Találatok a következő kifejezésre: Miért van h ezen a (218 db)

Szerintetek ez miért van h megnézem a másikat?

Szóval az van, hogy megszoktam nézni a férfi társaimat, akaratlanúl is. Félre ne értés essék a csajokat szeretem, meg most is egy angyalért küzdök. DE EZT MIÉRT CSINÁLOM????

Legjobb válasz: Én is meg szoktam. Csak úgy összehasonlításképp. A csajok is ezt csinálják csak annyi a különbség, hogy õk meg is beszélik =) Nincs ebben semmi. 17/F

Én is meg szoktam. Csak úgy összehasonlításképp. A csajok is ezt csinálják csak annyi a különbség, hogy õk meg is beszélik =) Nincs ebben semmi. 17/F
fiúknál is ugyanolyan normális, h megnézik, férditársaik h néznek ki:D csak õk ezt nem nagyon hangoztatják, mi csajok meg gátlástalanul kibeszéljük a másikat, meg rámondjuk egy-egy csajra h fú de jól néz ki, mégsem néznek minket leszbinek. 18/L
jó bocs, lehet hogy a mostani 18 éves fiúknál ez normális, elnézést...
16:41-gyel nem kell törõdni. Az igazság az, hogy ez teljesen normális. Elvégre ha egy kicsit az ösztöneinket nézzük, akkor minden férfit a riválisunknak tekintünk (persze a civilizált mivoltunk miatt, nem vágjuk el a torkát minden versenytársnak, de nem volt ez mindig így). Aki pedig a riválisunk, azt egyrészt fel kell ismernünk (mert egy 156 centis púpos csákó nem lesz az), ehhez már meg kell nézni, másrészt pedig az ember felméri az ellenfelét, hogy könnyebb legyen legyõznie azt. Tehát nem kell aggódnod, nem a fiúkat szereted (legalábbis emiatt biztos nem), csak azt teszed, amit az ösztöneid és mindenki másé is diktálnak. De azért légy óvatos: a hurkanyakúak annyira nem szeretik ha bámulják õket :D
Én is néha megnézem , hogyan van felöltözve meg mennyire izmos.Ez teljesen természetes , sztem szinte mindenki csinálja csak lehet h nem tudatosan , ezzel tényleg csak felméred a konkurenciát , összehasonlítod magadat vele stb. Akkor kezdj el aggódni ha már nem csak az öltözékét hanem mondjuk a seggét kezded el nézegetni , na akkor már bajok vannak :D
A konkurenciát vizslatjuk. 23/F
A kérdező hozzászólása: jó köszi a válaszokat akk értem, csak megijedtem h buza leszek vagy hasonló, belegondolni is szar...
mert búza vagy
nem normális, csajoknál normális, fiúknál nem
Megnézed, hogy hogy van felöltözve, milyen a testalkata (izmos vagy sem) stb. Viszonyítás magadhoz, ez normális.
Ez olyan mint régen hogy a két hím megküzd a nõstényért. Felméred az "ellenséged"....gondolomén :D

Az baj h nem merek a lányokkal beszélni mert soha sincsen olyan témám ami nekik is bejönne? és miért van viszont ez a többi fickókkal?

nem tudom hogyan tudnák a kedvükre tenni mert mindig amit csinálok soha nem jön be ... :(

Legjobb válasz: Ne kezd már te is. Erre írhatnám, hogy nõként meg az tapasztalható, hogy a lekezelõ, "b.nkó" lányok után fut mindenki (a rendesekre meg rá se hederítenek, illetve nem becsülik meg õket). De nem írom, mert ennél árnyaltabb a kérdés. :)

