Találatok a következő kifejezésre: Miért van aktus (29 db)

Miért van aktus után az óvszer falán kívül fehér nyálka?

Tudtommal az óvszer nem volt kiszakadva, durex óvszer. Barátom szerint, ez belőlem került az óvszerre.

Legjobb válasz: az bizony puncilé

az bizony puncilé
Ha csak nem érezted szex közben csont száraznak magadat, meg a barátodat akkor értelmetlen a kérdés :)
A barátodnak igaza van. Nõi váladék is termelõdik az aktus során és az ragad rá a külsõ falára.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: de szépen fogalmaztál.
Az a te váladékod.
Lövése sincs még a saját testérõl sem, de dugni azt tud... -.-"
Nyugodtan legyökerezhetsz, de kettõnk közül te vagy az, aki szétteszi a lábát úgy, hogy azt sem tudja mit csinál. Ez kb olyan mint a sok fogalmatlan sügér, akik azt hiszik, hogy annyi a szex, hogy beteszik ki-be aztán már jó is a csajnak. És ha visszaolvasod a választ nem azon "puffogtam", hogy kérdezel. Kérdezni jó dolog, mert az ember tanul belõle, de elõbb csinálni aztán kérdezni, hogy akkor ez most mi a tök... Vagy szerinted normális pl amit a híradóban mutatnak? Amikor a 35 éves asszonyka már a 7. gyereket pottyantja ki (nem kissebségi mielõtt valaki ezen a vonalon indulna meg), de nem azért mert szeretne, hanem mert azt sem tudja mi az a fogamzásgtlás és még a saját ciklusával sincsen tisztában.

Miért van az, hogy egy aktus alatt, csak 1x élvezek el? Hallottam, hogy más nők többször is. Én az élvezés után már nem kívánom a szexet egyáltalán.

Legjobb válasz: Õk a más nõk, te meg te vagy. :) Egyébként örülj neki, hogy elmész aktus közben, sok nõ képtelen a hüvelyi orgazmusra.

Õk a más nõk, te meg te vagy. :) Egyébként örülj neki, hogy elmész aktus közben, sok nõ képtelen a hüvelyi orgazmusra.
Ha neked így jó, akkor semmi gond sincs. Teljesen mások vagyunk, én például az elsõ orgazmus után indulok be igazán, ezt persze látja rajtam a barátom, és annál intenzívebben használja férfiasságát, hogy minél többször eljussak a csúcsra. Petranova
Azt nem tudom, hogy miért van. Én is szeretem egyébként, még ha nem is viszonozzák, bár az ritka.
Te magad válaszoltad meg a kérdésedet. Mert szeretsz adni, és gondolom baromira izgató látvány egy gyönyörök közt nyögdécselõ lány látványa/ hangja. A barátom is nagyon szeret engem szájjal izgatni és kielégíteni, volt, hogy addig nem hagyta abba, amíg kétszer nem élveztem el egymás után, pedig majdnem 1 órába telt összesen... Imád nyalni és látom is rajta, hogy élvezi, Õt is nagyon felizgatja a dolog. Van ilyen. :) Mindenkit más izgat fel igazán, ez egyéni tulajdonság, és szerencsés lehet a barátnõd :) 21/L
Én is szeretem a páromat orálisan izgatni, de õ valahogy annyira nem értékeli, pedig megdicsért már h jól csinálom, de mikor kb eltöltök max 5 percet ott, már mondja h kezdjük már el.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából megmondva kicsit olyan "betegesnek" érzem, de ezekszerint ha szeretem csinálni és ez izgat akkor egyszerûen csak ez van? Biztos nem gáz ez mondjuk egy lánynak ha ilyennek ismer meg? Egyébként sajna jelenleg nincs párom... Szerencsés lehet a barátod és én megértam Õt! Akkor már ketten vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: 5 perc után? jajjjj :( nekem így nem menne. Nekem muszály az elõjáték és nem 5 percben. És ilyenkor ráugrasz és ennyi? Érdekes, hogy vannak ilyen hideg nõk! :(
Ez egyáltalán nem beteges :) Inkább tiszteletreméltó, hogy vannak még ilyen férfiak, akiknek nem az számít, hogy jól megdugjanak valakit, aztán az illetõ élvezete meg le van tojva... Én örülök neki, hogy a barátom ennyire szereti csinálni, pláne mert egyelõre ez az egyetlen módja, hogy el tudjak élvezni, és az elején azt gondoltam, hogy csak kényszerbõl csinálja (elõttem sose kényeztetett így senkit, mert az exe nem szerette az orált), de mostanra tudom, hogy Õ tényleg imádja csinálni és tényleg felizgatja. Olyan is volt már, hogy kihasználtam ezt, mikor neki egyáltalán nem volt kedve szeretkezni, nekem pedig nagyon, megkértem, hogy akkor legalább engem elégítsen ki, és persze a végére neki is megjött a kedve... :) De egyébként nekem is van olyan, hogy kevésbé kívánom a kielégülést, van, hogy én is egybõl rápattannék a barátomra, mert inkább vágyok magára az aktusra, akkor is, ha nem elégülök ki közben. Én pl. ezt nem tudom megmagyarázni, miért van, de azért havonta elõfordul, és ilyenkor általában nem is hagyom, hogy nekiálljon nyalni, hanem kicsit csinálom neki én és egybõl rá is pattanok... Vannak olyan nõk is, akik egyáltalán nem szeretik az orált, és nem is csikói úton, hanem hüvelyi úton tudnak elélvezni. Gondolom az ilyenek azok, akik az elõjáték során nem nagyon fektetnek hangsúlyt egy kis simogatásnál meg csókolózásnál többre. Szerintem ha két ember szereti egymást, akkor úgyis összecsiszolódnak ilyen téren, és mindkét fél vágyai teljesülhetnek. :) Kívánom Neked kérdezõ, hogy megtaláld a párod, akin kiélheted a vágyaidat és õ élvezze és viszonozza is ezeket! :)

