Találatok a következő kifejezésre: Miért van hányingerem 1 napja (3 db)

Miért van nagyon hányingerem? 1 napja késik, de a teszt negatív volt tegnap. Menzis érzéseim vannak, az a "na most! " és szurkál is.

A folyásom kevés és fehér. A h?m reggel 37.0

Legjobb válasz: Szia ugyanígy vagyok, csak nekem három napja késik. A reggeli hõm csak 36,6-36,8 között ingadozik. A hüvelyemben 37,5 volt. Szúúrkél a hasam, de a mellem nem fáj.A tesztem negatív lett sajna:-(

Szia ugyanígy vagyok, csak nekem három napja késik. A reggeli hõm csak 36, 6-36, 8 között ingadozik. A hüvelyemben 37, 5 volt. Szúúrkél a hasam, de a mellem nem fáj.A tesztem negatív lett sajna:-(
J, és délutám és este van enyhe hányingerem, a folyásom krémes fehér.És megvan a mindjárt megjön érzés is.
Szia! Én hasonlóan jártam, annyi különbséggel, hogy nem volt fehér folyásom. nekem sajnos 2 nap késés után megjött, de csak 1 napig volt. A tesztem negatív volt. Megvolt minden tünetem, köztük a hányinger is, de amikor elmentem a dokihoz, õ azt mondta, nincs semmi. Sajnos. De neked jó jel a fehér folyás, és a magas hõ. Drukkolok neked! Szerintem 2-3 nap múlva tesztelj megint, ha nem jönne meg, aztán irány a doki!

Miért van az hogy reggel elmegyek wc-re elintézem a nagydolgomat és utána kb 10 percre megint mennem kell. Közepes állagú a hasmenésem és utána nagyon hányingerem van ez már 1 pár napja így van! Valami vírus? Idegesség?

Legjobb válasz: Ha még csak hasmenés lenne, azt mondanám, lehet, hogy csak vmi romlottat ettél. De a hányingerrel együtt inkább vírusra gyanakszom. Vizsgáltasd ki magad!

Ha még csak hasmenés lenne, azt mondanám, lehet, hogy csak vmi romlottat ettél. De a hányingerrel együtt inkább vírusra gyanakszom. Vizsgáltasd ki magad!
Nem tudom, de épp egy almát eszem xDD az lehet, hogy túl stresszes vagy

Miért szédülök, ha lefekszem nap közben? Ha napközben eldőlök, akár csak 1 pillanatra is, elkezdek egyből szédülni. Ha kicsit mégis elalszok, órákig szédülök, hányingerem van, nem tudok még elállni sem. Mással is történt már ilyen?

Terhesség alatt nem volt ilyen gondom, de el?tte és utána igen. Ez azért is zavaró, mert bármilyen fáradt vagyok, nem tudok pihenni. Ja, mivel epilepsziás vagyok, néha ( f?leg eleinte) jó lett volna pihenni kicsit. A kezel?orvosom is mondta a nap közbeni pihenést, de amikor ezt elmeséltem neki, azt mondta, ilyent még nem is hallott. Ráadásul most már esti lefekvéskor is szédülök.

Legjobb válasz: Szia! Ha jól értem, akkor jelentkezik a szédülés, mikor elfekszel? A kezelõorvosod neurológus? Mert akkor fura, hogy még nem hallott ilyenrõl. Nekem az lenne a tippem, hogy benignus perifériás pozicionális vertigod van, röviden BPPV. Ezt azt jelenti, hogy az egyensúlyért felelõs szervedben keletkezett egy kis kristály, amit otholitnak neveznek, és mikor bizonyos pozícióba kerülsz, akkor ez ingerli az ottani szõrsejteket és ez okozza a szédülést. Ezzel a problémával neurológusok és fül-orr-gégészek foglalkoznak.

Szia! Ha jól értem, akkor jelentkezik a szédülés, mikor elfekszel? A kezelõorvosod neurológus? Mert akkor fura, hogy még nem hallott ilyenrõl. Nekem az lenne a tippem, hogy benignus perifériás pozicionális vertigod van, röviden BPPV. Ezt azt jelenti, hogy az egyensúlyért felelõs szervedben keletkezett egy kis kristály, amit otholitnak neveznek, és mikor bizonyos pozícióba kerülsz, akkor ez ingerli az ottani szõrsejteket és ez okozza a szédülést. Ezzel a problémával neurológusok és fül-orr-gégészek foglalkoznak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igazából az asszisztensnõnek említettem, aki a vizsgálatot csinálta. Fülészeten többször is voltam, igaz más okokból, de nem találtak semmit. Nemrég viszont a fogászatról elküldtek neurológiára. Sõt, néhány hete egyik reggel olyan rosszul ébredtem, hogy be kellett menni a kórházba a sürgõsségire. Akkor is szédültem, de a szememet is alig tudtam kinyitni, fekve is forgott minden, ráadásul nem volt erõm, hogy kiáltsak a páromnak, végül borzasztó hányinger kapott el. Ott adtak beutalót a Nerológiára, november végén kell mennem. Kíváncsi leszek, mit mondanak majd...
A kérdező hozzászólása: Néhány perces fekvés után már szédülök. Pl. ha lefekszem a földre, hogy elõszedjem a gyerek eldugott játékát. De akár akkor is, ha kicsit jobban elfekszem a fotelban. Állandóan egyenesen ülve viszont fárasztó :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!