Találatok a következő kifejezésre: Miért van Mire (4778 db)

Minden gyárilag szereltnél igy van.
Ez nem elektromos probléma, hanem tényleg gyári bekötés, mert ha a fényszórót is használnál, akkor a ködlámpa nem hatásos. Épp az a lényeg, hogy a ködlámpa másképp világitja be a ködöt, a fényszóró pedig ködben rontja a látástávolságot!
Utolsónak van igaza! Nekem is gyári a ködlámpám, és az elsõ simán megy helyzetjelzõvel is.

Miért pityeg néha a telefonom? Ma kaptam egy THL W100 típusú telefont, és néha gondol egyet, s elkezd pittyegni- vagyis a hangerőt maxra felteszi, kilépni sem tudok belőle sehogy. Ez miért van? Mit tudnék tenni ellene?

Legjobb válasz: Valamit jelez neked. Olvasd el a kezelési utasítást. Melleslegaz összes pittyegést ki lehet kapcsolni, a menûböl. Ezért van a kiskönyv...

Valamit jelez neked. Olvasd el a kezelési utasítást. Melleslegaz összes pittyegést ki lehet kapcsolni, a menûböl. Ezért van a kiskönyv...

Fogmosás után mindig vérzik az ínyem. Ez miért van? Mit lehet tenni ellene? A másik, hogy miért büdös a szája reggel az embernek? És ez ellen mit lehet tenni?

Köszi!

Legjobb válasz: Valassz puhabb fogkefet. A kemeny gyilkolja a foginyt. Hasznalj specialis fogkremet. Nezesd meg a vercukrodat. A cukor egyik elso jele, a megromlott latason kivul, a meglazult fog.

Valassz puhabb fogkefet. A kemeny gyilkolja a foginyt. Hasznalj specialis fogkremet. Nezesd meg a vercukrodat. A cukor egyik elso jele, a megromlott latason kivul, a meglazult fog.
Nekem egyszer fordult elõ ilyesmi, akkor a doki felírt rutascorbin tablettát. Ez tulajdonképpen C-vitamin. Beszedtem és azóta sem volt ilyen problémám.
Szedesd le a fogköveidet, ha vannak, és használj fogselymet fogmosás után. Gyógynövényes fogkrémmel mossál fogat, és masszírozd az inyedet. Nyomd rá a ferdén tartott fogkefét, amig el nem fehéredik, utána engedd fel a fogkefét, és várd meg amíg újra megtelik vérrel. Ezzel edzheted a fogínyed, Vagy tekerj a mutató ujjadra egy gézt, és sósborszeszbe mártva azzal masszírozd meg finoman.20%-os cinkkloridos ecsetelés is jót tesz.
fogászati asszisztens vagyok. használj paradontax fogkrémet, szájvizeket, és ha van fogköved, szedesd le, lehet attól rossz a lehelleted:S valamint ínyvérzést is okoz
Én is már voltam fogorvosnál emiatt, vitaminhiányra fogta. Lehet is benne valami, mert fõleg télen jön elõ. DE már beszereztem egy jobb fogkefét, ha azzal mosom a fogamat nem vérzek, azelõtt meg apersian gélt használtam, az is segített, de nem végleg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megfogadom a tanácsokat!

Most ez miért van? Mit lépjek?

Az van, hogy kb másfél hónapja vagyunk együtt a barátn?mmel, és kezdem azt érezni nem vagyok elég fontos neki...:S vagy lehet hogy ezt csak beképzelem?

Legjobb válasz: Szerintem meg kéne beszélned ezt a barátnõddel, hogy neked ez rosszul esik, és miért van így. Egyébként meg én felhívnám a helyedben, lehet már õ sem bír magával, és csak egymásra vártok...

