Találatok a következő kifejezésre: Miért van hányingerem (188 db)

Miért van hányingerem amikor találkozok a pasimmal?

folyton amikor randizunk a barétommal,hirtelen olyan hányingerem lesz,meg szédülök,meg nem tom mivan velem,de olyan mintha valami ki akarna jönni bel?llem >.< lehet hogy csak az izgalomtól van? máskor nem nagyon van ilyen,max amikor kompetenciát irtunk,akkor de az hamar elmúlt :S 13L

Legjobb válasz: Szorongás miatt. Hányingert, hányást okozhat a szorongás is. Számos kisgyerek érez hányingert reggel, iskolába menéskor, fõleg, ha felelni kell vagy dolgozatot írni. Felnõtteknél is elõidézheti vizsgadrukk vagy lámpaláz.

Szorongás miatt. Hányingert, hányást okozhat a szorongás is. Számos kisgyerek érez hányingert reggel, iskolába menéskor, fõleg, ha felelni kell vagy dolgozatot írni. Felnõtteknél is elõidézheti vizsgadrukk vagy lámpaláz.
izgulsz még :) gondolom friss a dolog, nekem is volt ilyen az elején
Vagy rohadtul undorodsz tõle, vagy mint az elõzõ hosszászóló irta....még izgulsz, ha elõbbi, akkor gyorsan menekülj!!!!!!...hameg utóbbi akkor nyugi majd elmulik :)
a "pasimmal"? "randizunk"?? 13 évesen??? tanulnál meg inkább rendesen írni!
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok depis :O
depis vagy^^
A kérdező hozzászólása: hát régen volt egy ilyen korszakom, mikor a buszon reggel azt hittem hogy mindenki engem bámul meg amikor valakik pl fiatal lányok ott röhögcséltek a busz végébe, valamiért olyan érzésem volt minthaa rajtam röhögnének hogy hogy nézek ki, stb. szóval ilyen kissebbségi komplexusom volt. néha még mostiss szokott ilyen lenni, hogy egyszerüen félek felszállni a buszra, ez azóta van mióta a suliba volt egy gyerek aki a barátaival gúnyneveken szólitott meg így leégetett az egész iskola elõtt :S szóval azóta néha tökre hányingerem lesz meg rosszul leszek mikor tömegbe megyek
A kérdező hozzászólása: dehogy undorodok tõlle, szted ha nem tetszene, minek járnék vele?? >.< amúgy még elég friss a dolog, 3 napja keztünk járni és tegnap egész délután sétáltunk ma meg bekisért a sulimba :P csak az elején mikor köszönünk meg ilyenek, azt hiszem mingyárt odataccsolok ... de ha elkezdünk beszélgetni meg ilyenek, akor úgy 10-15 perc múlva már nem olyan :) )
nem voltál másnapos?
A kérdező hozzászólása: utolsó: te meg ink mennyél a ...-ba... :DD

Miért van hányingerem (részletek lent)?

2Hónapja fogyokúrázok, a súlyos túlsúlyom miatt , azóta nem tapasztaltam ezt a szinte egész napos hányingert, (nem ettem édességet) Aztán egyik nap már nem birtam magammal és ettem édeséget éjjeles müszak után, mikor felkeltem elöjött megint a hányinger, és egész este tartott, lehet ez az édeséggel összefüggésben? Cukorbeteg lennék, gondolkoztam az orvoson megint, de mit mondjak neki? eccer már voltam ezzel nála és úgy kezelte mindha elrontottam volna a gyomrom, pedig nem :S mi lehet ez?

Legjobb válasz: A cukorbetegségnek nem tünete a hányinger. Elõfordulhat ugyan, hogy ha leeseik a vércukor, akkor jelentkezik de más tünetekkel együtt (verejtékezés, szédülés, erõs éhségérzet). Nem gondolom, hogy ez lenne a probléma. Szerintem inkább valamilyen vitaminhinyod lehet a fogyókúra miatt. Kérj vérvételt, abból kiderül. Mondtad az orvosnak, hogy fogyózol? Azt tudom, hogy nekem pl. a B6 vitamin csökkentette régebben a hányingert. A MagneB6 szerintem biztos nem ártana.

A cukorbetegségnek nem tünete a hányinger. Elõfordulhat ugyan, hogy ha leeseik a vércukor, akkor jelentkezik de más tünetekkel együtt (verejtékezés, szédülés, erõs éhségérzet). Nem gondolom, hogy ez lenne a probléma. Szerintem inkább valamilyen vitaminhinyod lehet a fogyókúra miatt. Kérj vérvételt, abból kiderül. Mondtad az orvosnak, hogy fogyózol? Azt tudom, hogy nekem pl. a B6 vitamin csökkentette régebben a hányingert. A MagneB6 szerintem biztos nem ártana.
Cukorbeteg vagyok és bizony sokat volt hányingerem mielõtt felfedezték! De...hányinger lehet egyszerûen savtúltengéstõl vagy épp kevés savtól is , de ha sok édességet ettél akár a sok sav is okozhatja! Lehet elkaptál vírust és enyhe lefolyású, lehet bármi, el kell menni orvoshoz és addig mondani a panaszt míg nem vizsgáltat ki! Nekem sokszor van hányingerem ha stresses vagyok, B6-ot kapok be az segít.:)

Miért van hányingerem? Részletek lent.

