Találatok a következő kifejezésre: Miért van 22 (74 db)

Spanyolországban miért van 22%-os munkanélküliség?

Spanyolország azt hiszem a fejlett nyugati országok közé sorolható, az egy főre jutó GDP 30 000 euró, az átlagos nettó bér pedig ~470 000 Forint. Miért van akkora munkanélküliség Spanyolországban, amekkora a volt szocialista országokban sincs, sőt egész Európában nincs még egy olyan ország ahol ekkora lenne a munkanélküliség?

Legjobb válasz: Hát, Róma felépítését a mai hazai helyzettel párhuzamban említeni legalábbis (narancs)ködös gondolkodásra vall. Ez volt az elsõ gondolatom, de aztán megvilágosodtam. Talán mégis van némi korreláció. Legalábbis a "kasztok" már kialakultak. Vannak patríciusok, plebejusok, rabszolgák, nagyjából olyan összetételi arányban, mint az ókori Róma idején.

Hát, Róma felépítését a mai hazai helyzettel párhuzamban említeni legalábbis (narancs)ködös gondolkodásra vall. Ez volt az elsõ gondolatom, de aztán megvilágosodtam. Talán mégis van némi korreláció. Legalábbis a "kasztok" már kialakultak. Vannak patríciusok, plebejusok, rabszolgák, nagyjából olyan összetételi arányban, mint az ókori Róma idején.
Bezzeg mióta a Nagy Fülkeforradalom elsöpörte a dilettáns szoci bandát, nálunk a helyzet normalizálódott, és azóta is "meredeken javul". Vagy nem?
Mert a Spanyolok nem ugy szamolnak mint mas orszagok! Van ahol az szamit munkanelkulinek aki a munkehlye megszunese utan munkanelkuli segelyben reszesul amit ugye x honapig kaphat de azutan ha nem sikerul ujra munkaba allnia allami szocialis jaradekot kap igy nem jogosult munkanelkuli segelyre viszont a rendszerbol kikerul es nem munkanelkuinek szamit...szoval itt csak arrol van szo minek nevezed az emebrt aki nem dolgozik illetve a palyakezdot aki nem tud elhelyezkedni...
Spanyolországot konkrétan nem ismerem, de Dél-Olaszországot igen. Az ottani benyomásaim alapján egyértelmû, hogy az ok a feketegazdaság. Kisvállalkozások, önfoglalkoztató családi üzletek tömegei mûködnek teljesen feketén. És azt is jól látod, hogy e mellett sokkal jobban él az átlagember, sõt még a "szegény" munkanélküli is mint nálunk.
nincs annyi irodista mint itt
szocik kormányoznak... mint a görögöknél és olaszoknál vagy nálunk 8 évig
google
Róma sem egy nap alatt épült.
Komcsik tették tönkre Spanyolországot. Minket is majdnem tönkretettek. Itt élnek köztünk, ezért még védekezni kell ellenük. Vigyázzatok, mert támadnak ránk!
Mert kipukkadt az ingatlanlufi, és most az építõipar ami eddig húzóágazat volt megrogyott. Amúgy nem a munkanélküliséget érdemes nézni elsõ sorban, mivel az nálunk látszólag alacsonyabb, de ez csak annyit jelent, hogy ügyesen kozmetikázunk. Csinálunk belõlük kamurokkantat, korengedményest, sokáig tanuló diákot stb. Többet mond a foglalkoztatási ráta, ami megmutatja, hogy 15-64 közöttiek hány %-a dolgozik. Ez pedig nálunk a legalacsonyabb az egész fejlett viágban (kb. 56%)
"Hát, Róma felépítését a mai hazai helyzettel párhuzamban említeni legalábbis (narancs)ködös gondolkodásra vall. Ez volt az elsõ gondolatom, de aztán megvilágosodtam. Talán mégis van némi korreláció. Legalábbis a "kasztok" már kialakultak. Vannak patríciusok, plebejusok, rabszolgák, nagyjából olyan összetételi arányban, mint az ókori Róma idején." kasztrendszer Indiában van, de mûveletlen kis proletár
Ha elfogynak az érvek, kezdjük hasogatni azt a bizonyos szõrszálat! Gratulálok félmûvelt kommentelõ társam. Láttad azt a két kis vesszõt a szó elõtt, és után? Na az az idézõjel. Gondolkodj a jelentésérõl, és fuss neki még egyszer.
Mert a komcsik tönkrevágták Spanyolországot, ahogy minket is. Most megyünk visszafelé azon a pokoli úton, ahová ezek a bolsik taszitottak bennünket és a spanyolokat.
Spanyolorszagban egy kb. 8-10%-os munkanelkuliseg mindig is letezett. 2000-2008 kozott evente tobb lakas epult ott mint Nemetorszag, Franciaorszag es Egyesult Kiralysagban osszesen. Aztan 2008-tol kezdve szinte leallt a hatalmasra duzzasztott epitoipar es az oda bedolgozo vallalatok, ezert az ott dolgozok nagytobbsege utcara kerult... Roviden , ezert van a 22%-os munkanelkuliseg...

