Találatok a következő kifejezésre: Miért van h a pasik (55 db)

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Miért van az h a pasik mikor kinyalnak 1 csajt azt mondják h "vanília" íze volt?

Legjobb válasz: én már több lányt is kinyaltam, de vanillia nem rémlik... :)

Hát nemtom, nekem a pasim sose mondott ilyet :D Esetleg ha egy kis vainiliapudinggal besegítenék, mondana. De kétlem, hogy amúgy oylan íze lenne. bár lehet, hogy Te különlegesnek születtél :P
Nem lehet, hogy a tisztálkodószerednek van vmi hasonló íze? :)
én már több lányt is kinyaltam, de vanillia nem rémlik... :)
Ha vanília, akkor biztos az. Biztos valamit ettél, amitõl ilyen íze van. De alapból nem hiszem, hogy a vaníliához lehetne hasonlítani az ízét :-D
Elhiszem, hogy ezt mondta, de szerintem azért, mert kellemes íze volt, amit õ a vaníliával párosít:) Bár nem tudom... Olvastam hogy a fiúknál a sperma íze függ attól, hogy mit esznek...de lehet ez a lányoknáknál is!?
Egyetértek az elõzõ válaszolóval:D:D Ki mondta ezt neked? Valami kiscsoportos?:D
Ööö, ha tényleg vanilia íze van, akkor megtanulom kinyalni magam.:D:D:D
A kérdező hozzászólása: hehe....ezt mondta és kész..
A kérdező hozzászólása: :Dén nemtom nekem mondta a pasi h "hmmm finom kis vanília":D
A kérdező hozzászólása: én nemtom:Dlegfeljebb majd megkérdezem tõle:) )
Tuti befolyásolta az izét valami és arra mondta. :)
ez hülyeség..nekem mindig mondja a barátom h milyen íze volt...és hol sósabb, hol édesebb..de nem vanília meg csoki...XD
A kérdező hozzászólása: akkor lehet édes volt és azért mondta h "vanília"
nem lehet, hogy kis vanília cukorral meghintetted elõtte a punit?
mert hazudik, és elég fiatal vagy még hogy elhidd!!!ezután következik, hogy a pénisze baba, játsz vele, de vigyázz mert ha nagyon mozgatod, csórézik....hi-hi-hi

Miért van az, h a pasi minden szeretkezés után egyböl megy a fürdöbe lemosni magát?

Annyira megalázó,kérdeztem,h tölem undorodik-e ennyire,de azt mondta,h nem,csak pisilni megy. Na de mindig pont szex után?

Legjobb válasz: Én még sosem találkoztam ilyen pasival, aki rögtön a fürdõbe megy .....

Én még sosem találkoztam ilyen pasival, aki rögtön a fürdõbe megy .....
Igen ez volt a szex és nyújorkban. Tudod a férfiak szex után néha pisilni szoktak, mert a húgyvezetékben maradt spermát a pisi kimossa a péniszbõl. Amúgy meg ha rászárad az ember péniszére a sperma, az baromi kellemetlen tud lenni, mert nem egyszerû lemosni.
Nekem is pisilni kell sex után. Annak meg örülj, hogy mosakszik! Nagyon helyes!
Az én párom is rögtön kiszalad mosakodni, ami önmagában nem baj, de azért olyan jólesne egy kicsit öszebújva maradni.
Fürödjetek együtt, egyik barátnõmmel azt csináltuk utána. Amúgy a férfiaknak gyakran kell pisilni szex után, mert amikor elkezdünk izgalomba jönni, akkor nem tudunk. Szóval utána már egy jó adag felgyûlik néha.
Én sem értem, mi ezzel a probléma, szeretkezés után én is lefürdök, hogy ne csöpögjön belõlem egész nap a cucc, gondolom, te sem mászkálsz úgy egész nap. :)
Ha nem mossa le, akkor rászárad a trutymó a micsodájára :) Ez nem lenne kellemes, amúgy meg marhatja is. 30/N
Attól hogy te eltünteted, attól nem lesz teljesen tiszta, ha nem mossa meg másnap annak elég érdekes szaga lesz, szerintem ezt akarja megelõzni, és én örülnék a helyedben hogy igényes és rögtön megmossa, az is elképzelhetõ h mindig pisilnie kell, ez se baj sztem:)
Nem tudom, mi ebben megalázó, szerintem ez a normális
A kérdező hozzászólása: Vagyis, h pontos legyek, nem tudom miért megy ki. Mert van, h a spermát eltüntetem.:) Szóval biztos nem azt mossa le.
Én is egybõl megyek megmosni magam, nem tudom ezzel mi a probléma. 21/F
A kérdező hozzászólása: Nincs vele gond, csak jo lenne még sex után összebujni kicsit, de nem, mert egböl kimegy. Ok, h lemossa magát, de nem lehetne egy kicsit szusszanni elötte? Néha azt gondolom, h tölem undorodik...
Ezt miért nem vele beszéled meg?
Ja, sztem ha szólnál neki, simán ott maradna veled akár 20 percet is. Amíg csak nem viszket neki. Mert bizony a "cucctól" simán is viszket, hát még ha gumit is használt... Én maszti után is mosom azonnal. Pisilni meg amúgy a lányok is mindig rohannak orgazmus után... :D
Nincs ebbe semmi nem undorodik tõled, az én pasim is jó nem rögtön kb. 5-10 perc után megy pisilni utána meg lemossa. Én is rákérdeztem már, azt mondta, hogy csípi és rossz érzés, de ezt az elõttem írók, szerintem inkább fiúk, akik ezt jobban tudják. de én is szeretek kimenni megmosakodni mert késõbb már rossz érzés és kellemetlen a szaga. szóval inkább örülj, hogy ilyen ápolt, de arra nyugodtan megkérheted, hogy egy 5 percet még maradjon veled. meg fogja tenni tuti:)

