogy hazaérve hova teszik le a táskájukat.az ilyen apróságok a nõk közötti összetartást, összefogást, közös kis titkot hivatottak jelképezni.magyarán: tartsunk össze lányok a rákos társaink megsegítésére, illetve mi magunk is járjunk szûrésre, hogy megelõzhessük a bajt.Majd ha neked is mellrákban hal meg egy rokonod, remélhetõleg átértékelõdik a kis világod...
A kérdező hozzászólása: 15bõl 1 mondta el XD
Akkor most már énis tom xD
A kérdező hozzászólása: már tudom, nagy hülyeség XD Ha szerelmes vagy ird ki, hogy PÁRIZS Ha szingli, ird ki hogy NEW YORK, Ha van baratod ird ki, hogy LONDON, Ha boldogtalanul vagy viszonzaltanul vagy szerelmes ird ki hogy FRANCIA Küld el ezt minden lány ismerõsödnek , de FIUKNAK NE Ez azért van, hogy kicsit összezavarjuk a fiukat
""a SAJÁT üzenõfalára, még nem szemeteli tele a Facebook-ot." Azért írtam, hogy _majdnem_ (vagy kb.) ugyanaz." Pardon, ezt elnéztem, azt hittem, az MSN-es kiírásra értetted. Ami viszont a Facebookot illeti, amit az üzenõfaladra kiírsz, azt MINDEN ismerõsöd látja, épp ez a dolog lényege. -> Szemetelés.

Az miert van h a leszbi lanyok mindig nagyon szepek? Ismerek egy leszbit es tetszik nekem, ha csak ugy megcsokolnam mi tortene?

hogyan reagalna? Lehet h minden megvaltozna nala es belem szeretne?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem minden leszbi lány szép. Egyszerûen csak azokat veszed észre.

Egyáltalán nem minden leszbi lány szép. Egyszerûen csak azokat veszed észre.
"Igazi leszbikusok" wow, komolyan az ostoba, sztereotip, heteroszexista ideológiád alapján akarod meghatározni, hogy kinek a szexualitása "igazi" meg milyen is az "igazából"? Megáll az eszem! Egyébként a homoszexualitás nem egy elvarázsolt békakirályfi-analóg dolog. Ha megcsókolod, nem lesz hetero. Egyébként a szépség relatív, mint hetero nõbõl is van kevésbé csinos meg csinos, úgy leszbikusból is. Nem válasz, csak jópofa történet, amibõl nem kell általános érvényû igazságot levonni: Öreganyám mondta, egyszer a buszon ültünk, és látott az utcán két lányt kézen fogva, hogy "Milyen szépek azok a lányok. Én nem voltam ilyen szép fiatal koromban, úgyhogy kénytelen voltam hozzámenni egy férfihoz." :DDD
nekem van olyan leszbikus ismerõsõm aki hm... hagy némi kivánnivalót maga után. Mert úgy néz ki mint egy western csizmába bújt parókás piritott malac amelyik megtanult a hátsó lábán járni... ha ez neked szép... :D
Túl sok pornót nézel.. a leszbi nõk nagy része nem szép.
Az igazi leszbikusok általában férfiasan néznek ki, tehát férfi szemmel nem szépek. Az ilyen cicababák, akik azt terjesztik magukról, hogy leszbik, legtöbbször csak divatból csinálják.
Ha azt akarod hogy felpofozzon nyugodtan... Amúgy meg sok pasiban benne van hogy az kell neki, amit nem kaphat meg. Bennem nincs, de sokban van.
"Sokszor" összhangban van. Ugye tudod, hogy ez rettentõ gyenge? Sokszor. Nyilván akkor az a megoldás, hogy sztereotipizálsz egy egész embercsoportot. Sok pasi meg nagy gyökér, mégsem mondom, hogy hát márpedig a pasik igenis hülyék. Mert nem azok. De van köztük sok, aki igen. Úgy remélem érzékeled a dolog mélységét. Az meg igazán kvára nem rám tartozik, hogy divatleszbikkel haverkodsz, akik bebaszcsiztak a pénteki buliban és jó poénnak tûnt lesmárolni az öribarinõt. Ez a te problémád meg a te dolgod.
Aki divatból vallja magát annak, az még nem lesz az. Megjátszani lehet, de ne hasonlítgasd már olyanokhoz, akik tényleg azok. Ez nagyon primitív elmére vall, ha te a divatmajmokat tekinted valódi biszexnek vagy leszbikusnak.
Egyrészt kinézet nemcsak a "fizikai vonások", hanem a hajviselet, öltözködés stb. függvénye is, másrészt meg a homoszexuálisok külsõ adottságai sokszor összhangban vannak a szexuális irányultságukkal. > wow, komolyan az ostoba, sztereotip, heteroszexista ideológiád alapján akarod meghatározni, hogy kinek a szexualitása "igazi" Nem, én az objektív tények alapján határozom meg. Nem egy lánnyal beszéltem már, akik konkrétan elismerték, hogy õk azért lettek "biszexek" vagy "leszbik", mert manapság szinte divatnak számít.
Persze, mert a szexualitás baromi szoros összefüggésben áll a fizikai vonással. Jézusom, nagyon sok buta ember van!
Leszbi nõk nagy része pont, hogy nem túl szép.
Sokan itt nagyon el vannak tévedve, akik azt hiszik, hogy nincsenek szép, nõies leszbikusok a valóságban :) De persze ez is abból táplált téveszme, hogy az emberek nagy része a hülye pornón nõ fel, a való világról pedig fogalma nincs. Én is nõies vagyok, illetve nekem is csak nõies lányok jönnek be. De persze vannak bizony elég ocsmány leszbikusok is, nem tagadom, de érdekes módon én személyesen nem ismerek egy ilyet sem, csak nõieseket. De neten láttam már nem egyrõl képet... hát szerintem visszataszítóak az ilyen lenyírt hajú kukásnadrágos pasiimitátorok... pfejj. Lehet, hogy gonosz vagyok, de ez van. Nem tudom, hogy aki nõre vágyik, annak miért felel meg ez.
tedd nem sok a veszteni valód!!!! meg általában a legtöbb biszex
Nemhiszem hogy ilyenre megváltozna a nemi identitása Amúgy nem minden leszbi szép te se láttad még az igazán férfias darabokat
ha megcsókolod felrobban, aztán elver a barátnõivel. a leszbiség nem vmi hamupipõke átok, nõjj fel
Mivel nincs reprezentatív statisztika, azért csak ilyen és ehhez hasonló kifejezéseket lehet használni. A sztereotipizálás meg más, hiszen nem egy konkrét személyt feletetek meg a csoport bármely tagjának, hanem csupán általános tendenciákat írok le. Eleve szubjektív az, hogy mi "szép". Viszont az tény, hogy az elmúlt pár évben a nyugati világban minden fontosabb eseményen, ahol a sajtó is jelen volt, és egy leszbikus párról volt szó, a szereplõ hölgyek igencsak férfiasan néztek ki, és az én szubjektív véleményem szerint nem valami szépen. Nos, én nem a szexuális orientáció alapján választom meg a barátaimat... azt sajnálom, hogy a nekik nem tetszõ irányultság neked "probléma".
Semmi bajod nincs, nyugi, nem kell minden menstruációnak ugyanolyannak lennie. :)