Ciklusom 11-12. napjától hányingerem van, ami a menstruációig er?södik. Múlt hónapban amikor megjött, ezek a tünetek elmúltak.Reméltem, hogy ezek a korai terhesség jelei, de sajnos nem az volt. De akkor mi?

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 11-12 napjától vannak ezek a tünetek,akkor tuti nem babától volt-van.Hacsak nem a te ovulációd a ciklusod elején van (amit kétlek). Lehet ez nálad sima PMS tünet. A hányinger nálam 6 hetes terhesen kezdõdött. 23 hetes km.

Ha a ciklusod 11-12 napjától vannak ezek a tünetek, akkor tuti nem babától volt-van.Hacsak nem a te ovulációd a ciklusod elején van (amit kétlek). Lehet ez nálad sima PMS tünet. A hányinger nálam 6 hetes terhesen kezdõdött. 23 hetes km.

Miért van hányingerem és hasfájásom együttlét után?

Menzim 03.26án jött meg 2 hét késéssel, 3 napig tartott az 5 helyett. Most hogy elmúlt, orgazmus után pár perccel hányingerem lesz és megfájdul a hasam. kb. fél óra és elmúlik. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szia. A barátnõmnek ugyan ezek a tünetei voltak hogy elmúlt mensi után ami rövidebb volt mint szokott szeretkezés után hasfájás és hányinger azt hitte babója lesz elment dokihoz megvizsgálták nem láttak babót , elküldték más vizsgálatra és kiderült endometrozisa van azért voltak sex után ezek a tünetei de szívbõl kívánom hogy neked babód legyen és azért vannak ilyen tüneteid.

Szia. A barátnõmnek ugyan ezek a tünetei voltak hogy elmúlt mensi után ami rövidebb volt mint szokott szeretkezés után hasfájás és hányinger azt hitte babója lesz elment dokihoz megvizsgálták nem láttak babót , elküldték más vizsgálatra és kiderült endometrozisa van azért voltak sex után ezek a tünetei de szívbõl kívánom hogy neked babód legyen és azért vannak ilyen tüneteid.
A kérdező hozzászólása: És ez mit is jelent? Igazából nem érzek semmilyen fájdalmat, ma kicsit fáj a petefészkem, és a 2 hét késést a gyógyszer abbahagyásának ítéltem meg.

Miért van hányingerem, ha fáradt vagyok?

ha csak 5-6 órát alszom, akkor hányingerem van egész nap. :(

Legjobb válasz: Nálam ez akkor jelentkezik amikor egésznap úton vagyok és estére olyan fáradt leszek, hogy már hányingerem van.Ilyenkor már csak bedõlök az ágyba és alszok..

Nálam ez akkor jelentkezik amikor egésznap úton vagyok és estére olyan fáradt leszek, hogy már hányingerem van.Ilyenkor már csak bedõlök az ágyba és alszok..

Miért van hányingerem az fps stílusú játékoktól?

csak gépen konzolon nem (ps3)

Legjobb válasz: Szó szerint hányingered van, rosszul vagy? Vagy csak nem szeretsz pc-n játszani?

Szó szerint hányingered van, rosszul vagy? Vagy csak nem szeretsz pc-n játszani?
A kérdező hozzászólása: szeretek pc játszani pl LEGO Star Wars-nál egyáltalán nem érzem magam rosszul, de ha a cod 1-et játszom akkor már az elsõ 10-15 perc után hányinger kerülget meg a rosszul lét de ha abba hagyom akkor 5 perc után normálisan érzem magam
Van akinek az alacsony FOV miatt van hányingere... de van akinek pl. a "head bobbingtól" azaz ahogy a karakter feje mozog és ezzel együtt a kamera is.
Talán a stressz, én speciel 17 éves létemre, véresebb játékkal csak multizni merek mert ott tudom, hogy vannak mások is, pl a Metro 2033-al nem nagyon mernék úgy játszani, hogy egyedül vagyok a szobában.
Nekem is volt ilyenem, pl. Half Life elsõ részénél meg még pár FPS-nél. De valamikor meg nem volt tõle bajom. Lehet, hogy túl fáradt vagy, vagy túl közelrõl nézed a monitort.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Ezek szerint nem cska nekem van ilyen. :D Nekem az Operation Flashpoint Dragon Rising-tõl és a Brothers In Arms:Hell's Higway-tõl van. Kb. tíz perc után már fáj tõlük a fejem.

