Találatok a következő kifejezésre: Miért van felelőtlen (10 db)

Miért van itt annyi felelőtlen tinédzser által feltett kérdés? Tényleg ennyire meggondolatlanok lennének manapság a fiatalok?

20 éves lány vagyok és el se tudnék képzelni olyan ostobaságokat, mint amiket itt olvasok! Annyira ritka a normális kérdés... Szinte mindegyik azt kérdezi, hogy nem védekezett és most mit tegyen, hogy ne legyen terhes, a másiknak az a problémája, hogy 1 nap ismeretség utána nem tudta megdönteni a csajt... Már kezdem azt hinni, hogy én nem vagyok "normális", hogy nekem nincsenek ilyen problémáim! :D De viccet félretéve, nem értem, hogy miért akarnak saját maguknak rosszat azzal, hogy folyton deviáns módon viselkednek, tesznek minden társadalmi és erkölcsi normára! :S

Legjobb válasz: Mért van itt ennyi olyan kérdés, hogy "Miért van itt ennyi felelõtlen tinédzser által feltett kérdés?"? Én már ezeket is unom. Persze, mi okosak vagyunk, õk meg nem. Válaszolni kell nekik és kész. Vagy ha nincs kedve az embernek válaszolni, nézi a többit. Nem kell folyton ezen lovagolni, hogy a tinik milyen hülyék és mi, felnõttek, milyen okosak vagyunk...

Mért van itt ennyi olyan kérdés, hogy "Miért van itt ennyi felelõtlen tinédzser által feltett kérdés?"? Én már ezeket is unom. Persze, mi okosak vagyunk, õk meg nem. Válaszolni kell nekik és kész. Vagy ha nincs kedve az embernek válaszolni, nézi a többit. Nem kell folyton ezen lovagolni, hogy a tinik milyen hülyék és mi, felnõttek, milyen okosak vagyunk...
Kis mértékben igazad van de a fontosabb dolgokat inkább kérdezzék meg nehogy valami hülyeséget csináljanak felelõséggel tartozunk a mai fiatalságért .
hát inkább itt égesse le magát névtelenül mint a védõnõ vagy egyébb személyek elõtt...
Nemtudom, de szerintem felesleges az itt feltett kérdések alapján megítélni a korosztályt. Én 14 éves vagyok, és az ismerõsi körömben ezeken a kérdéseken nevetnének, de inkább sajnálkoznának... Szóval. Nemhiszem, hogy ez régebben másképp lett volna, csak akkor nem volt kitõl/hol megkérdezniük ezeket a ciki kérdéseket. Itt meg ugye névtelenül lehet, semmi kockázat nincs.
Nézd, ez szerintem egyénfüggõ. 16éves lány vagyok és szûz. A kérdések 90%át én is baromságnak tartom, szerintem is felkészületlenek és felelõtlenek a kortársaim, csak arra kérlek, hogy ne általánosíts, mert hidd el, vanak köztünk érettek is. :)
ez hülyeség.... te is fiatal vagy még nehogy azt mondt már, hogy mikor te voltál 16 éves nem voltak ilyenek a környezetedbe. Nehogy azt higyétek, hogy ez a mostani probléma a fiataloknál. 10 ével ezzelõtti generációnál is ugyanez volt csak akkor még inkább tabu téma volt nem nyomta folyamatosan ezt a tv. Nem kötötte rá senki a másik orrára és nem voltak ilyen internetes fórumok ahol bárki név nélkül tanácsot kérhet a problémájára. Nekem elég modern nagymamám van vele sokkal több mindent megtudok beszélni mint anyummal és õ is mesélt érdekes történeteket.... mikor a barátnõjét úgy agyon [email protected]ák, hogy nem bírt a saját lábán haza menni stb.
Engem is idegesítenek a kérdések, fõleg mivel ez a topic elvileg 18 éven felülieknek szól. Az is dühítõ, hogy ahhoz elég nagyok, hogy a rohadt msn-en lógjanak, kisajtolják a szülõkbõl a 20ezres cipõket, a cigi, meg a pia árát, és alap dolgokat nem tudnak, mert azt már ciki megvitatni a kortársakkal. Felnõttnek érzik magukat, de mégis éretlenebbek
A kérdező hozzászólása: De most komolyan, jártak ezek iskolába? Mert biológia órán és egyéb "felhomályosítások" alkalmával minden szükséges információt megkapnak! A többi meg majd jön magától! :)

