Találatok a következő kifejezésre: Miért van 22. napomon (8 db)

Már 10 napja késik a menstruációm! Nekem mindig előbb szokott megjönni kb. a 21-22. napon, s most ez már a 32. nap. Folyamatosan vannak görcseim és fehér folyásom is volt. Nem értem miért nem jön meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.

Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm.

22 éves vagyok és egyfojtában anyira kivánom az együtt létet, hogy minden nap birnám mi a helyzet ilyenkor vagy miért van ez?

Legjobb válasz: Kedves 22 éves! Én a helyedben inkább gyorsan nekiesnék a magyar nyelvtankönyvnek... Siralmas a helyesírásod!... 8-[ egyfojtában = egyfolytában anyira = annyira együtt lét = együttlét Elõbb tedd magadévá a magyar helyesírást, utána bújj ágyba a pasikkal. :D

Kedves 22 éves! Én a helyedben inkább gyorsan nekiesnék a magyar nyelvtankönyvnek... Siralmas a helyesírásod!... 8-[ egyfojtában = egyfolytában anyira = annyira együtt lét = együttlét Elõbb tedd magadévá a magyar helyesírást, utána bújj ágyba a pasikkal. :D
Akkor szeretkezz egyfolytában! Azért van mert szereted a szexet! Nem kell ezen aggódni!
na igen...ha a csajod szûz akkor fail van :D Én a helyedbe össze se jöttem volna szûz csajjal..nem vagyok mazochista. Lapát Jenci :P
Lehet akkor bõvebb infó kellet volna, és elmondani hogy a csajod még szûz és olyankor mi van!! Mit kell ezt itt kérdezgetni? Verd ki vagy keressél mást! Mit vártál mit fognak mondani az emberek? Ha szereted akkor vársz és vered a farkad!!!
A 21:59-es vagyok! Most látom csak, mert visszanéztem, hogy a lány szûz is ráadásul?! Ha látnám õt 2 kézzel kapnék utána és tanácsolnám neki, hogy hagyjon téged békén! Még egyes "szemét" pasik se használják ki a szûz lányokat! Ennyire ne verd át.. basszus ez durva, hogyha ennyire kihasználod!!! Megyek is aludni, mert csak felhúzom magam, elnézést..!
Nagyon remélem, hogy a lány rájön menetközben, mire kell õ itt. A kedves tanácsadók úgy látszik, nem nézik a lányokat másnak, mint mozgó szexuális segédeszköznek. Remélem, közlik is a lányokkal ezt amikor csapják nekik a szelet.
Meglátszik, hogy az utolsó kettõt fiú írta (már bocsi). Az igaz, hogy a lelkiismeretedre van bízva. De, ha beleszeretsz idõközben, hogy nézel utána a szemébe? Pláne ha már most is szereted vmennyire. Mit vártok egy 18 éves lánytól? Ugorjon az ágyába pár hét múlva? Örülj neki, hogy nem egy kis olcsó p*csa, aki egybõl ágyba megy 1 fiúval. Legyen egy kis tartásod.. vagy ha már az elején megcsalnád és kielégülsz mással akkormeg minek vagy vele? Azért gondold át ha lehet és ne játszál más érzéseivel. Szegény lány azért várja ki azt a 3 