Találatok a következő kifejezésre: Miért van a peteéréstől (2 db)

Miért van az, hogy egyik hónapban fájnak a melleim peteéréstől a mensiig, a másik hónapban nem? Van ennek valami jelentősége?

Legjobb válasz: Én is tapasztaltam ugyanezt.Nekem sokszor a vitaminok(fõleg az E-vit)elmúlassza a mellfeszülést.Volt pé. Az is lehet h nincs pé. abban a hónapban amikjor nem feszül a mell.

Én is tapasztaltam ugyanezt.Nekem sokszor a vitaminok(fõleg az E-vit)elmúlassza a mellfeszülést.Volt pé. Az is lehet h nincs pé. abban a hónapban amikjor nem feszül a mell.
Abban a hónapban, amikor utólag kiderült, hogy nem volt peteérésem, vagy legalábbis tüszõrepedésem (hõgörbébõl). A mens. idejéig nagyon érzékenyek voltak a mellbimbóim. Ezt követõ hónapban idõszerûen rásegítettek a peteérésre gyógyszeresen, s semmi tünetem nem volt azon kívül, hogy kicsit feszülõbbnek éreztem a melleimet és rettentõen megjött az étvágyam. Gondoltam: a hormonok, meghát hízom. Hát nem. Terhesség.
Valószínüleg a hormonok játszadoznak egy kicsit. Nekem is voltak ilyen tapasztalataim.Egyszer majd megõrültem, annyira fájt, de mostanában egyáltalán nem fájnak a melleim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!