Találatok a következő kifejezésre: Miért van 20 éves (62 db)

Miért ilyen komolytalan és gyerekes a legtöbb velem egykorú 20 éves lány? Más is így van ezzel?

Néha olyan gyerekesen viselkednek.

Legjobb válasz: Két oka lehet. Az egyik az, hogy szeretsz túlozni. Sokan komolytalanok, de vannak kifejezetten komolyak is. A másik lehetõség, hogy tényleg a 20 éves lányok zömére igaz az állításod. Ebben az esetben te vagy túlságosan komoly. Az általad említett lányok szemében esetleg besavanyodott, koravén. Egyébként meg nincs semmi baj sem veled, sem a komolytalan 20 éves lányokkal. Különbözõ személyiségtípussal, különbözõ élethelyzettel és tapasztalattal rendelkezõ emberek másképp viselkednek. Ez a sokszínûség nagyszerû dolog. Az egyes emberek esetében, persze, lehet, hogy nem olyan jó, de ahhoz meg mindenkit külön kéne megvizsgálni. Mindenki mögött más-más történet van.

Két oka lehet. Az egyik az, hogy szeretsz túlozni. Sokan komolytalanok, de vannak kifejezetten komolyak is. A másik lehetõség, hogy tényleg a 20 éves lányok zömére igaz az állításod. Ebben az esetben te vagy túlságosan komoly. Az általad említett lányok szemében esetleg besavanyodott, koravén. Egyébként meg nincs semmi baj sem veled, sem a komolytalan 20 éves lányokkal. Különbözõ személyiségtípussal, különbözõ élethelyzettel és tapasztalattal rendelkezõ emberek másképp viselkednek. Ez a sokszínûség nagyszerû dolog. Az egyes emberek esetében, persze, lehet, hogy nem olyan jó, de ahhoz meg mindenkit külön kéne megvizsgálni. Mindenki mögött más-más történet van.
Igen, de van kivétel.
A másodiknak igaza van. Másrészt én is 20 éves vagyok. Vannak dolgok, amikben gyerekes vagyok, pl. a hasonló korú barátaimmal idióta videojátékokban versengünk, középsuliban az iskola utcájában az összes kutyát végigsimogattam minden reggel és délután, minden kis hülyeségnek úgy tudok örülni, mintha megnyertem volna a lottó ötöst. Más dolgokban meg viszonylag éretten viselkedek. Nem szoktam lerészegedni, el lehet velem beszélgetni politikáról is akár, nem vagyok tipikus hiú plázacica. Különben meg a nagyszüleink korosztályának már az is gyerekesség, hogy még nem vagyunk házasok, 1-2, esetleg több kisgyerekkel.
Én is így látom. A fiúk ugyanilyenek. Kitolódott a fiatalkor, késõbb válnak felelõsségteljes felnõtté az emberek manapság.
Mert te túl okos vagy és érettebb a korodnál (gondolom ezt a választ szeretnéd hallani..), én nem értek veled egyet, szerintem sok komoly 20éves lány is van Egy nem komoly 20éves lány:)

Miért van az, hogy a 20-22 éves pasiknak legtöbb esetben 15-18 éves barátnőjük van?

Kortársaik helyett...

Legjobb válasz: na még mielõtt valaki elkezdi ecsetelni az agyi fejlettségi szintet hozzátenném hogy azért mert míg egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet...egy 15-18 éves lány még nem gondol ilyenekere olyan véresen komolyan...na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni mint egy tartós kapcsolatban lévõ 22 éves :D

