Találatok a következő kifejezésre: Miért van h kevés (9 db)

Miért van h minden mondatot úgy kezdek h őőő? (mintha gondolkodnék) Kevés az önbizalmam?

Legjobb válasz: nem, csak még nem tudod megfogalmazni, hoyg mit akarsz mondani

nem, csak még nem tudod megfogalmazni, hoyg mit akarsz mondani
Nem tudom szerintem nem jön a szó a szádra.:) Engem pl. idegesít ha valaki folyton õõõõõ-zik.
Ezen próbálj meg változtatni, mert nagyon zavaró:S plusz kifognak figurázni a hátad mögött
Valaki például gyakran érdekesen aáá-zott orrhangon, most meg magyar miniszterelnöknek készül..Az EU-ban nem értenék.
szerintem a szókincsed kevés, olvass sokat, nem msnezz annyit :P
XD Nem jut eszedbe a szó amivel elkezdhetnéd a mondandód. Amúgy mi bnõkkel, akkor Õõõ-zünk amikor valami gázat mondanak, vagy amivel nem értünk egyet vagy bármi.. És akkor csak.. Õõõõ Hátbiztoshogynem. :D
õõõõõ nemtom...
ÕÕÕÕÕ Dik teee. há neked ki osztott lapot? te sömöröss. most ez jutott errõl eszembe :D . mer ahol én lakok a sulimba hülyeygerekek ezt hajtogatják egész nap .
Mire kevés a 40-50? 24-tõl folyamatosnak látod, stabil 30-40-tõl már bõven alkalmas FPS-re is!
A kérdező hozzászólása: Nincs gondom azzal h akadna a játék mert megy folyamatosan is apingem is egészjó, csak nemadja be a lövéseket, egyik haveromnál játszottam nála 100on volt az FPS és nála tökjól ment a játék már csalással basztattak holott sehol semmit nemcsináltam , ittmeg alig adja be a lövést:S
driverek frissek?
A kérdező hozzászólása: Mindenbõl a legujjabbat raktam fel amit találtam illetve van egy progi ami megkeresi a legfrisseb drivert és felrakja!ez megtörtént nálamis.

Miért van az h annyi jó csaj van" és nagyon kevés jó pasi?

engeteg csaj szép, csinos és szexy csak szaladgál Budapesten míg pasikból ezeknek a töredéke :S persze tisztelet a kivétel mert sok lány is csúnya de nagyon sok szép lány de pasikból olyan keveset látni:S 19/L

Legjobb válasz: 1. Ez tök szubjektív, hogy kinek mi a szép. Neked is más a szép, meg másnak is... 2. Nem járod egész nap Budapestet, és nem figyelsz meg mindenkit, hogy tudd. 3. Mi a szép szerinted? Ha divatos? Van aki utál divatmajom lenni. Ha izmos? Az tény, hogy kevesen figyelnek a testükre... Konkrétan?

