Találatok a következő kifejezésre: Miért van h ezen (299 db)

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Miért csinál ilyet egy fiú? Az miért van, h nekem megfogja a kezem, szinte nem hagy ki alkalmat, h ne simogassa meg a kezem, ölelje át a derekamat ( bár ezt ritkábban )

de közben meg havernak néz, és a volt barátn?jét siratja?

Legjobb válasz: Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok

Mert veled vigasztalódik sajnos én is ebben a cipõben vagyok
hát hülye :) Én is szeretek ilyesmit csinálni (amikor megfogom a csaj kezét kicsit meg is simogatni, átölelni) de akkor, és azt, akit szeretek. és azért csinálom, mert szeretem :) hogy nálatok mi a helyzet, hát az passz. Lehet csak egy kis vigasz-szexre vágyik...
azért mert nem havernak néz.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h szex kell neki, mert még nincs ilyen tapasztalata.. én meg szeretnék tõle valamit, de igy nem lehet, h valójában csak elsirja a bánatát.. habár ez a csaj elõtt is igy viselkedett velem, de akkor még volt barátom.. ( nem csaltam meg vele.. )
sasna hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 20, õ 21..
A társaságoddal kezelgeti a lelki fájdalmát... Kellemetlen helyzet, de alakítható...
A kérdező hozzászólása: de elõtte is igy viselkedett, amikor még nem volt meg ez a fájdalma.. mit csináljak vele? :(

Amikor megpróbáltam elmondani egy lánynak h mit érzek vagy elhívni valahová mindig valami megszólalt bennem h mi van ha mégsem jövök be neki. Miért van bennem ez?

És nem tom leküzdeni

Legjobb válasz: Ha egyszer erõt veszel magadon, és megkérdezed, úgy fogod tudni leküzdeni ezt a félelmet. Mert rá fogsz jönni, hogy ez nem egy olyan nagy dolog, még akkor sem, ha a lány esetleg visszautasít. Bátorság, menni fog! :)

Ha egyszer erõt veszel magadon, és megkérdezed, úgy fogod tudni leküzdeni ezt a félelmet. Mert rá fogsz jönni, hogy ez nem egy olyan nagy dolog, még akkor sem, ha a lány esetleg visszautasít. Bátorság, menni fog! :)
Ne legyél gyáva szar, mert szarra sem fogsz menni. Tudod, ha teljes hosszában pofára esel, akkor is elõrébb jutottál.


Az miért van h a sony vaio laptopom nem hajlandó sony dvd-rw-re írni? Miért van ez?

maga a windows lemezíró szoftver azt írja ki hogy a használt lemez írható sebessége vagy nagyobb vagy kisebb a dvd íróénál.

Az miért van h a havim magvolt rendesen elmúlt, 1 napig nem volt semmi és újra megjött? És mik a tünetei a méhen kívüli terhességnek? És ez a kettő kapcsolódhat össze?

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló, bár nekem 1 hét után jött meg újra. Én antibiotikumot szedtem, valószínûleg amiatt volt, te nem szedsz valamilyen gyógyszert, ami befolyásolhatta ezt? A tünetek szerintem megegyeznek a normál terhességgel, de a neten jobban utána tudsz nézni. Összefügghet a kettõ, mert ha méhen kívüli terhességed van, elõfordulhat,hogy mégis megjön. De ha amúgy is terhes vagy akkor is megjöhet. Ha attól félsz terhes vagy, csinálj tesztet, és ha más panaszod is van, menj nõgyógyászhoz.

Nekem is volt hasonló, bár nekem 1 hét után jött meg újra. Én antibiotikumot szedtem, valószínûleg amiatt volt, te nem szedsz valamilyen gyógyszert, ami befolyásolhatta ezt? A tünetek szerintem megegyeznek a normál terhességgel, de a neten jobban utána tudsz nézni. Összefügghet a kettõ, mert ha méhen kívüli terhességed van, elõfordulhat, hogy mégis megjön. De ha amúgy is terhes vagy akkor is megjöhet. Ha attól félsz terhes vagy, csinálj tesztet, és ha más panaszod is van, menj nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Igen szedtem nemrég antibiotikumot. Csináltam tesztet és negatív lett szóval biztos az antibiotikumtól volt! Köszönöm a válaszod!

Miért vannak sokan olyanok akik egy kicsit sem akarnak megváltozni a másik miatt? És miért hiszik h ez olyan ciki?

persze a változás alatt nem eget rengető dolgokat értek és a kölcsönös változásra is gondoltam

Legjobb válasz: Önzõek. Tömören a lényeg.