na még mielõtt valaki elkezdi ecsetelni az agyi fejlettségi szintet hozzátenném hogy azért mert míg egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet...egy 15-18 éves lány még nem gondol ilyenekere olyan véresen komolyan...na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni mint egy tartós kapcsolatban lévõ 22 éves :D
Mert a 20-22 éves csajokat elviszik az 50 éves pénzeszsák faszik.
Mert túl [email protected] a saját korosztályukhoz. Fiatalokat elég a korukkal hülyíteni, meg elõadni, hogy õk mennyivel többet tudnak a 15-18 éves fiúknál. Ez mindig is így volt. Aki normális az talál a sajátjában.
mert nyomorék és nem tud befûzni egy gyönyörû 20éves nõt.:P
pedobear-ek vagy pedig túl nyomik hogy a kortársaik közül válogassanak...
Mert szebbek és aranyosabbak, ilyen egyszerû.
na...ne vitatkozz:D te kérdezel én válaszolok õszintén :D de ez a tervezgetõs dolog igaz...persze hogy te is tervezel ilyet stb csak nem biztos hogy épp az aktuális bnõddel...
A kérdező hozzászólása: Nekem már van valakim, nem azért aggódom. :DDDD Mint írtam, személyes sérelem emiatt nem ért. :)
hát akkor meg?:D mégjobban szard le:D na de eltipliztem aludni, lefárasztott a meccs meg a sör:)
A kérdező hozzászólása: Jó éjt :D
köszi viszont.
Egy 20-22 éves srác miért ne járhatna egy 18 éves lánnyal? :) 14-15 oké, az már tényleg furcsa, bár így alapból az sem feltétlen elítélendõ. Amúgy van egy ilyen téveszme, hogy a lányok elõbb érnek, amitõl azt hiszik, hogy hozzájuk idõsebb pasi illik. Pedig ez csak biológiai érettség, és nincs sok köze a szellemi/érzelmi részéhez a dolognak.
Mert a korunkbeli lányok azt képzelik magukról, hogy k*rva érettek és már náluk 15+ évvel idôsebb férjük van.Nincs választási lehetôségünk.
20év azmár autóban is öreg, nemhogy nõben:D Na de viccet félretéve énis túl vagyok már a 20-on mégis a 17-18éves csajok jönnek be leginkább. Nemtudom a magyarázatát, hogy miért, de ha megfigyeled mondjuk a szüleidet vagy a nagyszüleidet akkor náluk is megvolt ez a korkülönbség a legtöbb esetben. Sokan egyszerûen azt tartják természetesnek, hogy a pasi legyen idõsebb pár évvel.
azért mert sok esetben egy 20-22 éves lánynak már nem elég jó egy vele egy idõs fiú. nincs egzisztenciája, míg egy 30-40 éves palinak már megvan és õk ugyanúgy szeretnének egy 20 éves fiatal barátnõt. a kis tini csajoknak pedig elég a kinézet és vagy a jó szöveg. még nincsenek olyan mértéktelen nagy elvárásaik mint a másik említett korosztálynak. egy 20-22 éves lány gyakorlatilag a topon van, ilyenkor akar mindegyik gazdag pasi fogni aki "jó vétel". késõbb már sem szebb, sem jobbak nem lesznek, ebben a korban kell levadászni a zsákmányt, mert aki lemarad az kimarad... a 20-22 éves fiúk pedig a fiatalabb lányok közül válogatnak, majd amikor elérik a közel 30-at, nekik is lehet huszonéves barátnõjük. f23
szard le...lesz valakid és kész, kor nem számít...a nem annál inkább:D
A kérdező hozzászólása: * -,
A kérdező hozzászólása: Nem, azért mert most ejtettek egy 16 éves miatta - mielõtt valaki ezzel támadna. :) Csak így estefelé gondolkodtam, hogy a baráti, ismerõsi körömben hány és hány ilyen van... Nem értem kicsit. Mindegy. :)
A kérdező hozzászólása: "egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet..." Ez neeem igaz... :DDDD
A kérdező hozzászólása: "na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni" - Ez sem :D
A kérdező hozzászólása: "csak nem biztos hogy épp az aktuális bnõddel..." Nincs barátnõm. :D
Azért mert a 20-22 éves lányok az idõsebb férfiak társaságát keresik, legalábbis részemrõl így van! Így marad az ilyen korú kisfiuknak a tinileányzó társasága! :) Na a poénkodást félretéve tényleg kevés olyan pasi van, aki e nõi korosztály szintjén lenne!
SZEBBEK?! na ezen kiakadtam... 1 14-18 éves lány még fejlõdésben van! hogy lehet szebb egy kifejlett, érett nõnél?! aranyosabbak?! a beképzelt kis 15 éves p*csák? ez most komoly?-.-" nekem mindig is a +20 éves nõk jöttek be...
ez tipusfüggõ...a lányok nagyon szeretnek ezzel kérkedni hogy a korabeli srácok kisfiuk stb...ugyanez az arány van a lányoknál is.Míg a lányok szivesen szülnek 22-24 évesen addig a férfi elõregondol hogy inkább akkor amikor már megvan az anyagi biztonság...a régi világba lehet így müködött a dolog de hogy ma nem így müködik ez tuti
A kérdező hozzászólása: Azért nem mindenki szülne szívesen 22-24 évesen, fõleg, hogy manapság hogy ismondjam... elég "mûködésképtelen" dolog. Legalábbis magamból kiindulva, elõször fontosabb a biztos, jó végzettség, aztán munkában elért eredmények, ház, kocsi, élmények ("kiélés")...
na tök normális a gondolkodásod:D miért is van ez a kérdés?:D
Mert kalandra azok a jók, könnyû õket manipulálni, és bármit megtesznek érted. Illetve a 20 éves lányok 90%-a fapina, nekem olyanok nem kellenek, és tényleg túl komolyan gondolnak mindent.

A lányoknak mindig csak a 20 éves fiúk jönnek be akármit csinálunk nem jó és miért van ilyen nagy szájuk a tizenéves lányoknak?

Legjobb válasz: Biztos, hogy ez a kisemlõsök kategóriába való?... Egyébként megértem a problémád, a lányok többségének az idõsebb fiúk jönnek be, ami 13 és 17 között a 20 körülit jelenti. Nekem a 20 körüliek sosem jöttek be, az érettebb gondolkodású férfiakat szerettem mindig is, kortól függetlenül. De õk általában nem a 20 évesek közül kerülnek ki.