Azért mert evolúciós szempontból a pasik szép lányra vágynak míg a lányok olyan pasira aki biztosítja számukra a szükségleteiket. Magyarul: a lányoknak a párválasztáshoz inkább szépnek kell lenniük ahhoz, hogy a legjobb erõforrásokkal rendelkezõ hímeket magukhoz csábítsák, míg fordítva ez nem helytálló, a pasinak inkább a megfelelõ erõforrások elõteremtése a fontosabb cél. (És nem csak anyagi javakra gondolok)
1. Ez tök szubjektív, hogy kinek mi a szép. Neked is más a szép, meg másnak is... 2. Nem járod egész nap Budapestet, és nem figyelsz meg mindenkit, hogy tudd. 3. Mi a szép szerinted? Ha divatos? Van aki utál divatmajom lenni. Ha izmos? Az tény, hogy kevesen figyelnek a testükre... Konkrétan?
Hát sok a szép lány ez tuti.Ami minket férfiakat illet, sokan közüllünk nem öltözködünk annyira...ez sok bámészkódást igényelne üzletekben, a sérót is elintézzük egy army frizurával(bura fej) és ami az adottságokat illeti, amit a mama adott azt viszi az ember tovább.Ami az izmokat illeti, hát nem mindenki sport ember... Lényegében a jó pasit a jó dumája, vagány személyisége teszi, legalábbis ezt hirdetik a nagy nõcsábászok(pua).
talán ha nem külsõ alapján nézelõdnél, talán lenne pasid is...
Elsõnek igaza van...
persze ott is vannak gagyik. de több olyat láttam rövid idõ alatt aki külsõre tetszett!
ma 13:35 Igen ez is benne van a pakliban.De tapasztalatom szerint, hiába vagy jóképü ha nem tudsz beszélni a csajjal úgy hogy felkeltsd az érdeklõdését, vonzalmát.
Így igaz, valami hiányzik. A sárm, a férfias kisugárzás... De én már beletörõdtem, hogy az igazi Férfi kihalófélben van, a számuk eléggé lecsökkent. Talán van valahol egy rezervátum, ahol van még pár szabad példány :(
Ezt csajként mondom: egy lánynak szerintem könnyebb szépnek lenni. Elég egy kis jól kiválasztott smink/ruha és már a ronda lányokból és szépet lehet varázsolni. Hajunkkal és több mindent tudunk kezdeni, mint a pasik :)
Pontosan utolsó. Amúgy meg, ti olyan igazi nõknek érzitek magatokat hogy igazi férfit kerestek....
ma 13:45 Egyetértek. Egy csúnya nõbõl simán lehet átlag csajt csinálni, egy átlagosból pedig egy szép lányt, akire az ember felkapja a fejét. Egy csúnya fiú viszont nem tud sminkkel, frizurával trükközni.És egy átlag sem tud, hanem marad átlag, aki mellett elsétálsz, és észre sem veszed. Mindenesetre én próbálok adni magamra, kinézetre átlag fölött vagyok egy kicsivel, de helyesnek nem mondanám magam. Viszont mindig foglalkozok magammal, használok tonikot, arckrémet, napozok, sportolok, ha kell kozmetikushoz is elmegyek. Frizurámon sokat nem tudok változtatni, mivel hogyha 4 cm fölé megy, akkor a göndörsége miatt összevissza áll, elfekszem, pedig a hosszabb haj jobban állna. Szóval korlátolt a lehetõség.:)
Ez miért gond? A kevés jó pasi megkapja az összes jó csajt.
Mert így az átlagos pasinak csak az agyonhasznált leélt nõk maradnak... :) Meg persze azok akik nem így állnak hozzá a világhoz mint a kérdezõ.
Hol vannak az igazi nõk? Ma már csak elkényeztetett karrierista sárkányok vannak mindenhol, vagy a másik az elkényeztetett bulizós könnyûvérû csitrik
14:13 : Azt ugye tudod, hogy sok lánynak tetszik a göndör haj? :)
Utolsó: igen, de van az olyasfajta göndör haj, ami ápolatlanság érzetét kelti, hiába 2 naponta mossa és 3x fésüli egy nap az ember. Na az enyém pont ilyen. Ja és 3 forgó van a hajamban összesen:)
A kérdező hozzászólása: köszy h ennyien írtatok még várok komikat:) nem nem vagyok leszbikus :) tõlem küldhetsz képet xD :)
13:31 - Azért külföldön ugyanúgy vannak nyúlbélák, meg beszarik, divatmajmok és izléstelen emberek. Csak neked vonzó volt, hogy elérhetetlenek meg izgalmasak, mert külföldiek..
mertmikor BP-n vagyok nem találkozunk. vonulj át a Kisalföldre, én ott leledzem
A kérdező hozzászólása: igazatok van de én most külsõ alapján kérdeztem" persze nagyon fontos a belsõ is. Most én arcra gondoltam kevés szép" arcú pasi van az öltözködés nem érdekel:) arra most itt nem is is gondoltam a test hát igen nem kell h izmos legyen de ne is legyen dagadt.
A kérdező hozzászólása: nincs meg az a sárm" bennük és ez a baj egy csomó pávát látni az utcán szõrnyû:S
szép lányok????? szerintem meg beteges, sovány, vagy elhízott, elkényeztetett mûnõk mindenhol
Hát a sárm, az nagyjából kisugárzás kérdése.Mit érez belül az illetõ, pozitivan gondolkozik-e, van honnat meritsen lelki erõt hogy magabiztos legyen stb.
hát igen. valóban több a vonzó csaj mint pasi. sajnos. amúgy meg a magyarok nem is igazán tudnak öltözni. olaszba amikor voltam, csak úgy kapkodtam a fejem a jobbnál jobb férfiak után. jó stílus érzékük van, és jóképûek.
Azért mert leszbi vagy!
"szép lányok????? szerintem meg beteges, sovány, vagy elhízott, elkényeztetett mûnõk mindenhol" ott a pont, adj egy ötöst!!! élõ guminõk futkoznak az utcákon
Ha küldök neked egy privit egy fényképpel, megmondod az illetörõl hogy jóképü vagy sem?
"ezt hirdetik a nagy nõcsábászok(pua)." és õk honnan tudod, hogy valóban nagy nõcsábászok és nem szélhámos idióták? (mármintakik sorra csinálják az ilyen gagyi ebookokat) Meg mit írjanak? Hogy a kinézet meg a pénz számít? Akkor senki ember fia nem venné a drága szarjaikat.
Nekem nincs bajom a választékkal, szerintem sok jó pasi is van. Persze értelmezés kérdése, milyen a "jó" pasi, a nyálas-meleg modellpasi szóba se jöhetne.
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 13:42 örülök h te is így gondolod a mai pasikból hiányzik a sárm:'( Egy csomó gyökér metroszexuális pasi rohangál az utcán :S:@ Abban is egyetértek h könnyebb egy lánynak szépnek lennie de szerintem egy pasinak sem lenne lehetetlen!