Miért vannak ilyen felelőtlen szülők?

Most néztem ezt a videót a világ egyik legkövérebb gyerekéről, Jessica.

Legjobb válasz: Nem értem, a gyámügy miért nem tesz ez ellen valamit. Hiszen ez legalább olyan szinten káros, mint pl. a verés.

Nem értem, a gyámügy miért nem tesz ez ellen valamit. Hiszen ez legalább olyan szinten káros, mint pl. a verés.
Nekem egy kérdésem van csak. Ha már nyilvánosságra került a dolog, mi a retkes isten f*száért nem veszik el ettõl az elmebeteg nõszemélytõl a gyereket? Hiszen az életét veszélyezteti! De nem, inkább hagyják nála és mutogatják a TV-ben, hogy ilyen is van. Aztak.rva. Egyébként az ilyen embert lecsuknám. U.i.: nem csoda, hogy "éhség-betegsége" van a gyereknek, ha naponta tömik, és csak tágul a gyomra!
Nem csak Te. De egyébként azóta gyomorgyûrûvel lefogyott a kiscsaj, láttam pár éve tv-ben. Csak hogy ne aggódj miatta. :-)
A kérdező hozzászólása: Na igen:( Azt hittem britek...
Engem nagyon feldühít. Tényleg szép kislány így, hogy lefogyott. De az, amit a riportban mondanak - csak akkor avatkoztak be a gyermekvédelmi szervek, mikor a kislány kórházba került, mert már nem kapott levegõt! Addig meg csak vígan röhögött rajta egész Amerika. :(
Anyucika sem egy kis darab azért.:DDD Egyébként szerintem borzasztó. Oké, hogy most lefogyott, jobban megnézve, nem is egy csúnya lány. De szörnyû, miket tett vele az állandó zabálás (értem én, hogy betegség, na de régen vajon létezett ilyen? biztos vagyok benne, hogy nem. Szerintem a szülei a hibásak, mint már írta valaki..), milyen a bõre, hogyan jár...
A kérdező hozzászólása: Na egész aranyos lett :D
Tessék, megtaláltam nagy nehezen a videót, hogy mi történt vele azóta: http://www.youtube.com/watch?v=cNATWsVVwgo
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Kíváncsi vagyok, hogy most hogy néz ki :) Egyébként az anyja azt mondja az elején, hogy "azt mondta, hogy éhes, ezért adtam neki egy...(nem tudom mit, Flasche-t mond, az meg flakont, üveget jelent)...utána kért mégegyet, adtam neki, stb
A kérdező hozzászólása: EZ német adás, de angolok a szülõk meg a gyerek. Nem tudom, hogy Anglia, USA, vagy esetleg Ausztrália.
A kérdező hozzászólása: Nem britek? Egyébként mi ez a betegség? Mert el nem hiszem h sose telik el a gyomra...

Miért van ennyi felelőtlen ember? Miért kell a tűzzel játszani?

Szinte minden nap akad olyan kérdés,van,hogy több is,hogy "lefeküdtem a barátommal védekezés nélkül és most késik". Pedig tudja,hogy kell védekezni. Én ezt nem értem. Ha arra érett,hogy szertkezzen akkor arra is legyen,hogy védekezzen,ha nem akar gyereket. Vagy ugy gondolja,hogy "ó legfeljebb elvetettem?" Miért kell ilyen felel?tlennek lenni?

