Találatok a következő kifejezésre: Miért van h a párom nem (20 db)

Miért van h a párom nem hadja h nézzem pisilés közben amikor ő már többször látott?

Legjobb válasz: Mert a férfiak nagyrésze, köztük én is, nem tud úgy pisilni, hogy közben nézik :D

Mert a férfiak nagyrésze, köztük én is, nem tud úgy pisilni, hogy közben nézik :D
igen, ezzel egyetértek...fõleg mert rólam van szó >.<
csak téged óv hogy közbe le ne hugyáljon
és a kérdezõ most nõ v férfi?
Azért, mert mi a különbség a krokodil.
ronts rá közben
hadja?? te hadsz valamit vagy hagysz? úristen már honnan jönnek ezek? :S
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok és a párom elött pisiltem már, de õ mindig magára zárja az ajtót
szegény te :/
Kifejtenéd bõvebben a nem érez semmit?
A kérdező hozzászólása: Hát multkor is elélvezett, de õ nem érezte, erre gondolok.Máshogy nem tudom kifejezni.
Hány éves a párod?
A kérdező hozzászólása: 23 éves, és kb 1 hónapja vesztette el a szüzességét, de télleg magömlése volt, de õ nem érez semmit.Ez nagyon nagy baj?
Szex közben én sem érzek annyira sok mindent. Az orális szexnél százszor erõteljesebb az érzés. Próbáljátok meg orálisan. És mindenképpen úgy, hogy a szádban van miközben elélvez, mert csak úgy olyan jó.
Talán elkezdhetnéd ott, hogy megkérdezed mi esik jól neki?pl:hogy játszik magával-amit biztos hogy csinál.És te is csinálhatnád ugy és azt , amit õ szeret.

Mivel izgathatom a páromat ha a pettinget szeretném, és miért van az h néha a párom nem "engedi" hogy kielégítsem és inkább velem foglakozik vagyis engem "izgat"? Lehet hogy nem kívánja tőlem? Bár akkor nekem se csinálná nem? (Egy lány)

Legjobb válasz: Lehet h a srác tart attol h nem tudna ugy kielégiteni v h annyira izgul h nem müködne ugy a szeszám, ami csupán csak azért van mert ideges"jó értelemben"!Próbáld meg elöbb el lazítani csokolgasd a nyakát a hasát, simogasd finoman karmolászhatod a hátát lazitsd el...ha ez se megy probáld vele megbeszélni...

Lehet h a srác tart attol h nem tudna ugy kielégiteni v h annyira izgul h nem müködne ugy a szeszám, ami csupán csak azért van mert ideges"jó értelemben"!Próbáld meg elöbb el lazítani csokolgasd a nyakát a hasát, simogasd finoman karmolászhatod a hátát lazitsd el...ha ez se megy probáld vele megbeszélni...
Nekem ebbõl, h nem engedi h neki csináld ( persze csak ha nem állandó jelleggel teszi ezt ) az jön le, h imád Téged ^^ kiakar elégíteni, azt akarja h jól érezd magad Nekem a barátom mostanság kattant be, h én túl sokat foglalkozom vele, most legyen az, h õ foglalkozik nagyon sokat Velem, mert megérdemlem.. nem mondom/mondja h eddig nem kaptam semmit, de a fejébe vette h én ennél többet érdemlek:D én ennek csak örülök ^^ szerintem ez csak a szeretet jele :) én annak vettem:P elõször nekem is fura volt persze... de rájöttem h ennek csak örülni lehet:D
Erre a problémára van egy nagyon egyszerû megoldás: 69. Ebben a pozícióban mindketten adtok is meg kaptok is. Vagy egyszerûen csak kezdd el te is kielégíteni, miután õ végzett. Egyébként meg az a legegyszerûbb, ha errõl kikéritek egymás véleményét. Ne szégyelljetek róla beszélgetni, mivel igen fontos dolog a szex egy párkapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem rendszeres!!!... hát akkor köszi a véleményt..rem nem velem van a baj..:D (:(figyelmes barátod van) Kösz mindneki véleményét..megfogadom ;) de ha esetleg van valami még pls osszátok meg velem:D
másnak úgy sincs, szóval örüljél
ti emberek mindig többet akartak, akármit megkaptok.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :) másképp nem nagyon fog menni... de mindenképp bíztató, hogy van olyan póz, amiben már sikerült, úgyhogy szerintem idõ kérdése, hogy máshogy is menjen. Próbáljatok utánakeresni a neten, hogy milyen "gyönyörfokozó" pózok vannak, amikben a nõ nagyobb eséllyel el tud élvezni.
így vagyunk összerakva
Már aki. Én akkor is vonzódom hozzá, amikor kimutatja, hogy szeret.
nekem az exem volt ilyen. mindig akkor kellettem, amikor elküldtem. aztán egyszer végleg. Te is ilyen típus vagy - ha a párod nem annyira játékos típus, akkor ez nem lesz hosszú kapcsolat...
Gondolom csaj vagy, ilyenek a nõk.
Ez a vonzás törvénye:) Ez a baj ezzel, hogy valószinüleg nem vagytok egymáshoz illök, mert gondolom a lány arra is vágyna, hogy te is éreztesd, hogy szereted. Bár lehet tévedek. (Bocs ha nem te vagy a fiú:) )
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :)

