Találatok a következő kifejezésre: Miért van 22. napomon menstruációm (3 db)

Miért van a 22. napomon menstruációm? Ez már a 2. ilyen hónyapom.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni ezzel kapcsolatban. Babát szeretnénk, de valamiért a ciklus 22.-23. napján mindig megjön. A menstruációmnak amúgy júl. 2.-án kellett volna jönnie. A ma reggeli h?mérsékletem 36,7. Minden nap e körül mozog.

Legjobb válasz: Szia! A ciklusod elsõ napjától az utolsóig 36,7? Ez ugyanis azt jelenti, hogy nincs peteérésed. Meg kellene vizsgáltatnod a hormonjaidat. Nekem nézték a ciklus 10. napján és a 22. napján.

Szia! A ciklusod elsõ napjától az utolsóig 36, 7? Ez ugyanis azt jelenti, hogy nincs peteérésed. Meg kellene vizsgáltatnod a hormonjaidat. Nekem nézték a ciklus 10. napján és a 22. napján.

Már 10 napja késik a menstruációm! Nekem mindig előbb szokott megjönni kb. a 21-22. napon, s most ez már a 32. nap. Folyamatosan vannak görcseim és fehér folyásom is volt. Nem értem miért nem jön meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.

Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm.

Miért van az, hogy 22 éves koromig meg sem éreztem a menstruációt, most 3. hónapja az első két nap maga a kín?

Állandóan betegszabit kell kérnem, és így ez nem mehet tovább... :(

Legjobb válasz: Sajnos nekem is 20 felett lett rosszabb. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.

Sajnos nekem is 20 felett lett rosszabb. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.
Nekem azt mondta a nõgyógyász h.évrõl-évre változik a nõi szervezet és ahogy öregszünk egyre rosszabb lesz ha csak nem áll a háttérben valami betegség. Pl.ciszta, endometriózis utóbbi kezdetben csak fájdalmas menstruációt okoz a ciklus többi napján tünet mentes. Menj el dokihoz vagy próbálkozz valami gyógynövénnyel nekem is az elsõ 2 nap volt húzós gynexet szedtem úgy rendbe rakott h.most semmi görcs nélkül jön meg max.egy kis derékfájásom van elsõ nap.
A kérdező hozzászólása: Le tudnád írni, hogy miket szedtél?
Nekem egy ismerõsöm ajánlotta ENERGY termék gynex a neve. Nõi bajokra ajánlják. Googlebe írd be olvasd el meg is lehet rendelni kicsit húzós az ára de két hónapig elég és nekem nagyon bejött. Mert minden pénzt megér h.nem kell átélnem a fájdalmat mert néha ordítottam a fájdalomtól. Másra nem volt szükségem.
A kérdező hozzászólása: Ezt használhatja olyan fiatal, mint én? Gondolom, akkor nem lenne vény nélküli, de azért megkérdezem...
A kérdező hozzászólása: Jah, meg aki fogamzásgátlót szed?
Én 28éves vagyok szerintem nem túl öregkor még ez sem. Szerintem fog.gátlósok is szedhetik. Én kikértem a nõdokim véleményét és õ támogatta. Sok orvos benne van az ENERGY programban. Rákos betegeknél is sok jót elértek már ilyen termékekkel. Segíteni akartam nem kereskedni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!