Találatok a következő kifejezésre: Miért van arra, hogy kis kislány (1 db)

Miért van szükség arra, hogy kis "kislány" előre megtervezze, h nah akkor jövőhéten lefekszem a barátommal?

Szerintem ez hülyeség, hogy tervezzük...

Legjobb válasz: Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy elõre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülõktõl, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnõtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?

Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy elõre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülõktõl, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnõtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?
Fell kell rá készülnie. Minden szempontból. Védekezés, alkalmas hely, kimenõ a szülõktõl. Felnõtteknél ez más. Van saját lakásod/házad, netán együtt is éltek, nem kell betervezni, mert úgyis jön magától. A "kislány" pedig elõtte, ha készül rá, utánnaolvashat, kérdezhet.
A lányok/nõk már csak ilyenek. Szeretik megtervezni a dolgokat, így nem "félnek" annyira tõle, máshogyan nem tudom elmagyarázni. Szerintem sokkal jobb mint ahogy a pasik csinálják, durr bele módra, és aztán meg jönnek a kérdések hogy nem védekeztünk akkor terhes lehet a csaj. Szerintem a spontán szexxel már ráérnek akkor amikor tudják hogy mi is az, és biztosított a védekezés minden helyzetben.
Hát szerintem azért mert sokaknak sokat jelent az elsõ alkalom, és nyílván szeretnénk hogy minden jó legyen. Fõleg lelkiekben kell felkészülni szerintem.
Hogy "tökéletes" legyen... Nálam az összes tervezés az volt az elsõnél, hogy mikor összejöttem a sráccal elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és volt kéznél óvszer. De van aki még azt is megtervezi hány óra hány perc hány másodperckor milyen ívben repül majd a tanga és hova... Szerintem egyénfüggõ. Azért jó hogy legalább gondolkodnak elõtte.
Semmi ertelme nincs, jobb spontan, legalabb nem izgulja szet magat az alkalomig. Semmit nem kell ra keszulni, normalis ember tudja szuzen is, hogy vedekezes nelkul terhes meg beteg lehet.
Biztos izgul egy kicsit és ezzel fel tudja magát készíteni. Szerintem ezzel nincs baj, akkor rosszabb egy kicsit a helyzet, ha ez rendszerré válik és mindig így "idõponta" kell menni szeretkezni. De az a helyzet, hogy még ez is jobb annál, mintha nem is szeretkeznétek!
A kérdező hozzászólása: Persze itt nem arról van szó, hogy a védekezésre kérdezzen rá, hanem h idõben miért kell ezt ennyire konkretizálni? Mert azthiszem ez már így nem a normális vágány, hogy akkor eltervezi a 15-16 éves lány, h nah szombatra kaptam kilépõt és akkor annak ott meg kell, h történjen. En azt a részét nem értem...
A kérdező hozzászólása: sok"kislány"
fiatal korban nem árt megtervezni, legalább az elsõt, mert így nem éri õket felkészületlenül, eszükbe jut a védekezés is, stb. meg persze nehéz megteremteni a megfelelõ körülményeket is, szülõmentes lakás, elég idõ, ilyesmik. persze azért nem kell napra pontosan megtervezni, csak jó elõre beszélni róla.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megbántad, hogy kivel feküdtél le először?

Én nagyon szerelmes voltam egy fiúba, sokáig tartogattam magamat neki, aztán mikor összejöttünk még utána is vártam három hónapot. Aztán jártunk 4 évig és kiderült, hogy előttem már volt egy 2 éves kapcsolata és vele is járt, meg velem is, de egyikünk sem tudott a másikról. (Aztóta ciki, nem ciki barátnők lettünk, összehozott minket a közös sors :D). Lényeg, hogy nem azt bánom, hogy nem vártam nászéjszakáig, stb, hanem, hogy egy ilyen mocsoknak adtam magamat, aki így kihasználta a nőket, ráadásul úgy bukott le, hogy megcsalt engem, én pedig akkor már felkutattam mindenkit, így tudtam meg a mellettem párhozamosan lévő barátnőjét is. Tehát, minimum három lánnyal volt egyszerre (meg gondolom még, akiről nem tudtam(tunk). Most már egy nagyon aranyos, édes, monogámiában teljesen hívő párom van és sajnálom, hogy nem ő volt az első. De ki gondolta volna. :( Szóval én nagyon megbántam, pedig nem is voltam már "gyerek" mikor össze köttem a párommal. 17 voltam, ő pedig 20. Szóval más is bánta meg? Vagy [email protected]átok? :)

10

Lányok! Mit gondoltok a jó pasikról akik tényleg nagyon vonzóak szinte minden lány szemében (helyes arc, izmos magas) mégis szűzek és nem tudnak csajozni?

Találkoztatok már ilyennel?

15

Miért fáj az, ha ujjaz a párom?

az elején élvezem, rendesen nedvesedek, de utána, amikor 'beljebb' megy, olyan mintha szúródna a hasam..nem a legjobb érzés:S el fog múlni egy idő után?

3

Durva huzás volt hogy elrohantam férfiak ti mit szolnatok?

Barátomnak megigértem hogy lefekszem vele már egy ideje húzom a dolgokat mert még szűz vagyok. Tegnap este elhatàroztam hogy, akkor ,mehet a dolog de mikor betette volna hirtelen felkaptam pár ruhát és elrohantam. L20 F24

13

Fiuuk! Jarnatok olyan csajjal, aki meg minden teren szuz? 16/l

29

A lányok hány évesen szokták általában elveszteni a szüzeségüket?

ami nem túl korai évben de nem is olyan nagyon késői ami már ciki lene...

12

Még mindig látszik a szűzhártyám. Ez normális?

7 éve veszítettem el a szüzességemet, de még mindig látszik a szűzhártyám maradványa. (A bunkó válaszok megelőzése érdekében nem csináltam soha extrém durva szexet és összesen 2 párom volt, mind a 2 hosszú, s még mindig a 2. párommal vagyok). Õ mondta, hogy ha (ez hülyén fog hangzani) széthúzza, akkor látszik, hogy hol "szakadt szét". Úgy illenek össze kb, mint a puzzle. Sose volt bajom vele, nem is fáj, meg semmi, csak furcsa. Azt hittem, hogy tök szimetrikus ott lent, nem ilyen "szétszakadt". Ez másnak is ilyen, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? (Amúgy nekem nagyon fájt az első még anno és véreztem is). 22/L

12

Lefeküdjek vele?

15 éves lány vagyok és szűz , a barátommal már lassan 8 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást ( ő már volt nővel ), az utóbbi időkben egyre többet gondoltam rá hogy lefeküdjek e vele, ő azt mondta nem sürget tud várni, úriember. Volt jó pár eset mikor ha szabad így mondanom előjáték volt de nem mentünk tovább , és úgy érzem / szerintem már ő is , hogy készen állunk rá. Szerintetek ??? :)

13

Most ez mennyire lenne ciki a későbbiekben? :/

Van egy lány tesóm 21éves én 18éves fiú és felajánlotta hogy segít bevezetni a sexuális életbe... nem tudom most hogy elfogadjam vagy inkább várjam meg a nagy Õ-t, látom rajta hogy szeretné de én sem utasítom el teljes mértékben, de olyan fura lehetne :/ segítsetek pls. Azt mondta minél hamarabb döntsek.

7

Miértvan az, hogy fiu vagyok és a lány szerep érdekelne a sexben!?

férfiak érdekelnek...

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!