Miért van az h csak úgy kilép magától a Heros II? belépek és pár mp múlva kilép és semmi hibát nem ír, miért?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld + újra telepíteni mert lehet h sérült a program

Szerintem próbáld + újra telepíteni mert lehet h sérült a program
A kérdező hozzászólása: Hát az van , hogy tesóm és az én gépem össze van kötve ruterrel , és õ letöltötte netrõl és ruteren átküldte a gépemre , neki elindul nekem meg kilép .. ( am már vagy 5 ször ujratelepitettem de mind hiába )

Miért van az h még soha sem volt hüvelyi orgazmusom? Pedig a párom szerint volt, mert olyan váladék jött, ami arra utal, de én nem éreztem.

Legjobb válasz: Hát ha nem érezted akkor nem is volt. Te most komolyan elhiszed h volt orgazmusod mert a pasid állítja h márpedig volt?? Ne röhögtess már.

Hát ha nem érezted akkor nem is volt. Te most komolyan elhiszed h volt orgazmusod mert a pasid állítja h márpedig volt?? Ne röhögtess már.
Villám orgazmusnak hívják, észre sem veszed olyan gyorsan zajlik!!!
ajj ne szarakodjatok már. nekem se volt még és nagyon bánt, mert nem mindig sikerül kielégülnöm:/ én is kíváncsi vagyok a válaszokra...
az a váladék azaz izgalmi váladék, és minden nõnek van, ha izgalmi állapotba kerül, függetlenül az orgazmustól.
Mi honnan tudhatnánk, hogy elhidegült-e vagy nem? Ezt neked kell érezni!
Kérdezõ: ezen változtatni már nem tudsz, megtörtént. Vagy el tudod fogadni és feldolgozod, vagy bele fogsz bolondulni.
Egy idõ után el fog apadni.Nem lesz vele gond.
Lehet belül mégis fáj neki, hogy nem tartották meg a babát. Oké. hogy ez volt a helyzetetekben a legjobb megoldás, de a szíve mélyén biztos gondol arra, hogy milyen lenne a kis csöppséggel.
Kinek a döntése volt az abortusz? Õ is így akarta?
Nekem is volt, de én nem maradtam együtt az illetõvel, mert amúgy is volt 1-2gond, és ha ránéztem volna, biztos sokszor eszembe jutott volna.Nála lehet hogy tudat alatt dolgozik ez.Attól függ hogy ez mennyire volt közös döntés, õ akarta volna-e.
Nekem az ismerõseim körében ahol abortusza volt a feleségnek/barátnõnek, 1-2 évre rá válás lett a vége. Egyetlen kivételt tudok ez alól említeni, de ott sem tökéletes a kapcsolat és valószínüleg a meglévõ közös gyerekek + hitelek tartják össze a házasságot. Itt anyagiak miatt nem vállalták a babát, pedig minden álmuk 1 kislány lett volna a 2 fiúk mellé.
Ez szörnyû.. :S Mármint az hogy te tanulsz, a párod dolgozik, ez még annyira nem is kizáró ok. Akár még meg is tarthattátok volna, ha nagyon szeretnétek, de az hogy ezt mondták az egészségérõl. :S Én emiatt félek a terhességtõl.. Van egy nemi betegségem, ami állítólag évente 3* 4* kijön, és a terhességnél pedig sokkal többször és annyira félek, hogy nehogy valami baja legyen ettõl a babának.. Ha nekem folyton antibiotikumokat kell szednem. Szerencsére amióta elõjött nálam ez, csak egyszer újult ki, így bizakodom, hogy késõbb sem lesz baj, de ez a legrosszabb mikor a baba egészségére nem tudnak semmi biztosat mondani..
