Találatok a következő kifejezésre: Miért van es mi tudok tenni, (24 db)

Amióta szültem, ha csokit eszek kijön az aranyerem és ez borzasztó sajnos. Miért van ez? Mit tudok tenni ellene?

Vagy mostmár nem ehetem csokit??!! :(((

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de én 4 éve szültem, akkor sok gondom volt ezzel, de van, hogy még most is vannak gondjaim. Voltam vele dokinál is, kaptam rá, végbélkúpot, ami nagyon jó, mert szinte azonnal csillapítja a fájdalmat. A dokim, azt mondta, hogy próbáljam reggelre igazítani a nagy dolgokat, és mikor felkelsz, mindig igyál, meleg cukros italt, kakót, vagy tejet, az kicsit meghajt, és nem lesz gond az erõlködéssel. Szerintem a csoki is székrekedést okoz, de igazat adok az elsõ válaszolónak, nem mindegy, hogy mivel eszed. próbálj meg több folyadékot inni mint szoktál, az is segít, és ajánlom a dokit, mert az a kúp, tényleg jó....

Nem akarlak elkeseríteni, de én 4 éve szültem, akkor sok gondom volt ezzel, de van, hogy még most is vannak gondjaim. Voltam vele dokinál is, kaptam rá, végbélkúpot, ami nagyon jó, mert szinte azonnal csillapítja a fájdalmat. A dokim, azt mondta, hogy próbáljam reggelre igazítani a nagy dolgokat, és mikor felkelsz, mindig igyál, meleg cukros italt, kakót, vagy tejet, az kicsit meghajt, és nem lesz gond az erõlködéssel. Szerintem a csoki is székrekedést okoz, de igazat adok az elsõ válaszolónak, nem mindegy, hogy mivel eszed. próbálj meg több folyadékot inni mint szoktál, az is segít, és ajánlom a dokit, mert az a kúp, tényleg jó....
Szia ! Magam is ilyen próblémával küzdök, 4, 5 hónapja szültem én is , nem feltétlen a csoki váltja ki az aranyérral kapcsolatos problémákat, próbálj meg sok folyadékot min. 3 litert inni, illetve ami a székletet lágyitja, gyümölcs, zöldség próbálj minnél többet enni. a csokira vissza térve az csak akkor jelent gondot ha ét csokit eszel mert az fog( ugyen ez a helyzet a banánnal, almával) ezekbõl keveset lehet enni.De ha eszel egy tányér levest utána egy kis fõzeléket, befejezésül eszed a csokit biztosan nem lesz gondod belõle. Sajnos az aranyér visszatérõ probléma még az is gondot szokott okozni h milyen rendszereséggel tudsz menni elvégezni a nagydolgodat, és h lehetõleg ne járjon erõlködéssel.! remélem tudtam neked segiteni! üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Kicsit megnyugtattál, aranyos vagy. Megfogadom a tanácsod. :) )

"can not find graphics card information" ezt irja ki a smart doctor bekapcsoláskor. Ez miért van? és mit tudok ellene tenni?

Legjobb válasz: Nincs rendesen feltelepítve a video kártya. Valószínû op. rendszert váltottál, és az uj nem ismerte fel annak, ami, és ezért csak valamiféle általános eszköznek van telepítve.

Nincs rendesen feltelepítve a video kártya. Valószínû op. rendszert váltottál, és az uj nem ismerte fel annak, ami, és ezért csak valamiféle általános eszköznek van telepítve.
Ja, hogy mit tudsz tenni? Megnézed, valójában milyen tip. a videókártya ami a gépben van, és keresel hozzá drivert ahhoz az oprendszerhez, ami fut a gépeden. Everest programmal megtudod nézni. ( free)

Ez miért van és mit tudok ellene tenni?

Vannak olyan pattanásaim amiket szabad szemmel nem lehet látni viszont puposak,és fájnak is. múltkor az államon volt egy,az már lement,de rettentően fájt,most a szemöldökömnél,és megint az államnál.miért van ez? mit csináljak velük,kinyomni nem lehet.

Legjobb válasz: Használj rá bõrfertõtlenítõt ecsetelõként,leszárítja.

Használj rá bõrfertõtlenítõt ecsetelõként, leszárítja.


A laptopomról 2 napja nem tudom megnyitni a facebook-ot, de az asztali gépről és a telefonomról igen. Más oldalakkal nincs gond. Miért van ez, és mit tudok tenni?

Ha rámegyek hogy facebook.com, ezt dobja ki: Szerverhiba A webhely problémába ütközött a(z)

Legjobb válasz: Milyen böngészõt használsz??

Milyen böngészõt használsz??
A kérdező hozzászólása: Ja tényleg az kimaradt, Google Chrome.
Esetleg nincs letiltva azon a gépen? Ha Win7-ed van akkor Start->Futtatás->notepad c:/windows/system32/drivers/etc/hosts ... És ha ott van akkor levan tiltva... de ha ez se segít használd az m.facebookot Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Azóta magától helyreállt, én semmit nem csináltam vele, úgyhogy nem tudom mi lehetett ez.. De kb 1, 5 hétig nem volt jó. Közben rájöttem, hogy van Opera is a gépen, így arról meg tudtam nyitni, de folyamatosan próbálgattam Chrome-on mert az ugye csak gyorsabb, és egyszercsak sikerült :) De ha legközelebb megint bedöglik, akkor megnézem újra a válaszod, és megfogadom a tanácsod. :) Még egyszer köszi!
Igazán nincs mit :) Ez csak természetes

Van 1 éves kisfiam és pár napja azt csinálja éjszaka hogy felébred és nem akar a helyén visszaaludni csak nálunk a nagy ágyba, nnagyon nehezen alszik az ő helyén vissza. Miért van ez? Mit tudok ez ellen tenni? Más is van igy?