Túl kevés vér? Ez a második menstruációm de annyira kevés vér jön h a legkissebb nedvszívóképességû betétet se tölti meg miért van ez?

Legjobb válasz: Azért van, mert nagyon vékony még a méhnyálkahártyád, és csak kis vérzéssel jár annak a leválása.

Azért van, mert nagyon vékony még a méhnyálkahártyád, és csak kis vérzéssel jár annak a leválása.
Nekem minden alkalommal nagyon kevés. Vérszegény vagyok, lehet te is az vagy. Vasat kell szedni, attól több lesz.
Egyáltalán nem probléma ez még a korodban.

16 éves lány vagyok, 3 éve van mensim, az a baj h mindig csak az első napon normális. Utána barnás szinű, és nagyon kevés jön. Miért van ez? A melleim 10 éves koromban kezdtek nőni de szó szerint még semmi sem látszik, van remény a növésére?

Mien kell legyen a nuni alakja? Úgy értem, nekem van egy kis rész ami lelóg bel?le, egy b?rdarab, kb 3 cm-s. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem 5. 6. napban barnás nagyon. A melleim nekem is 10 éves korom óta nõnek még is alig van valami

Nekem 5. 6. napban barnás nagyon. A melleim nekem is 10 éves korom óta nõnek még is alig van valami
Elsõ válaszadó, 17 vok
Szia! Végül is lehet normális ez a mensi is, neked ilyen és kész, alapban nincs sok akkor neked. De azért egy doki ezt jobban tudná (De ha tabit szedsz mindenképp normális). A cicid 20 éves korodik tuti nõnek még, bár én úgy emlékszem addigra a nagyja megvolt nekem, de lehet neked a végén húz bele. De kérdés, hogy a családból milyen örökölhettél? Ha anyukád sem az a nagy mellú, szerintem Te sem számíts nagyra, esetleg kérdezd meg õt, neki hogy volt, sok lehet esetleg a hasolóság az örökölt gének miatt. Szerintem a nunid normális, de ez mindenkinek más. Nekem is nagyobbacskák a ajkaim, így ahogy Te is írtad, teljesen nem fér bele a külsõbe, ha megnézel a neten egy-két ilyesemi viedot ott láthatod elég sokaknak ilyen. Egy 22 éves csaj
Ami a nunidnál lóg bõrdarab az a kisajkad!
Minden nuni más. Van akinek kilóg a puncijából a kisajka, van akinek nem! A Te puncid is úgy jó, ahogy van!