Miért van az hogy mindig akkor nézek rá az órára amikor egyforma számok vannak rajta, pl.22:22? !

Legjobb válasz: 6 percet várhattál volna, és akkor 22:22-kor kerül kiírásra a kérdésed!

6 percet várhattál volna, és akkor 22:22-kor kerül kiírásra a kérdésed!
te vagy a ki választott
Mert pont akkor érzed igényét az idõ tudásának mikor a számok egyformák.
Mert a 22:22 átok van rajtad.Muhhhahahahaha!
Van egy ébresztõórám, ami digitális. Ha áramszünet van, halványan mindig 88:88 van rajta!
A kérdező hozzászólása: Az értelmes válaszokat köszönöm! Nem gondolom hogy különös képességeim lennének nem hiszek az ilyesmiben, semmi ilyen baromságban. Én komolyan tettem fel ezt a kérdést, még nem láttam kiírva!
Na most komolyan... miért kell minden nap egy ilyen kérdést kiírni? Mindenki csodatevönek hiszi magát már emiatt..
Túl sokat bámulod az órát, így a lehetõsége, hogy pont akkor nézz oda elég nagy.
Én még soha nem néztem úgy az órára, hogy x óra és x perc volt.Ez baromság, max ha kétszer egymás után véletlenül megtörténik, akkor azt megjegyzed.
Ez kérlek szépen fõTÉK-nek hívják a fórumozók 1nap 1 fõték van az a 22:22-es minden egész óra 13:00 21:00 pedig sima ték ezt szokták még használni pl: 300.hosszászólás 6666.hosszászólás vagy 100.topik Ezek szerint te egy TÉKer vagy! Így hívák azokat aki az ilyeneket mindíg észreveszik!
vegyél mutatós órát
Ezt már én is többször tapasztaltam. Egyébként pont a 22:22 volt eddig a leggyakrabban. Érdekes.
Lehet jelentõsége vagy nem. Te döntöd el hogy adsz neki jelentõséget vagy nem. Ha érdekel utána nézel neten mit jelent a 22es szám és ennek a duplája egymás után mindig. Vannak angyali üzenetekként leírt számsorok. Errõl van jó pár könyv is, amely azt írja hogy az õr angyalod akar jelezni ezzel valamit. Vagy csak a biológiai órád ekkor jelez neked. Bármi lehet:D Nézz utána ennyit tudok segíteni.

Miért van az, hogy a 20-22 éves pasiknak legtöbb esetben 15-18 éves barátnőjük van?

Kortársaik helyett...

Legjobb válasz: na még mielõtt valaki elkezdi ecsetelni az agyi fejlettségi szintet hozzátenném hogy azért mert míg egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet...egy 15-18 éves lány még nem gondol ilyenekere olyan véresen komolyan...na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni mint egy tartós kapcsolatban lévõ 22 éves :D

