Találatok a következő kifejezésre: Miért van es mi tudok (256 db)

Samsung galaxy ace-n nem mükszik a camera vagy is belép a camerába de nem tudok vele semmit se csinálni. Ez miért van és mit tudok ellene csinálni mert hiába kapcsolom ki-be a telót ugyan az?

Legjobb válasz: Van egy garancialeveled, amit a szervizbe elvesznek tõled, amikor leadod. Na szóval. Besétálsz egy samsung szervizbe, megmondod, hogy mi baja, ott átveszik tõled, és megcsinálják.

Van egy garancialeveled, amit a szervizbe elvesznek tõled, amikor leadod. Na szóval. Besétálsz egy samsung szervizbe, megmondod, hogy mi baja, ott átveszik tõled, és megcsinálják.

"can not find graphics card information" ezt irja ki a smart doctor bekapcsoláskor. Ez miért van? és mit tudok ellene tenni?

Legjobb válasz: Nincs rendesen feltelepítve a video kártya. Valószínû op. rendszert váltottál, és az uj nem ismerte fel annak, ami, és ezért csak valamiféle általános eszköznek van telepítve.

Nincs rendesen feltelepítve a video kártya. Valószínû op. rendszert váltottál, és az uj nem ismerte fel annak, ami, és ezért csak valamiféle általános eszköznek van telepítve.
Ja, hogy mit tudsz tenni? Megnézed, valójában milyen tip. a videókártya ami a gépben van, és keresel hozzá drivert ahhoz az oprendszerhez, ami fut a gépeden. Everest programmal megtudod nézni. ( free)

Ti jártatok már úgy h az egyik melletek nagyobb/kiseb mint a másik? Ez miért van, és mit tudok ez ellen csinálni?

Nekem a jobb mellem a nagyobb.

Legjobb válasz: Egyszer olvastam, hogy ez szinte minden nõnél így van. Nem lehetnek teljesen egyformák, de ezt hidd el senki nem veszi észre.

Egyszer olvastam, hogy ez szinte minden nõnél így van. Nem lehetnek teljesen egyformák, de ezt hidd el senki nem veszi észre.
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon észrevehetõ a különbség, és engem eléggé zavar.


Ez miért van és mit tudok ellene tenni?

Vannak olyan pattanásaim amiket szabad szemmel nem lehet látni viszont puposak,és fájnak is. múltkor az államon volt egy,az már lement,de rettentően fájt,most a szemöldökömnél,és megint az államnál.miért van ez? mit csináljak velük,kinyomni nem lehet.

Legjobb válasz: Használj rá bõrfertõtlenítõt ecsetelõként,leszárítja.

Használj rá bõrfertõtlenítõt ecsetelõként, leszárítja.

Miért van, és mit tudok csinálni?

Már két napja fáj a fejem,és vettem be tegnap délután algopyrin fájdalomcsillapítót,nem mulasztotta el,gondoltam alszok egyet ,de reggelre sem múlt el,ma délután ismét vettem be gyógyszert,utána pihentem egy órát,de semmi ,most is csak úgy fáj.

Legjobb válasz: Nekem panadol szokott használni. Nagy bögre vizet igyál meg, masszírozd a fejed, homlokodra tegyél vizesruhát. Remélem segít.

Nekem panadol szokott használni. Nagy bögre vizet igyál meg, masszírozd a fejed, homlokodra tegyél vizesruhát. Remélem segít.
Allj a fejedre!
Menny el orvoshoz !

Miért van az, hogy gamepaddal játszottam a FIFA 10-et és nem is felfelé irányítom a játékost de felfelé megy. Letöltöttem a FIFA 11 demót és ott is ugyanez a helyzet. Miért van ez? Mit tudok ellene csinálni?

Legjobb válasz: Gondolom a gamepadod elhalálozott.Vegyél másikat.Amúgy ha a beállításait megnézed akkor látni fogod hogy folyamatosan megy-e abba az irányba és ha igen akkor game over neki.Esetleg gariztathatod - ha garis vagy szétszedheted hátha rájössz mi a baja és meg tudod csinálni.De ebbõl valószínûleg egy új lesz.

Gondolom a gamepadod elhalálozott.Vegyél másikat.Amúgy ha a beállításait megnézed akkor látni fogod hogy folyamatosan megy-e abba az irányba és ha igen akkor game over neki.Esetleg gariztathatod - ha garis vagy szétszedheted hátha rájössz mi a baja és meg tudod csinálni.De ebbõl valószínûleg egy új lesz.

Van 1 éves kisfiam és pár napja azt csinálja éjszaka hogy felébred és nem akar a helyén visszaaludni csak nálunk a nagy ágyba, nnagyon nehezen alszik az ő helyén vissza. Miért van ez? Mit tudok ez ellen tenni? Más is van igy?

Legjobb válasz: hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)

hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)
Igen, az éjszakai fény nalunk is bevált. Elõtte a lanyom is sokat sírt éjszaka, nem akart visszaaludni, ha elmozdultam mellole, azonnal fent volt. És a védõnõ javasolta az éjjeli fényt. Azóta ezerszer jobbak az éjszakák. Egyszer hajnalban lekapcsoltam, hogy Megnézzem, mi a helyzet. Megebredt a lanyom, és olyan sirast rendezett szegény, hogy csak na! Azóta meg véletlenül sem kapcsoljuk le.