Mindenképp menj vissza az orvoshoz, ha lehet, még ma! Elsõsorban a vérzésed miatt, és õ tud választ adni a másik kérdésedre is. Az abortusznak sok szövõdménye lehet. Statisztika: a párkapcsolatok abortusz után 75%-ban tönkremennek, nem maradnak együtt. Az abortusz ugyanúgy kihat a férfiakra is, mint a nõkre. Õ is ugyanúgy szülõ, mint a nõ. Kívánom, hogy rendezõdjön a kapcsolatotok! Az abortusz utáni szindrómára van segítség. Itt egy link: http://www.valsagterhesseg.hu/infokp01.html ahol egy csomó info van róla. Olvassátok át együtt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Éppen ezaz hogy én érzem is de Õ nem ad rá választ.. Nemtudom mért jelentkeztek nála ezek a jelek az abortusz miatt ? pedig õ is tudta hogy nem volt más választás sajnos ! és még egy kérdés rengeteg tejszerû folyik a mellembõl és nem tudom mi lehet ez hallotatok már ienrõl ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) ) a segítséget :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges.. eddig alig véreztem most nagyon görcsölök és újra nagyon vérzik mi ez ?
Szia, ha nem volt tervezett a baba, akkor az is elképzelhetõ, hogy fél, hogy újra teherbe esel.Ez csak egy lehetséges indok, természetesen más is lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Igen ezért hát ezt találtuk a leghelyesebb döntésnek és nagyon sajnáltuk... de nekem 2és fél hónap alatt 3-szor újult ki ez a fertõzés pár napja volt az abortuszom megmondták az orvosok is h így valószínûleg a baba fertõzött engem és jobb volt elvetetni .. :(( és nem tartom magam gyilkosnak !!!!!!
A kérdező hozzászólása: inkább nekem volt nehezebb ez az abortusz :( õ neki is nehéz volt de õ volt az aki az elejétõl mondta h nem szabad ezért nem értem ezt az egészet :S úgy érzem lassan rámegy a kapcsolatunk . ÉS nem tudjátok h ez a tejszer izé ami a mellembõl folyik meddig fog folyni vagy mitõl van mert nagyon nagy mennyiségben folyik ? :/
Tudom, hogy már késõn írok, de hátha még olvasod. Nekem is volt egy abortuszom. Akkor 4 hónapja voltunk együtt barátommal, azóta eltelt 2 év, és még mindig együtt vagyunk, minden rendben van, hála Istennek. Szerintem ez rajtatok is múlik.. Elhiszem, hogy nagyon rossz, nekem is meg páromnak is nehéz volt feldolgozni, sokszor elképzeltük, hogy milyen lenne ha megszületett volna.. De EGYÜTT túljutottunk a dolgon. Ma se felejtettük el, beszélgetünk róla..