na még mielõtt valaki elkezdi ecsetelni az agyi fejlettségi szintet hozzátenném hogy azért mert míg egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet...egy 15-18 éves lány még nem gondol ilyenekere olyan véresen komolyan...na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni mint egy tartós kapcsolatban lévõ 22 éves :D
Mert a 20-22 éves csajokat elviszik az 50 éves pénzeszsák faszik.
Mert túl [email protected] a saját korosztályukhoz. Fiatalokat elég a korukkal hülyíteni, meg elõadni, hogy õk mennyivel többet tudnak a 15-18 éves fiúknál. Ez mindig is így volt. Aki normális az talál a sajátjában.
mert nyomorék és nem tud befûzni egy gyönyörû 20éves nõt.:P
pedobear-ek vagy pedig túl nyomik hogy a kortársaik közül válogassanak...
Mert szebbek és aranyosabbak, ilyen egyszerû.
na...ne vitatkozz:D te kérdezel én válaszolok õszintén :D de ez a tervezgetõs dolog igaz...persze hogy te is tervezel ilyet stb csak nem biztos hogy épp az aktuális bnõddel...
A kérdező hozzászólása: Nekem már van valakim, nem azért aggódom. :DDDD Mint írtam, személyes sérelem emiatt nem ért. :)
hát akkor meg?:D mégjobban szard le:D na de eltipliztem aludni, lefárasztott a meccs meg a sör:)
A kérdező hozzászólása: Jó éjt :D
köszi viszont.
Egy 20-22 éves srác miért ne járhatna egy 18 éves lánnyal? :) 14-15 oké, az már tényleg furcsa, bár így alapból az sem feltétlen elítélendõ. Amúgy van egy ilyen téveszme, hogy a lányok elõbb érnek, amitõl azt hiszik, hogy hozzájuk idõsebb pasi illik. Pedig ez csak biológiai érettség, és nincs sok köze a szellemi/érzelmi részéhez a dolognak.
Mert a korunkbeli lányok azt képzelik magukról, hogy k*rva érettek és már náluk 15+ évvel idôsebb férjük van.Nincs választási lehetôségünk.
20év azmár autóban is öreg, nemhogy nõben:D Na de viccet félretéve énis túl vagyok már a 20-on mégis a 17-18éves csajok jönnek be leginkább. Nemtudom a magyarázatát, hogy miért, de ha megfigyeled mondjuk a szüleidet vagy a nagyszüleidet akkor náluk is megvolt ez a korkülönbség a legtöbb esetben. Sokan egyszerûen azt tartják természetesnek, hogy a pasi legyen idõsebb pár évvel.
azért mert sok esetben egy 20-22 éves lánynak már nem elég jó egy vele egy idõs fiú. nincs egzisztenciája, míg egy 30-40 éves palinak már megvan és õk ugyanúgy szeretnének egy 20 éves fiatal barátnõt. a kis tini csajoknak pedig elég a kinézet és vagy a jó szöveg. még nincsenek olyan mértéktelen nagy elvárásaik mint a másik említett korosztálynak. egy 20-22 éves lány gyakorlatilag a topon van, ilyenkor akar mindegyik gazdag pasi fogni aki "jó vétel". késõbb már sem szebb, sem jobbak nem lesznek, ebben a korban kell levadászni a zsákmányt, mert aki lemarad az kimarad... a 20-22 éves fiúk pedig a fiatalabb lányok közül válogatnak, majd amikor elérik a közel 30-at, nekik is lehet huszonéves barátnõjük. f23
szard le...lesz valakid és kész, kor nem számít...a nem annál inkább:D
A kérdező hozzászólása: * -,
A kérdező hozzászólása: Nem, azért mert most ejtettek egy 16 éves miatta - mielõtt valaki ezzel támadna. :) Csak így estefelé gondolkodtam, hogy a baráti, ismerõsi körömben hány és hány ilyen van... Nem értem kicsit. Mindegy. :)
A kérdező hozzászólása: "egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet..." Ez neeem igaz... :DDDD
A kérdező hozzászólása: "na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni" - Ez sem :D
A kérdező hozzászólása: "csak nem biztos hogy épp az aktuális bnõddel..." Nincs barátnõm. :D
Azért mert a 20-22 éves lányok az idõsebb férfiak társaságát keresik, legalábbis részemrõl így van! Így marad az ilyen korú kisfiuknak a tinileányzó társasága! :) Na a poénkodást félretéve tényleg kevés olyan pasi van, aki e nõi korosztály szintjén lenne!
SZEBBEK?! na ezen kiakadtam... 1 14-18 éves lány még fejlõdésben van! hogy lehet szebb egy kifejlett, érett nõnél?! aranyosabbak?! a beképzelt kis 15 éves p*csák? ez most komoly?-.-" nekem mindig is a +20 éves nõk jöttek be...
ez tipusfüggõ...a lányok nagyon szeretnek ezzel kérkedni hogy a korabeli srácok kisfiuk stb...ugyanez az arány van a lányoknál is.Míg a lányok szivesen szülnek 22-24 évesen addig a férfi elõregondol hogy inkább akkor amikor már megvan az anyagi biztonság...a régi világba lehet így müködött a dolog de hogy ma nem így müködik ez tuti
A kérdező hozzászólása: Azért nem mindenki szülne szívesen 22-24 évesen, fõleg, hogy manapság hogy ismondjam... elég "mûködésképtelen" dolog. Legalábbis magamból kiindulva, elõször fontosabb a biztos, jó végzettség, aztán munkában elért eredmények, ház, kocsi, élmények ("kiélés")...
na tök normális a gondolkodásod:D miért is van ez a kérdés?:D
Mert kalandra azok a jók, könnyû õket manipulálni, és bármit megtesznek érted. Illetve a 20 éves lányok 90%-a fapina, nekem olyanok nem kellenek, és tényleg túl komolyan gondolnak mindent.