Ne kezd már te is. Erre írhatnám, hogy nõként meg az tapasztalható, hogy a lekezelõ, "b.nkó" lányok után fut mindenki (a rendesekre meg rá se hederítenek, illetve nem becsülik meg õket). De nem írom, mert ennél árnyaltabb a kérdés. :)
A kérdező hozzászólása: én kedves vagyok és azt sem bántottam soha életemben aki megérdemelte volna és egy lányt sem bántottam meg soha de viszont az össze ismerõsöm vagy 1000-r megcsinálta már ...
Én értelek, de a "másik oldalon" is ugyanez a helyzet. A lányok közül is kb. ezt látják a rendesek. Ha túl kedves, odaadó, rendes, sosem bánt meg senkit, akkor nem lesz népszerû a fiúk körében, max csak kihasználják, becsapják, megcsalják. És nem futnak nyálcsorgatva utána, mint a lekezelõ csajok után, akik mindennek lehordják a fiúkat. A lényeg az egyensúly megtalálása. Nem kell szemétkedni, stb. Hanem építs ki egy tartást magadban. Legyél tisztában a saját értékeiddel. Legyen önbizalmad. Mindkét nemnél ez a legfontosabb.
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Sokkal inkább a mentalitásoddal lehet baj. Ha kapásból így állsz hozzá, ne csodálkozz, hogy nem jutsz semmire. És egyébként is, nem lehet meghatározni, milyen téma jön be a lányoknak (jesszus!), elég, ha valahogy beszélgetést kezdeményezel -tök mindegy, hogyan- és majd jönnek szépen a témák.
Legyél laza, spontán, ne görcsölj. :) Ennyi. :)
Miért nem próbálsz ismerkedni, beszélgetni interneten idegen emberekkel? Teljesen névtelen, azonban kis gyakorlásnak, önbizalom-növelésnek kiváló. Bár személyfüggõ, hogy az adott lány mirõl szeret beszélgetni, egyfajta kép mégis kialakul benned, amit késõbb egy személyes beszélgetésben felhasználhatsz.
A kérdező hozzászólása: ok értem h mit mondasz ( utólsó )

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Miért van az, h ezen a honlapon az lenne a cél, h segítsünk egymásnak és ehelyett egyesek csak erősen oltogatnak, meg beszólnak, ahelyett, h próbálnának megértőek lenni?

olvastam egy 13 éves srác kérdését..és akk ilyen válaszokat látta..mért van az h ostobák feljönnek és hülyeségeket kérdeznek?

Legjobb válasz: Ez már engem is kezd aggasztani, nem segiteni próbálnak hanem leoltanak, leugatnak mindenkit.

Ez már engem is kezd aggasztani, nem segiteni próbálnak hanem leoltanak, leugatnak mindenkit.
Azért mert most nyári szünet van az iskolákban aztán a sok nethuszár idetalált. Ráadásul állandóan lepontozzzák a hasznos válaszokat is. Tegnap láttam olyan kérdést ami alatt minden válasz le volt pontozva, meg valaki beírta hogy amiért lepontozták az övét, ezért õ is lepontozta mindenkiét. Kár hogy ez ellen nem lehet tenni..
igen, van egynéhány aki sportot ûz a dologból. De közben meg ott vannak a "vettem egy autót, hogyan kell vezetni?" jellegû minimális tudást sem feltételezõ kérdések. Én ezektõl picit jobban ki tudok akadni...
A kérdező hozzászólása: köszi...mostmár tom, h nemcsak engem idegesít:)
Sajnos van akiben a rosszindulat a hajtó motivum! Az ilyeneket jobb figyelmen kivûl hagyni. Ha nem boszanthatnak már nem érdekes számukra az egész., igy elõbb utóbb remélhetõleg .feladják
mer hülye vagy
Hát nekem tényleg nem számít, az én pasim nem a gazdagok közé tartozik, mégis vele vagyok
Mert egy nõ (se férfi) szeret pénz nélkul lenni ;) bebiztosítj magának... Össze köti a kellemest a hasznossal :D ennyi... Nem kell hazudozni h én nem a pénzre hajtok, en se .....
Ez igen csak emberfüggõ. Én pl utálom ha költenek rám. Persze ez azért van mert utálom ha úgy érzem tartozom valakinek bármivel. A kigyúrtság se fontos de azért legyenek izmai. Én sokkal jobban értékelem a nem olyan feltûnõ természetes izmokat. Szerintem a felszínes pasik idõvel megtalálják a nekik megfelelõ felszínes nõt. Mert akár tetszik akár nem mindkét nem tele van felszínes semmitérõ emberekkel. Viszont ez az általánosítás undorító. Ne lepõdj meg rajta hogy nincs barátnõd ha így állsz a nõkhöz. A másik hogy aki abba a problémába ütközik h azért koptatják le mert nem gazdag meg is érdemli. Ha a felszínes ám jó nõ kategóriából akarsz választani ezt kapod. Persze ebbõl következik hogy pont olyan felszínes vagy mint az általad lenézett nõk.
Nekem számít, hogy mennyire van kigyúrva: egyáltalán ne legyen kigyúrva!
Nem mindenki ám troll, akivel nem értesz egyet..
Szerintem neked is hiába beszél az ember. Na távozz tõlem troll!
Hah 9, ha minden más igaz is, a nõkkel ellentétben a faszik nem felületesek. Bár ha az a 65%-os vagy akire én gondolok akkor neked hiába beszél az ember.
8-as: Pont ugyanez rátok is elmondhatók.
Mert ilyenek a nõk, álszentek, kihasználók, hazugok, beképzeltek, lesajnálók aki nem adonisz, számos tényleg nem szép és igényes nõ jóképû és pénzes pasit akar, akkor gondoljuk, hogy a csinos, szép nõk megelégednének egy toprongyos, átlagos faszival?
Nekem sem számít, a mostani pasim s családja kifejezetten a szegényebbek közé tartozik.
Mert a normálisoknál ez tényleg nem számít.
Mert ha õszinték lennének és kimondanák akkor mindenki elítélné õket lol, mi ebben olyan bonyolult?
Mert tényleg nem számít, csak te nem tudod már mire fogni a sikertelenséged, aminek az oka világos, mint a nap: frusztrált vagy és elítéled a nõket. Ennyi.
Mondom én, aki nem a pénzre megy.
Mert az élet egy színház és mi vagyunk benne a színészek.
Engem 18 évesen a pénz még nem hoz lázba de mikor már magamat tartom el biztos ez is fontossá válik majd