Az miért van h az androidos telefonom minden alkalmazásból kilép és hibajelentést ír? Frissítésnél azt írta a teló hogy a telefon naprakész

Legjobb válasz: Valószínûleg valamilyen mókolt ROM van rajta, keress egy gyárit, keress hozzá leírást és tedd fel rá, ha nem mersz belevágni vidd szakemberhez.

Valószínûleg valamilyen mókolt ROM van rajta, keress egy gyárit, keress hozzá leírást és tedd fel rá, ha nem mersz belevágni vidd szakemberhez.
Néha elég jó kérdéseket tesztek fel, ez is most fordult meg a fejembe =) Nem tudom a választ, gondolkozok rajta =) Üdvözlettel Legly
Hm.. hogy miért van? Talán az egyik többet érez, mint a másik, az egyiknek fontosabb a kapcsolat, mint a másiknak. Vagy a passzív fél túl kényelmes, esetleg már nyeregben érzi magát, megszerezte a másikat és az eszébe sem jut, hogy nem csak megszerezni kell valakit hanem meg is kell tartani... bár aki csak teng-leng, az nekem ne nagyon mondja, hogy komolyan gondolja velem.. valahogy nem hihetõ..
Így jár körbe a szeretet a világban ... HAHA
Ez tényleg így van.. az oka? passsz...:( 22l
Ez szerintem egyrészt akkor van, amikor nem illenek teljesen össze a felek. Egy kapcsolat akkor jó, ha mindketten tesznek azért, h mûködjön. Nincs tökéletes egyensúly, az biztos, de ha az egyik csak úgy elvan, az már régen rossz. Másrészt...nem vagyunk egyformák. Lehet, h az egyik fél állandó kedveskedést, ölelgetést, összebújást igényel, a másik pedig nehezebben mutatja ki az érzelmeit vagy nincs szüksége annyi szeretgetésre. Lehet az egyik fél odaadóbb, érzékenyebb, a másik pedig önzõbb, magának valóbb. És így tovább. 20/L
Ugyanazért, amiért ritkán megy szembe egymással két ember ugyanolyan ruhában. Mert a különbözésre nagy, az egyezésre meg nagyon kicsi az esély.

Miért van h ha a Gta San Andreast fel teszem . és elinditom . Akkor a játék maga gyorsan megy benne minden? , gyorsan megy az idö .

Legjobb válasz: Helló! Milyen gyorsan? Mert eredetileg egy másodperc a játékban egy perc.

Helló! Milyen gyorsan? Mert eredetileg egy másodperc a játékban egy perc.
A kérdező hozzászólása: olyan gyorsan h normálisan nem lehet irányitani a játékot .. mert már volt nekem san andreas fent . és már játszotam vele , , , de most meg van zavarodva az egész játék ... de valamikor meg normális , és probáltam ujra telepitést is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!