Lányok! Miért van az hogy 19-22-ig 26-tól felfelé kerestek magatoknak párt?

Talán apa kompleszus vagy mi?annyisok srác van egyedül a ti korosztályotokba hogy az csak na...

Legjobb válasz: kori21 szidja a 19-22 közti lányokat, vajon mi okozhatja ezt a nagy csalódottságát bennük????

kori21 szidja a 19-22 közti lányokat, vajon mi okozhatja ezt a nagy csalódottságát bennük????
Én nem keresek 26 fölött párt, nekem az már nagy korkülönbség, de biztos jobban tudod.
Most mit vitatkozzak intelligensen olyannal aki nem ismer az ABC-bõl legalább 9 betût.
A kérdező hozzászólása: Ertem az eszjarasod...ha mar nem tudsz normalis emberi modon kommunikalni akkor az inteligencia felre rak es johet a falusi verzio...:/ te tenyleg kozelebb alsz a majmokhoz mint a tobbi ember...:/ koszi a meccset nyertel :) csao:)
Nem beszéltük meg, mert anyád tegnap este mondta hogy kiskorodban is lassú voltál az iskolában, és hogy különleges bánásmódot igényelsz.
A kérdező hozzászólása: 11-12# koszonom a kommentet:) erdekes meglatasok :) kedves "palinkafa" sztem mi ezt mar megbeszeltuk:) ezekre a "csunya" neander volgyi kijelentesekkel alairtad a bizonyitvanyod:)
Mi abban a szarkasztikus hogy föltalálsz egy nem létezõ könyvet? Biztos nem az történt hogy rá akartál mutatni arra hogy rossz a szövegértésem és elsõ blikkre eszedbe jutott hogy szótárból lehet gyorsan tanulni és összekombináltad a kettõt csak hogy bizonyítsd mekkora kretén vagy, Dr. Ko"cso"g.
De szerintem a korombeli srácokat sem kell félteni hogy egyedül maradnak. Mert õk meg a náluk fiatalabbakra hajtanak. Ha te is mondjuk 20 éves fiú vagy, miért nem a 16-19 évesekre hajtasz? Mindig a nálad fiatalabbakra. Neked is több sikered lenne.
Nem apakomplexus, egyszerûen az idõsebbek jobbak. Idõsebbek: Tanultabbak, több élettapasztalatuk van Velem egykorúak: Kevésbé tanultak, kevesebb az élettapasztalatuk Idõsebbek: Jobban értenek a lányokhoz, jobban tudják mi kell nekik Velem egykorúak: Kevésbé értenek a lányokhoz Idõsebbek: A legtöbbjük önálló, saját egzisztenciája van Velem egykorúak: Nem önállóak, még a családjuk tartja el õket Idõsebbek: Stílusosabbak, egyénibbek Velem egykorúak: Kevésbé tûnnek egyéniségnek, sokkal inkább arcok a tömegbõl Ezekbõl is látható, hogy az idõsebbek jobbak. És akkor miért ne idõsebbekkel kezdenék? Egyébként csak mert egy fiú velem egykorú, még nem utasítom el automatikusan, sõt. Volt már 17 évesen 1 évvel fiatalabb barátom is. De általában mindig az idõsebbek találnak meg (25-30-asok) és õk a koruktól függetlenül a fentebb leírtak miatt jobban vonzanak bizony. 21/L
A kérdező hozzászólása: Te tenyleg nem erted a szarkazmust se ?:D oke nyertel... Hulyebb vagy nallam :(((
"Szovegertesi szotar" Ha létezik olyan fizetek neked egy rágót te gyökér.
A kérdező hozzászólása: En?EN? Semmi ilyesmi nem volt az irni valomban :) dehat na... Szovegertesi szotar mindenhonnan hianyzik:) nagyszeru h egy ertelmes valaszt nemkapok erre a roppant egyszeru kerdesre:)
Te most komolyan a helyesírásomba kötsz bele? TE?
A kérdező hozzászólása: Hat elsonek vissza a masodik osztalyba egy picit gyakorold az olvasast es fuss neki ujbol es hatha fizetek kulon orat :)
Nem számolok fel óradíjat az oktatásért! ;) #2
A kérdező hozzászólása: Csalodottsag?:D ez csak egy kerdes:) a masodiknak pedig annyi hogy nem irtam olyat h oktatast is kerek am. Benne van az a korosztaly is ha nem olvastad volna vegig a kerdest:)
Apakomplexusom van. 19/L
Az apakomplexus minimum 18-20 év korkülönbség bocsi. És én ugyan hasonló korú vagyok mint amit te a kérdésben írsz felsõ határnál de sok 19-22 éves srác iszonyú gyerekes még és ezért választanak korombelieket :)
A kérdező hozzászólása: En nemtudom...:/ ezert kerdeztem :)

