Találatok a következő kifejezésre: Miért van hónap, hogy sokkal (11 db)

Miért van az, hogy sokan leírják az olyan kapcsolatot ahol 1 hónap után bemutatják a szülõket? Már készpénznek veszik, hogy tuti 2 hét múlva szétmennek.

Legjobb válasz: én ilyen logikáról nem hallottam. Én is 1 hónap után lettem bemutatva, páromat is kb akkor vittem haza, igaz, már ismerték egymást, csak nem, mint udvarló státuszban. Szerintem ilyen nincs, amirõl írsz. Ha valaki hazaviszi egy embert az anyjáéknak bemutatni, nem arra gondol senki, hogy úgyis szakítanak. Épp ellenkezõleg, az egy jel arra, hogy a kapcsolat komoly.

én ilyen logikáról nem hallottam. Én is 1 hónap után lettem bemutatva, páromat is kb akkor vittem haza, igaz, már ismerték egymást, csak nem, mint udvarló státuszban. Szerintem ilyen nincs, amirõl írsz. Ha valaki hazaviszi egy embert az anyjáéknak bemutatni, nem arra gondol senki, hogy úgyis szakítanak. Épp ellenkezõleg, az egy jel arra, hogy a kapcsolat komoly.
Mi köze a kettõnek egymáshoz? Barátom már kb. 2 hét után találkozott anyámmal, mert épp költözködtünk és segített. Már 5. évünket tapossuk együtt.....
Mi is 4 éve vagyunk együtt, nemsokára házasodunk. A család egy részével már egy hónapon belül találkoztam (nem konkrét bemutatás volt, de ott aludtam, és reggel beléjük botlottam :D). Anyukája akkor nem lakott velük, vele két hónap után találkoztam elõször. Amúgy én sem értem az összefüggést, nyilván senki sem úgy mutatja be pár hónap után a barátját/barátnõjét, hogy "anyu, apu, ismerjétek meg a leendõ menyetek/vejetek". Miért kellene véleményezni, hogy tartós lesz, vagy sem a kapcsolat? Nem mindegy (ilyen szempontból) ?
Én sem értem, nem is hallottam ilyet. Mi is egy-két hónapon belül bemutattuk egymást a családnak és már öt éve élünk együtt.
Engem 2 hét után bemutattak szinte mindig. Így jött össze Sõt az egyik pasim anyukáját még azelõtt ismertem meg, hogy összejöttünk volna. Igaz minden exemmel szakítottam, lehet el kéne kezdenem félni most is, így 2 év együttélés után, hogy ez még visszaüt :D
Nekem kamasz -kisfelnott nagy lanyaim es fiam van.Az a haziszabaly az udvarlot 4-6 honap utan lehet meghivni ebedre. Annyi fiu lany fordul meg az eletukben kevesbe komolyan nem szeretnem az osszes nevet megjegyezni mint anyos. Ha komoly akkor egy fel ev mulva szivessen latom az illetot. Igy is sikerult eghy parszor rossz neven szolitanom a lanyom baratjat.
Szerintem egy hónapos rózsaszín ködben mèg minden kapcsolat komoly....ennyi idõ nem elèg ...
A kérdező hozzászólása: Már mint nem a szülõk írják le, de sok ismerõs, távoli ismerõs. És azt én sem értem a kettõnek mi köze egymáshoz. Mi 4 éve vagyunk együtt és kb. 1 hónapja lehetett amikor bemutattuk egymást a szülõknek. Az esküvõnkre készülünk.

Miért van az, hogy 2-3 napig sok tejem van és utána 2 napig pedig kevés? Ez így megy már kb. egy hónapja. Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Beszéltél errõl védõnövel nem tud segíteni? Sok folyadékot rengeteg gyümölcs zölséget fogyasz. Nem lehet hogy az a baj hogy mikor sok a tejed kevesebbet teszed a melledre a babád,mert a nõi szervezet nagyon okosan rájött hogyha sûrûn szopiztatsz akkor megnõveli a tej mennyiségét ha kevesebet akkor csökken a mennyiség. Ne add fel a szoptatást megéri.