hónapot, mert nem akar csalódni és biztos akar lenni a dolgában, ezek meg azt tanácsolják neked, hogy addig menjél más lányhoz, ha kell a szex. Mennyi pasi kihasználja így a lányokat:S Eddig ha kibírtad szex nélkül a csaj elõtt akkor most várd ki, ha van vkid. Lehet érdemes várnod és hogy szerelembõl szeretkezz! Bocsi ha elragadtattam magam, de nekem a gyomrom szorul össze, ha belegondolok, hogy ezt velem csinálnák! Remélem helyesen döntesz!
A kérdező hozzászólása: értem ez jo tanács az utobi kettö köszike
Még az utolsóhoz annyit, hogy a lánnyal való tali elõtt mindenképpen "üríts", akár csajjal, akár kézzel. Ne legyél kanos ha vele vagy, ne éreztesd hogy szexelni akarsz. Elõbb utóbb õ fog rádmászni kb 1 hónapon belül..de addigis marokmarcsa, vagy kedves ismerõs ;)
Persze, és lehet 2 és fél hónap múlva dobja a nõ, mert õ úgy döntött. És a srác baszhatja a 2 hónapját. Szerintem találj magadnak egy csajt, akivel kielégíted magadat. G*ciség, de ha egyszer ez az igény akkor ez van. Vagy dobd a csajt és találj mást. Ha tényleg vele akarsz maradni csak a szexet is akarod, de ezt a lány nem érti meg, akkor ez az õ hibája. Old meg, a lelkiismeretedre van bízva.
A kérdező hozzászólása: hát most látod hogy fiu vagyok? pff akkor én a te helyedbe mindenek elött megtanulnék olvasni XD jobbulást kedves
gondolom nehéz, de ott van az orális sex is. lényeg h ne erõltesd. 3 hónap múlva is minden nap sexelhettek
Bocs, most látom, hogy fiú vagy... 8-[
minden nap verd k magadnak. mond meg a csajodnak, h neked márpedig kell a szex de nem tudod máshogy megoldani. de szeritnem elég lesz ha naponta vered magadnak.:)
A kérdező hozzászólása: na és mi van ha a csajom még 18 áves szüz? és csak 3 honapmulva akarja épp ma beszéltünk rola hm.. =( nehéz igy
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat de nem hasznélom öt ki mi nagyon komolyra megyünk a kapcsolatron , mert mindkettönknek csak mrossz kapcsolataink voltak szoval mi erre törekszünk hogy komoly legyen..ezek csak kérdések kiváncsi voltam mit és hogy gondol a töbség...a másik meg hogy már 3 honapja járunk lassan szoval 4-5 honapja ismerjük egymást ez nem játék!!!mi komolyan gondoljuk!..szoval nem verem átt én örülök neki hogy még szüz és senkivel sem volt én lehetek az egyetlen és elsö ha jol játszom.ÉS AMINEK LEGJOBBAN ÖRÜLÖK HOGY EDDIG NEM VOLT SZERELMES ÉN MUTATAM MEG NEKI MI IS AZ EZ MÁR SZERELEM...én vagyok az elsö szerelme de nem az elsö kapcsolatja öket csak szerete de az semmi sem volt mikor megcsokoljuk egymást csak kavarognak az érzelmek imádom öt és becsülöm id . nyugalom tudom mit tezsek ez az oldal csak kiváncsiság csáo