Miert van az, hogy a baratomnak nagyon gyorsan van orgazmusa? Alig par perc az egesz aktus.

Legjobb válasz: ez nem csak a pároddal van igy,a legtöbb esetben pár perc kell csak nekik,azoknál tart hosszabban akik,elhúzzák (megállnak ha már jönne stb)Ha többször csináljátok egy nap akkor javulhat

ez nem csak a pároddal van igy, a legtöbb esetben pár perc kell csak nekik, azoknál tart hosszabban akik, elhúzzák (megállnak ha már jönne stb)Ha többször csináljátok egy nap akkor javulhat
A kérdező hozzászólása: :(

Miért van az, óvszer nélkül végzett aktus során, ha gyorsan küldöm a csajt, vagy gyorsan ugrál rajtam, ahogy a makkor nagyon ingerelve van, sokszor hihetetlen rossz érzést érzek, mintha szét akarnának repedni a golyóim?

Ha belassítok, úgy jó lesz mindig, de ez van mikor van, van mikor nincs, de egy szeretkezés alatt is változhat a dolog. Pedig van olyan, hogy 3 napig nincs magömlésem és még olyankor is előfordul.

Legjobb válasz: Talán lehet nem elég nedves a csajnak a hüvelye,vagy nagyon szûk is lehet.Csináljátok úgy,ahogy a legkellemesebb nektek.

Talán lehet nem elég nedves a csajnak a hüvelye, vagy nagyon szûk is lehet.Csináljátok úgy, ahogy a legkellemesebb nektek.

Miért van ez nálam aktus közben?

Az van, hogy én második alkalommal voltam együtt a barátommal (vele veszítettem el) és mikor ő teljesen belém hatol (vagyis már nem tud továbbmenni), baromi nagy nyomást érzek a fenekemnél...most ez lehet hülyén hangzik, de olyan mintha szét akarna durranni, vagy nem tudom. Ez normális? El fog múlni? Csak azért van, mert még kezdő vagyok?

Legjobb válasz: szerintem rossz szögbe van benned. próbáljatok ki más pózt! :D

szerintem rossz szögbe van benned. próbáljatok ki más pózt! :D
A kérdező hozzászólása: próbáltam, hogy feljebb tettem a csípõm, lejjebb, de ezt a nyomást akkor is szoktam érezni, mikor tampont teszek fel, vagyis az elején még éreztem, mikor elkezdtem

17 éves vagyok, fél éve van barátom akivel elvesztettem a szüzességemet szintúgy fél éve. Csikló útján el tudok élvezni mindig, de az aktus során SOHA. Nagyon zavar, mert a szex minden pillanatát imádom, csak épp orgazmusom nincs. Miért van ez?