Legjobb válasz: Erre csak azt tudom mondani - amúgy a 2. válaszoló vagyok - hogy amikor az ember gyereket vállal, azt egy életre teszi. Én elhiszem, hogy sokat dolgoznak a szülõk, de a gyerekre akkor is oda kell figyelni, mert késõbb hiába sír, hogy jajj mi lett a gyerekbõl. Nekem is rengeteget dolgoztak a szüleim, de ránk minden esetben megfelelõen figyeltek. Néha még túlzásnak is éreztem. Most meg hálás vagyok érte.

Erre csak azt tudom mondani - amúgy a 2. válaszoló vagyok - hogy amikor az ember gyereket vállal, azt egy életre teszi. Én elhiszem, hogy sokat dolgoznak a szülõk, de a gyerekre akkor is oda kell figyelni, mert késõbb hiába sír, hogy jajj mi lett a gyerekbõl. Nekem is rengeteget dolgoztak a szüleim, de ránk minden esetben megfelelõen figyeltek. Néha még túlzásnak is éreztem. Most meg hálás vagyok érte.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek, de nem mindig lehet a korra fogni. Sok a 20 évkörüli is, aki pl. a megszakításos módszert választja védekezésnek.Az egyik ismerõsöm most 26 éves igy lett terhes. Persze õ ne akar még gyereket.ÉS "õ nem gondolta, hogy igy is terhes lehet".Vagy pl sok olyan van, hogy õ nem szed gyógyszert mert elhízik, de a gumit sem szereti. És utóbbi nem csak a fiukra vonatkozik. A 14 éves meg, ha érettnek érzi magát a szexre akkor bizony vállalja a következményeit is. Ráadásul ugye nem csak gyerek lehet belõle, hanem komolyabb betegségek is.
A kérdező hozzászólása: Én teljes mértékben egyetértek veletek!! Én annak idején 16 évesen mehettem el elõszõr bulizni. De 11-re otthon kellett lenni. De ahogy megfigyeltem az uj trendi a szülõk körébe, hogy mindent megengednek a gyereknek. Igaz sokszor az is baj, hogy sokat dolgoznak és nem érnek rá a gyerekre odafigyelni.Mert ugye nem csak addig kell egy gyerekkel törõdni amig kicsi.

Máltában is gondok vannak. Az EU-nak miért van ilyen felelőtlen menekültpolitikája?

http://hvg.hu/vilag/20130710_Menekultugy_miatt_utheti_meg_a_.. 1:0,de nem az Eu javára. Nálunk is ez lesz? Szörnyű mit meg nem engednek maguknak, ezek a brüsszeli disznók. Tojnak magasról Európa lakosaira.

Legjobb válasz: Jó kérdés, mindenesetre én származástól függetlenül hazaküldenék minden illegális bevándorlót. Be lehet vándorolni legálisan is, ha úgy nem megy, akkor tessék tenni azért, hogy menjen úgy is.