Az miért van h a sony vaio laptopom nem hajlandó sony dvd-rw-re írni? Miért van ez?

maga a windows lemezíró szoftver azt írja ki hogy a használt lemez írható sebessége vagy nagyobb vagy kisebb a dvd íróénál.

Miért csinál ilyet egy fiú? Az miért van, h nekem megfogja a kezem, szinte nem hagy ki alkalmat, h ne simogassa meg a kezem, ölelje át a derekamat ( bár ezt ritkábban )

de közben meg havernak néz, és a volt barátn?jét siratja?

Legjobb válasz: Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok

Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok
hát hülye :) Én is szeretek ilyesmit csinálni (amikor megfogom a csaj kezét kicsit meg is simogatni, átölelni) de akkor, és azt, akit szeretek. és azért csinálom, mert szeretem :) hogy nálatok mi a helyzet, hát az passz. Lehet csak egy kis vigasz-szexre vágyik...
azért mert nem havernak néz.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h szex kell neki, mert még nincs ilyen tapasztalata.. én meg szeretnék tõle valamit, de igy nem lehet, h valójában csak elsirja a bánatát.. habár ez a csaj elõtt is igy viselkedett velem, de akkor még volt barátom.. ( nem csaltam meg vele.. )
sasna hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 20, õ 21..
A társaságoddal kezelgeti a lelki fájdalmát... Kellemetlen helyzet, de alakítható...
A kérdező hozzászólása: de elõtte is igy viselkedett, amikor még nem volt meg ez a fájdalma.. mit csináljak vele? :(

Miért vannak sokan olyanok akik egy kicsit sem akarnak megváltozni a másik miatt? És miért hiszik h ez olyan ciki?

persze a változás alatt nem eget rengető dolgokat értek és a kölcsönös változásra is gondoltam

Legjobb válasz: Önzõek. Tömören a lényeg.

Önzõek. Tömören a lényeg.
mert urban child.
nem képesek alkalmazkodni, túl egoisták...persze õk elvárják, hogy hozzájuk teljes mértékben alkalmazkodjon a másik fél...
Én alapvetõen soha nem akartam senkit megváltoztatni. Ha nem tetszik olyannak, amilyen, akkor inkább nem kezdek vele. Ezt fordítva is elvárom. Undorítónak tartom pl. hogy egy fiú összejön egy molett csajjal, aztán meg elkezdi szekálni, hogy fogyjon le. Azt kapta, amit látott. Egyébként nem is lehet senkit megváltoztatni. Pl. a férjemmel már 7 éve élünk együtt, és egyszerûen képtelen vagyok rászoktatni, hogy borotválkozás után mossa már ki a csapot maga után. 7 éve! Ha szólok érte, csak az a válasz, hogy te már megint veszekedni akarsz?! Szóval inkább már nem is szólok. Errõl már nem fog soha leszokni, el kell fogadni.
Szerintem az igaz szerelem képes olyannyira elvakítani az embert, hogy észre se vegyük a másik fél idegesítõ kis szokásait. Igazából senki sem tökéletes, te se vagy az. De õ elfogad ilyennek, te is fogadd el õt!
én meg azt utálom amikor egy nálam rosszabb valaki miatt kosaraznak ki mert abban bíznak hogy az a másik idõvel elõnyére változik... aztán persze koppanak ami engem nem vigasztal

Miért van az, hogy a barátnőm engedi h tapizzam bárhol ruha alatt is, de a nadragjaba nem engedi h nyúljak? Viszont nadrágon kivül tapizhatom nyugodtan a puncijánál is. Viszont nadrágon belül nem engedi. Mér lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy szégyenlõs? Vagy még nem volt "olyan" kapcsolata pasival ahol tapizták stb? magyarul: szûz még? Am én is ilyen voltam addig amig el nem kezdtünk pettingelni. Várd ki a végét. Meglátod a türelem rózsát terem ;-) Egy idõ után fogja engedni. :)