Beszéltél errõl védõnövel nem tud segíteni? Sok folyadékot rengeteg gyümölcs zölséget fogyasz. Nem lehet hogy az a baj hogy mikor sok a tejed kevesebbet teszed a melledre a babád, mert a nõi szervezet nagyon okosan rájött hogyha sûrûn szopiztatsz akkor megnõveli a tej mennyiségét ha kevesebet akkor csökken a mennyiség. Ne add fel a szoptatást megéri.
Valószínûleg rendszertelenül (mennyiség és gyakoriság) eszik a babád és nem tud beállni a kereslet-kínálat. Ne aggódj, ha 2-3 napig sok tejed van, akkor a szervezeted képes ezt a mennyiséget igény esetén elõállítani bármikor. Ha megnyugtat: hívj fel egy szoptatási tanácsadót a La Leche Ligánál: http://www.lll.hu - ingyenes és nagyon profi.
Ha stresszes a napod (pl. látogatás anyóséknál), utánna 1-2 napig lassabban folyik a tej. Nem errõl van szó?

Miért van olyan hónap, hogy sokkal több menstruációs vér távozik azonos idő alatt?

Legjobb válasz: annak fügvénye, a vérzés erõssége, hogy az adott hónapban éppen mennyi elhalt petesejtnek kell lelökõdnie a méh nyálkahártyájáról, valamint hogy nincs-e felfázásról. Az ösztrogén szinttõl is függ.

annak fügvénye, a vérzés erõssége, hogy az adott hónapban éppen mennyi elhalt petesejtnek kell lelökõdnie a méh nyálkahártyájáról, valamint hogy nincs-e felfázásról. Az ösztrogén szinttõl is függ.

Miért van az, hogy az elmúlt két hónapban rettentő sok pár szakított? (a környezetemben nagyon sokan szakítottak. )

Legjobb válasz: Mert a mai ember/fiatal nem toleráns. Mást se hallasz, csak így szeretlek-úgy szeretlek, aztán az egyik tesz valami apró hibát, és rögtön elmúlik a szerelem, másnap már másba szerelmes halálosan. Én ezt látom minden nap.

Mert a mai ember/fiatal nem toleráns. Mást se hallasz, csak így szeretlek-úgy szeretlek, aztán az egyik tesz valami apró hibát, és rögtön elmúlik a szerelem, másnap már másba szerelmes halálosan. Én ezt látom minden nap.
Az én környezetemben is sokan szakítottak, legfõképp olyanok akik 6-8 éve voltak együtt, sõt õk egy hónap alatt párt találtak maguknak és elmondásuk szerint soha nem voltak ennyire boldogok.
A Mars és a Neptunusz rossz állása ennek az oka. Az, hogy az aszcendensük nem abban a szextánsban van, amelyikben kéne lenniük. De majd eljön majd ennek az ellenkezõje is, csak meg kell várni, hogy a Mars a Canis Maiort elérje.
Hidegebb van, több a ruha - pont ezért kellene jobban összebújni. Jobb megoldás, mint szétmenni.
Errefelé inkább tavasszal szakítottak régóta (3-8 éve) együtt levõ párok. Többek közt mi is, azóta ugyan találtam párt, de még mindig nem tudtam elfelejteni az elõzõt :(
Talán mert hideg van (most pont nem, de az év nagy részében igen). Több a ruha, és így nem tombolnak annyira a hormonok.
ez hülyeség
front van/nem akarnak karácsonyra ajándékot venni
Dehogy... nem kell karácsonyi ajándékot venni...:)
õsz..elmúlás..

Miért van az, hogy 2 hónapja szemezünk (és olyan sokáig tud nézni) de nem mer odajönni? Bátorítanom kellene? Hogyan?

komoly válaszokat! köszönöm 18L

Legjobb válasz: szerintem alkalmaz trükköt :D Amcsiland-ben nagyon nagy divat az h leöntöd "véletlenül" vmivel vagy enkimész "véletlenül" vagy akármi... egy ilyen szitu után biztos fogtok beszélni :)