Miért van az, h a pasik itt írogatják, h jajj a nők csak a külsőt nézik?

Annyira felidegesít ez minden alkalommal,úgy mondják/írják ezt persze vhova,h következ? kérdésnél,ha olyan a téma akkor odaírják,h jajj ez jó,ez meg kövér.Mert mégis mit néz meg az ember els?nek a másikon?Felboncolja és a belszerveit?Csak akkor tud kialakulni vonzalom,ha vkinek a külseje elnyeri a tetszésed és utána teszel lépéseket,h megismerd jobban,vagy csak én gondolom rosszul?

Legjobb válasz: Nem gondolod rosszul, de nekik muszáj azt hajtogatni, hogy azoknak a szemét dög csajoknak nem kellenek õk, mert õk rondák. Bezzeg nekik igenis a ronda lányok kellenek.

Nem gondolod rosszul, de nekik muszáj azt hajtogatni, hogy azoknak a szemét dög csajoknak nem kellenek õk, mert õk rondák. Bezzeg nekik igenis a ronda lányok kellenek.
és ez a lényeg, mit értenek a "Legmegfelelõbb"-ön. hát ilyen bombázókat! biztos nem shrek nejét...:D viszont akk nem kell sírni, h a modellány is a "legmegfelelõbbet" keresi és találja - a csupaizom, helyespofi macho alfahímet :D
A barátommal mi elsõre nem jöttünk be egymásnak (külsõre). De elkezdtünk ismerkedni egymással, mert hasonló dolgok érdekeltek és adódtak vicces szituációk kettõnkkel. Mire feleszméltem már nagyon szerettem , és rosszul éreztem magam attól a gondolattól , hogy mással legyen. Fél év kellett ahhoz, hogy eljussunk idáig. A mai fiúk nagyon türelmetlenek. Semminek adják meg a módját, és nem várják ki az idejét. Csak nyomulnak elõre remélve, hogy a lány kinyög egy igent és akkor már azt hiszik révbe értek. Pedig szerintem ez a legrosszabb stratégia. 21/L
a ronda pasiknak többnyire a plázamacap.csa csajok kellenek. nem adnának a világért se alább. aztán meg lesnek, ha 1 ilyen lény a szemükbe röhög. de! az a nagybüdös helyzet, h nem tanulnak belõle! m továbbrais a plázamacap.csákat hajkurásszák. :D azok továbbra se nézik õket semmibe. akk jönnek ide a gyk-re rinyálni, h a csajok miért csak a külsõt nézik! m ti is azt nézitek! és fogadok, ha 1 Betty a csúnyalány 2-õt akarnának felszedni, sikerük lenne! de áhhh...nem tükörbenéznek, inkább sírnakrinak, + bunkózzák a csajokat 1000-rel, akik nem az õ kategóriájuk. engem is kiakaszt!!!
Ti lányok nagyon válogatósak vagytok a férfiak azokra a nõkre buknak akik a közelükben vannak és onnan választják ki a nekik megfelelõt ti viszont mindig csak keresgéltek és válogattok
A kérdező hozzászólása: Hát de nem értem!Keressenek a saját szintüknek valót!Nem azt mondom, h csúnya pasinak nem lehet csaja, de b*ssza meg, erõ felett ne akarjon már felszedni vmi szõke szilikoncsodát egy kapafogú lófejû h*lyegyerek:D
