Találatok a következő kifejezésre: Miért van arra, hogy kis (2 db)

Miért van szükség arra, hogy kis "kislány" előre megtervezze, h nah akkor jövőhéten lefekszem a barátommal?

Szerintem ez hülyeség, hogy tervezzük...

Legjobb válasz: Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy elõre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülõktõl, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnõtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?

Hát szerintem nagyon is jó dolog, hogy elõre megtervezik, akár tanácsokat kérnek szülõktõl, itt, vagy máshol. Persze hogy jobb a spontán szex: felnõtteknél, ahol már nincs miért aggódni pl. a fogamzásgátlás körül. Egy "kislánynak" jobb esetben ez problémát jelent, és az csak az érettség jele, ha rá mer kérdezni. Jobb, mint ha abortuszra kéne mennie 15-16 évesen, nem?
Fell kell rá készülnie. Minden szempontból. Védekezés, alkalmas hely, kimenõ a szülõktõl. Felnõtteknél ez más. Van saját lakásod/házad, netán együtt is éltek, nem kell betervezni, mert úgyis jön magától. A "kislány" pedig elõtte, ha készül rá, utánnaolvashat, kérdezhet.
A lányok/nõk már csak ilyenek. Szeretik megtervezni a dolgokat, így nem "félnek" annyira tõle, máshogyan nem tudom elmagyarázni. Szerintem sokkal jobb mint ahogy a pasik csinálják, durr bele módra, és aztán meg jönnek a kérdések hogy nem védekeztünk akkor terhes lehet a csaj. Szerintem a spontán szexxel már ráérnek akkor amikor tudják hogy mi is az, és biztosított a védekezés minden helyzetben.
Hát szerintem azért mert sokaknak sokat jelent az elsõ alkalom, és nyílván szeretnénk hogy minden jó legyen. Fõleg lelkiekben kell felkészülni szerintem.
Hogy "tökéletes" legyen... Nálam az összes tervezés az volt az elsõnél, hogy mikor összejöttem a sráccal elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és volt kéznél óvszer. De van aki még azt is megtervezi hány óra hány perc hány másodperckor milyen ívben repül majd a tanga és hova... Szerintem egyénfüggõ. Azért jó hogy legalább gondolkodnak elõtte.
Semmi ertelme nincs, jobb spontan, legalabb nem izgulja szet magat az alkalomig. Semmit nem kell ra keszulni, normalis ember tudja szuzen is, hogy vedekezes nelkul terhes meg beteg lehet.
Biztos izgul egy kicsit és ezzel fel tudja magát készíteni. Szerintem ezzel nincs baj, akkor rosszabb egy kicsit a helyzet, ha ez rendszerré válik és mindig így "idõponta" kell menni szeretkezni. De az a helyzet, hogy még ez is jobb annál, mintha nem is szeretkeznétek!
A kérdező hozzászólása: Persze itt nem arról van szó, hogy a védekezésre kérdezzen rá, hanem h idõben miért kell ezt ennyire konkretizálni? Mert azthiszem ez már így nem a normális vágány, hogy akkor eltervezi a 15-16 éves lány, h nah szombatra kaptam kilépõt és akkor annak ott meg kell, h történjen. En azt a részét nem értem...
A kérdező hozzászólása: sok"kislány"
fiatal korban nem árt megtervezni, legalább az elsõt, mert így nem éri õket felkészületlenül, eszükbe jut a védekezés is, stb. meg persze nehéz megteremteni a megfelelõ körülményeket is, szülõmentes lakás, elég idõ, ilyesmik. persze azért nem kell napra pontosan megtervezni, csak jó elõre beszélni róla.

Miért van az, hogyha maszturbálás közben arra gondolok, hogy az egyik csaj ismerősömmel szeretkezek, és miután "elmentem", vele már nem esne jól egy kis ideig?

Legjobb válasz: ezt hívják kielégülésnek.Utána már nem annyira kívánod. Persze ez szerelemnél más :)

ezt hívják kielégülésnek.Utána már nem annyira kívánod. Persze ez szerelemnél más :)
A kérdező hozzászólása: Értem :) Köszi a választ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!