szerintem alkalmaz trükköt :D Amcsiland-ben nagyon nagy divat az h leöntöd "véletlenül" vmivel vagy enkimész "véletlenül" vagy akármi... egy ilyen szitu után biztos fogtok beszélni :)
Vedd a szádba a nemiszervét! Az felbátorítaná szerintem!
Hatalmas!!!!!!
Biztosan szégyenlõs.Menj oda te.:)
Mert még egy tapasztalatlan, félõs gyerek. Suli után egyszerre, egy irányba kellene elindulnotok.
Ismered a mondást? Most a fiú a hegy, te meg Mohamed.
2 hónapja egyfolytában? Az igen!
Aki szeret, es nem csak dugni akar, az ennel sokkal több idõt is, sokkal kevesebb alkalommal is. Pláne, (ha minden igaz :D ) Õ a terhesseged okozója, nem?
Az orális szex nincs korlátozva...
Sajnos nálunk annyi sem volt, de ennek ellenére minden oké.Nemsoká szülök de most mondta a kedves hogy már nehéz neki.a vége felé szinte semmi nem volt, nyitott méhszájam miatt. nem doki mondta, egyszerûen nem akartuk, valahogy féltünk hogy befertõzzük õt, vagy ilyesmi.most meg már annyira lennt van a feje hogy az riaszt minket.39+2 km
Mi sajnos el vagyunk tiltva a sextõl, igy elsõ perctõl kezdve nem volt semmi:-((De a Párom azt mondja, neki nem is kell , úgy szeretné hogy nekem is jó legyen , igy nálunk tényleg semmi sincsen.Remélem 2 hét múlva ha megyek már engedélyezik, mivel már semmi panaszom sincsen.Hétvégén nászéjszakánk lenne , hát az is elmarad:-(((De remélem a baba születése után minden visszaáll az eredetibe majd, bár az nekünk még nagyon soká lesz:-(((14+2hetes km.
Sziasztok! én is tanácstalan vagyok, hasonló kok miatt. Az alakom mostanra visszaállt, de még nem szeretkeztünk. 5 hónapos a baba. mindig fáradt.Azt megjegyzem, hogy nem vagyok stramplis. A várandóság alatt aig szeretkeztünk, bevettem minden praktikát. Nem tudom mi van ezekkel a srácokkaé, de megkérdõjelezném a féefiak nagy nemi vágyáról szóló közvélekedés igazságát-ezt csak elhitették velünk?
Nekem soha nem volt szerencsére erõszakos a párom, így könnyen megy, hogy nem szeretkezünk. (Volt régen olyan pasim, aki biztos nem értette volna meg ezt a helyzetet.) Persze én élek idõnként az "alternatív" megoldással, hogy ne érezze azt, hogy teljesen elhanyagolom. Én rólam meg annyit, hogy most a babavárás a legfontosabb. Majdcsak eljön a február. 28 hetes
Nálunk sincsen korlátozva a szex, és mégis legfeljebb 5-6 hetente vagyunk együtt. Nekem a férjem nem akarja, mert hogy nem tudja elképzelni, hogy nekem jó lehet ilyen állapotban... Hiába magyarázok neki. Azt hiszi, csak azért mondom, hogy neki jó legyen. Azt mondta, hogy õ tud várni. Én is kérdeztem, hogy szerinte hogy lesz szülés után, akkor hirtelen "helyreáll" minden, attól hogy kint van a baba. És nem érti, hogy miért lenne más, mint terhesség elõtt...
A férjemmel a harmadik babánkat várjuk. Az utolsó válaszoló elsõ sorai a férjemnél szó szerint megvalósulnak. Zavarban van, hogy már hárman vagyunk az ágyban és félti is a kicsit. Mindhárom terhességem alatt, max 3-4x voltunk együtt. Szülés után kb 3 hónappal kezdtük mindig újra és visszatért a heti 3-4 alkalom. Szerintem férfifüggõ is, hogy ki hogy bírja ki.
hat remelem en is hogy kibirja, nekem is ki kell birnom nem?nem csak en akartam a gyereket o is es ha megcsalna es megtudnam azonnal kidobnam hisz nem en nem akarok szexelni hanem nem lehet.oralisan ki szoktam elegiteni, de epp a multkor beszeltunk errol es azt mondta nyugodjak meg konnyit o magan.
Ha tényleg szeret a férfi, akkor simán kibírja a 9 hónapot! HA....
tuti nem
Nálunk is tilalom van, megszoktuk. A férjem nem is beszél róla, úgy csinál, mint akinek nem is hiányzik. Remélem azért csak úgy csinál:-))) Nagyon aggódik értünk, így szerintem ez az érzés elnyomja a szex utáni vágyat. Hogy mi lesz utána? Nem tudom, remélem visszaáll a rend (27 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Attól is tartok, mi van akkor, ha megszokja ezt az állapotot és szülés után sem fog kívánni már. Mert akkor meg az anyát látja bennem és nem a nõt. Nagyon makacs. :(
Nemrég olvastam errõl, és valószínûleg igaza lehet annak a szakembernek, aki szerint a férfiak egy része egyrészt félti a gyereket, másrészt kínos neki az a tudat, hogy valamilyen formában nem kettesben, hanem "hármasban" vannak aktus közben. Ehhez jönnek még olyan téveszmék, hogy "megnyomódhat a feje" (ne nevessetek, van ilyen), vagy hogy a nagyobb baba már pontosan lát, hall és érez is mindent belülrõl. Szerintem ezt a kérdést minden pár megoldja egymás közt. Az biztos, hogy egy egészséges férfi 7-10 nap szexhiány után normál üzemmódban már a falat kaparná, de a babavárás türelmesebbé teheti õket. Azért ha sikerül valami mindkét fél számára elfogadható áthidaló megoldást találni, az jó mindenkinek.