Biztos, hogy ez a kisemlõsök kategóriába való?... Egyébként megértem a problémád, a lányok többségének az idõsebb fiúk jönnek be, ami 13 és 17 között a 20 körülit jelenti. Nekem a 20 körüliek sosem jöttek be, az érettebb gondolkodású férfiakat szerettem mindig is, kortól függetlenül. De õk általában nem a 20 évesek közül kerülnek ki.
Ha nem az állatokhoz tetted volna fel a kérdést akk talán több választ kapnál:) egyébként én is 20 éves vagyok és mégsincs túl sok sikerem náluk, szóval ez nem így mûködik.
Az még haggyán, hogy állatok kategória... de KISEMLÕSÖK:DDD értitek... mert a tinilányoknak kis emlõjük van:D. szerintem haláli.
A kérdező hozzászólása: am véletlen tettem a kisemlõ kategóriába XD bocs a legutolsóra meg 13/f de nem nekem van gondom csak úgy eszembe jutott :D
Én 18 vagyok, és közelebb érzem magamhoz a 20-21 éveseket, mint a 16 éveseket. A fiúk amúgy is késõbb érnek. Persze a huszonévesek közt is vannak olyan éretlenek mint egy 14 éves, de meg kell találni azt, aki hozzánk való. :) Neked is menni fog.:) Amúgy az szerintem felelõtlenség, hogy egy 1314 éves összejön egy 20 évessel. Legalább az elvileg felnõtt férfinek lehetne annyi esze, hogy kislánnyal nem jön össze. Egyébként hány éves vagy? 18/l
ez nem iga zigy ahogy leirtad szerintem a lanyoknak azok jonek be akik kedvesek hozzajuk es nem ugy viselkednek veluk mintha egy jatekszer lenne ezt ne feledd el
mert a 20 éves fiúk érettebbek és már túlléptek a "férfias udvarlásnak számít ha meghúzom a haját" dolgon..-.-" am meg a fiúknak is nagy a szája..
Nem csodálom. Én 20 éves fiúban 16 évesen sem mertem megbízni...
:D biztos jó poén volt de nálam már a randizás kategóriába van :D 19F
XDDDDDD En 19 vagyok de mar elegem van a nalamnal joval fiatalabbakbol...
Mert csak a 20 éveseké a vilááág... Viccet félre téve, azokkal a 13 éves lányokkal akik 20 évesekre buknak nem is érdemes foglalkozni.

Miért van több 20-on éves szűz fiú mint 20-on éves szűz lány?

A lányokat könnyű megdönteni, de a fiúkat nem lehet megdönteni, mert ők azok akik döntenek...mármint lányt. Tehát ha ezek a 20-on éves szűz fiúk lánynak születtek volna akkor 100%-hogy már nem lennének szüzek. Tehát ha ezek a fiúk dönthettek volna, hogy fiúnak vagy lánynak szülessenek akkor minden bizonnyal azt választották volna, hogy lánynak szülessenek...mert így nem kell szenvedniük a szüzességtől...nem?

Legjobb válasz: Mert a lányok bármikor eldönthetik hogy a 20 udvarló közül melyiket válasszák, akivel elveszítik. A fiuk meg próbálkoznak, de lehet hogy te vagy az elsõ, vagy a második, vagy 3., 4., 5., 6., 7., és a hölgy a 8.-at választja! :P