Több hónapja szedek Minuletet, és mostanság mikor beveszem a gyógyszert tudom, h bevettem, de pár perc múlva nem vagyok bene biztos, h bevettem! Miért van ez? :' (

Talán azért,mert nagyon félek attól,h teherbe fogok esni,bár tudom,h gyógyszer mellett kizárt!

Legjobb válasz: Csak akkor nem leszel terhes, ha nem fekszel le senkivel!:D A gyógyszer sem nyújt tökéletes védelmet, én már csak tudom!:D Jó ideje szedtem, és most mégis van egy két éves gyerkõcöm:D;)

Csak akkor nem leszel terhes, ha nem fekszel le senkivel!:D A gyógyszer sem nyújt tökéletes védelmet, én már csak tudom!:D Jó ideje szedtem, és most mégis van egy két éves gyerkõcöm:D;)
Elsõ vagyok ismét Ha meg attól félsz, h beleesik az üvegbe miközben iszol, akkor vedd be folyadék nélkül.Úgy is könnyû lenyelni. De ha nem tudod, akkor pedig pohárból igyál, de csak kevés vizet tölts bele, így látni fogod, h beleesett-e véletlen. De sztem ne parázz ennyire!!!
Ez már szerintem kóros:) Tabletta mellett is teherbe lehet esni, hisz semmi sem 100%-os, de kicsi az esély. Ha ennyire félsz, akkor használj óvszert is.
Lehet hogy félsz az miatt hogy gyereked lessz!

Párommal 7 éve vagyunk együtt van egy 13 hónapos kislányunk, én itthon vagyok a babával a párom dolgozik. Sokszor úgy érzem, h tiszteletlen velem. Nem értem miért? .

Pl: beszól, nézem a tv-t este amikor a gyerek már alszik bejön és átkapcsolja a tv-t elõfordult az is h kikapcsolta, szóval olyan mintha kötözködne velem. van két gyereke az elõzõ házasságából, két hetente ott vannak a gyerekek én olyankor fõzök három fogást meg pakolok utánuk és amikor rendet rakok, elõfordul h fél óra se telik el és pl: a konyhába koszos tányért ott hagyják vagy elõveszik a kenyeret ott hagyják én kérem õket h legalább ha nem is mossa el a tányér rakja a mosogató gépbe, de nem teszi inkább azért is ott hagyja szóval nem tudom h ez miért jó? De sok ilyen apró dolog egy idõ után már nagyon idegesítõ. szóval nem tudom h kezeljem ezeket a dolgokat, de nem bírom ki hogy ne szóljak ért. Lehet én vagyok aki ezt eltúlozza, de ez olyan mintha semmibe vennék a "munkámat".

Legjobb válasz: És ez mostanában kezdõdött? Régen nem volt ilyen?

