Találatok a következő kifejezésre: Miért van h az idősebb (3 db)

Miért van az h az idősebb pasik (25 körüliek) a kis 15-16 évesekre buknak?

Legjobb válasz: Azért, mivel a 15-16 évesek is idõsebbnek néznek ki, mint a saját koruk. Eleinte eggasztó a 10 év korkülönbség, de a szerelem nem a korkülönbségen múlik! Egy fiatalabb lány/fiú is tud úgy szeretni, mint egy idõsebb!

Azért, mivel a 15-16 évesek is idõsebbnek néznek ki, mint a saját koruk. Eleinte eggasztó a 10 év korkülönbség, de a szerelem nem a korkülönbségen múlik! Egy fiatalabb lány/fiú is tud úgy szeretni, mint egy idõsebb!
Én pasi vagyok 25, de a kis 15-16 évesekre rá sem nézek. Meg a haverjaim se buknak erre a korosztályra.
Mert a 15-16 évesek még hiszékenyek, könnyen ágyba lehet õket vinni szép szavakkal.
Szia! Van egy 25 körüli pasi ismerõsöm és õ mondta, h a 16 évesek kb arra jók, h megd**ják õket párszor és kész. Mert õk még nem akarnak komolyn kapcsolatot és ha a pasi se, akkor ez éppen jó mindkettõjüknek. Ez persze csak egy vélemény volt.
Szerintem nem buknak, csak dugni akarnak.
nem buknak, csak akik hulyiteni akarjak a noket. egy komoly ferfi nem 15 eveseket akar..
Mert átlagosan többnek néznek ki mint a koruk, tehát van cicijük, csinosak, festik is magukat, már a suliban sem tiltják, viszont emellett még naivak és nem akarnak komoly kapcsoaltot. Idális egy férfinak pont arra, hogy csak dugogassa õket.
Sztem ez nagyon gáz..hogy egy 25 éves pasinak ilyenen jár az agya.. Lehetne egy kicsit érettebb!!
Már, aki!!!
Egy idétlen vihogó pisis, télleg csak 1 dugásra jó.
nem kell sajnállni azé a 15 - 16 éveseket õk még jobban élvezik mint a 25 évesek ezt az egész helyeztet

Miért van az, h engem szinte csak az idősebb férfiak érdekelnek? 17/L

Legjobb válasz: Szerinten minden csaj így van ezzel. Én huszonévesen úgy nézek ki, mint egy taknyos 15-16 éves kisfiú, emiatt a kutyának sem kellek. De, ha egy fiú 14 évesen úgy néz ki, mint egy fejlett 20 éves férfiállat, akkor minden nuni nedvesedik, még a 25 éves nõké is. Ez sajnos ilyen, te is azért gerjedsz a vénekre, mert õk férfiasan néznek ki, kiveé az olyan pechesek, mint amilyen én vagyok.

Szerinten minden csaj így van ezzel. Én huszonévesen úgy nézek ki, mint egy taknyos 15-16 éves kisfiú, emiatt a kutyának sem kellek. De, ha egy fiú 14 évesen úgy néz ki, mint egy fejlett 20 éves férfiállat, akkor minden nuni nedvesedik, még a 25 éves nõké is. Ez sajnos ilyen, te is azért gerjedsz a vénekre, mert õk férfiasan néznek ki, kiveé az olyan pechesek, mint amilyen én vagyok.
helyes! idõsebb/F
Attól függ, mennyivel idõsebbek, plusz-mínusz pár évvel nincs baj. Egyébként apakomplexus v. gerontofília.
# 7/7 ja, neked jut, de én szoptam, még huszonévesen is nyomi kisfiúnak tartanak. nekem nem jut más, mint a prostik.
Mivel az apák 60%-a elhagyja a családot, ezért a mai 25 év alatti csajok több mint fele apakomplexusos. Hála égnek! Sose házasodom meg, mindig jut 14-18 év közötti csaj a szerszámomra. 28F
20 éves vagyok, és ugyanígy voltam mindig is. Most egy 50 éves pasiba estem bele, de nagyon. Utálom ezt a helyzetet.. :(
Mennyivel idõsebbek?
A csípõprotézis nem hátrány? Megkaphatod a testem az összes májfolttal együtt te leány! 91F
nem tudom, de ha igy van irj privit! :)
Érthetõ, mert a korodbeli pasik nagyrészt gyerekesek még, Te viszont kissé érettebb lehetsz a korodnál, és azért jönnek be a "virágkorukban lévõ" pasik... Nekem volt 30 évesen tini barátnõm, és jól mûködtek a dolgok. A lányoknak ebben a korban a biztonság és tapasztalat tetszik, a pasiknak meg a fiatal lányok õszintesége és spontánsága. Kiegészíti egymást a kettõ. :) F/35