Mert a lányok bármikor eldönthetik hogy a 20 udvarló közül melyiket válasszák, akivel elveszítik. A fiuk meg próbálkoznak, de lehet hogy te vagy az elsõ, vagy a második, vagy 3., 4., 5., 6., 7., és a hölgy a 8.-at választja! :P
A paradicsomnak megint igaza van.
Nah igen.A paradicsom jól leírta. A lányok iránt már 14-15 éves korukban érdeklõdnek a srácok.14-22 éves srácok.Szal így persze, hogy elõbb vesztik el. Addig mi srácok keresünk olyan lányt akinek megfelelünk és õ is megfelel nekünk.
5.Hagyjuk már ezt a hülye általánosítást.Az lehet, hogy esetleg testileg hamarabb ér.De, hogy lelkileg azt kizárnám! Ez nem nemfüggõ hanem gyerek! Bár nekem akármit mondhattok, egy 16 éves fiú/lány lehet akármilyen érett.Akkor is csak egy gyerek!
Aki egyetért velem az kapja be! >:( XD
Mert a fiúk õszintébbek, azért.
Csak a király dönti el a parasztot a sakktáblán. Értelmes ember szeretkezik :) És a kérdésre válaszolva azért, mert egy lány sokkal hamarabb érik testileg is és szellemileg is (feltételezem a szellemi érést) és hamarabb megéli így a testiséget is.
Szóval szerinted 2 önbizalomhiányos, szerencsétlen ember, akik egymáshoz szólni sem mernek a kudarcaik miatt, alkothatnak egy olyan teljes egészet, ami jobb, több, tökéletesebb, mint egy normális kapcsolat. Túl sok filmet nézel...
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg az "evolúciós pszichológiát" úgy ahogy van kidobhatjuk a francba. Mindenki tudja, hogy a mai lányok, nõk mindig ahhoz a fiúhoz, férfihez vonzódnak akinél megvan a kellõ biztonság érzetük, valamilyen szinten be is hódolnak a férfinak és valamilyen szinten alárendelt szerepet töltenek be, de valamilyen szinten pedig uralkodik a férfi felett néha úgy, hogy ezt a férfi észre sem veszi. A média a reklámok és a másoknak megfelelõ kényszer is azt sugallja a nõknek, hogy izmos, jól keresõ, lelkileg és szellemileg stabil férfival jöjjön össze. Én hiszem azt, hogy ha 2 fél megismeri a magányt és a fájdalmat akkor idõvel egymásra találva egy TÉNYLEGES egészet fog alkotni, ami több mint egy sima egész.
az a baj hogy semmit sem értesz az evolúciós pszichológiához. A nõ ahhoz vonzódik amihez az ösztönei azt mondják hogy "vonzódj". Tanulj egy kicsit. Bereckei Tamás könyvét ajánlom, az Evolúciós pszichológiát, meg nem csak azt F20
A kérdező hozzászólása: # 25 Pontosan tudom, ettõl különbözünk egymástól mi emberek. És pont ez a dolog szépsége, míg az egyik a "normálisat" választaná, addig a másik a "kevésbé normálisat"...ez a dolog megmagyarázható és egyben megmagyarázhatatlan szépsége.
Hát mindenki azt választ amit akar, szíved joga, de a legtöbb ember nem az 1. verziót fogja, hidd el. Az emberek hosszútávon nem olyat keresnek partnernek, aki lehúzza õket, hanem akivel kölcsönösen felemelik egymást.
na basszus írtam egy regényt válasznak de nem ment át
A kérdező hozzászólása: uccsó. Igen, pontosan ezt hiszem. Nem nézek filmeket...és egyszer az életbe..ha nem nyírom ki addig magam a magányba be is fogom ezt bizonyítani nektek.
Te jó ég, látom van itt általánosítás minden méretben, színben és fajtában. A kérdésre válaszolva: Neeeem igazán vonz az ötlet, hogy átcsapjak csajba. Egyrészt mert már férfinak születtem így számomra teljesen elképzelhetetlen hogy nõi testben éljek.Másrészt meg így is van elég bajom, menstruáljon mellé a halál. Azoknak meg akik a szûz srácokat vesztesnek, életképtelennek, selejtnek titulálják - örülök hogy a ti tyúkszaros életetekben minden rendben van, bárcsak tényleg olyan fekete-fehér lenne a világ mint ahogy azt ti beállítjátok.
12-es! Netán te is életképtelen szûz vagy? Ezért érintett olyan érzékenyen amit írtam?? "és akkor tán a 14-15-16 éves lányok sem jönnének ide sírni, hogy megcsalt, elhagyott, átvert a barátom...stb" Neked sem volt még csajod, ha ennyire szentimentális vagy... "akinek minden összejött az életben...ezek nem élték át az igazi fájdalmat a magányt és nincsenek szerintem tisztában azzal, hogy ha egy lányt megbántanak akkor azzal milyen fájdalom hullámot indítanak el az adott személyben, de egy "életképtelen, lüzer" pontosan tudja..." Nagyon sík ... és naiv vagy! Nem csak a filmek világa meg a lúzerek világa van. Vannak a normális emberek világa is, akiknek normálisan összejön szinte minden. Õk is esnek pofára. De élnek! A vesztesek pedig ezt nem értik meg soha a büdös életben! Élni kell, hogy legyen élményed, tapasztalatod és jövõd! Abból nem lesz semmi hogy te meg vagy arról gyõzõdve hogy elméletileg mindent tudsz! Itt is túl sokan osszák az észt, 0(NULLA!) csajozási/szexuális tapasztalattal! Szégyen...
32."Itt is túl sokan osszák az észt, 0(NULLA!) csajozási/szexuális tapasztalattal! Szégyen..." - beleértve téged is.
Pszichésen egészséges, jelenleg boldog, szerelmes párkapcsolatban élõ, viszont több durva szerelmi csalódáson átesett huszonéves nõként megmondom neked itt és most, hogy SOHA nem lesz egészségesen mûködõ, valamit érõ, testileg-lelkileg kielégítõ párkapcsolatod ezzel a hozzáállással. Bocsi.
azért mert ha egy lány szép akkor neki már van lehetõsége 14-15 évesen is szexelnie, és van kik közül választania, egy pasinak meg gürcölnie kell egy lányért kitudja meddig, aztán vagy sikerül neki vagy faképnél hagyja, a csajoknak meg csak ki kell választani egyet a sokk közül
A kérdező hozzászólása: # 34 miért gondolod ezt?
Kérdezõ te ebben az álomképben hiszel, mert ezzel tudod életben tartani a reményeidet. Attól még ez nem lesz így. Viszont sose add fel. Fõleg ne légy öngyilkos, az a gyávák és gyengék fegyvere. Sokan osztják itt az észt 0 tapasztalattal? Hát igen, ezen az oldalon azok értenek a legjobban a párkapcsolatokhoz, akiknek még nem volt... tiszt. kivételnek.