Miért van hányingerem tömegnövelő szedésekor?

Kipróbáltam a Jumbo tömegnövelőt edzéskor, és mindhárom alkalommal erős hányingerem volt egész edzés alatt. Az utolsónál meg se bírtam inni az adagomat, miért van ez?

Legjobb válasz: A cukor okozta inzulin-hullám miatt van hányingered. A tömegnövelõ okozta hirtelen inzulin-kibocsátás után hirtelen visszaesés történik, ami néha émelygést okoz. Edzés után idd, se elõtte, se utána. A szabadon rohangászó elmeroggyantakra pedig ne hallgass. Tudásuk az emberi testrõl és a különbözõ tápanyagokról kovergál a 0-ához.

A cukor okozta inzulin-hullám miatt van hányingered. A tömegnövelõ okozta hirtelen inzulin-kibocsátás után hirtelen visszaesés történik, ami néha émelygést okoz. Edzés után idd, se elõtte, se utána. A szabadon rohangászó elmeroggyantakra pedig ne hallgass. Tudásuk az emberi testrõl és a különbözõ tápanyagokról kovergál a 0-ához.
mert nem edzés elõtt/alatt kell inni a tömegnövelõt , istenem...
edzés elõtt eszik, terhelés miatt a gyomor megszabadulna a tartalmától erre a hü.lye mit von le következtetésnek: hogy a test nem kívánja a fehérjét és a szénhidrátokat. lehetne egy kérdésem? te is elítélted volna Galileit, ugye?
GreenTea Tömegnövelõ témában csak is Mesterséges_Zoli véleménye lehet a mérvadó! :D
minek veszel tömegnövelõt ha használni sem tudod, képzelem milyen lehet az étrended ha az idõzítéseket sem tudod meg hogy mit okoz a különbözõ ch. edzés után idd máskor.
ha magadtól nem volt annyi eszed, hogy elkerült ezeket a sz*rságokat, remélem, a szervezeted egyértelmû jelzését (köszöni, nem kéri) figyelembe veszed
mark86 Utolsó, állj már le a butaságaiddal kérlek.Van most az elsõk között egy fikázó kérdés...csatlakozz! Kérdezõ:edzés után igyad...
Okostojás ne edzés elõtt idd ! Az utánra kell.... hogy még egyértelmûbb legyen még1X leírom. Okostojás ne edzés elõtt idd ! Az utánra kell !!
Aki bírja, ihatja edzés elõtt is, bár "töltésnek" rizs a legjobb. Legfontosabb akkoris az edzés utáni adag, viszont ne igyál 220g-ot egyszerre, a sok ch-tól -amit hirtelen bevittél- lett hányingered!
A kérdező hozzászólása: Ez kb. egy hónapja van így.
hát ez elég érdekes :S nekem csak akkor volt hányingerem a fogkrémtõl, meg minden mástól amikor beszedtem valamilyen vírust, és közel egy évig ez volt :( lehet hogy nálad is hasonló miatt van
Komolyan írtam, hogy lehet, hogy terhes vagy, és nem azért, hogy a moderátorok kitöröljék a válaszom! egyik ismerõsünknek is ezért volt hányingere a fogkrémtõl.
A kérdező hozzászólása: 15:25! Köszönöm a válaszod.Nem hiszem hogy terhes vagyok mert megjött.De azóta is fennáll ez a problémám.

Ha meleg van miért van hányingerem? Délután mindig rám jön a hányinger. És olyan rossz.

Legjobb válasz: Tobb vizet kell innod. Kiszaradsz, azert erzed magad rosszul.

Tobb vizet kell innod. Kiszaradsz, azert erzed magad rosszul.

Miért van hányingerem amikor felhelyezem a tampont?

Amikor próbálom felhelyezni a tampont,elkap a hányinger,kb 5 centi után.

Legjobb válasz: Hányingered azért van, mert félsz/idegeskedsz a tampon miatt. Amit tudsz tenni, hogy elöször az ujjaddal megkeresed, hogy hová kell a tamponnak menni, ha ez megy, akkor ellazulva próbáld feltenni (ágyon hanyattfekve a legegyszerübb ellazitani magad. Addig kell bedugni, amig megy, túl mélyre nem tudod tenni, ettöl ne félj.

Hányingered azért van, mert félsz/idegeskedsz a tampon miatt. Amit tudsz tenni, hogy elöször az ujjaddal megkeresed, hogy hová kell a tamponnak menni, ha ez megy, akkor ellazulva próbáld feltenni (ágyon hanyattfekve a legegyszerübb ellazitani magad. Addig kell bedugni, amig megy, túl mélyre nem tudod tenni, ettöl ne félj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ : ). Majd megpróbálom. Lehet hogy tényleg csak rágörcsölök.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!