Találatok a következő kifejezésre: Miért van arra, hogy kis kislány (1 db)

Miért van szükség arra, hogy kis "kislány" előre megtervezze, h nah akkor jövőhéten lefekszem a barátommal?

Szerintem ez hülyeség, hogy tervezzük...

Legjobb válasz: Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy elõre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülõktõl, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnõtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?

Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy elõre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülõktõl, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnõtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?
Fell kell rá készülnie. Minden szempontból. Védekezés, alkalmas hely, kimenõ a szülõktõl. Felnõtteknél ez más. Van saját lakásod/házad, netán együtt is éltek, nem kell betervezni, mert úgyis jön magától. A "kislány" pedig elõtte, ha készül rá, utánnaolvashat, kérdezhet.
A lányok/nõk már csak ilyenek. Szeretik megtervezni a dolgokat, így nem "félnek" annyira tõle, máshogyan nem tudom elmagyarázni. Szerintem sokkal jobb mint ahogy a pasik csinálják, durr bele módra, és aztán meg jönnek a kérdések hogy nem védekeztünk akkor terhes lehet a csaj. Szerintem a spontán szexxel már ráérnek akkor amikor tudják hogy mi is az, és biztosított a védekezés minden helyzetben.
Hát szerintem azért mert sokaknak sokat jelent az elsõ alkalom, és nyílván szeretnénk hogy minden jó legyen. Fõleg lelkiekben kell felkészülni szerintem.
Hogy "tökéletes" legyen... Nálam az összes tervezés az volt az elsõnél, hogy mikor összejöttem a sráccal elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és volt kéznél óvszer. De van aki még azt is megtervezi hány óra hány perc hány másodperckor milyen ívben repül majd a tanga és hova... Szerintem egyénfüggõ. Azért jó hogy legalább gondolkodnak elõtte.
Semmi ertelme nincs, jobb spontan, legalabb nem izgulja szet magat az alkalomig. Semmit nem kell ra keszulni, normalis ember tudja szuzen is, hogy vedekezes nelkul terhes meg beteg lehet.
Biztos izgul egy kicsit és ezzel fel tudja magát készíteni. Szerintem ezzel nincs baj, akkor rosszabb egy kicsit a helyzet, ha ez rendszerré válik és mindig így "idõponta" kell menni szeretkezni. De az a helyzet, hogy még ez is jobb annál, mintha nem is szeretkeznétek!
A kérdező hozzászólása: Persze itt nem arról van szó, hogy a védekezésre kérdezzen rá, hanem h idõben miért kell ezt ennyire konkretizálni? Mert azthiszem ez már így nem a normális vágány, hogy akkor eltervezi a 15-16 éves lány, h nah szombatra kaptam kilépõt és akkor annak ott meg kell, h történjen. En azt a részét nem értem...
A kérdező hozzászólása: sok"kislány"
fiatal korban nem árt megtervezni, legalább az elsõt, mert így nem éri õket felkészületlenül, eszükbe jut a védekezés is, stb. meg persze nehéz megteremteni a megfelelõ körülményeket is, szülõmentes lakás, elég idõ, ilyesmik. persze azért nem kell napra pontosan megtervezni, csak jó elõre beszélni róla.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nagyképű az aki 16 évesen már nem szűz?

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni.Van pár osztálytársnőm akikről tudom,hogy már hempergett valakivel és olyan iszonyú beképzelt mind,azóta.Nem tudom mi a dicsőség ebben?Igen mindenki körül ott lappang a kísértés,a vágy.És igen nehéz mert ez egy olyan dolog,hogyha egyszer lefeküdtél valakivel akkor már vége.Nem vagy szűz 1 eset miatt megszűnik ez az egész,nincs visszaút. Szerintem ez nagyon értékes dolog nem adhatod oda bárkinek!Miért fajult el így a világ?Olyan különcnek érzem magam mert én teljesen más felfogással rendelkezem mint kortársaim.Néha még anyukám is megemlíti,hogy túl komoly vagyok.Nem tudom ez jó-e vagy rossz?Sajnos az a helyzet,hogy az utcán lévő nagy többség fiatalt elítélem pl. az öltözködés miatt!Szerintetek nem undorító ahogy ma fel vannak öltözve a tízen,huszonévesek?Elnézést nagyon eltértem a témától,de természetesen annak is örülnék ha az utóbbiakra is írnátok valamit. Köszönöm az érkező válaszokat!

6

Fiuk, lányok:1995 után szülöttek hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket?

Hány pasival avagy lánnyal feküdtetek le azóta?

23

Lányok! A ti további szexuális életeteket mennyire befolyásolta az első szex?

sok helyen olvasom, hogy az első szex nagyon fontos egy lánynak, mert meghatározza a későbbi szexuális életét. mit gondoltok erről? a tiétekre milyen hatással volt? és utána mennyire ragaszkodtatok a másik félhez?