A kérdező hozzászólása: # 21 ha választhatnék, én mindenféleképpen az 1-sõ verziót választanám. Én mindig arra az oldalra állok ahol "egy árva szava, többet ér 1000 másik emberénél" tudom, hogy miken megy keresztül, önbizalom hiányos, szerencsétlen, folyton figyelni kell rá...ez nekem az ideálom... Valamilyen szinten az ilyen "sérült" emberek megértik egymást, mert tudják, hogy a másik miken megy keresztül és mindig támogatják egymást...az esetek nagy %-ában.
A kérdező hozzászólása: Ez nem tény...kb 4 éve vagyok itt gaykorin és fennhangon ki merem jelenteni, hogy ezek kemény, megtörtént, létezõ, valós dolgok. Beszélgettem jó pár ehhez hasonló 20-on éves fiúval a 4 év alatt...tehát ez egy valós dolog...és nem pár fiú mondja ezt..rengetegen vannak.
Hát én ezt így nem mondanám... Így férfiként fura azt mondani, hogy bárcsak lány lennék. El sem tudom képzelni, hogy az vagyok. Szóval ez fura kérdés nagyon. Sok szenvedéssel járt, hogy férfiként béna voltam és nagyon sokáig szûz voltam, de azért nekem nem vonzó a gondolat, hogy megdugjanak mint nõt. Bizarr ez a kérdés.:D
A kérdező hozzászólása: igen, igen...csak azt nem értem...vagyis most már értem, hogy miért van ennyi magányos 20-on éves szûz fiú. Mert szegény gyerek próbálkozik, próbálkozik és soha sem jön össze, de a lány részérõl ez csak egy újabb visszautasítás, de a fiú meg már az az 1000. visszautasítás kapja...így elgondolkozik vajon azon, hogy minek születtem én fiúnak hisz 1 lány sem akar velem lenni, ennyi erõvel születhettem volna lánynak és akkor most õ utasíthatná vissza 1000-szerre a fiúkat.
Én nem tudom, hogy több van-e. De , ha így van, az szerintem azért lehet, mert szerintem a lányok választanak mindig végsõ soron. Egy lány lehet szûz idõsebb korában azért is, mert nem talált eddig olyan fiút, akivel ezt megtenné. Fiúk esetében is lehetséges ez, de szerintem ez jóval ritkább, bár ez csak tipp.
Mert egy 20-on éves már nem lány hanem nõ! A fiú meg csak fiú még, ráadásul lúzer fiú! És ezen az oldalon van a gyûjtõhelyük ezeknek az életképteleneknek!
11. Te egy nagyon értelmes orangután vagy.Nem mászol vissza a fára?
azért több a fiú mert nincs kitartásuk csak a számítógép elõtt üléshez itt meg sírnak, hogy jaj de szerencsétlenek, meg hogy a lányoknak nem kellenek ahelyett, hogy kimennének és ismerkednének nem a nemeket kell kicserélni meg számolgatni hanem tenni valamit azért amit szeretnénk.Régen is voltak fiatalok de ennyi sírás nem volt vagy bejött vagy nem és léptünk tovább nem adom fel jelszóval:) ahelyett hogy sajnáltattuk volna magunkat .
A második válaszom már csak nem tetszett annyira mi? Amúgy kérdezõ: Egyértelmû még olyan szempontból is, hogy a fiuk késõbb veszítik el, nem? Hiszen általában idõsebb fiu fiatalabb lán páros szokott lenni.
13. Van benne igazság.De nagy általánosítás az egész.
Csak nem szereztem egy Troll-t? :O Youtube-ra is kellene egy. ^_^
A kérdező hozzászólása: # 11 de én hiszem azt, hogy 1 ilyen életképtelen lúzer érzelmileg sokkal több mindent tud nyújtani egy lánynak, mint egy olyan fiú akinek minden összejött az életben. pl suli, csajok, buli..stb...ezek nem élték át az igazi fájdalmat a magányt és nincsenek szerintem tisztában azzal, hogy ha egy lányt megbántanak akkor azzal milyen fájdalom hullámot indítanak el az adott személyben, de egy "életképtelen, lüzer" pontosan tudja, ha megbánt valakit teszem fel egy lányt akkor õ pontosan tudja, hogy mennyire fog fájni neki...így inkább meg se bántja és elkerüli a konfliktust. és akkor tán a 14-15-16 éves lányok sem jönnének ide sírni, hogy megcsalt, elhagyott, átvert a barátom...stb
1. Szerintem egyáltalán nincs több huszonéves szûz fiú, mint lány, csak 2. A fiúk valamiért sokkal inkább társfüggõk, és amíg egy átlagos lány hosszútávon is jól el tud lenni egyedül, egy fiú sír-rí és depressziózik. Szóval azért tûnik úgy, hogy több fiú van, mert hangosabban jajonganak. 3. És emelett igaz az is, amit a #13 írt. Egy lány, ha nem jön össze neki sokáig semmi, akkor is ugyanúgy eljárkál barátnõkkel, nyitott szemmel járkál a világban, míg egy fiú csak beül a gép elé, sír-rí, és hibáztat mindenkit, a modern világot, az emancipációt, a nõket, stb. a saját sikertelenségéért. De saját magán változtatni, azt nem tud/nem akar. Persze vannak kivételek (szerencsére nem is kevés), ez csak általánosságban van így. F
Kérdezõ: A 17-es hozzászólásoddal kapcsolatban annyit: Dettó ezt gondolom. ;)
Mi lenne ha nem a gyakoris kb 3-4 srácból állítanátok fel egy tényt?
"de én hiszem azt, hogy 1 ilyen életképtelen lúzer érzelmileg sokkal több mindent tud nyújtani egy lánynak, mint egy olyan fiú akinek minden összejött az életben." OMG... adott két csaj, tegyük fel ugyanannyi idõsek, ugyanolyan jól néznek ki: 1) Hisztis, önbizalomhiányos, állandó megerõsítés kell neki, emiatt folyamatosan tesztelget téged, állandóan azt akarja, hogy vele foglalkozz, mindig sír, hogy õ milyen szerencsétlen (persze mindig mások hibája miatt), egy született lúzer, stb... 2) Kedves, mosolygós, aranyos, jól elvan az emberekkel, szeret társaságban lenni, megadja neked a szükséges szabadságot, de egyben a szeretetet is, tudja, hol van az egészséges egyensúly, mert már volt 1-2 kapcsolatban, vannak céljai az életben, aminek az eléréséért közd, és téged is támogat a saját céljaid elérésében. Mégis miért gondolod, hogy az elsõ verzió többet tudna neked adni??? omg
"azért mert ha egy lány szép akkor neki már van lehetõsége 14-15 évesen is szexelnie, és van kik közül választania, egy pasinak meg gürcölnie kell egy lányért kitudja meddig, aztán vagy sikerül neki vagy faképnél hagyja, a csajoknak meg csak ki kell választani egyet a sokk közül" Ez hatalmas baromság. Mûködõ párkapcsolatot sosem lehet úgy létrehozni, hogy csak az egyik fél ad bele. Mindkét félnek ugyanannyit kell beleadnia a dologba, különben nem fog menni.

