Találatok a következő kifejezésre: Miért van h hirtelen (4 db)

Szerinted miért van az, ha egy lánnyal nagyon jól elbeszélgettem itt napokig (õ nyilvánította ki, h élvezi a beszélgetéseket), majd hirtelen eltûnik és már 1, 5 napja nem ír semmit?

Annyira elszomorító ez. Mert nem tudom, mit kéne tennem, hogy érdekeljek valakit annyira, hogy magától is fel tudjon, akarjon keresni. Vagy mindig nekem, férfinek kéne, még akkor is, ha õ is nagyon élvezi nõként velem a beszélgetést? Voltatok-e már így?

Legjobb válasz: kérdezd meg h zavarod e a következõ írásod elején, ha nem akkor probáld meg találkára hívni csak 1-2 órára, ha elmegy akkor nincs n para :)

kérdezd meg h zavarod e a következõ írásod elején, ha nem akkor probáld meg találkára hívni csak 1-2 órára, ha elmegy akkor nincs n para :)
Ez valami GYKs betegség. :DDD
A kérdést olvasva magamra ismertem, pontosabban ilyesféle helyzetben vagyok én is, csak annyi a különbség hogy én 14, a lány pedig 13 éves, nagyon jól eldumálgatunk de õ képtelen írni nekem magától, nekem kell fenntartani a kapcsolatot ilyen téren, és eléggé bosszant, nem azért. :D Pontosan ezen gondolkoztam én is, hogy mindig csak nekem kéne irkálni, õ nem tud? Csak leírtam, hogy lásd nem csak te vagy ilyen helyzetben, mi fiatalabbak vagyunk de mindketten a komolyabb fajtából. :D :) Egyébként ha bárkinek van valami ötlete hogy lehetne rávenni hogy a lányok kicsit nagyobb kedvvel írjanak rám és a kérdezõre, azt szerintem mindketten megköszönnénk. :D
Az is lehet, hogy több emberrel beszélget itt, megnyitotta az üzenetedet, de nem válaszolt egybõl és utána meg elfelejtette. Én is pont igy vagyok, mint ahogy te teírtad, remélem nem én vagyok az illetõ :O

Miért van ez? 14éves vagyok hirtelen meghíztam, mindenki aztmondja h növés de nem az szóval híztam és mindenhol (fenék, comb, derék. ) ilyen csíkok jelentek meg. A kérdés azlenne h lehetne eltűntetni illetve gyorsan lefogyni?

Legjobb válasz: Gondolom lány vagy, ez esetben pedig bár nem ismerlek, az ismerõsöknek adnék igazat. Nõiesedsz, ennyi. A csíkok pedig majd elhalványodnak. :) Egyébként ilyen korban nem is szabad gyorsan lefogyni, ha túlsúlyosnak érzed magad (a leírás alapján ezt kétlem), mozogj többet, édességet és kenyeret csak délelõtt egyél, este pedig könnyû dolgokat, saláta, ilyesmi - ez is rengeteget számít. Ne gondolkodj semmilyen drasztikus változtatásban, hidd el, hogy sokkal többet ártasz vele magadnak, mint gondolnád.