Jó kérdés, mindenesetre én származástól függetlenül hazaküldenék minden illegális bevándorlót. Be lehet vándorolni legálisan is, ha úgy nem megy, akkor tessék tenni azért, hogy menjen úgy is.
Ez a menekültügy nehéz kérdés. Erkölcsileg segíteni kellene azokat, akik hazájukban veszélyben vannak, de Afrikában, Ázsiában több száz millió ilyen ember van, nem gyõzünk minden menekültet befogadni. A teljesen más kultúrákból érkezõ (pl. szomáliaiak, szudániak, afgánok, bangladesiek) képzetlen, a nyelvet nem beszélõ emberek integrálása az európai társadalomba eleve nagyon problémás. A cigányok már 500 éve itt vannak, átvették a magyarok vallását, nyelvét, ennek ellenére még rengeteg probléma van az integráció területén. A megoldás szerintem az lenne, hogy ENSZ missziók próbálnának biztonságot teremteni számukra, ha más nem is sikerül, legalább menekülttáborok formájában.
Én megértem a máltaiakat. Az EU legsûrûbben lakott országa, nincs annyi hely, hogy minden afrikai menekültet befogadjon. Amelyik országoknak nem tetszik Málta menekültpolitikája, fogadják be õk a menekülteket. Messzirõl könnyû bírálni a kis országokat, de ha segíteni kellene õket, az már általában nagyon nehezen megy nekik.
Tökéletesen leírta a lényeget az elsõ válaszoló. Nem azt mondja az EU hogy mindet be kell fogadni, errõl szó nincsen, mindössze annyit kérnek, hogy mielõtt kiutasítják a menedékkérõket, legalább érdemben vizsgálják meg a kérelmüket.
mivel van bajod? az EU csak azt akarja, hogy ne reflexbõl küldjék vissza õket (amit a máltaiak bejelentettek), hanem vegyék a fáradtságot, és egyenként vizsgálják meg, hogy kinek jogos, kinek nem jogos a panasza. szó nincsen arról, hogy mindet be kellene fogadni.
Nem csak a menekültpolitikájuk felelõtlen! Egyébként lehet, hogy nálunk is a menekülttáborok közelében lesznek (vannak) ilyenek. (Meg vannak más gondok is!)

Miért van ennyi felelőtlen, alkoholista tizenéves?

Elgondolkoztam a napokban azon, hogy a tizenévesek nagy százaléka egyre fiatalabban jár el szórakozni és egyre többet isznak. A tanulmányaik nem érdeklik őket, lógnak, nem tanulnak és akàr különféle drogokat is hasznàlnak / kipróbàlnak. Minden hétvégén buli-buli hàtàn és a lopás sem gyakori eset. A szülők 'hiànya' ennyire kivetül a fiatalok èletère?

Legjobb válasz: Szerintem a szülõk hibája, mert: 1) állandóan dolgoznak, nincs idejük a gyerekeikre, s bár megvesznek mindent, ez nem pótolja az idõt 2) alig van pénzük, így bánatukban isznak a fiatalok Ez így röviden.