A kérdező hozzászólása: 00:42 Igen, ez a szerencsés kivétel, van olyan, h külsõre nem elsõre, de sztem te is érted, h konkrétan mire értettem, nekem is volt olyan akire elsõre nem mondtam rá, h húú de jó pasi, de adtam egy lehetõséget neki.Csak a mai fiúk azzal rontják el, ahogy írtad is, h nem elég türelmesek.Ha eleget udvarolnának stb, akkor ezek a kedvességek megszépítenék õket a lány szemében, és teljesen másképp néznének rá.Lehet, h pont ezért van olyan kivétel is mikor egy nem vmi nagy tipikus macsónak egy igennis jó nõje van, mert a nõt ezáltal nyerte meg.:)
A kérdező hozzászólása: Nekem sose volt, olyan barátom aki a közelembõl került ki, szóval ez sem teljesen igaz.Ha meg már ott a nagyvilág, akkor jó, h szétnézünk.;)
"Ti lányok nagyon válogatósak vagytok a férfiak azokra a nõkre buknak akik a közelükben vannak és onnan választják ki a nekik megfelelõt" Bár ennek semmi értelme, de ha szerinted így van, akkor melyik a hatékonyabb? 10 körülöttem lévõbõl választani, vagy 100 másik között keresgélni?
A kérdező hozzászólása: Attól miért válogatós egy lány , h jobban körülnéz?Ez olyan, h bemész egy boltba pl. farmerért, nem mész át másikba is megnézni, h ott esetleg jobb minõségû van?
Szerintem meg nem is baj, ha egy lány válogatós - ez csak igényességre vall. Válogatós alatt azt értem, hogy nem fekszik össze minden jöttmentel, legyen az egy igaz fõnyeremény pali vagy kevésbé elõnyös külsejû. Egy nõ és egy férfi is igenis válogassa meg a párját, de mindig helyezze a belsõ értékeket a külsõ elé. De ahogy már elõttem is írták, általában azok rinyálnak, akik nem tipikusan szépfiúnak születtek, viszont kb. playmate szintû csajokat akarnának felszedni. Akik rájuk se néznek. De ez természetesen mindkét nemre igaz, a felsõkategóriás pasik sem foglalkoznak az átlagos nõkkel. Valóban, több udvarlás és a kedvesség megszépítheti a fiút, ahogy írták elõttem. Nekem az a fiú, akivel öt évig együtt voltam, elsõre egyáltalán nem tetszett, szinte átnéztem rajta. De fergeteges humora és hihetetlen megnyerõ személyisége volt, így már az sem zavart, hogy 1 FEJJEL ALACSONYABB volt nálam ráadásul... persze aztán megnõtt, de engem ez semmiben sem tartott vissza és mindennél jobban szerettem. Egyébként meg bizony a külsõ az, amit elsõre meglát az ember. Ebbe beletartozik az ápoltság is, és például szerintem semelyik lány sem repes az örömtõl, ha egy fiú izzadós, és nem használ dezodort, majd azt kell szagolnia mindenkinek. És még sorolhatnám... ezek nem nagy dolgok, nem is drága dolgok, ami meg még nagyon fontos az a sportolás. Egy jó kiállás még a kevésbé helyes pasikon is elképesztõen sokat dobhat, rengeteg példát ismerek. A lényeg a lényeg, a fiúk is ugyanúgy a külsõt nézik elõször, és csak fölöslegesen hõbörögnek itt, amíg az átlagos csajokat le se tojják. Bagoly mondja verébnek.
A kérdező hozzászólása: Amit 01:48as leírtál nagyon jó!Én is így látom, de õk nem b írják fel fogni, h miért nézzük a külsõt, nem feltétlen, h lássuk rajta, h pénzes, hanem, h igényes, ad magára, és férfias.:)

Miért van az h a pasimat kézzel elégítem ki, el is megy, de nem áll fel neki?