Nem lehet, hogy szégyenlõs? Vagy még nem volt "olyan" kapcsolata pasival ahol tapizták stb? magyarul: szûz még? Am én is ilyen voltam addig amig el nem kezdtünk pettingelni. Várd ki a végét. Meglátod a türelem rózsát terem ;-) Egy idõ után fogja engedni. :)
Talán ezt vele kéne megbeszélni, nem? Miért akarsz tõle többet szexuálisan, ha nem vagytok képesék egymással nyíltan beszélni?
Velem is sokáig volt ez.Gatyán keresztül engedten, alatta nem.viszont mikor megtörtént az elsõ ujjazásos élményem utána nem volt baj.Lehet, hogy ez a gond.
szerintem vagy szõrös, vagy tisztasági betétet használ, és eléggé kellemetlennek érezné ha oda tévedne a kezed a betétre, vagy éreznéd a dzsungelt
Lehet, h nem borotválja, és emiatt szorong.. bármi ilyesmi gondja lehet, és ez már elég visszatartó erõ. Plusz ott van a legvalószínûbb indok is, fél! Elõször én is féltem kicsit :) Ez vhogy megmagyarázhatatlan.. a csajok biztos tudják mirõl "beszélek", a lényeg, h idõvel hagyni fogja, te csak légy nagyon érzéki!
Egyetértek az elõttem szólóval, sztem is kicsit furcsa, hogy több mint 1, 5 év után még nincs semmi, ráadásul még csak azt sem lehet mondani, hogy fiatal lenne...
Lehet hogy attól fél, ha oda nyúlsz neki, akkor már szexelni is akarsz rögtön és õ még nincs erre felkészülve, én is ilyen voltam, ettõl függetlenül élveztem ha a melleimet kényeztette a párom. Szerintem beszélgess vele errõl, hogy miért nem engedi és attól hogy megsimized még nem kell egybõl szexelni. Magán vélemény de ennyi idõ után már szerintem jobban meg kéne bízni egymásban és nem kellene ennyire szégyenlõsnek lenni ilyen téren sem. Beszélgess vele.
A kérdező hozzászólása: szoktam , akartam mondani :P
A kérdező hozzászólása: Nem , nem 16 , hanem 18, s 3 honap mulva mar 19 ... ;) S az utolso valaszadonak uzenem h szoktak :) ))
Szoktál kezet mosni?
Nincs más indoka annak, hogy nem enged a nadrágjába azon kívül, hogy szégyenlõs. Vannak ilyen lányok. Fõleg, hogyha te vagy az elsõ barátja. Feltételezem, kb, 16 éves körüli lehet. NEM AZ AZ OKA, HOGY SZÕRÖS LENNE!!!!! Egyszerûen törelmesnek kell lenned. Elõbb utóbb hagyni fogja. Nekem is volt ilyen baránõm. Nem szabad eröltetni, és ha úgy érzi, hogy készen van, akkor hagyni fogja, addig is élvezd így az együttléteket. Ez is jó!
Én egyetértek a második válaszolóval, szõrõs ott lent és azért nem engedi, ez szinte biztos. Ez megmagyarázza, hogy miért szorong szex miatt.
A kérdező hozzászólása: Már együtt vagyunk 1 éve s 9 hónapja. S igen szûz még , s én vok az elsõ pasija. Szégyelõsnek meg szégyelõs de ha engedi h tapizzam a melleit is , s ott nem szégyelõs , akko meg ... ott mé az ... S amikor a sexrõl is beszéünk szorong , s mintha kinos lenne neki...
Szûz még ? Mennyi ideje vagytok együtt :) ?
Talán... lehet nagy hülyeséget irok, de nem lehet hogy nem borotválja és fanszõr ottvan? mert ha igyvan akkor talán azért nemengedi. Majd ha készlessz, vagy ugyéri megéri, akkor engedi. Lehet nem amiatt, lehet csal szégyenlõs, hogy mivan ha nemolyannak képzelted el lent. Én is ilyen voltam az elején.
én is ilyen voltam :) és borotváltam és betétet sem hazsnáltam, ahogy az elöttem szólók írták. egyszerüen csak idegen volt nekem a helyzet, nem szoktam hozzá hogy más is látja ugymond. de énis engedtem neki mindent, csak a bugyimból szedtem ki mindig a kezét. valahogy érd el hogy bízzon benned hamegvan akkor pedig, hogy ne legyen ott sem szégyenlõs szóval ne szégyelje, sok sikert:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!