Találatok a következő kifejezésre: Miért van h jobban szeretek (3 db)

Miért van az h jobban szeretek a barátommal úgy szeretkezni mikor farmernaci van rajta?

Legjobb válasz: hát lehet erre a darabra indulsz be!Ki tudja...

hát lehet erre a darabra indulsz be!Ki tudja...
Talán jobban izgalomba jössz tõle, ha farmerban van.Ezt csak te tudhatod.
Azért mert farmerfétised van, vagy izgatnak egyes ruhadarabok. Én pl attól induok be ha a csajnak kilátszik a hasa, és szép feszes. Ez is egyfajta perverzió :)
Megnyugtatlak, szerintem akkor nekem is farmerfétisem van. Nekem az jön, ha trikóban van meg egy szakadt farmerban és ki van bontva a derékig érõ haja... hm.... farmerfétis... nahát...
ha nem veszed le akkor megis hogyan tortenik a szex? :S
A kérdező hozzászólása: de nem veszem!
amugy mindez nem mind1 amikor ugyis leveszed rola?????? :S
Nekem pl. csak úgy jön be a farmer ha közben van rajta, rajtam meg lehetõleg szoknya. Gyorsmenetekhez. És azért mert olyankor "lopva" történik a dolog. Amúgy csak bizonyos pasik hihetetlenül izgatóak feszes farmerban, izgatóbbak mint bármi másban.
az jön be - ez kimaradt.
A kérdező hozzászólása: remek:D...
Hát hogy történne? Lehúzza a sliccét, elõveszi, falnak dõl és hajrá:) gyors menetekhez van kitalálva :) )))))

Miért van az, h az anyum felöli rokonok (egytől egyig) sokkal jobban szeretik a 3évvel nagyobb fiútesómat (én 16éves lány vagyok)?

Jobban tanulok mint a tesóm, ez nem lehet a gond. Egyszer?en ügybe sem vesznek engem, pedig én tényleg segitkezek, kedves vagyok stb. Amikor hozzámszólnak egész kedvesek, csakhogy az nagyon ritkán van mindig.

Legjobb válasz: A férjem családjában is "divat", hogy csak a fiúkat ismerik el, a lányok nem számítanak. De ez nem azt jelenti, hogy téged kevésbé szeretnek. Ne aggódj, nem benned van a hiba, biztosan aranyos lány vagy :))

A férjem családjában is "divat", hogy csak a fiúkat ismerik el, a lányok nem számítanak. De ez nem azt jelenti, hogy téged kevésbé szeretnek. Ne aggódj, nem benned van a hiba, biztosan aranyos lány vagy :) )
Nem tudom, hogy hol élsz, de vidéken még mindig sokhelyen tartja magát az a vélemény, hogy csak a fiú számit. Egy jellemzõ párbeszédet hallottam nem is olyan régen: -Van gyerekük? -Persze, két szép kislány. -Nem azt kérdeztem, hogy lányuk van-e, hanem van-e gyerekük. Szerencsére egyre inkább csak az idõsebbekre, a nagymamám korosztályára és valóban kis vidéki településekre jellemzõ. Lehet, hogy náluk is ez a helyzet. Nem tehetsz ellene semmit.
Jól tanulok, második legjobb tanuló vagyok. Táncolok, úszom és különbözõ versenyeken is szép eredményeim vannak. Állítólag szépen rajzolok, erre különösen büszkék (lehetnének). Lefogom tenni a középfokú nyelvvizsgát (14 évesen), ami nagy érdem. Sokat olvasok, szeretek színházba járni, ami állítólag jó adottság és egy idõben sokat mesélhettem nekik arról, hogy milyen volt ez meg ez a színdarab stb. Szeretek énekelni és valamennyire tudok is. Sok-sok érdekes hobbim van, e mellett szeretek a természetben járni és sok gyönyörû fotóm van. Azt mondták még anno, hogy ez mennyire szuper, meg ilyenek.. és most meg... És miért ítélnek el? Szombatonként menhelyre járok önkénteskedni, rengeteg állat tanyázik a házban (ez a szüleimet nem zavarja, csak a rokonokat.. no comment). Sok embernek segítek megszervezni az állatkájuk ivartalanítását, segítek kutyákat képezni és különbözõ tanácsokat osztogatok. És ugye nagy erõvel segítek az állatokon. Na, ez õket nagyon zavarja. Már sokszor megkaptam, hogy milyen hülye vagyok stb. (Persze ezt csak a hátam mögött..) Ott aztán betelt a pohár, nem is foglalkozom velük. Nagyon bántó volt, hogy ezért elítélnek. Elmondtam apukámnak, õ azt mondta, ne törõdjek velük. Könnyû azt mondani... (És ebben az a szomorú, hogy csak akkor fognak "szeretni", ha lemondok az állatokról..) Hát igen. Vannak ilyen dolgok. Szerintem ne pedálozz, ezzel csak taszítod õket. Add önmagad. Nem kell bevágódni: ha egyszerûen jobban kedvelik a testvéredet, akkor jobban kedvelik (de az tegyük hozzá: mindkettõtöket szeretik, maximum a tesódnak jobban megmutatják.)
A kérdező hozzászólása: Igen, de mégis zavar.Annyira szertném, ha engem is szeretnének, elismernének.Ezért döntöttem úgy még elsõben, h tanulni fogok, hátha igy észrevesznek, de semmi. Tényleg vágyom az õk szeretetükre.Még ha vmi fogyatékos lennék vagy vmi más betegségem lenne, h arra fogjam. Már mióta megszülettem, apumat szeretem jobban, és õ is engem jobban, mint a tesómat. Aztán õ meghalt. Maradtam egyedül. Anyu is a tesómat szereti jobban, de már megszoktam, beletörõdtem. Lassan 8éve vagyok igy. Nagyiék-anyu felõl- szeretnek mostmár, mert a tesóm nem nagyon segiti õket, nem nagyon látogatja, csak én, kezdtek belõle kiábrándulni. Eleinte õk se nagyon szivleltek. Még csak az sz egy reményem maradt, h vmi jó munkahelyem lesz, ezért majd esetleg észrevesznek. Az ugyan még odébb van, kb 20évvel. DE ADDIG???
A kérdező hozzászólása: Nem, nem hinném h ez a maradiság miatt van, bár sose lehet tudni...
hímsoviniszta gyökerek, remélem nem nácik is, bár ez se különb
én nagy ívben kerülném õket, lenéznek

Miért van az h a csajok jobban szeretik pl az olyan nyalást mikor nem simán nyalja a partnerük hanem ráülnek az arcára és mozognak is mellé?

Legjobb válasz: szerintem mert akkor a csaj maganak tudja iranyitani, hogy hol és milyen erosen szeretné hogy ingereljék.

szerintem mert akkor a csaj maganak tudja iranyitani, hogy hol és milyen erosen szeretné hogy ingereljék.
én inkább azt tapasztaltam, hogy azt szeretik jobban, ha a hátukon fekszenek, és nem kell magukat tartaniuk.
Mert az olyan mint amikor szex közben mi vagyunk felül. Mi irányítunk.... ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!