Olyan férfiaknál is előfordul, h. pornót néznek, akik szeretik, imádják a párjukat? Miért van ez? Már kevésbé kívánjátok őket?

Legjobb válasz: Belénk van kódolva a szaporodás és biológiai szükségleteinktõl vezérelve az is hogy ne érjük be egy nõvel. A pornó pont ennek a levezetésére leküzdésére jó.

Belénk van kódolva a szaporodás és biológiai szükségleteinktõl vezérelve az is hogy ne érjük be egy nõvel. A pornó pont ennek a levezetésére leküzdésére jó.
ma 13:13 neked pedig különösen szól a kérdés, amit linkeltem.
Én párkapcsolatban vagyok, nõ vagyok, és nézek Miért? Mert néha ami normális p.film, még egy két jó dolgot is el lehet belõle lesni, meg ki a francot ne érdekelne, hogy más h dug?
Én a feleségemmel együtt nézem.
Mert a férfinak a szexuális aktus teljesítménykényszert jelent, megfelelni vágyást, a pornóval (és ha arra maszturbál), ezt a stresszt tudja levezetni, hiszen akkor csak saját magának kell megfelelni, a partnernek nem. Akkor van gond, ha már a szex rovására megy a pornó, egyébként csak szimpla stresszkezelés.
Nem. Egyszerûen csak nézik. Nehogy már féltékeny legyél egy filmre, bazzeg. Én is nézem nõ létemre, elég gyakran az urammal. És?
Az enyém is nézi, de marhára nem érdekel. Attól még ugyanúgy szeret és kíván a valóságban. Szóval tõlem azt néz, amit akar, ez csak egy film.
Én nõ vagyok és szeretnék nézni a párommal, de õt meg nem érdekli. Egyedül se néz, nem érdekli. Volt párommal imádtam szeretkezni, miközben (igényes!) pornót néztünk :)
Miért, talán éjjel nappal együtt vannak a párok? Szerintem nem, és ha mondjuk valami oknál fogva több napig nem találkozunk és esetleg szexuális frusztráltságunk keletkezik akkor masztizunk. Masztihoz pedig jó a pornó mert vizuális ingert - nagyobb élvezetet ad, mintha csak magunknak csinálnánk.

Szi. Asztok! Miért van az ha mondjuk elmegyek randizni vagy csak beszélgetek egy számomra kevésbé ismert emberkével egyből azt kérdezik h van e pasim? Hogy mennyi pasim volt? Meg egyből jönnek ezek a szexuális töltetű kérdések?

Nem volt még komoly barátom :/ pedig már 19éves vagyok ez azt jelenti h szűz vagyok és én kicsit kellemetlennek érzem ezt az egészet, főleg mikor már egy idegen" ezt kérdezi :/ persze most nem bulikról beszélek hanem mondjuk suliban, edzőteremben, esetleg mikor elmegyünk néha inni, féjszbukon akkor egyből jönnek ezek a kérdések. És amikor mondom h szűz vagyok és még nem volt 1 pasinál több mindenki kiakad és h biztos azért nincs mert velem van a baj :/ lehet h velem van a baj de úgy érzem h fölösleges olyannal összeálljak akivel nem érzem jól magam vagy aki beképzelt, meg most őszintén ha akarnám már nem lennék szűz de nyilván nem fogok olyasvalakivel elsőnek legalábbis lefeküdni akit mondjuk egy partiból ismerek meg!

Legjobb válasz: Meg lehet ismerni téged?

