Találatok a következő kifejezésre: Miért van h fájtak a (2 db)

Miért van az h fájtak a melleim, a derekam s most két napja elmult s még nem jött meg a mensim pedig ma már megkellett volna jöjön?

Legjobb válasz: Nekem is így szokott lenni persze nem mindig, de szerintem néhány napon belül meg fog jönni.

Nekem is így szokott lenni persze nem mindig, de szerintem néhány napon belül meg fog jönni.

Miért van az h az elektromos cigimbe nagyon hamar "elmegy a patron"? 20 slukk után kb, már semmi füst sincs, 5k-ért vettem összesen a cigit, mindennel együtt. Az lehetséges ha más fajta patront rakok bele (ízesítettet) akkor jó lesz?

Legjobb válasz: Szerintem szimplán megszívtad mert egy minõségtelen kacatot vettél.. a normális elektromos cigi nem ebben az árkategóriában van vagy nagyon ritka. Ennyiért alig füstölõ, gyorsan kifogyó, dohányzás élményét egyáltalán nem adó ecigi van. Pénzkidobás

Szerintem szimplán megszívtad mert egy minõségtelen kacatot vettél.. a normális elektromos cigi nem ebben az árkategóriában van vagy nagyon ritka. Ennyiért alig füstölõ, gyorsan kifogyó, dohányzás élményét egyáltalán nem adó ecigi van. Pénzkidobás
az elõttem szólónak teljesen igaza van! http://ecigi.shop.hu/spd/SZETT-EGO-ALAP-JOYETECHTANKLR/SZETT.. ezt rendeld meg, ez sem drága, de nekem ezzel sikerült! Folyadékot pedig innen tudsz rendelni: http://www.eliquid.hu Van az oldalon is, de nekem ezek jobban bejöttek. Ha kérdésed van szólj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!