Találatok a következő kifejezésre: Miért van h a párom (43 db)

Miért van h a párom nem hadja h nézzem pisilés közben amikor ő már többször látott?

Legjobb válasz: Mert a férfiak nagyrésze, köztük én is, nem tud úgy pisilni, hogy közben nézik :D

Mert a férfiak nagyrésze, köztük én is, nem tud úgy pisilni, hogy közben nézik :D
igen, ezzel egyetértek...fõleg mert rólam van szó >.<
csak téged óv hogy közbe le ne hugyáljon
és a kérdezõ most nõ v férfi?
Azért, mert mi a különbség a krokodil.
ronts rá közben
hadja?? te hadsz valamit vagy hagysz? úristen már honnan jönnek ezek? :S
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok és a párom elött pisiltem már, de õ mindig magára zárja az ajtót
szegény te :/
másnak úgy sincs, szóval örüljél
ti emberek mindig többet akartak, akármit megkaptok.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :) másképp nem nagyon fog menni... de mindenképp bíztató, hogy van olyan póz, amiben már sikerült, úgyhogy szerintem idõ kérdése, hogy máshogy is menjen. Próbáljatok utánakeresni a neten, hogy milyen "gyönyörfokozó" pózok vannak, amikben a nõ nagyobb eséllyel el tud élvezni.
De jó neked bakker! Irigyellek!
Jah én is irigyellek a gondjaid miatt :) Amúgy a tested egy szokatlan bioritmusba kényszeríted bele. Akkor dolgoznia kell, amikor alapból csak az életfunkcióid fenntartása lenne a feladata (éjjel) nappal pedig amikor dolgoznia kellene (és dolgozik is) nem viszel be tápanyagot. Gyakorlatialg duplán dolgozik a szervezeted. Amikor éjszakáztam én is fogytam, csak nekem volt mibõl fogyni :D

Miért van az és mit lehet tenni az ellen, h a pár hetes baba szopi után 2órával bukik, szinte hány?

Legjobb válasz: http://www.anyalettem.hu/szoptatasi-problemak--cikk Az elõzõ válaszoló vagyok. 6 hónapos korig természetes jelenség. Olvasd el.

http://www.anyalettem.hu/szoptatasi-problemak--cikk Az elõzõ válaszoló vagyok. 6 hónapos korig természetes jelenség. Olvasd el.
Van ellene tápszer, a, it kifejezetten bukós babáknak adnak és helyre teszi õket. Idõvel kinövi.....
Megkéne nézetni, nem refluxos e a baba. Mindenképp háziorvosnak mondd el, valószínûleg elküld gasztroenterológushoz.
Szerintem is mutasd meg a dokinak. Megnyugtatásképpen írom, hogy az én középsõ fiam is riasztóan tudott bukni, és nálunk sem közvetlenül a szopi után, hanem utána. Az volt a baj, hogy annyi levegõt nyelt szopi közben, hogy míg a sok buborék felért a gyomor tetejére, eltelt egy kis idõ. Ráadásul a visszabukott tej mennyisége jóval többnek néz ki, mint amennyi tényleg kijött belõle. Azt javasolta a doki, hogy szopi közben tartsam szinte "függõlegesen" a babát, és többször is büfiztessem. Ez a probléma idõvel alábbhagyott, majd teljesen meg is szûnt, kb. 3-4 hónapos korára.:)
Olvastam a neten, hogy tejalergia is okozhatja, ha iszol tejet próbáld ki, hogy elhagyod. Nekem 7 hetes a fiam és nekem is ez a gondom, olyankor orrán száján jön és nem kap levegõt, rám meg a frászt hozza.Most két napja nem iszom, tejet eddig bevált. A kálcium pótlásra vettem pezsgõtablettát.
Kifejtenéd bõvebben a nem érez semmit?
A kérdező hozzászólása: Hát multkor is elélvezett, de õ nem érezte, erre gondolok.Máshogy nem tudom kifejezni.
Hány éves a párod?
A kérdező hozzászólása: 23 éves, és kb 1 hónapja vesztette el a szüzességét, de télleg magömlése volt, de õ nem érez semmit.Ez nagyon nagy baj?
Szex közben én sem érzek annyira sok mindent. Az orális szexnél százszor erõteljesebb az érzés. Próbáljátok meg orálisan. És mindenképpen úgy, hogy a szádban van miközben elélvez, mert csak úgy olyan jó.
Talán elkezdhetnéd ott, hogy megkérdezed mi esik jól neki?pl:hogy játszik magával-amit biztos hogy csinál.És te is csinálhatnád ugy és azt , amit õ szeret.

