Találatok a következő kifejezésre: Miért van hűtőszekrények belsejében egy olyan (1 db)

Miért van a hűtőszekrények belsejében egy olyan kapcsoló, amivel állandóra is fel lehet kapcsolni a világítást?

Legjobb válasz: Én még olyan háztartási hûtõt nem láttam, amiben állandóra kapcsolható a világítás! Ipari hûtõkamrában viszont igen! Ez milyen tipus?

Én még olyan háztartási hûtõt nem láttam, amiben állandóra kapcsolható a világítás! Ipari hûtõkamrában viszont igen! Ez milyen tipus?
A kérdező hozzászólása: Siemens, de az elõzõ hûtõink is ilyenek voltak. Totál értelmetlen funkció.
Nem teljesen értelmetlen. Pl. nyáron, amikor meleg van, és nincs lékondid, akkor egyszerûen kiveszed a polcokat belõle, beülsz, és magadra csukod az ajtót. Így a világosban legalább olvasgatni tudsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S Matsui mosógépem nem szivattyúzza ki a vizet mit tegyek?

Matsui típusú mosógépem van, a férjem kórházba én itthon vagyok egy 2 éves kislánnyal 6 hónapo terhesen, nem tudok mosni pedg kéne, elindítom a programot, jelen eswetbe a babaruha program volt, de mindegyiknél ezt csinálja, vizet ereszt forgat forgat majd amikor le kéne szivattyúzni a vizet akkor se kép se hang csak villog és leáll, a víz benne én egy rakat ruhával ülök itt.

5

Grundig vagy Philips? Hajszárítót szeretnék venni, 2 "jelöltem" van egy árban, ugyan olyan paraméterekkel. A márkájuk különbözik. Melyik a jobb?

2

Lucznik 438-as varrógépet amint áram alá teszem rögtön elkezd dolgozni. A pedált szétszereltem, szétszerelt állapotban is hajtja a kereket. Pedig ugye szétszedett állapotban még kontakt sincsen. Esetleg ötlet, hogy mi lehet a hiba?

2

Iptv-s hiba? A többi lent

iptv-nk van és nem működik.
1 hónapja renoválattuk a házat ezért így szét kellett kapni a netet és a tvt is.
most visszadugtunk minden kábelt úgy ahogy volt de nincs a tv-n kép, vagyis csak a t-home-os felirat van.
ha vki tud segíteni az pls írjon.

3

Milyen Laptopot ajánlotok?

Lehetőleg 100.000 Ft-ig vagy az alatt :)

1

Digitális kijelzős mikrosütőnk 3éves, magától beindult. (éppen otthon voltunk) A gombjait nyomkodtuk, eddig jó, de nem bízunk benne. Mi a baja, mit csináljunk?

4

Lehet a klima külső egysége feljebb mint a beltéri?

Most vettem egy klimát, de ahova be szeretném szereltetni, ott a kulteri egység csak feljebb szerelhető be. A kondenz vizet kulon lyukon levezetném. Nm lehet gond ha feljebb van?

1

Ha egy 5 méteres hosszabítót a vezeték mentén elvágok, majd összesodrom és összeszigszalagozom, ugyanúgy fog működni?

Egy olyan helyre kell tennem hosszabbítót, hogy van egy keskeny lyuk, amin keresztül a vezeték elfér, de a dugó, vagy az aljzat része nem fér át. Eztcsak úgy tudom meoldani, ha elvágom, és összeragasztom. Ez járható út?

5

Zanussi Lehel hűtőláda leolvasztás után nem kapcsol ki, folyamatosan megy. Mi lehet a baja?

5

Mosógép tisztítása? Szürkésbarna szmötyi a ruhákon.

Mostanában a ruhákon könnyen levakarható, apró foltok vannak mosás után, amit a mosógépnek tulajdonítunk. A dob is kezd az ívek mentén elszennyeződni. Mit lehet vele tenni? Ha nem használjuk, mindig nyitva van, kb 3 éves lehet.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!