Magyarországon valamikor (a mai szülõk gyerekkoráben)többnyire betartották azt, hogy 18 év alatt nem szolgálnak ki szeszes itallal és 10 után már kólával se maradhattál egy szórakozóhelyen. Ma kb ekkor nyitnak a tinikre szakosodott pénzrablók, és alig valahol kérnek olykor személyit.
Szerintem a szülõk hibája, mert: 1) állandóan dolgoznak, nincs idejük a gyerekeikre, s bár megvesznek mindent, ez nem pótolja az idõt 2) alig van pénzük, így bánatukban isznak a fiatalok Ez így röviden.
Mert a legtöbb szülõ már nem tud nevelni, csak eltartja a gyereket
szülõ hibája helyett inkább azt írnám hogy a társadalom hibája.
#yolo #swag #kepp calm and drink
Szerintem te nem vagy tisztaban azzal, hogy mit jelent alkoholistanak lenni. Attol, hogy minden heten elmennek bulizni, es isznak, meg nem lesznek azok. Manapsag tobb a szorakozohely, a diakok is tulterheltek igy bulizassal vezetik le a feszultseget a het vegen. Amihez jokora mennyisegu alkohol is tarsul. Regebben is ez volt, csak akkor azert nem csinaltak ennyire feltunoen. Na meg azota a tarsadalom is megvaltozott. Ennyi. Nem kotelezo egyeterteni velem, ha valaki nem igy gondolja, akkor meghallgatom a velemenyet. :)
rohad a társadalom ez a liberalizmus
és az miért baj, hogy a lopás nem gyakori? Egyébként ... én nem ismerem a tizenévesek nagy százalékát... de szerintem akiket leírtál csak egy zajos kisebbség. A többiek normálisak és emiatt nem is feltûnõek.
A lényeg, hogy bármilyen drogról van szó(igen az alkohol is beletartozik)a mértékletesség a lényeg, ezt kéne tanítani, de úgy látszik idáig nem jutnak el agyilag akiknek ez lenne a feladatuk...
Anno mi is ittunk, mondjuk droghoz nem volt ennyire könnyû hozzájutni. Amúgy meg mit várunk a gyerekeinktõl, ha csupa szenny mûsoron nõnek fel és olyan értékeket sztárol a média, amibe én a cipõm se törölném...
szerintem ez 30 évvel ezelõtt is úgy volt. Apám is mesélt egy csomó dolgot, hogy néha-néha suli helyett a moziba mentek(akkor 2-3 forint volt), meg hogy papa borospincéjébõl is gyakran eltûnt egy-egy üveg bor, mégis tisztességes, dolgozó felnõtt lett belõle..Szóval egy bizonyos szintig életkori sajátosságnak mondanám, amit majd "kinövünk". Mindenki volt kamasz, csak sajnos sokan megpróbálják elfelejteni.De azt is elismerem, hogy van egy durvább réteg, aki minden hétvégén hulla részeg, drogoznak, és orrba-szájba b.sznak.De szerintem nincsenek többen, mint régen õk sem.De hogy miért vannak ilyenek, arra nem tudok válaszolni(nem vagyok ilyen)
Hogy jön ide a liberalizmus? Magyarországon mindig is magas volt az alkoholisták részaránya. Ami fent az lent is: a hazai összhalálozások 10%-át a mértéktelen alkoholhasználat okozza. Ezek tehát a felnöttek. Úgyhogy nem kell csodálkozni, ha a gyerekek is ugyanebbe a mértéktelen szerfogyasztási kultúrába szocializálódnak bele és ugyanúgy viselkednek.
a liberalizmus rohasztja a társadalmat
YOLO :) Vagyis, egyszer élünk. Fontosabbnak tartom, hogy jól érezzem magam, minthogy a jövõmön gondolkozzak. Persze arra is szánok idõt, de leginkább a mának élek. Lehet, hogy nem tetszik nektek ez a hozzáállás, de én nem tudom, meddig élek, akár holnap is elüthet valaki. Amúgy ez nekem akkor kezdõdött, amikor majdnem elütött valaki, az volt a szerencsém, hogy beugrottam a bokrok közé. Nagyon beteg ember volt, látta, hogy mennék át az úton és rágyorsít -.- ha nem ugrok el biztosan elütött volna.

Miért van ilyen sok felelőtlen gazdi?

Nagyon sok kiskutyát látok akik alig látszanak még ki a f?b?l de már lennt vannak.Ez tertmészetesen a gazdik hiája is,meg a szaporítóké.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen igazad van, de sajnos nem a kutyus jó létét hanem a pénzt és azt hogy minnél elöbb megszabadulhassanak azt tartsák elõnyben!

Szerintem teljesen igazad van, de sajnos nem a kutyus jó létét hanem a pénzt és azt hogy minnél elöbb megszabadulhassanak azt tartsák elõnyben!
azért mert buták...az ilyeneknek nem lenne szabad állatot tartaniuk!

Miért van az hogy valaki borzasztóan felelőtlen, tudja hogy megüti a bokáját de mégsem csinál ellene semmit?

Mindig ezt csinálom, aztán meg sajnálgatom magamat. Mitől vagyok ilyen balf.sz?