Miert van az hogy mikor megnezem az orat mindig 02. 02 vagy 03. 03 vagy 22.22 vagy 11.11?

mindig ez van masr 1 vagy 2 hete mindig csak ilyenkor nezek az orara az ora megegyezik a perccel. van valami jelentösége?

Legjobb válasz: Megnézed máskor is, csak az nem hagy nyomot, mert nem valamilyen kiemelkedõ számsor. Valószinûleg a 11:47 nem túl különleges, arra késõbb nem fogsz emlékezni, vagy a ránézés pillanatában nem tûnik fel.

Megnézed máskor is, csak az nem hagy nyomot, mert nem valamilyen kiemelkedõ számsor. Valószinûleg a 11:47 nem túl különleges, arra késõbb nem fogsz emlékezni, vagy a ránézés pillanatában nem tûnik fel.
Vagy csak jók a "megérzéseid" arról, mikor kell az órára nézni. :)
Szerintem ez azért van, mert te vagy a sárkány vére.
A kérdező hozzászólása: SZERINTEM IS :o
kérdezõ...ugyanígy van velem is. de vki azt írta elõbb h megnézem máskor is az nem tudatosodik.hát nem!!!! nagyon ritkán nézem meg, de ált a következõ idõpontok szoktak lenni, hajnalban 2:22, 3:31 v 3:33 napközben 10:11, 10:22 11:22, 11:33, 11:44 és amikor este felriadok és pont akkor nyitom ki a szeme, mikor ennyit mutat az óra, kicsit idegesítõ. fõleg, úgy, h sok rémisztgetõs filmben is ezekre a lélektani idõpontokra jut mindig vmi félelmetes esemény. próbáltam már azt is, h felriadok este, direkt nem nézek az órára, húzom pár percig, hát más idõt mutat majd, és amikor odanézek pont 3:33 van. lúdbõrzik ilyenkor a hátam.

Miért van hogy 166 cm 60 kiló az 21 es BMI, 176 cm 70 kiló pedig 22?

Legjobb válasz: Elöször is a 166 cm 60 kiló az 21,77 es BMI,176 cm 70 kiló pedig 22,59. Másodszor a BMI-t úgy számolod, hogy a súlyt elosztod a magassággal (méterben megadva), és utána még egyszer elosztod a magassággal. Ebböl következik, hogy a magasság sokkal erösebben beszámit,es ebböl adódik a különbség.