És ez mostanában kezdõdött? Régen nem volt ilyen?
A kérdező hozzászólása: Már volt rá példa, hogy elmentem vásárolni meg ilyesmi de van úgy hogy el sem indulok máris "mikor érsz haza"? Olyankor szoktam mondani, h még el se indultam. Ráadásul õ heti kétszer elmegy a gyerekeihez este 5-6 h körül és fürdetésre ér haza ugyanis azt õ szokta csinálni volt már h nem vártam meg vele és mondta, h kár mert õ akarta csinálni szóval a gyereket szereti fürdetni, csak nekem ez még mindig fura h átjár a gyerekekhez pedig már nem annyira kicsik. Nem értem h akkor mit csinálnak mert amikor itt vannak akkor is csak tv-t néz velük vagy játszanak a gépen.
Amikor nálatok vannak a gyerekei, akkor szépen lelépsz otthonról. Ahogy leírtad, házicselédnek néznek még a gyerekei is. Ha ott vannak, nyilván otthon kell lennie velük, és akkor a kicsi felügyelete sem okoz gondot. Háromgyerekes apa, ideje megtanulnia, hogyan kell 3 gyereket ellátni, nevelni. Most csináld meg ezeket, most szoktasd hozzá, különben ha visszamész dolgozni minden ugyanúgy a te nyakadban lesz, a munkahelyeddel körítve! ha meg nem mûködik, most derüljön ki, ne késõbb...
Egy éves gyereket lehet vinni magaddal.
Nem illetek össze, ennyi. Lakva ismeri meg egymást az ember és neki ilyen az igazi énje, ez van. Nem tudod átírni. Ha nem tisztel, akkor rosszul választottál. Én inkább vagyok egyedül, mint egy olyan emberrel, aki nem tisztel.
Azt mondod, úgy érzed nem tisztel. Ebben az esetben, Neked kell tenned magadért. A családos élet, nem mindig tartogat izgalmakat (pozitív értelemben), nem akarom befeketíteni, de vannak idõszakok amikor kifejezetten monoton. Ezen túl kell esni. Viszont, ha változásra vágysz, azért tenned kell. Akár nagy dolgokat. Ne nekem keljen kimondani. Gyere rá saját magadtól. Fejlõdj, próbálj meg újra szép és értékes lenni, ne csak anyaként.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem lesz könnyû akkor se de muszáj lesz megoldani.
A kérdező hozzászólása: Semmi izgi nincs az életünkbe és az hogy ez mellé meg még kötözködik is. Egyébként szeretem õt hiszen szültem neki egy babát csak ezek a dolgok kiborítanak ha elbeszélgetünk, akkor ideig óráig figyel az ilyen dolgokra de aztán ugyanúgy megy minden tovább. :(
Pedig csak Te segíthetsz magadon. Ha ezt ilyen nehéz megoldani, gondold el mi lesz ha majd vissza akarsz menni dolgozni...
A kérdező hozzászólása: Jó lenne egy kicsit kimozdulni lazítani, de a babámat sajnos nem tudom kire hagyni az anyósomra nem számíthatok két hónapos volt a kislányom amikor eljött hozzá h meglátogassa azóta csak akkor jön ha mi tartunk vmilyen szüli vagy névnapot és hívjuk. Az anyukám meg külföldön él, a tesóm fiú és rengeteget dolgozik éjjel is, a barátnõm szintén vállalkozó és sokat dolgozik ráadásul neki is van gyereke szóval nem nagyon tudok elmenni, csak ha a párom hazajön. Hétvégente se járunk sehová ha én nem mondom, h menjünk el akkor a párom állandóan itthon ülne.
Lepontoztok, mert azt gondoljátok hogy csak annak lehet igaza aki a gyerekkel otthon van. Szerintem meg nem. Ha baj van, akkor érdemes mindkét fél felelõsségét megvizsgálni. Mert így csak szubjektív a véleményetek, tehát fabatkát se ér. Sõt, pontoztok, de tanácsot senki sem tud adni neki. Könnyû így okoskodni.
Meg kell kérni szépen, hogy ha õ a gyerekek apja, akkor mutasson jó példát a saját gyerekeinek és viselkedjen úgy, mint egy anyaszívû apa. Hiszen ha a gyerekek nálatok vannak, akkor Te nem vagy azoknak a gyerekeknek az anyja, tehát neki az anyai és apai szerepet is be kell tölteni abban az idõszakban. Vagyis Ne Te fõzz, hanem Õ és az egyéb teendõket is végezze csak el. Ne Te lásd vendégül az idegen gyerekeket, hanem az apjuk adja nekik az õáltala készítettet. Úgy gondolom, hogy ez a NORMÁLIS.
Azért a leírásodba vannak túlzások is! Nem akarok belemenni, de ahogy leszûrtem ennyibõl, azért szerintem Te se lehetsz piskóta. Nyílván az otthon töltött idõ is az ember agyára megy, másként viselkednél és toleránsabb lennél ha több idõt lennél emberek között. Szerintem kezdj el visszarázódni az életbe és helyre áll az egyensúly! De komolyan mondom! Saját tapasztalat!
Szia, mi a helyzet most?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!