Legjobb válasz: hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)

hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)
Igen, az éjszakai fény nalunk is bevált. Elõtte a lanyom is sokat sírt éjszaka, nem akart visszaaludni, ha elmozdultam mellole, azonnal fent volt. És a védõnõ javasolta az éjjeli fényt. Azóta ezerszer jobbak az éjszakák. Egyszer hajnalban lekapcsoltam, hogy Megnézzem, mi a helyzet. Megebredt a lanyom, és olyan sirast rendezett szegény, hogy csak na! Azóta meg véletlenül sem kapcsoljuk le.

Msn 09-et használok és a napokban ha bejelentkezek egyböl ki dob, miért van ez, és mit tudok tenni ellene?

Legjobb válasz: Sokáig én is azt használtam, csak a legutóbbi újratelepítés után váltottam amsn-re. Azon kgvül, hogy nem csilli-villi, uyyanazt tudja, és semmi macera nincs vele.

Sokáig én is azt használtam, csak a legutóbbi újratelepítés után váltottam amsn-re. Azon kgvül, hogy nem csilli-villi, uyyanazt tudja, és semmi macera nincs vele.
sorry a helyesírásért, siettem, elírtam. Amúgy msn-nel mindig is voltak ilyen gondok, elõbb-utóbb helyre szokott állni.

Miért van az es mi tudok tenni, ha eddig 130akat fejtem, most meg 30akat? Kemény a mellem is.... A baba 4hetes

Legjobb válasz: Lehet, hogy eldugult a tejjárat. Zuhanyozz meleg víz alatt és masszírozd át a melleidet. Utána fejd ki, de közben is maszírozd jól át, míg teljesen fel nem puhul. Persze fejés elõtt szoptass és csak a felesleget fejd ki. Fontos kiüríteni, mert begyullad a melled. Én átéltem, nem jó. 3 hós baba anyukája

Lehet, hogy eldugult a tejjárat. Zuhanyozz meleg víz alatt és masszírozd át a melleidet. Utána fejd ki, de közben is maszírozd jól át, míg teljesen fel nem puhul. Persze fejés elõtt szoptass és csak a felesleget fejd ki. Fontos kiüríteni, mert begyullad a melled. Én átéltem, nem jó. 3 hós baba anyukája
Igen, igaza van az elõzõ válaszolónak. Eldugult és becsomósodott a tejcsid. Melegborogatás, melegvizes fürdõ, maszírozás és sok szopi, azután meg fejés, mig nem könnyebbül meg a cicid. Én meleg vizes borogatással szoptattam mikor ilyet észleltem és utána fejtem, míg csomós és kemény volt. Kb 1-2 nap és nem lesz gond.
nincs kép rólad?
A meleg barát szindróma. Nem viccesnek kell lenni és bolondosnak ha nem nézel ki elég adoniszian.Légy laza ne egy idióta kölyök.
A kérdező hozzászólása: mondjuk ha össze akarok jönni egy lánnyal, akkor hogy viszonyuljak hozzá?mit mondjak neki stb... ?
ha ezek a lányok ilyennek könyveltek el mint barát, akkor ebbõl vagy nehéz lesz kijönni vagy nm is fogsz tudni kijönni. Te vagy a kedves aranyos fiú barát... Szóval ha akarsz valamit azt egy új lánynál próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: és arra nem tudtok ötletet, hogy akiket régebb óta ismerek máshogy tekintsenek rám?
Nézz ki jobban!
A kérdező hozzászólása: elég jól nézek ki, szerintem és mások szerint is, de ezen mindig próbálok fejleszteni :D de belsõleg meg viselkedésben miben változzak?
Belsõleg meg viselkedésben nem kell változnod, mert az nem számít a lányoknak. Az is lehet, h lejjebb kéne tenned a mércét, mert a szép lányok elvárják, h nagyon jóképû, magas és gazdag is legyél.
Állatorvos.
És nem majd két nap múlva, mert ha felpuffadt, akkor könnyen lehet, hogy valami életveszélyes baja van. A helyedben reggel nyitás elõtt fél órával már ott toporognék a dokinál a kapuban.
a fel van puffadva az lehet bélcsavarodás. Tehát azonnal orvos!

Mobil netem van (vodafonos) és folyton megszakad, miért? mit tudok tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Be kéne állítanod rendesen a kapcsolatod,mert a vodás mobilnet is teljesen korrektül mûködik ,ha jól be van állítva. Elhiheted ,sok sok ezren mi is ezt használjuk.

Be kéne állítanod rendesen a kapcsolatod, mert a vodás mobilnet is teljesen korrektül mûködik , ha jól be van állítva. Elhiheted , sok sok ezren mi is ezt használjuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!