5

Ne tudom eldönteni. Miért van ez? Megtegyem vagy ne?

Van egy barátom, akivel egy hónapja vagyunk együtt, de már nagyjából fél éve ismerem és nem kifejezetten csak baráti kapcsolat volt közöttünk addig sem. Mindent tudunk egymásról, megbízunk egymásban és a szerelem is megvan. Most felmerült az együttlét, tudja, hogy én még szűz vagyok, és nem is erőltet semmit, azt mondja addig fog várni ameddig én is akarom majd,. Meg is bízom benne ilyen téren, nem félek tőle, tudom, hogy vigyázna rám, de nem tudom mit tegyek.
Nem úgy kell értelmezni, hogy nem szeretném, mert akarom, nagyon is, csak félek, hogy mit fogok majd érezni aztán, hogy rosszul érzem majd magam. Tudom, hogy nem egy lány esett már túl ezen, lehet túl is komplikálom a dolgokat. Mikor vele vagyok, érzem azt, hogy akarom és kész vagyok rá lelkileg is, de mikor később elgondolkodom ezen, félek, ez komoly lépés az életemben, lehet, hogy majd "kevesebbnek " érzem magam utána (nem tudok máshogy fogalmazni).
Vagy megtesszük most, vagy legközelebb csak nagyjából egy hónap múlva lenne rá lehetőség, hogy a körülmények is megfelelőek legyenek. De lehet, hogy akkor is ugyan ezt fogom érezni.

1

Normális hogy 15 évesen már nem vagyok szűz?

Az úgy történt hogy barátnőimmel voltam buliba... és egy kicsit elfajultak a dolgok... egy nálam kicsivel idősebb fiú vette el.... ez most normális?? előre köszi a kérdéseket 15/L

18

Van itt olyan lány, aki nagyon csúnya vagy annak érzi magát és úgy gondolja, hogy emiatt maradt mostanáig szűz?

Elsősorban 17-18 év felettiek válaszát várnám, akiknek már szilárdabb véleményük van önmagukról NEM pedig az önmagukat tükör előtt csücsöri szájjal fotózó "de csúnya vagyok amiért nem úgy nézek ki mint a kedvenc sztárom, de azért bejövök a fiú ismerőseim 80%-ának, kár, hogy nekem csak a 20% kellene" divatból önértékelési zavaros tinilányokra gondolok.

Hanem azokra, akiknek már esetleg ismerősei, barátai vagy rokonai, szülei is mondták, hogy csúnya, még ha szebben is fogalmaztak. Vagy ha nem is mondták, érezte, mert eddig egyetlen fiú/férfi sem tekintett rá nőként csak barátként. Vagy még úgy se.

A lányok/nők között is léteznek ilyenek?

Kort, magasságot és testsúlyt is írjatok! Az utóbbi kettő csak azért kell, mert van egy előérzetem és kíváncsi vagyok, hogy igazam van-e.

8

Ha megujjaznak másodszor, vagy sokadszor akkor az is fáj mint az 1. alkalomkor? és a szűzhártyám is átszakadhat ha tövig nyomják fel az ujjukat és 2 ujjal?

7

Létezik olyan prostituált, aki olyan, mint a Firefly-ban voltak a hetérák?

Vagyis aki magának választja ki a kuncsaftjait, emiatt igazi barátnő feelingben lesz részed mert biztos hogy tetszel neki, mivel ő választott téged. Tehát érzelmeket kapsz tőle.

NEM!! szerelmet mielőtt beírnák páran, csak érzelmeket. Érzed az irántad érzett vonzalmát, mert tetszel neki te is.

4

Elveszteni haverral?

A legjobb barátom és én szoktunk beszélni a témáról. Tudom, hogy szeretné és alkalom is lenne rá, csak rajtam múlik. Õ egy olyan barát, hogy jobban szeretjük egymást, mint egy szerelmespár és tudom, hogy vigyázna rám... ő se túl tapasztalt ezen a téren, de már nem szűz. Sokszor kívánom őt, de mégis van bennem egy kis félelem, hátha nem lenne jó, esetleg rosszul sülne el az egész. Nektek van valamilyen hasonló tapasztalatotok? Javaslatok?
Ami azt a részét illeti, nagyon felelősségteljes embernek tartom magam és őt is. Tisztában vagyok a kockázatokkal és védekezni is fogunk mindenképp. És nem divatból tenném!:) Előre is köszönöm a válaszokat:)
15/l

17

Fiuk! Milyen hatassal van ratok, ha egy lany harapdalja az ajkat? Nektek tetszik vagy nem?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!