41. hétben vagyok és 39 hete nem sexeltem és máég vagy 6-7 hétig nem is fogok szülés után. Nálunk a párom nem akarja, eleinte nehéz volt, de már csak a babára koncentrálunk és én is megszoktam a helyzetet. A mi kapcsolatunk ki fogja bírni, mert nem a sexre alapul a szerelmünk, hanem mert szeretjük egymást. És most végre babánk lesz, nagyon fontos változás az életünkben ez. Tudom, hogy a anyaként is ugyanúgy fog szeretkezin velem , mint régen. Elég szomorú, hogy sokaknak ez árnyékolja be a babavársát, hogy "nem sexel velem a férjem ". Most szereltük fel a gyerekszobába az órát, és képeket tettünk még fel... van ezer más dolog amit még közösen lehet csinálni :-). Örüljetek inkább a babának, sex majd lesz késõbb újra :-)))
hát én még csak pár hetes vagyok. mióta baba van nem sexeltünk:( én nem merek, de ugyltom a férjem sem akar!!!!!! Sajnos mi max3 szor voltunk elõtte is együtt hetente, de volt hogy 1 szer hetente annyira fáradt. nemtudom mi lessz a dokim nem tilt el, én nem merek a férjem sem mer, nemtudom. kicsit félek én is hogy milessz ebbõl nehogy elszokjon és utánn a havonta vagy 2 havonta legyen:((((((kérdezõ ugyan igy érzek mint te!!félek tõle nagyon
A kérdező hozzászólása: Én a júniust várom... Nálunk fordított a helyzet. Nekem kellene megértenem, hogy nem akarja, de ettõl csak féltékeny leszek. És nem tudok szabadulni a gondolattól. Még nincs hasam és már most harcolnom kell a szexért. Harccal meg nem kell :(
Szia. Sajnos nálunk is elmaradt a szex, mikor elkezdett nõni a a, pocim. Pedig én nagyon akartam, de a párom nem, mert félt, hogy baja lesz a babának. Mondta, hogy majd ha megszülök, minden a régi lesz. Hát sajnos szülés után se lett a régi. Gyerek elõtt minden nap együtt voltunk. Akár ha éjfélkor ért haza a melóból, akkor is alig várta, hogy leteperhessen. Most meg.... 8 hónapos már a gyerek, de alig vagyunk együtt. Kb havonta egyszer, de van, hogy az is kimarad. Azt mondja fáradt, de én nem hiszem. Szerintem nem kíván, mert már nem olyan szép a testem, mint volt. Sok kiló is rajtam maradt, hiába diétázok nem megy le, meg lógós lett a hasam, csíkos vagyok combtól mellig. Szóval sajnos úgy érzem nem képes hozzám nyúlni.
neharagudjatok, csak sajat tapasztalatbol irom de szerintem egy no mikor varandos sokkal kivanatosabb!persze most ez nem azt jelenti hogy a nagy hasra indulok be, csak szerintem a parom nagyon vadito es szexi volt terhesen is!egy szep kivanatos no mindig az!!!es egy normalis ferfi pedig szeretkezni akar nem kell rabeszelni!ez egy vicc!!!en is ferfi vagyok, van gyerekem de vegig szeretkeztuk a terhesseget a felesegemmel, napontatobbszor is es semmi gond se volt!meg utolso nap is szexeltunk...es a felesegem is akarta, mert ugy erezte megnott a szexualis etvagya!az persze mas ha nem szabad szeretkezni!de ha nincs gond akkor mindenkinek ajanlom hogy csinalja minel tobbszor, mert en azota csak szerelmesebb vagyok a felesegembe! 25 eves ferfi
Szia! Nekem az elején még megengedett volt, de a párom egyszerûen nem tudott elvonatkoztatni a babáról. Hiába mondtam Neki, hogy ami nekem jó, az a babának is jó. Nagyon kevésszer voltunk együtt és sokszor elõfordult, hogy csak Neki sikerült a csúcsra jutni. Már a 17. héttõl keményedek, a magzatvízvétel miatt, kaptam is rá jó nagy adag magnéziumot, amit most hagyok majd el. Azért próbálkoztunk többször is, persze az én indíttatásomra, mert Õ valahogy elfelejtett kezdeményezni. Most már persze nem lehet, de azért én segítek rajta, úgy 2 hetet bír ki anélkül, hogy valamit is tennék. Majd csak ennek is vége lesz és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Amúgy minden ismerõsömtõl azt hallottam, hogy szülés után, mikor letelik a 6 hét, nem igazán jó a szexelés, mert általában fáj még, de szerintem szép lassan kell visszaszokni rá. Mindenkinek boldog babavárást, és kitartást! 36 km
Utolsó vagyok. Szerintem, ha a doki nem tiltotta volna, akkor sem lenni semmi akció, mert a férjem nem akarná. Ebben az elején nem lettem volna biztos, de most, hogy nagy a pocakom, biztos vagyok benne. Csak nézegeti a hasam, majd kinézi belõle a gyereket és csücsörítve puszilgatja, mint ahogy a gyerekek fenekét szokták...hát errõl nem a sex jut eszemben nekem se:-)))))
A kérdező hozzászólása: Nálunk nincs doki általi tilalom. Férj általi tilalom van csak :(