Mivel izgathatom a páromat ha a pettinget szeretném, és miért van az h néha a párom nem "engedi" hogy kielégítsem és inkább velem foglakozik vagyis engem "izgat"? Lehet hogy nem kívánja tőlem? Bár akkor nekem se csinálná nem? (Egy lány)

Legjobb válasz: Lehet h a srác tart attol h nem tudna ugy kielégiteni v h annyira izgul h nem müködne ugy a szeszám, ami csupán csak azért van mert ideges"jó értelemben"!Próbáld meg elöbb el lazítani csokolgasd a nyakát a hasát, simogasd finoman karmolászhatod a hátát lazitsd el...ha ez se megy probáld vele megbeszélni...

Lehet h a srác tart attol h nem tudna ugy kielégiteni v h annyira izgul h nem müködne ugy a szeszám, ami csupán csak azért van mert ideges"jó értelemben"!Próbáld meg elöbb el lazítani csokolgasd a nyakát a hasát, simogasd finoman karmolászhatod a hátát lazitsd el...ha ez se megy probáld vele megbeszélni...
Nekem ebbõl, h nem engedi h neki csináld ( persze csak ha nem állandó jelleggel teszi ezt ) az jön le, h imád Téged ^^ kiakar elégíteni, azt akarja h jól érezd magad Nekem a barátom mostanság kattant be, h én túl sokat foglalkozom vele, most legyen az, h õ foglalkozik nagyon sokat Velem, mert megérdemlem.. nem mondom/mondja h eddig nem kaptam semmit, de a fejébe vette h én ennél többet érdemlek:D én ennek csak örülök ^^ szerintem ez csak a szeretet jele :) én annak vettem:P elõször nekem is fura volt persze... de rájöttem h ennek csak örülni lehet:D
Erre a problémára van egy nagyon egyszerû megoldás: 69. Ebben a pozícióban mindketten adtok is meg kaptok is. Vagy egyszerûen csak kezdd el te is kielégíteni, miután õ végzett. Egyébként meg az a legegyszerûbb, ha errõl kikéritek egymás véleményét. Ne szégyelljetek róla beszélgetni, mivel igen fontos dolog a szex egy párkapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem rendszeres!!!... hát akkor köszi a véleményt..rem nem velem van a baj..:D (:(figyelmes barátod van) Kösz mindneki véleményét..megfogadom ;) de ha esetleg van valami még pls osszátok meg velem:D

Miert van az h sokszor a parom meg sem kerdezi h milyen napom volt v h h vagyok?

Napkozben mig melozunk mind a ketten csak sms-zunk.. en mindig megkerdem h megy a napja meg h van.. amire valaszol de alt-ban nem kerdezi vissza ugyanezt.. Azt tudom kicsit En kozpontu, de ehhez mar hozzaszoktam es \'jol\' birom kezelni csak monjduk neha jol esne ha meg lennek kerdezve en is na nem fontos mindig csak neha napjan.. tudom annak is kell orulni h egyaltalan ir sms-ket mert sok pasi nem csinalja ahogy hallottam baratnoimtol. Szoval nem panaszkodom csak erdekessegkeppen kivancsi lennek velemenyekre h mas is van ezzel igy?

Legjobb válasz: lehet, hogy esgyszerûen ne mérdekli. Ezt most neszó szerinte vedd. Vannak dolgok amikik jobban érdeklik. Illetve az is sokat számíthat, hogy mit hozott otthonról, kérdezték e tõle a szülei.

