Találatok a következő kifejezésre: Miért van a nyelvemen Lehet (7 db)

Miért van fehérlepedék a nyelvemen? Lehet a stressz okozza, vagy a fogam gyogyszeres kezelése(idegölö van a számban)Vagy az immunrendszerem legyengült? Vagy egyáltalán, mi okozhatja?

Legjobb válasz: én ugy tudom hogy akkor van fehér lepedék a nyelven ha sok a gyomorsava valakinek.az orvos mondta. és attol ha nem érzel gyomorsavat attol még van mert anyukám sem érezte mégis fentvolt a gyomorsava. valakinek csak ennyi a tünete

én ugy tudom hogy akkor van fehér lepedék a nyelven ha sok a gyomorsava valakinek.az orvos mondta. és attol ha nem érzel gyomorsavat attol még van mert anyukám sem érezte mégis fentvolt a gyomorsava. valakinek csak ennyi a tünete
Lehet, hogy candida gomba okozza. Csináltass candida tesztet a fül-orr gégésszel.

A nyelv lepedékesedését mi okozza? Hogyan lehet megszűntetni? Nem a tünete (lepedék) hanem azt ami okozza? És miért van az, hogy gyakran kell vizelnem?

Valahol az tolvastam,hogy az emészt?rendszer problémáira utal ha lepedékes a nyelv. Ha ez igaz akor kihez forduljak vagy mit csináljak? Hiba iszok sokat nem múlik.

Legjobb válasz: Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?

Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?
A kérdező hozzászólása: Milyen más tünetekre gondolsz ? Álltalában keveset iszom bár mostanában megvan a 2 liter, sõt kicsit több is ha úgy alakul. Dohányzás, alkohol nincs. Szóval mit lehet tenni, hogy elmúljon? Más étrend ?
Tehat nincsennek panaszaid, fajdalmaid, csak ez a "lepedek" az, ami zavar?
A kérdező hozzászólása: IGEN !
A kérdező hozzászólása: az irányítás is teljesen meg van hülyülve...:s
Kedves Kérdezõ! Nekem is ez van! A billentyûzet miatt. Modecom márka? (nem biztos, de nekem az) Ha elõre van csatlakoztatva a gépházba az USB-s billentyûzet akkor tedd át elõl egy másik helyre, és megáll. Sajnos ezt ha játszani akarsz vele, mindig cserélgetni kell. Írj ha nem voltam érthetõ!
A kérdező hozzászólása: Laptopom van..:s
A kérdező hozzászólása: A fiam 2 hónapos.
szerintem a tej feheres lepedeket hagyhat, de nem sargat. mennyi idos a babad es miket eszik meg?
Probald meg letorolni. Tekerd be az ujjadat egy geplappal es torold at finoman a nyelvet egy savban. Ha tej, akkor lejon es latni fogod, hogy az a sav tiszta, a tobbi terulet lepedekes. Ha barmi mas (peldaul szajpenesz), akkor nem latszik meg a torles helye, mert azt nem lehet igy leszedni. Legalabbis nekem ezt mondta a gyerekorvos.
A hormonok miatt lehet. A szervezetet már kezd felkészülni a menstruációra és ez okozhatja ezt a furcsa ízt.
Így van, a menses megváltoztatja a hüvely flóráját, más lesz a folyás, általában fehér , sûrû, de nem mindenkinél.
Bár még fiatalok vagytok és a barátod valószínûleg még nem volt kismamával, de az is hasonló meglepetést okoz. A teherbeesés után megváltozik a nõi nemiszerv illata, íze. A hormonok miatt. Hát csak annyit tudtok tenni, hogy ha õt ez zavarja, akkor azokon a napokon kihagyjátok az orális kényeztetést.

Miért nem lehet 2 nyelvet tanulni a középiskolákban, pedig van angol és német nyelvtanár? Vagyis miért kell választani kell közölük?

Legjobb válasz: Ahova én jártam középiskolába ott két nyelven lehetett tanulni. Te nem szakközépbe jársz? Mert ott tényleg csak egyet lehet.

Ahova én jártam középiskolába ott két nyelven lehetett tanulni. Te nem szakközépbe jársz? Mert ott tényleg csak egyet lehet.
Hát az sajnos így mûködik, hogy szakközépben csak egy nyelv van. Szerintem ennek az az oka, hogy vannak szakmai tárgyaitok és így nem férne bele az óraterhelésbe a plusz nyelvóra.
A kérdező hozzászólása: http://www.hunyadi-szfvar.sulinet.hu/ Erre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Miért?
Kedves kérdezõ! Hallottál vmit a fehérvári hunyadi szakközéprõl?
A kérdező hozzászólása: 20:07! Jó lenne németet is tanulni.
Itt Pécsen szinte mindenhol úgy kell: Nagy Lajos, Leõwey, Babits, Janus stb, stb.. Ezek mind gimik, természetesen. Te hol laksz/hova jársz?
Nálunk nemhogy kettõt lehetett, kettõ volt a kötelezõ.
Nálunk is kettõt lehetett.
Nekem az of-m volt a német tanár 0.-ban..Viszont maga az osztály angolos volt és átvett az angol tanár minket a maradék 4 évre. Viszont! Én önfakultáció gyanánt jártam a régi of-höz németet tanulni ingyen, bérmentve és egyedül! Õ szívesen vett.. Mondjuk nem vitte túlzásba. Nem íratott dogákat, nem kérdezte ki nem vergõdött érte, ha nem tudom. Csak leadta az anyagot. De miért is vergõdött volna ha teljesen magamtól kerestem õt fel. Meg is lepõdött.
Én gimis vagyok, nekünk kettõt kötelezõ tanulni :S Örülj, hogy nektek nem!
Nekünk 3 nyelv kötelezõ...
Nekünk is kettõ a kötelezõ sajnos... (kár, hogy nem legalább 4 :D)
A 17.09-nek ha még itt vagy?! Melyik pécsi gimibe jársz?
Én is szakközépbe jártam, és nálunk kötelezõ volt a két nyelv minden osztálytípusban. Szóval szerintem iskolája válogatja
a hunyadiról kérdezõ vagyok igen lehet, hogy bejelölöm a sulit gondoltam, ha a közelébe jársz suliba hallottál róla valakitõl valamit
Nekem kötelezõ volt a két nyelv, de én gimnáziumba jártam. Gondolom, szakközépben vannak plusszban szakmai tárgyak, és hogy mégse legyen 50 órátok egy héten, valamibõl le kell faragni. A két nyelv, az nálunk heti 8-10 órát jelentett összesen!
A kérdező hozzászólása: 16:54! Igen, szakközépbe járok...
A kérdező hozzászólása: 17:09! Seregélyesre járok suliba...
De jó neked! Hova jársz?
Hova nem lehet elfogadni?
Csak idegennyelvû, vagy külföldi is? Mert ha nem itthon érettségiztél, akkor honosíttatni kell, azért nem fogadják el.
A kérdező hozzászólása: 2005 óta nem fogadják el felvételinél az idegen nyelvû szakmai érettségit... kérdezem én ha idegen nyelven van nem tudok kicsit többet? -.-'

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!