Miért van az, h a lányoknak inkább az idősebb fiúk kellenek?

Sose értettem, h miért van az, h egy n?t nem zavarja ha a pasija id?sebb, illetve úgy fogalmaznék sokszor igencsak id?sebb nálla pl. több mint 5-10 év a korkülönbség a csávó javára. De ha egy srác fiatalabb a csajnál, akkor az már átlag le van pattintva. Ez miért van? Miért jü nekik az ha id?sebb a párjuk?

Legjobb válasz: Azért, mert a pasik feje lágya kb. 30 éves korukra benõ. Ekkor már nem attól hiszik magukat menõnek, hogy milyen a kocsijuk vagy a mobiljuk, nem a felszínes diszkós társadalomhoz mérik értékrendjüket, és nem a külsõségekre mozdulnak. Továbbá higgadtabbak, kevésbé bunkó agresszívek, nincs bennük a gimibõl épphogy kikerült fiúk kihaénnem viselkedése. Legalábbis döntõ többségükben, most a kivételeket hagyjuk. Egyszóval egy ilyen férfi már igazi, érett férfi, érett gondolkodással (ami nem jelenti a játékos felének kihalását), és hajlamosabbak érzelmen alapuló, tartós, hosszú távra gondolt kapcsolatokat kialakítani, már nem az motiválja õket elsõsorban, hogy a p*csüket mindenképpen egy akármilyen(!) lány testnyílásába behelyezhessék. Hát ezért van, hogy sok huszonéves lány harmincas férfiak után bomlik és eped. Értük már érdemes. Ezzel nem akarok a huszonéves tinikorból épphogy kilábalt ifjak lelkébe gázolni, de bizony agyban is fel kell nõni, értékrendet is rendbe kell rakni. Van olyan huszonéves csikó, aki ezt már idõben produkálni tudja, de õk nem is maradnak barátnõ nélkül!