Miért van az h 20 éves létemre ilyen éretlenül nézek ki?

Kisfiús arcom van,vékony lábaim,a saját korosztályomban a lányok mindig csak kisfiúnak tartanak,ezért is vagyok még mindig sz?z. Csak azt nem értem,h pl öcsém aki 17 éves kb úgy néz ki mint én és utána csak úgy döglenek a csajok a korosztályában. Már fél éve volt neki barátn?je,de dobta,mert máris talált másikat. Hogy lehet,h neki összejön,nekem meg nem? Mit kéne tennem? Milyen lányoknál próbálkozzak,ha saját korosztályomat nem érdeklem?

Legjobb válasz: Barátnõt szerintem eleve nem a saját korosztályodból kellene keresgélni, mert a fiúk késõbb érnek! Az, hogy a testvéred után bomlanak a nõk, valószínûleg azért van, mert 17 és úgy néz ki mint te, vagyis mint egy 20 éves! De ennek rengeteg oka lehet! Pl. neki nagyobb az önbizalma.

Barátnõt szerintem eleve nem a saját korosztályodból kellene keresgélni, mert a fiúk késõbb érnek! Az, hogy a testvéred után bomlanak a nõk, valószínûleg azért van, mert 17 és úgy néz ki mint te, vagyis mint egy 20 éves! De ennek rengeteg oka lehet! Pl. neki nagyobb az önbizalma.
Elsõ vagyok! Szerintem nem a kisfiús kinézeteddel van a baj, mert a lányok ezt manapság egyre jobban szeretik, inkább valami a belsõddel lehet!
De am szívesen adok tanácsokat, ha részletesebben elmondod a problémádat, és bocsi, hogy ennyit írtam! Még mindig az elsõ vagyok! :D
Alkati kérdés. De szerintem még simán kinõheted magad. Nekem van 23 éves ismerõsöm, akin most kezd meglátszani, hogy férfiból van, eddig úgy nézett ki, mint egy kölyök.
Nekem 30 évesen vagy kisfiús arcom, koma.
Én lassan 23 leszek, de testre, arcra úgy nézek ki, mint egy 15-17 éves fiú. Írok privit, kíváncsi vagyok, te hogy nézel ki.
én 22 évesen 16 évesnek nézek ki, mégis van barátnõm, addig nem volt, míg nem hittem magamban és félõs voltam, pedig lehetett volna akkorriban is
nekem is írnátok privit (képpel) akik ilyen fiatalosak itt válaszoltak és a kérdezõ is? én is hasonlóval küzdök..
tanulj meg jól nyalni és utánad is futnak majd a csjok
20 éves korba elég gáz..
Szophatna mást is...
gyerekkorba átélt trauma, amit a mai napig nem tudott feldolgozni én pl 25 évesen is még mindig csak magzatpózba tudok aludni.Ébrenlét során esetleg körömrágás nincs? Az a szorongás jele
A kérdező hozzászólása: Nincs. Az ujjszopáshoz egy 10 éves szintjén lévõ gyerekes, és elviselhetetlenül egocentrikus viselkedés társul.

Miért van az, hogy 20 éves koromban elég volt egy meztelen nőt megérintenem, már szinte elmentem, ma meg ennél sokkal több kell?

Mi változott azóta? Sajnos sokminden: elröppent 15 év, sok stressz, felelősség, sok pornónézés, úgy érzem ezek a legfontosabbak. Tényleg csak ez utóbbiakon múlik?

Legjobb válasz: Szimplán késõn-érõ típus vagy. Van akinek 14 évesen elég megfogni egy csajnak a melleit és elélvez, és 16 évesen már az nem elég.

Szimplán késõn-érõ típus vagy. Van akinek 14 évesen elég megfogni egy csajnak a melleit és elélvez, és 16 évesen már az nem elég.
most nem értem ezzel mi a gondod, de komolyan legalább ha dugsz, tovább bírod, fõleg másodszorra még jó, hogy nem olyan vagy, mint 15 éve, szerintem Te is tudod, jó vagy így, ne elégedetlenkedjél és csinálj valamit, kezd a pánik eluralkodni rajtad, sajnos N
hormonok

Miért van az, hogy társkeresőn a 30 év feletti nők és a huszonéves molettek maguktól írnak nekem leveleket, a kiszemelt 20-25 éves lányok viszont még az adatlapomat sem nézik meg a levelem után?

Tisztességes szándékkal írok leveleket, nem is a sablonszövegeket er?ltetem, de a szebb és okosabb lányokkal képtelenség kontaktust kialakítani. :(

Legjobb válasz: Azoktól a Nõktõl kapsz most levelet, akik akkoriban ugyan úgy nem válaszoltak, ahogy ezek teszik most. Egszerûen olyan embert keresnek, aki jól néz ki és tele van pénzzel is. Másik fele, hogy egy 25 éves Nõ nem fog leállni, csak legalább egy 35 évessel. Szerintem szelektálj és dugd a jól kinézõ pufikat meg 30plusszos Nõket, köben meg keresgess tovább.

