Találatok a következő kifejezésre: Miért van hányingerem 1 napja késik, (1 db)

Miért van nagyon hányingerem? 1 napja késik, de a teszt negatív volt tegnap. Menzis érzéseim vannak, az a "na most! " és szurkál is.

A folyásom kevés és fehér. A h?m reggel 37.0

Legjobb válasz: Szia ugyanígy vagyok, csak nekem három napja késik. A reggeli hõm csak 36,6-36,8 között ingadozik. A hüvelyemben 37,5 volt. Szúúrkél a hasam, de a mellem nem fáj.A tesztem negatív lett sajna:-(

Szia ugyanígy vagyok, csak nekem három napja késik. A reggeli hõm csak 36, 6-36, 8 között ingadozik. A hüvelyemben 37, 5 volt. Szúúrkél a hasam, de a mellem nem fáj.A tesztem negatív lett sajna:-(
J, és délutám és este van enyhe hányingerem, a folyásom krémes fehér.És megvan a mindjárt megjön érzés is.
Szia! Én hasonlóan jártam, annyi különbséggel, hogy nem volt fehér folyásom. nekem sajnos 2 nap késés után megjött, de csak 1 napig volt. A tesztem negatív volt. Megvolt minden tünetem, köztük a hányinger is, de amikor elmentem a dokihoz, õ azt mondta, nincs semmi. Sajnos. De neked jó jel a fehér folyás, és a magas hõ. Drukkolok neked! Szerintem 2-3 nap múlva tesztelj megint, ha nem jönne meg, aztán irány a doki!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!

17

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

9

Menstruáció előtt 1-2 nappal elég kevés az esély peteérésre, jól gondolom?

Van már egy kislányunk és egy kisfiunk.Egyenlőre nem akarunk babát, viszont későbbre tervezzük a harmadikat.Jelenleg óvszerrel védekezünk de 2 napja együtt voltunk védekezés nélkül, de ma megjött.Ezt esetleg szerintetek be lehet így vállalni, hogy menszesz előtt 1-2 nappal együtt legyünk védekezés nélkül? Nem lenne gond ha becsúszna a baba, csak kicsit későbbre van tervezve.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!