Legjobb válasz: lol, ez elõrehaladott állapotban lévõ lustaság! Mellesleg szerintem te nagyon szereted ha körülvesznek az emberek és te lehetsz a középpontban de ezt más módszerekkel is elérheted ;)

lol, ez elõrehaladott állapotban lévõ lustaság! Mellesleg szerintem te nagyon szereted ha körülvesznek az emberek és te lehetsz a középpontban de ezt más módszerekkel is elérheted ;)
A kérdező hozzászólása: Van benne valami. Ezt is csak azért írtam ki hogy valaki észrevegyen.
Én is ugyanilyen vagyok, borzasztóan felelõtlen, tudom hogy megütöm a bokám, csak én próbálok tenni ellene--> sajnos, sosem sikerül:S
A kérdező hozzászólása: Én már rájöttem. Mert lusta vagyok. Adj bele munkát abba amit csinálsz, ez csak hisztizés meg rinyálás.

Miért van ennyi felelőtlen autós? !

Mobil lóg a fülén, aztán jobbra néz, nem balra és kivágtat a mellékutcából (stop tábla van, de ez sem érdekli). Egyenesen a busz elé. Szerencsére nagyon jók voltak a BKV sof?r reflexei, az álló utasok sem estek el.

Legjobb válasz: Valszeg megveszik a kresz vizsgát zsebre azt annyi

Valszeg megveszik a kresz vizsgát zsebre azt annyi
Hát ha nem estek el akkor nem lehetett olyan brutális...
Azért telefonál vezetés közben, mert nem bánná ha be kellene fizetnie a büntetést. Egyébként a jó reflexek és az utasok el nem esése hogyan függ össze? Csak nem nyomta kapásból padlóig a féket, valószínûleg mert nem volt szükséges. Vagy lehet páros lábbal nyomta a féket és csak azért nem estek el a népek a buszon, mert nem volt raktáron új fékbetét a BKV-nál.
Mert nagyrészt ilyenek az emberek. Ez lesz a nyomi osztálytársakból ha felnõnek vagy a kollégák zömébõl. De a haverjaid pont ezt teszik sõt olykor Te is hasonlókat. Senki sem tökéletes. Egyik hibáz - a másik fikáz ... Szóval "ember embernek farkasa".
bele kellett volna rongyolni az ilyen baromba. aztan fizesse csak a biztositasa egy busz felujitasat.
A kérdező hozzászólása: Brutál fékezés volt, szinte állóra, jó, nem ment gyorsan a busz. Metálszürke autóskám könnyen otthagyhatta volna a fogát, de legalábbis ronccsá törve a kocsiját. A sarkon szépségszalon van, onnan jött ki a maca.
Megvehetõ vizsgák, férfiaknál az agresszivitás, ami gyakran drága, hitelbõl vett autóval és ügyetlenséggel párosul, nõknél meg a reflexek, és a gondolkodási képességek hiánya. Úgy lehet jogsit venni, hogy egy centit nem vezet. Komoly.

Miért van ennyi felelőtlen fiatal a mai világban? Aztán meg csak jönnek a kérdések, hogy terhes vagyok-e.

Legjobb válasz: Azért mert a hormonok irányítsák az ember.Ha meg kivánják csinálják!.Énszerintem