Azoktól a Nõktõl kapsz most levelet, akik akkoriban ugyan úgy nem válaszoltak, ahogy ezek teszik most. Egszerûen olyan embert keresnek, aki jól néz ki és tele van pénzzel is. Másik fele, hogy egy 25 éves Nõ nem fog leállni, csak legalább egy 35 évessel. Szerintem szelektálj és dugd a jól kinézõ pufikat meg 30plusszos Nõket, köben meg keresgess tovább.
Akkor ird ki az adatlapodra, hogy milyen nõk ne irjanak, ezt nem veszik bunkóságnak, hidd el be fogják tartani. És akkor hátha irnak majd olyan csajok akik neked is bejönnek.Fogadd meg!!!
Persze hogy tetszenek nekik a huszonévesek is. Tessék ismerkedni velük. Akad köztük bombázói, bár nekem a szolidabbal volt dolgom (értsd: akik simán vállalhatóak bárhol, igaz én csak szexre kerestem õket).
A kérdező hozzászólása: Na mégegyszer: 1. Nem a dugásra megyek, hanem rendes barátnõt akarok, így nem döntök meg bombázó 30 fölöttieket sem. Nyilván könnyû lenne, de inkább várok még pár hónapot és majd az istennõkülsejû aranyos huszonéves barátnõmet fogom naponta ötször "megdönteni". Így tisztességes amúgy is. 2. Nyilván tetszenek nekik a huszonévesek is, ha írnak.
23:43 Te figyu, és azok a 30-as csajoknak a 20éves srácok is tetszenek?
Miért nem vagy az? 30 év feletti nõk harmada elvált, 1-2 gyerkes és egy hajléktalanhoz is hozzámennének. Gyakorlatilag (és tényleg, próbáld ki) egy üres mondatért lefekszenek. Valamit elhintesz és kész. Nem kell se pénz, se ajándék, semmi, csak egy óvszer.
Nem igaz!!! Akkor azt ird ki, hogy elnézést kérsz mindenkitõl, de sajnos neked a vékony lányok jönnek be. Ez tök normális, a csajoknak sem egyforma az izlésük.
A kérdező hozzászólása: Szerintem bunkóság kiírni, hogy "molettek ne írjanak". Ez a rendes lányokban olyasféle asszociációt kelt, hogy nagyképû vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de az ilyen "dugom-kidobom" kalandoknál igényesebbnek gondolom magamat (nem is kellene olyan nõ, akin már átment így jópár férfi), a molettek pedig izgalomba sem hoznak.
Lehet h a profilképed nem annyira megragadó v nem tudom....én mindig megnézem azokét akik, veszik a fáradtságot, h írjanak nekem valamit :) De egyébként nekem meg nem írnak a korombeliek...én is csak 40esektõl v még idõsebbektõl kapok levelet vagy a másik opció h kapok 20onévesektõl is de azok meg csak a szexre mennek -.-" úgyh lassan el is megy a kedvem az egésztõl :/ 22/L

Miért vannak mostanában a 20-25 éves lányok 40-50 éves férfiakkal? (pénz kizárva) Mi a gond a fiatalabb pasikkal?

(Hozzáteszem én is ilyen helyzetbe vagyok 21/L 45F)

Legjobb válasz: OFF: Szerinted a 45 éves fickó nem azért van egy nála jóval fiatalabbal, hogy lefektesse és dicsekedjen vele? :) Én pl. el nem tudnám képzelni, hogy ilyen idõs pasassal legyek. Nem apakomplexus vmilyen szinten?