Miért van a 22. napomon menstruációm? Ez már a 2. ilyen hónyapom.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni ezzel kapcsolatban. Babát szeretnénk, de valamiért a ciklus 22.-23. napján mindig megjön. A menstruációmnak amúgy júl. 2.-án kellett volna jönnie. A ma reggeli h?mérsékletem 36,7. Minden nap e körül mozog.

Legjobb válasz: Szia! A ciklusod elsõ napjától az utolsóig 36,7? Ez ugyanis azt jelenti, hogy nincs peteérésed. Meg kellene vizsgáltatnod a hormonjaidat. Nekem nézték a ciklus 10. napján és a 22. napján.

Szia! A ciklusod elsõ napjától az utolsóig 36, 7? Ez ugyanis azt jelenti, hogy nincs peteérésed. Meg kellene vizsgáltatnod a hormonjaidat. Nekem nézték a ciklus 10. napján és a 22. napján.

22 napja csinálom a diétát, és 2 hete keményítő nap után iszonyatosan szeles vagyok, ráadásul nagyon-nagyon bűzös. Én is rosszul vagyok a szagtól. Normális ez? Vajon miért van? El fog múlni?

Legjobb válasz: Juujjj-)) Én is fel szoktam nagyon fujodni, de nekem nem "büzös" egyáltalán. Szerintem el fog mulni, lehet, hogy azért van, mert elõtte nemigen fogyasztottál zöldségeket, fõleg hüvelyeseket és idõ kell mig "rááll" az egészséges ételekhez a szervezet.

Juujjj-)) Én is fel szoktam nagyon fujodni, de nekem nem "büzös" egyáltalán. Szerintem el fog mulni, lehet, hogy azért van, mert elõtte nemigen fogyasztottál zöldségeket, fõleg hüvelyeseket és idõ kell mig "rááll" az egészséges ételekhez a szervezet.
Függ attól is, hogy milyen zöldséget ettél. Pl. a hagyma és a káposzta okozhat ilyen szagokat.
én még csak a 12. napnál tartok, de hasonló a problémám. mivel gyomor beteg is vagyok ezért az orvosommal gyakran beszélek. Õ javasolta, hogy próbáljak kevsebb fûszert használni, és iktassak be plussz sétát(ez kb 3-4km között van nekem este), hogy ezt miért nem tudom, de tény, hogy kezd javulni a helyzet.
Ha férfi vagy, neszégyelld, az dicsõõség :) én büszkén nézek körbe, amikor sikerül valami kivételesen büdöset fingani, és fel is rikkantok, hogy "figyelem, gáztámadás Ypernnél MOST!" :)
XD

Csak lányoknak kérdés! Hogy van ez? Sziasztok én 22 fiu vagyok a párom 25 már lassan 3 éve vagyunk nem nem élünk még eggyütt de igy is sokat veszekszünk az miért van ha neki van igaza napokig arrol szol minden?

mindend ugy kezelek ahogy kell alapbol türelmes vagyok vele ö is ha én nyugodt vagyok de ha nem teljesen el veszti a kontrollt én vagyok a fiu de sok egy kicsit mindend en oldjak meg akkornis ha rá van szükségem olyan mintha el várná mindig boldog legyek mellette én sokat melozok nem tudunk sokat eggyutt lenni facén meg telon amit tudunk meg beszélünk én egyböl tudom mi a baj ha van de ha nálam van nem veszi észre vagy nem tudom de napokig szószerint kirobban magábol ugy csinál mint ha le buktam volna valamivel mutogat de ha ö nála van valami én lazán el intézem intézzük de nálam meg nem olyan mintha egyedül hagyna olyankor ha ideges vagyok valamiért simán ott hagy hozzám sem szól én nem értem csajok valami õtlet tanács hogy lenne jó? :(

Legjobb válasz: Elég önzõnek tûnik így elsõre a barátnõd, elvárja, hogy Te a tenyereden hordozd, de õ nem nagyon tesz érted. Ez mindig így volt? Szex az oké?

Elég önzõnek tûnik így elsõre a barátnõd, elvárja, hogy Te a tenyereden hordozd, de õ nem nagyon tesz érted. Ez mindig így volt? Szex az oké?
A kérdező hozzászólása: pont ez az az elején jó volt minden igaz nehéz volt az elsö év rengeteget szenveded melletted és meg változtam azóta van igy kb.: ennek az év eleje óta van igy sok hibám volt helyre hoztam mindend de kimerültem igy alapbol ilyen vagyok de igy nem lessz jo nekem :/ jó a szex neki is nekem is igaz mostanában nem sürün vagyunk eggyütt de ha igen tartalmas én is ö is meg kapja amit akar.(2-3 Szor egy alkalomban)

Miért van az, hogy 22 éves koromig meg sem éreztem a menstruációt, most 3. hónapja az első két nap maga a kín?

Állandóan betegszabit kell kérnem, és így ez nem mehet tovább... :(

Legjobb válasz: Sajnos nekem is 20 felett lett rosszabb. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.