Azért mert a hormonok irányítsák az ember.Ha meg kivánják csinálják!.Énszerintem
A kérdező hozzászólása: Csinálják, de ésszel...
Azért, mert a magyar állam szarik a szexuális felvilágosításra. Én most 26 vagyok és amikor 12 évesek lettünk, egy nõ jött az osztályba, aki szexuálpszichológus volt. 3 alkalommal jött és mindig 3 órát volt. És minden elmondott mindenrõl én már akkor tudtam, hogy van elõváladék és hogy mindig lehet a nõ terhes, ha nem védekeznek megfelelõen. Sajnos manapság nem jut elég idõ erre is.
A kérdező hozzászólása: De szerintem a mai világban mindenhonnan ez "folyik". Nekünk sem volt alapos felvilágosításban részünk, de mikor eljött a dolog, tudtam, hogy a gumi alap dolog. Aztán meg a tablettánál, hogy meddig kell várni míg valóban nyugodt maradhat az ember. Ezért sem értem, hogy mi a probléma...
Utolsó: De ha megkérdezed azokat az embereket, akik megszakítással "védekeznek", legalább fele tökéletesen tudja, hogy terhes lehet. (Hisz ha 100%-ig biztos lenne abban, hogy ez jó módszer, alapból fel sem tenne kérdést.) Ennek ellenére még is ezt a módszert használja, mert "a gumi szar", tabit nem akar vagy fiatal hozzá (mint ha egy gyerekhez vagy abortuszhoz felnõtt lenne...), vagy csak "elkapta a hév". Szánalmas, hogy az emberek mennyire nem tudnak uralkodni az ösztöneiken. Ha nincs óvszer (vagy egyéb megbízható módszer), akkor nincs szex. Ha olyan marhára nem bír magával, akkor meg lehet oldani máshogy is (orál, kézimunka). Tény, hogy a felvilágosítás is elég gázos. De ide még a normális felvilágosítás is kevés. Az is segítene vmennyit, ha lenne vmi támogatás a fogamzásgátló eszközökre. Pl azért 700 forint egy doboz gumiért valljuk be nem kevés. De persze az emberek egy jó része akkor sem húzná fel, ha ingyen adnák neki.

Miért van olyan sok felelőtlen állattartó Mo-n?

Ezt úgy is lehetne mondani,hogy miért itt van a legtöbb,külöldön miért jobb az állatok élete?

Legjobb válasz: Egész magyarország káosz,ha magyarország rendbe jön(kétlem)akkor talán az állattartáson is lehet majd változtatni.

Egész magyarország káosz, ha magyarország rendbe jön(kétlem)akkor talán az állattartáson is lehet majd változtatni.
Felelõtlenség is persze, de nagyobb részben tájékozatlanság az ok szerintem.
Én most jöttem ki 2hete Skóciába, itt pl. az utcán nem lehet látni kóbor kutyát, az emberek szépen pórázon sétáltatják a kutyájukat, vagy anélkül, mert jól neveltek. Itt a városban sok a stafford, érdekes módon senki nem fél tõlük nem mutogatnak ujjal rájuk, hogy pit bull. A szájkosár pl. egyáltalán nem kötelezõ. Rámentem a neten a helyi menhely honlapjára, ha van rajta 10 kutya... Szóval van különbség rendesen, Mo-on az emberek felfogásán kéne változtatni. Én pl. otthon nyugodtan nem is tudtam sétálni a kutyámmal (boxer), vagy azt mondták hogy fúj pit bull miért nincs rajta szájkosár, meg hogy miért sétáltatom egyáltalán. Szóval minden séta tiszta stresszes volt, mert mindig volt beszólás. Nemtudom mikor fog változni a helyzet, de szerintem soha. A kutyásokat mindig utálni fogják, legalábbis az emberek 80%-a. Nem fogják fel hogy a kutyának szükségletei vannak, sétáltatni kell stb.
Mit várunk egy társadalomtól, amelyik még a saját faját, saját születését sem tudja szabályozni? Amelyik a kutyák ivartalanítását kegyetlennek ám az abortuszt elfogadott fogamzásgátlásnak tekinti? Ez egy nagyon önzõ és tájékozatlan társadalom.
2. vagyok. Mo-n két csoport van. Vagy szeretik a kutyákat vagy nem. És akik nem, azokat meg nemtudom miért de sokkal jobban izgatja hogy nincs pórázon a kutyánk, mint pl az h a cigit õk is eldobálják. a kutyakaki legalább elbomlik, a cigi meg 50 év. nem én mindig összeszedem, de volt olyan miközben hajoltam le a kakiért rámszóltak h szedjem össze. meg volt olyan h !elment! a kutyám egy terhes nõ mellett az meg elkezdett sikoltozni, h de õ gyereket vár és hogy merem óráz nélkül sétáltatni a járdán. A szomszéd is nemkutyás és olyanokért beszól, hogy a kutyaszõr rászáll a muskátlijaira :DDDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!