1 hete hétfőn kezdtem el szedni a lindynette 20 fog. Gátlót amikor megjött. És már 10. napja, hogy menstruálok, de változó a mennyiség... Valamikor több, valamikor sokkal kevesebb? Ez miért van? Mikor fog beállni rendesen? Csak az első hónap ilyen?

Legjobb válasz: nálam is ez volt, 18napig kb megvolt:S:S, most vagyok az elsõ szünetben, ma jött meg rendesen, de elõtte is barnáztam 3 napot.elvileg ez az elsõ néhány hónapban normális, ha 3. után is van, akkor tabiváltás.addig sajnos nincs mit tenni!ez azért van, mert a hormonok "hatnak".

nálam is ez volt, 18napig kb megvolt:S:S, most vagyok az elsõ szünetben, ma jött meg rendesen, de elõtte is barnáztam 3 napot.elvileg ez az elsõ néhány hónapban normális, ha 3. után is van, akkor tabiváltás.addig sajnos nincs mit tenni!ez azért van, mert a hormonok "hatnak".

Miért van ilyen nagy hasam? 12 hetes terhes vagyok, és tegnap megkérdezte egy idegen, hogy 1-2 hónapom van hátra, sokan meg már félidősnek néznek.

Lehet ez még puffadás, vagy mi? Ha állok olyan kemény a hasam, mint a k?, de ha leülök már be tudom nyomni. Ez normális, vagy ez keményedés?

Legjobb válasz: A pocakkeményedés leülésre nem szokott megszûnni. Én megkérdezném a dokit a helyedben. Na meg persze nem mindegy, honnan indultál, ha már a terhesség elõtt is volt kisebb-nagyobb "úszógumid", az megmarad, plusz a poci... Az tuti, hogy egy babó van? Ha voltál már 12. heti uh-n, és akkor csak egy baba volt, akkor annyi van, de ha még nem, akkor bármi lehet. Az is megmagyarázná, hogy nagyobb a pocid. Kérdezz rá a dokitól, mi okozhatja4