Elöször is a 166 cm 60 kiló az 21, 77 es BMI, 176 cm 70 kiló pedig 22, 59. Másodszor a BMI-t úgy számolod, hogy a súlyt elosztod a magassággal (méterben megadva), és utána még egyszer elosztod a magassággal. Ebböl következik, hogy a magasság sokkal erösebben beszámit, es ebböl adódik a különbség.
A kérdező hozzászólása: Jó hát kerekítettem, egy kalkulátorba írtam be egyébként. És amúgy miért? Ez így úgy tûnik hogy nem a magassághoz képesti súly a lényeg hanem a súly így önmagában...Tehát egy 166 cm es emberen 60 kiló ugyanúgy oszlik el mint a 176 centisen a 70 mégsem ugyanaz az eredmény.
"Tehát egy 166 cm es emberen 60 kiló ugyanúgy oszlik el mint a 176 centisen a 70 mégsem ugyanaz az eredmény." Éppen nem ugyanúgy oszlik el, mert a magasabb embereknek átlaában a végtagjai (keze-lába) arányban hosszabb, ezért a többletsúly nagy része a törzsön marad, azaz kövérebb. De ebben az esetben jóformán nincs különbség a két érték között.
"Éppen nem ugyanúgy oszlik el, mert a magasabb embereknek átlaában a végtagjai (keze-lába) arányban hosszabb, ezért a többletsúly nagy része a törzsön marad, azaz kövérebb" Ezt nem egészen értem. A magas emberek keze-lába arányában miért lenne hosszabb? És a túlsúly ettõl miért marad a törzsön? Combja-karja nem lehet vastag?
"Ezt nem egészen értem. A magas emberek keze-lába arányában miért lenne hosszabb? És a túlsúly ettõl miért marad a törzsön? Combja-karja nem lehet vastag?" Ha megnézed az alacsony és magas embereket, akkor láthatod, hogy a legtöbb magasnak a lába meg a keze arányban hosszabb - ezért is kell a modelleknek magasnak lenni, mert egy 160 cm-es nönek nem lesz 120 cm-él hosszabb lába -, másrészt a legtöbb ember eleinte legalább is nem a végtagokra hizik, hanem föként a has-fenék környékére.
A kérdező hozzászólása: na de épp ez az hogy szerintem mivel mindene hosszabb, nagyobb, így jobban eloszlik az a súly vagy ugyanúgy de semmiképp se rosszabbul...a bmi az egészségi szempontból értékeli az embert nem?? nem esztétikailag!
A magas embernek arányában pont olyan hosszú a keze meg a lába, mint az alacsonynak. (A testmagasságához képest ugyan úgy aránylik a lába hossza, mint egy alacsonynak) Testre az alma alkatúak híznak, én pl homokóra alkatú vagyok, jóval vékonyabb derékkal, mint csípõvel, viszont vastag combokkal.
Kérdezõ! Egészség szempontjából a BMI-nél sokkal többet mondd a testzsír százalék. A BMI a testmagasság és testsúly alapján számol, viszont nem veszi figyelembe, hogy abból mennyi az izomszövet, és mennyi a zsírszövet.

22 éves vagyok és egyfojtában anyira kivánom az együtt létet, hogy minden nap birnám mi a helyzet ilyenkor vagy miért van ez?

Legjobb válasz: Kedves 22 éves! Én a helyedben inkább gyorsan nekiesnék a magyar nyelvtankönyvnek... Siralmas a helyesírásod!... 8-[ egyfojtában = egyfolytában anyira = annyira együtt lét = együttlét Elõbb tedd magadévá a magyar helyesírást, utána bújj ágyba a pasikkal. :D