Gondolom lány vagy, ez esetben pedig bár nem ismerlek, az ismerõsöknek adnék igazat. Nõiesedsz, ennyi. A csíkok pedig majd elhalványodnak. :) Egyébként ilyen korban nem is szabad gyorsan lefogyni, ha túlsúlyosnak érzed magad (a leírás alapján ezt kétlem), mozogj többet, édességet és kenyeret csak délelõtt egyél, este pedig könnyû dolgokat, saláta, ilyesmi - ez is rengeteget számít. Ne gondolkodj semmilyen drasztikus változtatásban, hidd el, hogy sokkal többet ártasz vele magadnak, mint gondolnád.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok túlsúlyos 50kg..:D de mind fenékre megy.-.-" Nincs pc.m :D És köszönöm a válaszokat:)
Azok a csíkok sajnos már ott maradnak, nem lehet eltüntetni - tapasztalat :( Idõvel halványúlni fognak, de el nem tûnnek. Én 12 évesen nyúlottam meg hirtelen, sosem voltam kövér, mégcsak túlsúlyos sem, de mégis van bõven csíkom ( csípõn, combon, még a térdhajlatban is akad ).
ha nem fogsz hízni tovább akkor eltûnnek, énis így voltam vele mikor híztam 5 kilót de már kétéve tartom a súlyom és nálam meg sem látszanak már a csíkok, de lehet hogy típusfüggõ de sztem ha fiatal vagy és ha pl. nem olyan a bõröd mint egy 100 éves emberé akkor biztos eltûnnek :D
17:44-es válaszoló: az elsõ válaszból kifolyólag sztem tényleg típus függõ nekem teljesen elmúltak a csíkok...... 14/L
Olyanról nem tudok hogy el lehet tüntetni, max valami drága beavatkozással.(Ahogy hallottam). Nem lövettél be magadnak fülbevalót vagy pc-et? Mert ha igen, akkor az a baj hogy eltaláltak egy idegpontot és ez vezetett a hirtelen hízáshoz.De lehet hogy csak egyszerûen csak lusta vagy és sokat eszel.:) Hirtelen ne akarj lefogyni, rosszat tesz a bõrnek, és még több csík fog megjelenni rajtad!Csak szépen fokozatosan! Én a futást ajánlom, nekem nagyon bevált. :) Emellett esetleg csinálhatsz erõsítõ gyakorlatokat is. XRáhelX
Én is így érzem, d eén hamarabb. Szerintem gyorsan állsz fel, de lehet a meleg miatt is 12/L
Nem valószínû hogy a felállástól van. Valószínûleg meleggebb van feljebb, és a melegtõl leesik a vércukrod. Velem is volt ilyen, 12 éves korom körül, mikor hirtelen nõttem sokat. De én szerencsétlenebb voltam, habár csak kétszer történt, egyszer temetésen, egyszer meg esküvõn, mindig a nagy melegben. Egyszer próbáld ki hogy mielõtt felállsz, elszopogatsz egy cukrot. Ha így is szédülsz, akkor nem ettõl van, bocs..... 17/F
Én nem szédülök egyfolytában, de kipróbálom
csináld azt, hogy felkelsz, nyújtózol vagy kettõt, egy kis fejkörzés, és ennyi. 1-2 perc
hirtelen fölállásnál kiszalad a vér a fejedbõl az agyadba kevesebb marad ezért van átmeneti szédülés alacsony ill. magas vérnyomásnál is, tehát nem vérnyomásfüggõ
ha magas a vérnyomásod akkor egyfolytában szédülsz
1. vagyok: Szerintem nem, mert Nekem magas a vérnyomásom, bár elõfordulhat (kérdezõ) hogy neki lacson, y de magas vérnyomás esetén is így van?
A kérdező hozzászólása: köszi^^
alacsony a vérnyomásod
Elõzõ, a vércukor nem 3 mp alatt szokott leesni. Nem az számít, hogy magas vagy alacsony a vérnyomás, hanem az, hogy hirtelen esik nagyot, így elvileg mindkét esetben elõfordulhat.


Miért van az h hirtelen rámtört az éhség eszek 1-2 falatot és már tele érzem magam?

aztán egy óra múlva megint nagyon éhes vagyok?.ez így van még este 9kor is de nem birok elaludni ha nem eszek.amúgy normál testalkatú lány vagyok.

Legjobb válasz: Iszol eleget? Az ember sokszor nem tudja különválasztani a szomjúságot az éhségtõl. Esetleg ha az éhség mellett rosszul is vagy, a vércukroddal is lehet probléma. Egyébként sokszor keveset enni sokkal egészségesebb mint kevésszer sokat.

Iszol eleget? Az ember sokszor nem tudja különválasztani a szomjúságot az éhségtõl. Esetleg ha az éhség mellett rosszul is vagy, a vércukroddal is lehet probléma. Egyébként sokszor keveset enni sokkal egészségesebb mint kevésszer sokat.
A kérdező hozzászólása: szinte alíg iszom
szerintem azért van igy, mert összeszûkült a gyomrod.
A kérdező hozzászólása: és mit lehet ellene tenni?
Igyál több vizet, eleinte naponta legalább 1 litert, utána növeld, ha birod, de folyadékot kell inni, fõleg ilyen melegben! Azt hiszem, nem kell monndanom, hogy szénsavmentes ásványvíz a legjobb.
étvágytalanság, szokj át arra hogy megprobálsz mindig ugyanakkor kajálni egy x adagot. az elsö héten pizzával probáld mert abbol lehet sokatenni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!