Legjobb válasz: ?????? Erekció nélkül van ejakulációja?

?????? Erekció nélkül van ejakulációja?
Mert utána jön rá hogy impotens!
biztos valami puhap...:) )))))
attól hogy merevedési problémái vannak.
Ez nem ritka eset, azért van, mert kézzel õ sokkal ügyesebb, mert õ érzi, hogy mi a legjobb neki. Ez nem a Te hibád, gondolj bele a fordított esetbe. Ha Te vagy a kényeztetett, akkor ki az ügyibb kézzel? Ugye, hogy Te?!
hátén lehet hülye vagyok de hogy lehet ugy elmenni h nem áll fel?:S
nem is naon lehet kiverni ha nem áll fel sztem! de lehet h én is hülye vok mint az elõzõ válaszoló:D:D
Ki lehet úgy is ;)

Miért van az h a pasik vagy nem mernek kezdeményezni, vagy öntelt, felfuvalkodott hólyagok?

kicsit lehetne árnyaltabban is fogalmazni, de a lényegen nem változtatna semmit se...

Legjobb válasz: Azért nem mernek mert nem öntelt felfuvalkodott hólyagok:)

Azért nem mernek mert nem öntelt felfuvalkodott hólyagok:)
mert gyávák. rengeteg gyáva haverom van. pedig csak annyi lenne a dolga, hogy megszólítsa a lányt. egyik haveromnak tetszett egy lány. és a lánynak is tetszett a fiú. vagy 20 percen keresztül nézték egymást és vártak (megjegyzem mind a kettõnek volt dolga és ment valahová) és a haverom nem mert odamenni a lányhoz. pedig még sejtette is, hogy bejön a lánynak, de félt odamenni. hát ez van. a pasik gyávák.
Azért nem mernek mert ahogy a lányok is, õk is félnek a visszautasítástól. Nekemmindig azt mondta anyukám, hogy nehogy már egy csaj menjen oda a pasihoz, ha nem jönnek hozzád akkor szard le õket. De engem már nem érdekel csaj létemre kezdeményezek. Mindig az van, hogy látom megakar csókolni de nem mer, jó még várok kicsit adok neki idõt, hogy erõt gyûjtsön. Aztán mondom a pi.csába és lesmárolom. Aztán bezzeg már nem tudnak leállni és a többi dologba õk kezdeményeznek. Nekem mindig ez a tapasztalatom. l/18
18:33 Ismerõs, én is mindig azt hiszem van mögöttem valaki:P 19:18 Képtelen vagyok határozott lenni. Ilyen esetekben egy másik személyiség jön elõ nálam. Meg nehezen tudnám elképzelni, hogy bárkinek is tetszenék. 21F
A kérdező hozzászólása: de olyan nehéz egy kis határozottságot mutatni? :$ ááá lehet h nekem nagyok az igényeim, és velem van a baj...
Ö hát õ én leginkább azért nem merek kezdeményezni mert elég sokszor beszoptam :S és ha pl néz egy csaj akkor én rendszerint hátranézek h vajon ki lehet mögöttem nem hiszem h engem néz :D de néha azért próbálkozok több de inkább kevesebb sikerrel :D 21 /f
5:56 Mondanám, hogy az a legegyszerûbb ha keresel mást, de ha csak ilyet meg bunkót sikerül kifognod...:/
Esetemben ez úgy van, hogy bunkó sem vagyok, de beszari sem...egyszerüen csak arról van szó ha a hegy (én) nem megy mohamedhez, akkor majd mohamed megy a hegyhez, csak ügyesen kell csinálni. Nálam ez büszkeség kérdése. Szóval nem mindíg a merészség híányáról vagy épp túlzott önbizalomról van szó.
A kérdező hozzászólása: lehet h velem van a baj, de gyáva emberrel mit kezdjek?? vagy bármelyik másik nõ?
Mindig olyan tetszik akinél úgysincs esélyem, megeshet, hogy megaláz, a kommunkációval elég sok gondom van... meg még sorolhatnám hosszan, hogy miért nem merek.
azé me , ha nyomulsz azt hiszi a csaj beteg állat vagy , ha meg csak várod a galambot a csaj oda van érted (saját tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: jeee és mégse jutott senki se 12õl a 2re :P de igazatok van:D
Javohl, Ez a 2 esemény egymás ellentettje, együtt megadják a teljes eseményteret.
meg azért mernek mert felfuvalkodott öntelt hólyagok
írj magadról pár sort privát üziben. ha akarod, kezdeményezek.
Na végre egy csaj akinek nem mosták át az agyát (de látom azért próbálkozott a muter :D ). Ez a helyes hozzáállás. Ezzzel persze nem azt mondom hogy a csajok vegyék át a kezdeményezést, de miért ne kezdeményezhetnének õk is.