Szerintem meg kéne beszélned ezt a barátnõddel, hogy neked ez rosszul esik, és miért van így. Egyébként meg én felhívnám a helyedben, lehet már õ sem bír magával, és csak egymásra vártok...
Szia. Tipikus eset. A barátaid jól tanácsolták, hogy egy kicsit pihentesd a dolgot, és próbálj ellenállni kísértésnek hogy felhívd. AZért, mert ebbõl azért kiderülnek dolgok. Pl még bizonytalan veled kapcsolatban. Jó ugyan, hogy vagy, de még nem tudja. Általában ez szokott lenni, ha egyébként meg teljesen megfelelõen viselkedik, mikor találkoztok. A másik eset az szokott lenni, hogy a lány számára elvárt, hogy úgymond körülrajongd, élvezi, rádhagyja, tehát hogy Te hívd, és lehetséges hogy kivárásos játszmát csinál most is. A lényeg hogy ez így semmiképp nem jó. Majd ha beszéltek, akkor mondd meg neki, hogy szeretnél mielõbb találkozni vele, hogy megbeszéljetek valamit, de ne gondoljon semmi rosszra. Aztán finoman lehet neki adagolni a problémát, õszintén elmondhatod majd neki, hogy nagyon szereted õt, tényleg nagyon, csak egy picit úgy érzed, hogy nem vagy neki fontos, így hogy abszolút nem érdeklõdik irántad. A válaszból ki fog derülni hogy miért van ez így. Vezesd rá, hogy neked nagyon fontos, és legfõképp JÓL ESIK, ha ad magáról rendszeresen infót, hogy halljál felõle valamit, hogy ÉREZD hogy Te is fontos vagy Neki. Ez az érzés kell neked.. Úgyhogy ha lehet ezen próbáljon meg változtatni. Nem nagy kérés. Remélem egy kicsit tudtam segíteni..
A kérdező hozzászólása: jó tanácsok, köszi szépen, kevés már a normális komentelõ. attól az egytõl viszont kicsit félek hogy ha mondom neki, hogy nem érzem elég fontosnak magam mellette, akkor arra majd azt mondja, hogy IGEN?, AKKOR SAJNÁLOM A DOLGOT, és kidob.
szia szerintem csak beképzeled a dolgokat, és szerintem õ azt várja el hogy TE hívd õt, TE keresd öt, hisz te vagy a férfi, õ a nõ! NE cseréljetek szerepet!!!! Fontos vagy a számára, hisz akkor találkozásokkor is éreznéd hogy nem akar. Valószínûleg az a tipusú lány aki szereti ha udvarolnak neki, így nosza, hódítsd meg, és ne hallgass senkire, csak a megérzéseidre Ha a szived szerint cselekedsz, gondod nem lehet! Mi is a barátommal 3-4 naponta beszélünk, nem mászunk egymás nyakára, meg kell hagyni a másik életterét! És ennek ellenére tudom hogy fontos vagyok neki, mert mondja, és ha találkozunk, érezteti velem. Higgy magadban, magatokban!
17/L Én is pont ebbe a szituba vagyok csak hát fordított esetbe! és én sem tudom el dönteni hogy mire jó ez!Állandóan én keresem és ha nem keresem akkor meg van olyan hogy 3-4 napig nem beszélünk! Nem várom el tõle hogy állandóan õ keressen engem, de az se jó hogy állandóan én! és én sem tudom mihez kezdjek ezzel az egésszel, hogy mért jó ez!:(

4 éves fiam eléggé érdeklődik a lányok iránt. Volt olyan, hogy unoka húgomat letapizta, és más ilyen jelei is vannak. Takaró alatt akar orvososat játszani, miközben felhúzza a pólóját stb. Ez miért van? Mit csinálhatnék vele?

Legjobb válasz: Szerintem mutasd meg magad termèszetesen. Nincs mit szègyelni. Gondolom nem látott téged sem bugyiban flangálni, ezért érdeklõdik ennyire. Ha neked is természetes lenne ez, akkor nem érdeklõdne ilyen nyiltan, mert már látott volna mindent. Így meg nem tudja, mi van a ruhák alatt. Szerintem ezért csinálja.