Önzõek. Tömören a lényeg.
mert urban child.
nem képesek alkalmazkodni, túl egoisták...persze õk elvárják, hogy hozzájuk teljes mértékben alkalmazkodjon a másik fél...
Én alapvetõen soha nem akartam senkit megváltoztatni. Ha nem tetszik olyannak, amilyen, akkor inkább nem kezdek vele. Ezt fordítva is elvárom. Undorítónak tartom pl. hogy egy fiú összejön egy molett csajjal, aztán meg elkezdi szekálni, hogy fogyjon le. Azt kapta, amit látott. Egyébként nem is lehet senkit megváltoztatni. Pl. a férjemmel már 7 éve élünk együtt, és egyszerûen képtelen vagyok rászoktatni, hogy borotválkozás után mossa már ki a csapot maga után. 7 éve! Ha szólok érte, csak az a válasz, hogy te már megint veszekedni akarsz?! Szóval inkább már nem is szólok. Errõl már nem fog soha leszokni, el kell fogadni.
Szerintem az igaz szerelem képes olyannyira elvakítani az embert, hogy észre se vegyük a másik fél idegesítõ kis szokásait. Igazából senki sem tökéletes, te se vagy az. De õ elfogad ilyennek, te is fogadd el õt!
én meg azt utálom amikor egy nálam rosszabb valaki miatt kosaraznak ki mert abban bíznak hogy az a másik idõvel elõnyére változik... aztán persze koppanak ami engem nem vigasztal

Az miért van h a számítógépem ezt írja ki "remove disks or other media"?

Legjobb válasz: Mert ezt írtad be a szövegdobozba. Mégis mikor írja ki? Induláskor, eltávolításkor, amikor az óra melletti kis hóemberre kattintasz?

Mert ezt írtad be a szövegdobozba. Mégis mikor írja ki? Induláskor, eltávolításkor, amikor az óra melletti kis hóemberre kattintasz?
http://ezinearticles.com/?Fixing-Remove-Disks-Or-Other-Media.. ha nem segít: ALT + F10 (boot diagnosztika)

Ez miért van, h egyszer majd meg őrülk annyira idegesít mindenki? és a szeretteimnél is úgy érzem? , , , , , ,

Legjobb válasz: ez lehet vitaminhiány ,hormon eltérés,valami látens kisebb betegség is a háttérben

ez lehet vitaminhiány , hormon eltérés, valami látens kisebb betegség is a háttérben
A kérdező hozzászólása: ja igen és 13/14l
Szerintem ez egyáltalán nem betegség, nyugi! Ez egész egyszerûen csak amiatt van, hogy kamasz vagy. Ez normális. Az életbe mindig lesz olyan hogy idegesítenek, akár még a szeretteid is, de nyugi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) megnyugodtam
Örülök h segíthettem. :)

Szerintetek ez miért van h megnézem a másikat?

Szóval az van, hogy megszoktam nézni a férfi társaimat, akaratlanúl is. Félre ne értés essék a csajokat szeretem, meg most is egy angyalért küzdök. DE EZT MIÉRT CSINÁLOM????

Legjobb válasz: Én is meg szoktam. Csak úgy összehasonlításképp. A csajok is ezt csinálják csak annyi a különbség, hogy õk meg is beszélik =) Nincs ebben semmi. 17/F

Én is meg szoktam. Csak úgy összehasonlításképp. A csajok is ezt csinálják csak annyi a különbség, hogy õk meg is beszélik =) Nincs ebben semmi. 17/F
fiúknál is ugyanolyan normális, h megnézik, férditársaik h néznek ki:D csak õk ezt nem nagyon hangoztatják, mi csajok meg gátlástalanul kibeszéljük a másikat, meg rámondjuk egy-egy csajra h fú de jól néz ki, mégsem néznek minket leszbinek. 18/L
jó bocs, lehet hogy a mostani 18 éves fiúknál ez normális, elnézést...
16:41-gyel nem kell törõdni. Az igazság az, hogy ez teljesen normális. Elvégre ha egy kicsit az ösztöneinket nézzük, akkor minden férfit a riválisunknak tekintünk (persze a civilizált mivoltunk miatt, nem vágjuk el a torkát minden versenytársnak, de nem volt ez mindig így). Aki pedig a riválisunk, azt egyrészt fel kell ismernünk (mert egy 156 centis púpos csákó nem lesz az), ehhez már meg kell nézni, másrészt pedig az ember felméri az ellenfelét, hogy könnyebb legyen legyõznie azt. Tehát nem kell aggódnod, nem a fiúkat szereted (legalábbis emiatt biztos nem), csak azt teszed, amit az ösztöneid és mindenki másé is diktálnak. De azért légy óvatos: a hurkanyakúak annyira nem szeretik ha bámulják õket :D
Én is néha megnézem , hogyan van felöltözve meg mennyire izmos.Ez teljesen természetes , sztem szinte mindenki csinálja csak lehet h nem tudatosan , ezzel tényleg csak felméred a konkurenciát , összehasonlítod magadat vele stb. Akkor kezdj el aggódni ha már nem csak az öltözékét hanem mondjuk a seggét kezded el nézegetni , na akkor már bajok vannak :D
A konkurenciát vizslatjuk. 23/F
A kérdező hozzászólása: jó köszi a válaszokat akk értem, csak megijedtem h buza leszek vagy hasonló, belegondolni is szar...
mert búza vagy
nem normális, csajoknál normális, fiúknál nem
Megnézed, hogy hogy van felöltözve, milyen a testalkata (izmos vagy sem) stb. Viszonyítás magadhoz, ez normális.
Ez olyan mint régen hogy a két hím megküzd a nõstényért. Felméred az "ellenséged"....gondolomén :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!