Miért van az h a pasim 5 perc alatt elmegy? Mire kezdeném élvezni, el is megy .

Legjobb válasz: mert nemvolt elég nõvel az életben és nincs tapasztalata az önkontrollban...ha csak haver,akkor hamar váltani fogsz de ha szereted akkor pár hónap türelem és kifog alakulni x)nekem olyan szinten helyrejött a dolog,hogy (felesleges lenne hazudgálnom)de tényleg minden volt csajom akart engem szakítás után is...szóval megéri várni? vagy nem???döntse el mindenki maga ;) 23/F

mert nemvolt elég nõvel az életben és nincs tapasztalata az önkontrollban...ha csak haver, akkor hamar váltani fogsz de ha szereted akkor pár hónap türelem és kifog alakulni x)nekem olyan szinten helyrejött a dolog, hogy (felesleges lenne hazudgálnom)de tényleg minden volt csajom akart engem szakítás után is...szóval megéri várni? vagy nem???döntse el mindenki maga ;) 23/F
nálunk is ez volt a helyzet egy darabig aztán valami olyan óvszer került amitõl még 2 óra után se élvezett el...igaz nagyon elfáradt. Vagy nem izgul fel nagyon vagy magának csinálta soksyor gyorsan s már bele van idegzõdve :) )
ez is igaz..de ha átáll a recsirõl a nõkre, akkor egy idõ után kitanulja a kontrolt..én is már kenem vágom, eszembe sem jut már ez a VOLT probléma :)
Jó a pu.ncid, finom, szûk :)
Mert nincs annyi eszed hogy kulcsra zárd az ajtót és eldugd a kulcsot
A kérdező hozzászólása: utolsó ezzel mire gondoltál ? O.o
Ha én mozgok 10 perc. Ha a barátnõm mozog, akkor 1 óra.

Miért van az, h a pasiknak a vékony lányok jó nők?

Itt vagyok én, nem vagyok hájpacni, van rajtam pár kiló felesleg, de nem trtom magam kövérnek. Erre mkit?l kapom a megjegyzéseket, h menjek kardiózni meg stb. Az önbizalmam a béka segge alatt van. Miért küls? alapján ítéltek???? Miért nem lehet jó n? egy olyan vki aki nem 50kiló????

Legjobb válasz: Az ilyen dolgok azok mindig személy függõk, kinek ez kinek az jön be.