Szerintem mutasd meg magad termèszetesen. Nincs mit szègyelni. Gondolom nem látott téged sem bugyiban flangálni, ezért érdeklõdik ennyire. Ha neked is természetes lenne ez, akkor nem érdeklõdne ilyen nyiltan, mert már látott volna mindent. Így meg nem tudja, mi van a ruhák alatt. Szerintem ezért csinálja.
A kérdező hozzászólása: engem már látott, de más lányok iránt érdeklõdik így.
Ez természetes dolog, hogy a gyerekek érdeklõdnek a másik nem iránt! Sok kislány és kisfiú vizsgálgatja az ellenkezõ nemû gyerekek fütyijét, punciját.
A kérdező hozzászólása: igen, csak néha kicsit kínos, hogy így erõlteti. próbálja játéknak álcázni stb.
Én akkor kapnék frászt, ha fiúkat tapizna..szerintem el fog ez maradni, nyugi. De ezekkel a szexuális megnyilvánulásokkal és a tiltással nagyon vigyázni kell, nehogy törést okozz a tiltással a normális sexuális fejlõdésében. Ha nagyon erõszakosan csinàlja, finoman szólj, hogy nézd, unokatesód szégyenlõs és inkább nem mutatja meg most a cicijét, gyere menjünk ki sétálni, labdázni....tereld el onnan, de ne szólj, hogy ez csúnya dolog, mert késõbb fusztrált lehet tõle, ha érted, mire gondolok. Inkább vedd ki a kínos szituból.
A kérdező hozzászólása: köszi(:
Semmit....
A kérdező hozzászólása: Bõvebb választ vártam volna.
Becsapod magadat. Egyértelmûen tetszik neked, és ezt jelzi neked a tudatalattid.
Újraindítás után sem változik át?
A kérdező hozzászólása: Nem azután se.
Ha máshogy nem megy akkor HARD RESET kell.
Hmm, ilyen problémával még nem találkoztam, de igen, lehet hogy csak a HR segíthet - mielõtt megcsinálnád, csinálj biztonsági mentést, és mindent ments le PC-re is!
Kérdezd meg tõle, hogy miért bámul. Ennyire nehéz?
Velem is ez van amúgy...Nem mosolyog, de farkasszemet néz...

20dbi yagi iranyitott antenna, ugy se megy mint a 6 dbi botantennam. Ez miert van mi lehet a hiba? Wifi sky al hasznaltam volna//otletek mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: rossz a rálátás?,vagy van valami környezeti tényezõ? (fa,domb,ház)kültéren van elhelyezve? Nekem tiszta rálátással 2km! bár ez függ az adó teljesítményétõl.

rossz a rálátás?, vagy van valami környezeti tényezõ? (fa, domb, ház)kültéren van elhelyezve? Nekem tiszta rálátással 2km! bár ez függ az adó teljesítményétõl.
A kérdező hozzászólása: nincs fa se semii tenyezo.150meterre nem lat el. lehet hogy nem yagi hanem gagyi!!!! 20dbi iranyitott antenna tobbet kel tudjen nem??? vagy lehet hamisitott???
elnézést hogy most írok de csak most vettem észre: ez egy noname kínai vagy japán gyártmányú yagi! ránézésre olyan mint ha tényleg 20dbi lenne. eladók és a kínaiak szerint 20dbi. de gagyi az antenna, de legalább olcsó. szerintem a nyeresége:15-10 dbi között van.lehet hogy még 10 dbi sincs. nekem ilyenem van, de adásra nagyon jó.vételre nem annyira. vételre szerintem használ körsugárzót vagy panel antennát!

Ez miért van? Mi? Miért lehet?

elég sok rizst fogyasztok naponta és az ürülékemben kis pontok olyanok mint a rizs vannak. miért lehet? baj vagy ez a normális mert ugye nem az egész rizs szem szívódik fel.

Legjobb válasz: szerintem lehet hogy a rizs nincs jól megfõzve ezért kemény és nem tudja teljesen megemészteni a szervezeted vagy nem elég erõs a gyomor savad de inkább az elsõ tipp lesz az mert ha a rizshez nem elég erõs a gyomor savad akkor ott bajok lesznek én szerintem az a két opció lehet

szerintem lehet hogy a rizs nincs jól megfõzve ezért kemény és nem tudja teljesen megemészteni a szervezeted vagy nem elég erõs a gyomor savad de inkább az elsõ tipp lesz az mert ha a rizshez nem elég erõs a gyomor savad akkor ott bajok lesznek én szerintem az a két opció lehet
A kérdező hozzászólása: hát nagyon kevés vízben szokom fõzni úgyhogy az lehet a baj. több vízbe teszem akkor majd.mert elég kemény szokott lenni.
Fõzd tovább, a belseje nyers marad, és nem emésztõdik meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!