Amióta szültem, ha csokit eszek kijön az aranyerem és ez borzasztó sajnos. Miért van ez? Mit tudok tenni ellene?

Vagy mostmár nem ehetem csokit??!! :(((

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de én 4 éve szültem, akkor sok gondom volt ezzel, de van, hogy még most is vannak gondjaim. Voltam vele dokinál is, kaptam rá, végbélkúpot, ami nagyon jó, mert szinte azonnal csillapítja a fájdalmat. A dokim, azt mondta, hogy próbáljam reggelre igazítani a nagy dolgokat, és mikor felkelsz, mindig igyál, meleg cukros italt, kakót, vagy tejet, az kicsit meghajt, és nem lesz gond az erõlködéssel. Szerintem a csoki is székrekedést okoz, de igazat adok az elsõ válaszolónak, nem mindegy, hogy mivel eszed. próbálj meg több folyadékot inni mint szoktál, az is segít, és ajánlom a dokit, mert az a kúp, tényleg jó....

Nem akarlak elkeseríteni, de én 4 éve szültem, akkor sok gondom volt ezzel, de van, hogy még most is vannak gondjaim. Voltam vele dokinál is, kaptam rá, végbélkúpot, ami nagyon jó, mert szinte azonnal csillapítja a fájdalmat. A dokim, azt mondta, hogy próbáljam reggelre igazítani a nagy dolgokat, és mikor felkelsz, mindig igyál, meleg cukros italt, kakót, vagy tejet, az kicsit meghajt, és nem lesz gond az erõlködéssel. Szerintem a csoki is székrekedést okoz, de igazat adok az elsõ válaszolónak, nem mindegy, hogy mivel eszed. próbálj meg több folyadékot inni mint szoktál, az is segít, és ajánlom a dokit, mert az a kúp, tényleg jó....
Szia ! Magam is ilyen próblémával küzdök, 4, 5 hónapja szültem én is , nem feltétlen a csoki váltja ki az aranyérral kapcsolatos problémákat, próbálj meg sok folyadékot min. 3 litert inni, illetve ami a székletet lágyitja, gyümölcs, zöldség próbálj minnél többet enni. a csokira vissza térve az csak akkor jelent gondot ha ét csokit eszel mert az fog( ugyen ez a helyzet a banánnal, almával) ezekbõl keveset lehet enni.De ha eszel egy tányér levest utána egy kis fõzeléket, befejezésül eszed a csokit biztosan nem lesz gondod belõle. Sajnos az aranyér visszatérõ probléma még az is gondot szokott okozni h milyen rendszereséggel tudsz menni elvégezni a nagydolgodat, és h lehetõleg ne járjon erõlködéssel.! remélem tudtam neked segiteni! üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Kicsit megnyugtattál, aranyos vagy. Megfogadom a tanácsod. :) )

Mikor belépek fészre azt rja ki hogy a cím le van tiltva. Ez miért van és hogy tudom, , megjavítani, , ?

Legjobb válasz: egyébknt mûködik,de ír valami url címet,meg az ip cimet egy piros keretben. és nem csak az én gépemen munkahelyen is

A kérdező hozzászólása: egyébknt mûködik, de ír valami url címet, meg az ip cimet egy piros keretben. és nem csak az én gépemen munkahelyen is
ESET holmi, Smart Security vagy NOD32? Valamelyik reklám megint fertõzött - bajod nem lesz, fõleg mert tiltva van. Egy idõben az avast! vírusirtó is csinálta ezt - Facebook reklámokra riasztott, hogy Rosszindulatú URL blokkolva. Nem nagyon kell vele foglalkozni. Azért a biztonság kedvéért ne kattints a reklámokra!
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Engem zavar ha néznek futás közben főleg ha ismerős lát! Miért van és mit tegyek? És sajnos nem tudok messzebbre elmenni futni.

És annyira szeretek futni csak így ha egyedül vagyok mindig megbámulnak úgyhogy már párnapja nem voltam...

Legjobb válasz: Igen, én is reggeli/hajnali idõpontot javaslom. Hasznosabbal nem is kezdhetnéd a napot! Egyébként néha engem is megnéznek. De olyankor magabiztosan visszatudok nézni rájuk, és magamban azt gondolom hogy én éppen erõsítek magamon, õk meg csak punnyadnak, aztán máris szinte én nézem le õket :)

Igen, én is reggeli/hajnali idõpontot javaslom. Hasznosabbal nem is kezdhetnéd a napot! Egyébként néha engem is megnéznek. De olyankor magabiztosan visszatudok nézni rájuk, és magamban azt gondolom hogy én éppen erõsítek magamon, õk meg csak punnyadnak, aztán máris szinte én nézem le õket :)
menj olyan idõben, amikor alszanak..pl napfelkelte! olyankor nagyon szép a táj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!