Sajnos nekem is 20 felett lett rosszabb. Szerintem menj el nõgyógyászhoz.
Nekem azt mondta a nõgyógyász h.évrõl-évre változik a nõi szervezet és ahogy öregszünk egyre rosszabb lesz ha csak nem áll a háttérben valami betegség. Pl.ciszta, endometriózis utóbbi kezdetben csak fájdalmas menstruációt okoz a ciklus többi napján tünet mentes. Menj el dokihoz vagy próbálkozz valami gyógynövénnyel nekem is az elsõ 2 nap volt húzós gynexet szedtem úgy rendbe rakott h.most semmi görcs nélkül jön meg max.egy kis derékfájásom van elsõ nap.
A kérdező hozzászólása: Le tudnád írni, hogy miket szedtél?
Nekem egy ismerõsöm ajánlotta ENERGY termék gynex a neve. Nõi bajokra ajánlják. Googlebe írd be olvasd el meg is lehet rendelni kicsit húzós az ára de két hónapig elég és nekem nagyon bejött. Mert minden pénzt megér h.nem kell átélnem a fájdalmat mert néha ordítottam a fájdalomtól. Másra nem volt szükségem.
A kérdező hozzászólása: Ezt használhatja olyan fiatal, mint én? Gondolom, akkor nem lenne vény nélküli, de azért megkérdezem...
A kérdező hozzászólása: Jah, meg aki fogamzásgátlót szed?
Én 28éves vagyok szerintem nem túl öregkor még ez sem. Szerintem fog.gátlósok is szedhetik. Én kikértem a nõdokim véleményét és õ támogatta. Sok orvos benne van az ENERGY programban. Rákos betegeknél is sok jót elértek már ilyen termékekkel. Segíteni akartam nem kereskedni.
Fogzás..? Fejlõdési elõrelépés..?
A kérdező hozzászólása: Igen lehet, hogy fogzik, be szoktam neki kenni Dentinoxxal.
Hát ez ellen sokat nem tudsz tenni, ugye, a tüneti kezelésen kívül. Éshát ha épp olyan fejlõdési szakaszban van, hogy pörög a kis agya, nagyon azzal se. Ebben az esetben estefelé próbálj olyan "rituálét" kialakítani (ha még eddig nem volt), ami egyrészt kicsit lelassítja, ellazítja, másrészt, amibõl idõvel tudni fogja, hogy most pihi következik. Nem biztos, hogy ez meg is oldja a dolgot, de csökkentheti a tüneteket.
Mi is pont így vagyunk.Én most homeopátiával próbálkozom, hátha... Viburcol, chamomilla...
A kérdező hozzászólása: Hú hát nem tudom mit csináljak, már próbáltam hogy késõbb fûrdetem, mint eddig, vagy elõbb, de nem jön be, ma pl:este11 után magam melé tettem aztán úhy aludtunk el, de azt se akarom hogy mellém szokjon Õ is, mint a nagyobbik(3 éves kislány).Szóval, kivagyok.
A nagyobbiknál mi volt a helyzet? Csak mert anyánál biztonságosabb és megnyugtatóbb helyet nem hiszem, hogy tudnál találni, szerintem egyetértesz...

Miért fájhat a bal oldali petefészkem, ha a jobb oldaliba van érett petesejt (22 mm)? Gyulladás nincs, 16. napon vagyok. Bal oldaliba nem találtak érett petesejtet.

Legjobb válasz: Hát pont azért fáj,hiszen a szép nagy tüszõd készül megrepedni.Ezt nevezik ovulációs fájdalomnak.

Hát pont azért fáj, hiszen a szép nagy tüszõd készül megrepedni.Ezt nevezik ovulációs fájdalomnak.
A kérdező hozzászólása: Ez rendben van, de nem jobb oldalon kellene fájnia?
Nem törvényszerû. Szerintem errõl van szó, ovulálsz szerintem holnap-holnap után:) az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Átsugározhat a másik oldalra is az ovu fájdalom. Nekem, amikor a bal oldalon volt érett domináns tüszõ, akkor éreztem a jobb oldalon is, mintha vándorolt volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!