lehet, hogy esgyszerûen ne mérdekli. Ezt most neszó szerinte vedd. Vannak dolgok amikik jobban érdeklik. Illetve az is sokat számíthat, hogy mit hozott otthonról, kérdezték e tõle a szülei.
Kezdem azzal, hogy de szerencsés vagy, mert kapsz sms-eket. Én még ezeknek is örülnék(tudom te is örülsz). Mondhatok neked negatívabb tapasztalotot is saját példámból. Én rettenetesen bújós, érzelmes vagyok, várom a szerelmes szavakat, de semmi. Sajnos be kell tudnom, hogy az én pasim, már férjem sajnos nem ilyen. Ha szóvá is teszem neki nincs sértõdés, mert õ tudja, hogy én erre vágyom csak õ nem tud kilépni a már kialakult egyéniségébõl. Na ezzel csak azt akartam mondani, attól, hogy nem kédezi meg mi volt veled, lehet, rettenetesen szeret téged. Szeretsz beszélni, csacsogni? Mert az én páromnak idelye sem lenne tõlem kérdezni(sõt nem is emlékszem mikor érdeklõdött hogylétem felõl utoljára), mert én mindent ellocsogok neki. Te nem szoktál mesélni neki a napodról? Lehet azért nem kérdez, mert úgy is el szoktad mesélni. Segíteni, nem segítettem most neked. Szerintem az a lényeg, tudd, hogy szeret!!! Tudom, nõk vagyunk és néha nem csak tudni akarjuk, hanem érezni is. Akár egy "milyen volt a napod?" kérdéssel is!
Én soha nem hívok fel senkit csak azért, hogy megkérdezzem: Hogy van? Ha valami történik, akkor úgyis elmondják! Sõt, azt is kértem, hogy csak olyan miatt hívjanak napközben, ami halaszthatatlan, és az utakat járva is el tudom intézni! Pl. hazafelé vegyek valamit ami elfogyott otthon, az OK, de a végrehajtó levele várhat estig! Aztán hazamegyek, és megbeszéljük mi történt napközben! Ha napközben mindent megbeszélnénk akár SMS-ben is, akkor estére mi maradna, a Barátok közt?
Vagy mar nem szeret, vagy lehet megszokta.Lehet arra gondol hogyha nem mondod akkor nem is olyan fontos megkerdezze, ilyenkor mindig le kell ulni vele beszelni errol.Megkell finoman szepen mondani:"szeretnem ha te is megkerdezned hogy hogy vagyok, jol esne nekem is.Beszelni hogy hogy telt a nap."Meg ilyesmi.
miota vagytok egyutt???lehet h mar csak megszokasbol van veled:(vagy lehet h nagyon el van foglalva es azert nem kerdezi meg h h vagy???meg ilyesmik
a pasik többsége nem fogékony az apróságokra... sajnos bele kell törödni... nagyon szerethet attól még, hogy nem kérdezi meg, tudom, hogy nem is kételkedsz benne, de azért leírtam:D sokszor az én barátom sem figyel rám, mutatok neki egy új sebet (ügyetlen fajta vagyok), már rá sem hederít.. de közben tudom, hogy érdekli, mi van velem, hogy vagyok, csak ö ezt talán inkább maga szüri le, nem bíbelödik az ilyen kérdéssel, mert nem mindig az igazat mondjuk:D "jól vagyok"-- közben látszik rajtunk, hogy mindjárt összeesünk a fáradtságtól. hát ennyi:D

Miért van az h csak úgy kilép magától a Heros II? belépek és pár mp múlva kilép és semmi hibát nem ír, miért?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld + újra telepíteni mert lehet h sérült a program

Szerintem próbáld + újra telepíteni mert lehet h sérült a program
A kérdező hozzászólása: Hát az van , hogy tesóm és az én gépem össze van kötve ruterrel , és õ letöltötte netrõl és ruteren átküldte a gépemre , neki elindul nekem meg kilép .. ( am már vagy 5 ször ujratelepitettem de mind hiába )
Lehet, hogy fertõzés, vagy a spermáddal van gond... :/
anál szex? mert akkor érthetõ h fáj neki.. simánál meg nem értem a tágítást
Jah...nem lehet, hogy fertõzés? Vagy valami herpes?
énis fertõzésre tippelek, vagy a spermára, de ha óvszert használtok, még azt tudom elképzelni, hogy a gumira allergiás :/ más nemjut eszembe mi lehet
A kérdező hozzászólása: tágítás alatt ujjazást értek h ne fájjon neki ha egybõl pénisszel megyek be de már volt olyan is amúgy hogy 1 óra alatt kétszer is csináltuk a dolgot és akkor viszont semmi probléma nem volt amiket írtatok h fertõzés vagy sperma gond arra honnan lehetne rájönni?
Orvos segítségével...
Lehet hogy megvan csak kevés!!!! Vagy fertõzése van, vagy lelki baja!
Ha fertõzés, akkor vannak tünetei... de ezt neki kell tudnia.. pl ha pisil, és akkor is fáj, az lehet fertõzés...de am igen... a doki választ ad rá. ja és attól is függhet, h mekkora a fájdalom szintje.
A kérdező hozzászólása: oké hogy orvossal csak kicsit zavarban lennék ahhoz h elmenyjek hozzá és feltegyem a kérdéseimet és ez senkinek sem egyszerû az biztos:D de azért köszönöm a válaszokat de ha van ötlet vagy más akk várom szívesen

Miért van az h még soha sem volt hüvelyi orgazmusom? Pedig a párom szerint volt, mert olyan váladék jött, ami arra utal, de én nem éreztem.

Legjobb válasz: Hát ha nem érezted akkor nem is volt. Te most komolyan elhiszed h volt orgazmusod mert a pasid állítja h márpedig volt?? Ne röhögtess már.

Hát ha nem érezted akkor nem is volt. Te most komolyan elhiszed h volt orgazmusod mert a pasid állítja h márpedig volt?? Ne röhögtess már.
Villám orgazmusnak hívják, észre sem veszed olyan gyorsan zajlik!!!
ajj ne szarakodjatok már. nekem se volt még és nagyon bánt, mert nem mindig sikerül kielégülnöm:/ én is kíváncsi vagyok a válaszokra...
az a váladék azaz izgalmi váladék, és minden nõnek van, ha izgalmi állapotba kerül, függetlenül az orgazmustól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!