Meg lehet ismerni téged?
én is ilyen vagyok csak fiuban és igazad van, nem kell a divat után menni
A szexuális töltetût nem tartanám alapnak, az viszont fontos, hogy van-e barátod(legalább is én elvbõl nem terelném olyan irányba egy lánnyal a kapcsolatom, akirõl tudom hogy párkapcsolatban van), ebbõl az is következik mennyi barátod volt(nem a 2 hetes kapcsolatokra gondolnak itt, azért az gáz ha egy csaj több [email protected] fog mint kilincset, bár az elmondottak alapján hála istennek ez téged nem fenyeget:) ) Ha meg valakinek az a baja, hogy szûz vagy, akkor nyugodj meg az csak gerincre akart vágni egy csajt és nem kapcsolatot. Bár a hozzá állásuk érdekes mivel egyszer õk is voltak szüzek. Na mennyit rizsáztam, szóval nem nincs veled baj, olyan kincs vagy inkább ami nagyon ritka manapság. :)

Miért van az h kevés v egyáltalán nem jön belőlem?

Nem értem magamat:S

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Annyi hülye állat van h az már fáj:S Az utcso 3-dik és és az utcso válaszadonak naon köszönöm cépen h értelmeset írtak és érteték a kérdésemet:) Köccike:) A többieknek köszi...
Nõknél izgalmi állapotban csak nedvesedés van, nem igazán 'folyik ki' semmi. Kivéve a G-ponti orgazmust, akkor viszont nagyon sok folyadék lövell ki. Nem mindenki tud G-ponti orgazmust (talán kb. a nõk 1/3-a), illetve talán korfüggõ is. (Nagyon fiatalon nem jellemzõ.) (Errõl szexoldalakon rengeteg videót tudsz találni.) (Mondjuk jó lenne, ha megszólalna olyan nõ is, akinek van ilyen, az többet tud mondani. :-) )
mit nem értek????? azt, hogy miért nem könyveket szorongatsz f.sz helyett... vagy ha már neted van, ott is utánaolvashatnál pár dolognak. nem kell neke még szexelni, de a pasid is jó gáz lehet, ha veled van basszus... tudatlan barmok. (második hozzászóló)
Én -talán- értem mit akartál kérdezni. A nõk orgazmusa közben is van valamennyi vákadék, mint a férfiaknál az ondó. De ennek a mennyisége olyan kicsi (ahogy olvastam, ill. a saját tapasztalat is ez), hogy azt se te, se a partnered nem fogja érzékelni. Remélem nem értettem félre a kérdésed, és segíthettem.
Baszki nem hiszem el! Te mi a fa*nak akarod hogy jöjjön belõled valami??? Ha menszeszen kivül nem jön belõled semmi akkor örülj neki basszus, mert akkor jó eséllyel nincs semmilyen fertõzésed meg hasonlók! Tudom amikor énbelõlem "jön valami" akkor elsõ utam a nõgyógyászhoz vezet! IQ nuku!!!! Ugyanazt tudom ide is írni, mint oda ahol a csaj azt kérdezte hogy terhes lehet e ha lenyeli a spermát: aki ilyeneken gondolkozik az basszus felejtse már el a szexet menjen el felvilágosításra vagy olvasson rogyásig, de legfõképpen NÕJJÖN FEL! Én anno 18 éves multam amikor legelõször szexeltem, manapság már az is szexel aki azt se tudja mire való a fa*meg a p*na, basszus ez annyira gáz az ilyen kösse már fel magát!!!
A kérdező hozzászólása: Te meg elég szánalmas, több ien kommentet nemkérek, ha nem tudsz segíteni ne írj!THX!
Anyááám! Neked az IQ szinted eléggé a föl mélyén van
A kérdező hozzászólása: 16 leszek és lány! Ezen mit nem értesz???:S
Te meleg vagy és azért akarod, hogy jöjjön belõled, mert fiú vagy vagy mi??? nem értem...
Khm. nem 1/3.-a él át ilyet hanem a nõk kb 1/500.-a! És 30 alatt nagyon kevés, majdnem 100%-ban 40 év felett. És egyetértek azzal hogy az ilyen ne faszt fogjon hanem könyveket!
Igyál sok folyadékot mert ebbõl még baj is lehet(jó kis bélcsavarodás)!
A kérdező hozzászólása: Hát ezt már mondták ... és vhogy sosem jön össze h sokat igyak egy nap.
Egyél minden nap pár evõkanál lenmagot úgy, hogy nem rágod össze. Nekem bevált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!