Kedves 22 éves! Én a helyedben inkább gyorsan nekiesnék a magyar nyelvtankönyvnek... Siralmas a helyesírásod!... 8-[ egyfojtában = egyfolytában anyira = annyira együtt lét = együttlét Elõbb tedd magadévá a magyar helyesírást, utána bújj ágyba a pasikkal. :D
Akkor szeretkezz egyfolytában! Azért van mert szereted a szexet! Nem kell ezen aggódni!
na igen...ha a csajod szûz akkor fail van :D Én a helyedbe össze se jöttem volna szûz csajjal..nem vagyok mazochista. Lapát Jenci :P
Lehet akkor bõvebb infó kellet volna, és elmondani hogy a csajod még szûz és olyankor mi van!! Mit kell ezt itt kérdezgetni? Verd ki vagy keressél mást! Mit vártál mit fognak mondani az emberek? Ha szereted akkor vársz és vered a farkad!!!
A 21:59-es vagyok! Most látom csak, mert visszanéztem, hogy a lány szûz is ráadásul?! Ha látnám õt 2 kézzel kapnék utána és tanácsolnám neki, hogy hagyjon téged békén! Még egyes "szemét" pasik se használják ki a szûz lányokat! Ennyire ne verd át.. basszus ez durva, hogyha ennyire kihasználod!!! Megyek is aludni, mert csak felhúzom magam, elnézést..!
Nagyon remélem, hogy a lány rájön menetközben, mire kell õ itt. A kedves tanácsadók úgy látszik, nem nézik a lányokat másnak, mint mozgó szexuális segédeszköznek. Remélem, közlik is a lányokkal ezt amikor csapják nekik a szelet.
Meglátszik, hogy az utolsó kettõt fiú írta (már bocsi). Az igaz, hogy a lelkiismeretedre van bízva. De, ha beleszeretsz idõközben, hogy nézel utána a szemébe? Pláne ha már most is szereted vmennyire. Mit vártok egy 18 éves lánytól? Ugorjon az ágyába pár hét múlva? Örülj neki, hogy nem egy kis olcsó p*csa, aki egybõl ágyba megy 1 fiúval. Legyen egy kis tartásod.. vagy ha már az elején megcsalnád és kielégülsz mással akkormeg minek vagy vele? Azért gondold át ha lehet és ne játszál más érzéseivel. Szegény lány azért várja ki azt a 3 hónapot, mert nem akar csalódni és biztos akar lenni a dolgában, ezek meg azt tanácsolják neked, hogy addig menjél más lányhoz, ha kell a szex. Mennyi pasi kihasználja így a lányokat:S Eddig ha kibírtad szex nélkül a csaj elõtt akkor most várd ki, ha van vkid. Lehet érdemes várnod és hogy szerelembõl szeretkezz! Bocsi ha elragadtattam magam, de nekem a gyomrom szorul össze, ha belegondolok, hogy ezt velem csinálnák! Remélem helyesen döntesz!
A kérdező hozzászólása: értem ez jo tanács az utobi kettö köszike
Még az utolsóhoz annyit, hogy a lánnyal való tali elõtt mindenképpen "üríts", akár csajjal, akár kézzel. Ne legyél kanos ha vele vagy, ne éreztesd hogy szexelni akarsz. Elõbb utóbb õ fog rádmászni kb 1 hónapon belül..de addigis marokmarcsa, vagy kedves ismerõs ;)
Persze, és lehet 2 és fél hónap múlva dobja a nõ, mert õ úgy döntött. És a srác baszhatja a 2 hónapját. Szerintem találj magadnak egy csajt, akivel kielégíted magadat. G*ciség, de ha egyszer ez az igény akkor ez van. Vagy dobd a csajt és találj mást. Ha tényleg vele akarsz maradni csak a szexet is akarod, de ezt a lány nem érti meg, akkor ez az õ hibája. Old meg, a lelkiismeretedre van bízva.
A kérdező hozzászólása: hát most látod hogy fiu vagyok? pff akkor én a te helyedbe mindenek elött megtanulnék olvasni XD jobbulást kedves
gondolom nehéz, de ott van az orális sex is. lényeg h ne erõltesd. 3 hónap múlva is minden nap sexelhettek
Bocs, most látom, hogy fiú vagy... 8-[
minden nap verd k magadnak. mond meg a csajodnak, h neked márpedig kell a szex de nem tudod máshogy megoldani. de szeritnem elég lesz ha naponta vered magadnak.:)
A kérdező hozzászólása: na és mi van ha a csajom még 18 áves szüz? és csak 3 honapmulva akarja épp ma beszéltünk rola hm.. =( nehéz igy
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat de nem hasznélom öt ki mi nagyon komolyra megyünk a kapcsolatron , mert mindkettönknek csak mrossz kapcsolataink voltak szoval mi erre törekszünk hogy komoly legyen..ezek csak kérdések kiváncsi voltam mit és hogy gondol a töbség...a másik meg hogy már 3 honapja járunk lassan szoval 4-5 honapja ismerjük egymást ez nem játék!!!mi komolyan gondoljuk!..szoval nem verem átt én örülök neki hogy még szüz és senkivel sem volt én lehetek az egyetlen és elsö ha jol játszom.ÉS AMINEK LEGJOBBAN ÖRÜLÖK HOGY EDDIG NEM VOLT SZERELMES ÉN MUTATAM MEG NEKI MI IS AZ EZ MÁR SZERELEM...én vagyok az elsö szerelme de nem az elsö kapcsolatja öket csak szerete de az semmi sem volt mikor megcsokoljuk egymást csak kavarognak az érzelmek imádom öt és becsülöm id . nyugalom tudom mit tezsek ez az oldal csak kiváncsiság csáo

Miért van a 22. napomon menstruációm? Ez már a 2. ilyen hónyapom.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni ezzel kapcsolatban. Babát szeretnénk, de valamiért a ciklus 22.-23. napján mindig megjön. A menstruációmnak amúgy júl. 2.-án kellett volna jönnie. A ma reggeli h?mérsékletem 36,7. Minden nap e körül mozog.

Legjobb válasz: Szia! A ciklusod elsõ napjától az utolsóig 36,7? Ez ugyanis azt jelenti, hogy nincs peteérésed. Meg kellene vizsgáltatnod a hormonjaidat. Nekem nézték a ciklus 10. napján és a 22. napján.

Szia! A ciklusod elsõ napjától az utolsóig 36, 7? Ez ugyanis azt jelenti, hogy nincs peteérésed. Meg kellene vizsgáltatnod a hormonjaidat. Nekem nézték a ciklus 10. napján és a 22. napján.