Olvastam hogy sok nőnek nincs orgazmusa vagy csak ritkán-ill. ami "nyugtat" az az, hogy még csak fél éve élek nemi életet. Magamnak sem sikerült hüvelyi úton elérni az orgazmust. Ugye még csak azért lehet ez mert elég kevés ideje csinálok ilyesmit? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha magadnak eléred az jó.Most fogod azt a technikát és átviszed a szexbe.Ilyen egyszerû irányítasz és gyakoroltok

Ha magadnak eléred az jó.Most fogod azt a technikát és átviszed a szexbe.Ilyen egyszerû irányítasz és gyakoroltok
Szia! Keressél a böngészõdben. Errõl hasonló témákat. Tudod én nálam minden nõmnek volt orgazmusa.
a g- pontot izgatva éred el a hüvelyi orgazmust. Ez a pont a hüvelyed falán kb. 4 cm re van. Egy kis pukli, amitha izgatsz akkor azt nagyon érzed :D Nekem eddig 1x sikerült eljutnom úgy a csûsra, de nem volt nagy durranás. Viszont csikló izgatással simán sikerül :D hatalmasakat is
5 éve élek nemi életet kisebb nagyobb megszakítással. Még nem volt egy normális hüvelyi orgazmusom. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Az elsõ válaszolónak csak annyit hogy magamnak is csak csikló útján volt akárcsak a "közösülés" során, hüvelyi még nem..

Miért van az, hogy szex közben megpuhul a pénisz és az aktus végén előfordul, hogy nem sül el a pasi. Mitől lehet ez? 41/F

Legjobb válasz: elsõ : nem látod hogy ott vana végén hogy 41/F ? az azt jelenti hogy 41 éves férfi -.-

elsõ : nem látod hogy ott vana végén hogy 41/F ? az azt jelenti hogy 41 éves férfi -.-
Szerintem menjél orvoshoz... Ez nem normális...
hány éves vagy?? lány vagy??
Nekem már volt ilyen, de az már a sokadik aktus volt az nem este, és már semmi kedvem nem volt hozzá, csak a lány erõsködött. Õ elment, én meg abba hagytam elsülés nélkül.
oregedik a [email protected] szedjel viagrat vagy betonoztasd be
Fáradtság miatt is lehet szerintem.

Miért van ez? Ha a menstrúáció utolsó napján lefexem a barátommal, amikor szinte már barna folyásom sincs, aktus végén vérzem, de utána ismét semmi

Legjobb válasz: Szex közben olyan hormonok szabadulnak fel, amelyek ilyen hatással vannak a menstruációra.

Szex közben olyan hormonok szabadulnak fel, amelyek ilyen hatással vannak a menstruációra.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülyén hangzik, de ma is tanultam újat :)
Nálam is ugyan ez a helyzet 22/l
nálam is és elég idegesítõ.
Nálam is. Néha a pénisze azt a keveset ami bennmaradt "kihúzza" ezért olyan. :)

Miért van az h aktus közben nem megyek el, de ha kézzel izgat akkor igen?

Mikor szexelünk akkor egyszer?en nemtudok elmenni, csak ha izgatja a csiklóm a kezével. Miért??

Legjobb válasz: Sok nõ van akinek nincs hüvelyi orgazmusa(ahoz idõ kell, valaki már az elsõtõl is el tud menni de sok mindenkinek hónapok múlva, sõt valakinek egyáltalán nincs ilyen orgazmusa) viszont a csikló orgazmusra már több nõ is képes. Én is csak akkor tudok elmenni ha kézel izgat.

Sok nõ van akinek nincs hüvelyi orgazmusa(ahoz idõ kell, valaki már az elsõtõl is el tud menni de sok mindenkinek hónapok múlva, sõt valakinek egyáltalán nincs ilyen orgazmusa) viszont a csikló orgazmusra már több nõ is képes. Én is csak akkor tudok elmenni ha kézel izgat.
a barátnõm meg csiklóizgatással nem tud elmenni, pedig k*rva jol csinálom. egyéntõl függ
15, 38 vagyok. kérdeztem h h nem birja tovább, és azt mondta, h nagyok kell az, h a f*szamat dugjam be. és onnan tudom, h jó, mert látszik rajta, nyög, szotit, stb.
Próbáljatok ki több pózt és teljesen lazulj el! Egyszer majd összejön! :)
A kérdező hozzászólása: de én meg azt akarom h szex közben menjek el!!!
A kérdező hozzászólása: hát mi az h nem bírja tovább??:D Ha azt mondja h hagyd abba akkor az nem jó szerintem...mért ne akarná h elmenjen??
Hát próbáljátok ki! :D Nekem ujjazásnál szokott ilyen 'nem bírom tovább' érzésem lenni de mégse megyek el.:/
a kérdezõ is válaszolhat
második. amikor a barátnõm csiklóját izgatom, akkor annyira jó neki, h végül leállit, azt mondja, h nem birja tovább. szerinted ha tovább csinálnám, orgazmusa lenne? (hüvelyorgazmusa már volt)
Erre a problémára könnyû a megoldás...fordított misszionárius póz, a pasif fekszik, te rajta és te irányítasz, így a csiklód dörzsölõdik a barátod bõréhez, míg szexeltek, és így könnyebb...tuti tipp...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!