Találatok a következő kifejezésre: Miért van a barátom szobájában a (2 db)

Miért van kinn a barátom szobájában a képem, ha egy éve szakított velem, és most mással van?

Hali!Egy éve szakított velem a barátom mert már nem szerelmes belém, bár áll. még szeret. 4 és fél évig voltunk együtt. Azóta van új kapcsolata és a képem kinn van a szobájában azóta is hiába van mással. Rákérdezetm és azt mondta senki nem szabja meg neki kit tesz ki, ? dolga. Szerintetek szereti azt a lányt?Milyen n? lehet az ilyen akit ez nem zavar?Én nem t?rném. . .

Legjobb válasz: Itt jön a kérdés, hogy vajon te honnan tudod, hogy most mi van a szobájában... Ha személyes meggyózódés alapján szereztél errõl tudomást, akkor még kölcsönösen nem felejtettétek el egymást, nincs értelme az új kapcsolatoknak.

Itt jön a kérdés, hogy vajon te honnan tudod, hogy most mi van a szobájában... Ha személyes meggyózódés alapján szereztél errõl tudomást, akkor még kölcsönösen nem felejtettétek el egymást, nincs értelme az új kapcsolatoknak.
Lehetsz neki fontos attól, hogy már nem szerelmes beléd. Más is õriz képeket számára fontos emberekrõl, anélkül, hogy bármelyikükbe szerelmes lenne. Ha így van, csak rajtad múlik, lehet-e ebbõl egy életre szóló barátság.
Az ilyen nem szabad adni. Nekem a volt férjem még a mai napig azt mondja csak én maradok a családja pedig mindketten párkapcsolatban élünk sõt neki a nõtõl született 3 gyereke. Mi 4 éve váltunk el és elötte 10 évig éltünk együtt. Ami volt elmúlt de az élete része maradtam vagyis jobban mondva a múltjáé, valószinûleg nálatok is ez lehet.
Legalább tudja a csaj, hogy a volt barátnõje vagy? Közös kép vagy egyedüli van kint neki? Mert ha nem ismer az új barátnõje, kitudja mit mondott neki rólad.
Szerintem erre te is nagyon jol tudod a valaszt. Azert, mert semmibe veszi a jelenlegi baratnojet.
Nem voltál még igazán szomjas...
gondolom parázol, vagy félsz valamitõl.
nem oldódtál még fel mellette. vagy az idegen környezet zavar.
Izgulsz, görcsölsz...idõvel majd mered.
akkor ne kérj, szolgáld ki Magadat, de komolyan miért nem, ne félj õ is ember, nem veszi a fejedet N
Zavar az, hogy "idegen" helyen vagy, nagyon sokan bátortalanul viselkednek ilyen helyzetekben. Mondjuk az is kérdés, hogy mióta vagytok együtt. Mert egy idõ után azért illõ lenne feloldódni, legalább annyira, hogy bemenj a szobájába.
jah, nekem volt egy barátom, náluk eleinte pisilni nem mertem :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és már 5 hónapja hogy együtt vagyunk:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!