Miért érzem azt, hogy hamarosan megfogok halni? 2 éve van az az érzésem h nem fogok megöregedni és nem tudom h ez miért van. Mással is van ez így? 22 vok Fiú

Legjobb válasz: Ismerõs érzés... De ha nincs semmi bajod (nem vagy beteg vagy valami hasonló), akkor szerintem nincs okod ettõl tartani. Kiskoromban éreztem hasonlóan. Mindig azt hittem, sosem leszek felnõt, gyerekként fogok meghalni. Szerencsére azért még itt vagyok. Bár már csak egy hetem van 18-ig.... Szerintem az emberek nagyrészének vannak ilyen érzései. Igyekezz nem foglalkozni vele, mertt a rossz olgokat ugyanúgy be lehet vonzzani, mint a jókat. Gondolkodj pozitívan, élvezzd az életet, és minden rendben lesz. :) 17/L

Ismerõs érzés... De ha nincs semmi bajod (nem vagy beteg vagy valami hasonló), akkor szerintem nincs okod ettõl tartani. Kiskoromban éreztem hasonlóan. Mindig azt hittem, sosem leszek felnõt, gyerekként fogok meghalni. Szerencsére azért még itt vagyok. Bár már csak egy hetem van 18-ig.... Szerintem az emberek nagyrészének vannak ilyen érzései. Igyekezz nem foglalkozni vele, mertt a rossz olgokat ugyanúgy be lehet vonzzani, mint a jókat. Gondolkodj pozitívan, élvezzd az életet, és minden rendben lesz. :) 17/L
*dolgokat
Én is éreztem ezt kamasz korom környékén, és néha eszembe jut ez az érzés és az olyan mintha most is érezném, de szerintem csak az emléke. Szerintem attól jöhetett nálam ez az érzés, mert így próbáltam feldolgozni, felfogni a halált. És mert amikor az ember depressziós (kamasz korban pedig az) akkor menekülne a világból és talán ezzel nyugtatja magát: Ó nem kell aggódni a jövõ miatt úgy se élem meg. Mondjuk nem tudhatjuk meddig élünk, de meg kell próbálni mindent megtenni, hogy szép, teljes életünk legyen. Nézz magadba: boldog vagy? rendben megy az életed? azt csinálod, amit szeretsz? megtaláltad a párod? Ha ezek valamelyikére nemmel válaszolsz, az áll a furcsa érzésed mögött.
Ezt szerintem mindenki átéli. Tudod fiú azért vannak a gödrök hogy megtanulj belõle kimászni! Minden jót!
Hát mert jön a világvége, és azt érzed.
ez hülyeség. az elõzõ hozzászólóknak mondom. én pl soha életemben nem éreztem igy, ugyhogy ez nem normális! kérdezõ. valszeg paranoiássá vált már ez nálad, csak bebeszéled magadnak. ne foglalkozz ezzel. élvezd az életet.
hiszel Istenben ?
Lehet hogy leültél és túl sokat gondolkoztálés akkor eszedbe jutott ez. Nekem is volt egyszer-egyszer ilyen érzésem. Szerintem aztr jelentheti, hogy nincsenek nagyon terveid a jövõre és elveszettnek érzed magad a világba. És mivel magad elõtt csak a nagy sötétséget látod, ezért úgy érzed, te nem is vagy életrevaló. Pedig ez hülyeség, felejtsd el! sodródj az árral és majd a jövõd alakulni fog!

Miért van az hogy szeretnék jóba lenni az anyummal de legbelül érzem az útálatot? Miért nem múlik el? /kiskoromba nem nagyon foglalkozott velem de most mégis szeretnék jóba lenni vele/ 22/l

Legjobb válasz: Szia! Nálam is ugyanez a helyzet. Nem tudom szeretni, sõt az elmúlt években még utálatot is érzek. Nem hiszem, hogy meg fog változni a helyzet, hisz évek óta nem is beszélek vele, nem látom, nem tudok róla semmit. Én jobban élem így az életem.

Szia! Nálam is ugyanez a helyzet. Nem tudom szeretni, sõt az elmúlt években még utálatot is érzek. Nem hiszem, hogy meg fog változni a helyzet, hisz évek óta nem is beszélek vele, nem látom, nem tudok róla semmit. Én jobban élem így az életem.
Miért érzel utálatot, tett olyan bünt ellened?
A kérdező hozzászólása: nem tudom miért útálom az anyám, mikor vele laktam mindíg mindenért engem okolt és hibáztatott.
Nem lehet, hogy volt rá oka?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!