A pocakkeményedés leülésre nem szokott megszûnni. Én megkérdezném a dokit a helyedben. Na meg persze nem mindegy, honnan indultál, ha már a terhesség elõtt is volt kisebb-nagyobb "úszógumid", az megmarad, plusz a poci... Az tuti, hogy egy babó van? Ha voltál már 12. heti uh-n, és akkor csak egy baba volt, akkor annyi van, de ha még nem, akkor bármi lehet. Az is megmagyarázná, hogy nagyobb a pocid. Kérdezz rá a dokitól, mi okozhatja4
Sógornõmnek szinten ekkor már azt mondták, hogy húúú mindjárt szülni fog, nekem meg 20 hetesen is azt kérdezték, hogy hol a hasam? Alkati kérdés, de valóban idegesítõek néha a kérdések. :) A keményedés valóban nem jó, mindenképpen kérdezz rá a dokinál!
Szia! Mi is titkolni akartuk(Nem akartuk mindenkinek elmondani, mert véreztem az elején és jobban elõjött a babaona, 12 hétig), de akkora hasam nõtt az elejtõl, hogy már 10 hetesen sokan rákérdeztek?A 12 hétig letagadtam, (mindig bocsánatot kértem tõle), de utána már nem!32.héten mindenki azt mondta napokon belül szülök, hát majdnem!Sokat keményedtem én is, nagyon magnéziumot kellett szednem!De mikor megszületett hüvelyi úton, én sem hittem el a méreteit!61 cm és 3950 gramm!Kislány!Azóta is nagyon nagy, de hosszra is meg súlyra is!Bár mindketten a párommal magasak vagyunk! Boldog babavárást!
Igaz nekem már a második törpém, de nekem a gyerekorvos kb 3-4 hetesen megkérdezte, hogy jön e a kistesó! Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok!:) Most 21 hetes vagyok, és giga a hasam tényleg, szerintem sok kismamának kb ekkora lehet a 7-8 hónapban!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor nemcsak nekem van ekkora hasam. Nekem is a 2. babám, lehet ezért nõ hamarabb a pocak.
B#zi-e vagy?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . ., . . . . . . ..`. . .. . . . . . ../ . . .. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \ , , . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . , . .. ` . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -. . . ..`
megesik az ilyen velem is fordult mar elõ :)
2-es bravó szép munka
A kérdező hozzászólása: Komoly válaszok?
ennek az álomnak a végrehajtáshoz minden feltétel adott és sokszor meg is történik. mivel barátnõk, ezért a csajod mindent elmond neki rólad. pl jó nagy farkad van, olyan szenvedéllyel dugsz, hogy elélvez 5x és a többi. ez meg felcsigázza a barátnõt, fõleg ha nincsen palija és eljátszik a gondolattal, hogy de jó lenne dugni veled. amikor rámész, akkor ne a dumán legyen a hangsúly, hanem a tetteken, csókold meg és minél gyorsabban dugd meg, aztán játszd el a bûntudatost neki.
Menj vissza a dokihoz, talán ad valamit, amitõl majd meg fog jönni!:)
lehet h pcos...sok ciszta, elmaradó vérzések...elég gyanús..nekem is az van. évi 3-4 mensivel.. itt olvashatsz utánna: http://www.pcos.hu
A kérdező hozzászólása: a doki is a pcos-t mondta, csak nem tudtam megjegyezni múltkor a nevét...és most néztem utána és a képek alapján ugyan ilyenem van...volt ultrahang is, az orvosnál...és akkor most mit csináljak? várjak amíg meg nem jön? el akarom kezdeni a fogamzásgátlót is...
második vagyok. azon az oldalom amit belinkeltem sok hasznos infor kapsz h mivel is állsz szemben.nem olyan egyszerû nyavaja ez sajnos...nem nõgyógyász kell h kezelje, hanem endokrinológus.van olyan fogamzásgátló amit pco-soknak irnak fel, ez miatt ne aggódj. a gyerekvállalással lehetnek majd a késõbbiekben problémák, mivel ugye nincs peteérés, nem lehet kiszámitani h mikor lesz stbstb...tehát ott kell jóval elõbb orvosi segitséget kérni, van egy nagyon hatásos gyógyszer(oldalon részletes infó).nekem is igy fél év alatt sikerült teherbe esnem és van egy csodás fiam. szoval menj orvoshoz, ha egyéb kezelésért nem is, de h megfelelõ fogamzásgátlót irjon fel.(ezt nõgyogyó is megteszi, csak mond h pcos vagy)
ja és még annyi, h a fogamzásgátótól be szokott álni a rendszeres ciklus minden hós vérzéssel általában. per pill nem nagyon tudsz mit csinálni csak várni h megjöjjön...mondom nekem 3-4x van egy évben átlag...de ismerek olyant akinek 1x...egyénenként változó nekem 17ées koromban lett diagnosztizálva, akkor kezdõdött ez a zavar...no ennyi jutott eszembe, irj ha még lenne kérdésed

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!