gondolom az érettebb fiúk jönnek be ilyen egyszerû
Azért, mert a pasik feje lágya kb. 30 éves korukra benõ. Ekkor már nem attól hiszik magukat menõnek, hogy milyen a kocsijuk vagy a mobiljuk, nem a felszínes diszkós társadalomhoz mérik értékrendjüket, és nem a külsõségekre mozdulnak. Továbbá higgadtabbak, kevésbé bunkó agresszívek, nincs bennük a gimibõl épphogy kikerült fiúk kihaénnem viselkedése. Legalábbis döntõ többségükben, most a kivételeket hagyjuk. Egyszóval egy ilyen férfi már igazi, érett férfi, érett gondolkodással (ami nem jelenti a játékos felének kihalását), és hajlamosabbak érzelmen alapuló, tartós, hosszú távra gondolt kapcsolatokat kialakítani, már nem az motiválja õket elsõsorban, hogy a p*csüket mindenképpen egy akármilyen(!) lány testnyílásába behelyezhessék. Hát ezért van, hogy sok huszonéves lány harmincas férfiak után bomlik és eped. Értük már érdemes. Ezzel nem akarok a huszonéves tinikorból épphogy kilábalt ifjak lelkébe gázolni, de bizony agyban is fel kell nõni, értékrendet is rendbe kell rakni. Van olyan huszonéves csikó, aki ezt már idõben produkálni tudja, de õk nem is maradnak barátnõ nélkül!
A fiúk sokkal késõbb érnek ... A barátom és köztem is jó pár év korkülönbség van! De ahogy mondani szokták: kinek mi! :) 19/L
Hát én eleve csak magamból tudok kiindulni... Soha életemben nem volt még pasim, persze ez egyáltalán nem rajtam múlott. Fiatal vagyok még, szülõk sem örülnének feltétlen, nem is járok annyit társaságba meg nem is érzem nagyon szükségét a dolognak. De tetszettem már egy pár férfinak, csak mind idõsebb nálam minimum öt évvel. Meg nekem is a kicsit idõsebb(5-10 év, néha kicsit több) pasik tetszenek, és nem azért, mert apakomplexusom van. Én a férfias pasikat szeretem, tehát nálam Justin Bieber vagy One Direction tagjai nem igazán jöhetnének szóba... Meg egyébként úgy általánosságban azt vettem észre, hogy azok a fiúk akik már kilábaltak a kamaszkorból, jóval intelligensebbek, figyelmesebbek, kedvesebbek, udvariasabbak, sokszor megértõbbek. Na, meg jórészben tudják mi kell egy nõnek, hogyan kell velük bánni. Ezzel nem a tini fiúkat szapulom, de egy-kettõ tényleg nagyon botrányosan tud viselkedni, néha úgy tesz mintha õ lenne a világ közepe... ezt nem azt jelenti, hogy ennek nincs meg a felnõtt kiadása, de ritkább. Másrészrõl meg vannak olyan lányok, akik az anyagi biztonságot, jólétet keresik egy idõsebb pasi oldalán, tehát csak érdekbõl vannak vele. Mert annak van pénze, kocsija, lakása , az viszi õket mindenhová, vásárol a csajnak stb. Egyébként meg szerintem, ha a nõ javára, csak pár év korkülönbség van azt azért nem szólják le annyira... Ha meg a pasi javára nagy a korkülönbség az azért elfogadottabb, mert régen is az volt, hogy adott egy pénzes ember, aki feleséget akar. Adott egy csinos fiatal lányka. A gazdag pasinak megtetszik a lány, és elveszi. És a szülei minden gond nélkül hozzáadják, mivel pénze van és biztonságot teremt a lánynak. Már régen is sok minden szólt a pénzrõl :/
Azért mert a lányok elõbb érnek mint a velük egykorú fiúk, ebbõl következik hogy egy egy lánnyal egy tõle idõsebb fiú van egy szinten a fejlõdésben.
ez se mindíg igaz, merth a legtöbb barátnõm idõsebb volt nálam...
A kérdés jó, ezt én is észrevettem. 22 múltam, lány vagyok, és a hozzám hasonló lányoknak lassan már a nagy részének bõven 30 feletti barátjuk van. (nem feltétlenül csak pénzesek) Gondolom azért jön be nekik egy ilyen férfi jobban, mert ha nem is gazdag, de legalább van állása, saját lakása és ez imponáló a családi fészekbõl kitörni vágyó fiatal lányoknak. Hát nem tudom, nekem abszolút nem jönnek be, maradok a nálam pár hónappal idõsebb barátomnál! :) )
Mert felnézhetnek rá, tetszik nekik, hogy egy komoly, tapasztalt férfi õket választja.(legalábbis õk annak látják.És hagyjuk ezt a fiúk éretlenebbek dolgot, mert az hülyeség..)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat. :)
Nem érnek hamarabb a nõk, csak azt hiszik. Összekeverik a felnõttséget az unalmassal. Unalmasabbak a lányok, nem érettebbek. (Ha annyira érettek lennének, nem lenne ennyi válás.)
16 évesen kapcsolatot akartam. A választék az én koromban anno, és most is, lelombozó. Éretlen a többség. 6 évvel idõsebb párom, 6, 5 éve együtt vagyunk. Érett, felnõtt, ez kellett nekem. 22/L
Mindenki azt hiszi magáról, hogy érettebb, szóval erról felesleges vitatkozni! Szerintem hülyeség a 2 évnél nagyobb korkülönbség! Am nekem eddíg minden barátnõm 1-2 évvel idõsebb volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!