Az ilyen dolgok azok mindig személy függõk, kinek ez kinek az jön be.
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér. Aki meg ilyen megjegyzéseket tesz, az vagy nagyon buta, vagy csak vak.
nem, nemvagy kövér. amúgy meg, azér mer vki elküld kardiózni, az nemazt jelenti, h fogyj le. inkább h formálódj. a pasik nem a vékony lányokat szeretik, hanem a formásakat.
Nem egyátalán nem vagy kövér.Próbálj ne odafigyelni azokra akik gúnyolódnak tudom hogy nehéz de ez a legjobb megoldás.Add önmagadat és meglátod a nagy õ egyszercsak eljön érted.Nem minden férfinak a karcsú nõk kellenek hidd el.Sok Sikert Richárd
Én vékony vagyok, és hidd el, nekem sem könnyebb a helyzetem. Egyszerûen nem tudok magamnak kifogni olyan pasit, aki komolyan gondolná a dolgokat. Van rajtad tényleg felesleg, de ha késõbb nem akarsz egészségügyi gondokat, tényleg sportolj.
Ne foglalkozz az olyanokkal, szerintem semmi baj a külsõddel. Aki csak a külsõ alapján ítél, az elég értelen. 2. voltam.
nem vagy kövér! a lényeg az, hogy Te érezd magad jól a bõrödben! legyen önbizalmad, ez a legfontosabb. és, aláírom, hogy nem minden pasi a vékony lányokra bukik. volt már rá példa, hogy tetszett nekem egy srác, és visszautasított, mert "túl vékony vagyok". de a lényeg, hogy én jól érzem magam úgy, ahogy vagyok! Te is tény így! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! azért jöv héttõl elkezdek edzeni meg diétázni!
Szerintem pont jo vagy, van rajtad mit fogni nem fuj el ha jön egy erösebb szél én is ilyesmi alkatu vagyok és égis kellek a pasiknak, ugyhogy fel a fejjel!!
2x tényleg. bocs nem figyeltem amit írtam.
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/090719/jav_www.kepfeltoltes... tényleg annyira kövér lennék?
A kérdező hozzászólása: konkrétan azt mondta, hogy menjek el kardiozni, mert fiatal vagyok, h ebbe beletörõdjek.
szia. szerintem nem vagy kövér, csak legyen egy picivel több önizalmad, és ha már ez megvan , a siker bomlani fog!;) 12/L
Azért mert nem szeret és sz*rba sem vesz
Konkrét példát kérünk:) Azért, mert tényleg nem mindegy, milyen helyzetekre gondolsz. Az pl. elítélendõ, ha megkéred, hogy mondjuk ne csikizzen, mert utálod, de mégis csinálja (most a csikizés helyett akármit írhattam volna) De ha mondjuk azzal cseszegeted, hogy a bal arcfelén ne jobbra húzza a borotvát borotválkozás közben, hanem balra az meg a részedrõl nem egy szép dolog:) Így is, úgy is sima lesz az arca, akkor meg felesleges cirkuszt csinálni, nem?:) Ezek lehet hülye példák voltak, de remélem érted a lényeget.
A kérdező hozzászólása: de engem idegesit és elszomorit a dolog:(
Lehet, hogy csak tapasztalt, és tudja, hogy így tudja fenntartani az érdeklõdéseteket. Amelyik fiúnak nincsenek ilyenjei, azok ki vannak kiáltva unalmasnak.
A kérdező hozzászólása: ezcsakáltalános nincsenek konkrétumok...de pl ha a szájába rágok vmit h necsinálja már vagy vmi akkor ugyis aztfogja csinálni amit õ akar.. 16
Az, h mire gondolok nem lényeges... :P Az üggyel kapcsolatban mondhatnál konkrétabbat, hogy milyen esetben "ment a maga feje után". Egy pasi azért legyen pasi, önálló döntésekkel és akarattal. Jah és hogy hány évesek vagytok az sem mindegy...
mert valamelyiktek kretén, esetleg mindketten azok vagytok
A kérdező hozzászólása: miregondolsz?
Azért ennél egy kicsit konkrétabbat is mondhatnál.
A kérdező hozzászólása: hát a cikizõs péélda nemhülyeség...állandóan beszólogat meg kötekszik...mondjuk már ritkábban.

Szerintetek miért van az h a pasim nem ujjaz meg hanem rögtön behatol?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, ha neked úgy jobb lenne. Az ilyen férfi önzõ, nem a te gyönyörödre, hanem a sajátjára gondol elsõsorban... :/

Mondd meg neki, ha neked úgy jobb lenne. Az ilyen férfi önzõ, nem a te gyönyörödre, hanem a sajátjára gondol elsõsorban... :/
Mond meg neki, hogy mit szeretnél... valószínûleg tapasztalatlan még.
hány évesek vagytok? amúgy szerintem is önzõség, ahogy a párod viselkedik veled... szólj neki, hogy azért neked is vannak vágyaid e téren!
tirpák
Hm, sok oka lehet, de valóban önzõ. Az is lehet, hogy csak rövid ideig áll fel neki és addig akarja lezavarni. Azonban az elõjáték rendkívül fontos. Nem is rögtön ujjazással kellene kezdenie, hanem cirógatással, egy kis nyelvmunkával (elõny a borotvált, vagy fazonírozott nuni ilyenkor). Amennyiben dzsungel várja odalent, akkor pedig a másik félnek is tennie kell, hogy csábosabb legyen a párja felé az intim része, hogy az tebbet foglalkozzon vele. Tehát mondom, sok oka lehet.
Azért, mert egy állat! Genetikailag bele van kódolva, hogy nem szükséges a partnerével kinlódnia, amikor percek alatt a Csúcsra juthat... Persze vannak kivételek, de a jó pasik általában vagy foglaltak vagy bu*ik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!