OFF: Szerinted a 45 éves fickó nem azért van egy nála jóval fiatalabbal, hogy lefektesse és dicsekedjen vele? :) Én pl. el nem tudnám képzelni, hogy ilyen idõs pasassal legyek. Nem apakomplexus vmilyen szinten?
Az én barátom velem egyidõs. (20-20) Semmi baj nincs vele, érett gondolkodású, kicsit zárkózott is, az ágyban is jó. Egyszer voltam egy 30-assal, 18 évesen..hát semmi nem volt a mostani 20 éves barátomhoz képest :) Szóval nem mindenki bukik az idõsebbekre. Egyébként 35 felett már nem lennék képes lefeküdni/együtt járni egy férfival..nekem az már túlkoros.
Nálam is csak a 30 körüli vagy afeletti ffiak rúghatnak labdába. a korosztályomban egyszerûen nem vonz semmi. tinikoromban is a huszonéves pasik érdekeltek. (23 vagyok)
Ha minden huszonéves lánynak az ideálja 40 fölött kezdõdik, akkor Velünk huszonéves, harmincéves fiúkkal mi lesz?
fúj. csajok, kövezzetek meg de én soha nem tudnék egy olyan pasival összejönni aki kétszer annyi idõs mint én. már sokat élt, neki már semmi nem új. õ omegát hallgat te meg jóformán az sem tudod az micsoda. õ már tapasztalt, kiélt, neki már csak nyugalom kell és persze egy fiatal csaj akivel még lehet szexelni, nem úgy mint a saját korabeli nõkkel. egy fiatal (veled egykorú) sráccal együtt indultok az útra, együtt fedezitek fel a világot, építitek a jövõtöket. ennél nem is lehetne szebb szerintem de ízlések és pofonok. :) jah és gondolj már bele, 10 év múlva az idõs pasid már olyan öreg lesz, semmit nem lehet vele kezdeni.....
Múltkor pont ezt kérdezte anyukám, hogy miért van ez így, ez divat? Mi lesz így a huszonéves srácokkal? Erre apukám benyögte: Hát azok megmaradnak egymásnak, nem?xD
A kérdésben a válasz! Nincs mire válaszolnom... én is 21/L vagyok, nekem 25 éves barátom van, minden szuper vele. Ennyi! Ez egy ellenvélemény, azt meg Te már leírtad, miért jó velük mégis... Hmm.
Na én pont hogy irtózom az idõsebbektõl, engem sokat zaklattak fiatalabb koromban is a 40 fölöttiek, talán ezért keresek mostmár fiatalabbakat. 25 vagyok, a barátom 17, lehet hogy gyerekesek a fiatalabbak, de nálam ez egy jó pontnak számít.
Maximálisan egyetértek, a 14:12-esel, egyértelmû. 45-50 évesen én is örülnék, ha egy 20-25 éves friss húsival járhatnék, tuti megadnék neki mindent.....
Azért, mert egy 40-45 évessel lehet tervezni!Egy ilyen idõs emberre már nem jön rá a szabadságvágy!Vele lehet tervezni közös jövõt gyereket!Egy huszonéves pasit a buli éltet, ritka, hogy életre szóló kapcsolat lesz a dologból!Ezért van a sok válás!Sokkal éretlenebbek a pasik, mint a csajok!
Kommenteket olvasva csak egy gondolattal egészíteném ki, a sexualitás terén értek már engem is meglepetések.PL:5 évet várt rám a fiú beadtam a derekam kipróbáltuk volna magunkat az ágyba, hogy mûködünk-e együtt ?itt is hát NEM MÜKÖDTÜNK semmilyen szinten.Õ nem igényelte az orális sexetén én igen, de még nem is tudta(engem kért tanítsam meg)Hmmm?Megjegyzem végleges partnernek akartam.A másik nagyon-nagyon jó volt az ágyba de bármennnyire szeretném tényleg idõs már:családot, hosszú távú jövõt vele nem tervezhettem.
Én 25 vagyok a férjem 41. 16év van köztünk. Imádjuk egymást és nem csak arra ment, hogy lefektessen, aztán eldicsekedjen, hogy megvoltam neki. Jó, nem volt sok kapcsolatom, volt pár rövid. Aztán egy 8hónapos egy 25éves sráccal, akkor voltam 21. Neki adtam a szüzességem, de förtelem volt vele a szex, mindig fájt, amikor ezt szóvá tettem, azt mondta én vagyok a béna. Hát persze mit várt, egybõl lepedõakrobata leszek? Ráadásul anyuci pici fia volt és hiába voltam fiatalabb nála jóval önállóbb voltam. Arra nem volt képes, hogy elmenjen a boltba, hogy elmosson egy poharat, mert ezek nõi dolgok. Anyuci meg minden hajnali 5kor az ágyba vitte neki a kávét stb. Örültem, hgy vége lett. Akkor ismerkedtem meg a férjemmel. Mikor megtudtam hány éves, hát majdnem leültem, mert 5-8évet simán letagadhatna. Kezdetektõl fogva egy hullámhosszon voltunk, nagyon jól kijövünk. Igaz õ nem beszél nyelveket és nem utazunk sokat, de ettõl i mádjuk egymást és már csak egy kiskölyök hiányzik a teljes boldogsághoz:-)
Szia! 17/l vagyok az én barátom 26. És nem tudom miért de én mindig is az idõsebbekre buktam... a velem egykorúak annyira... pff. (nem általánosítok de a legtöbb velem egykorú fiú szánalmas)
14.15ös vagyok Ezek után én már csak azzal nyugtatom magamat, hogyha én leszek 45 akkor valószínûleg nekem is jut majd 1-2 lány 18-25 éves korosztályból.
A kérdező hozzászólása: Voltam már velem egyidõs fiúval együtt(az ágyban) csak arra értettem, hogy nem voltak hosszú komoly kapcsolatok.
Szerintem a 20-30 éves korosztály már ennyire nem éretlen mint, ahogy leírod. Ez a 10-en évesekre jellemzõ. Azzal sem értek egyet, hogy az idõsebb férfiak jobbak lennének az ágyban (különben is honnan tudod, ha sose találtál párt a saját korosztályodban). Lehet, hogy most még vonzó, hogy egy "férfival" lehetsz, nem egy "gyerekkel". De ne felejtsd el, hogy a nagy férfiból hamarosan "bácsika" lesz. Gyereket is majd egy 50-60 éves emberrel tervezel? Mert õ már felnevelni nem fogja veled. Akkor jó lesz a saját korosztályodban lévõ férfi? Temészetesen mindenki maga dönti el, hogy mennyivel idõsebb párt választ magának (nekem is volt egyszer 15 évvel idõsebb), és lehet most még élvezed ezt a "biztonságot" amit ez a férfi ad neked (és bármennyire is mondja minden fiatal lány, hogy a pénz nem érdekli, gondolom azért nem mellékes az, hogy a férfi nem szülõkhöz viszi már, hanem saját lakásba), de azt nem hiszem, hogy egy 20 éves lánynak és egy 40 feletti férfinak hasonló az érdeklõdési köre.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont az jön be , hogy tapasztalt( pl. az ágyban) és már sok mindent megélt. PL. sok helyre már elutaztunk a párommal, ismeri a helyeket, 4 nyelvet beszél, már elért valamit az életében, stb. Egyébként nem leht általánosítani, hogy nem néz ki jól ilyesmi. Mert az én párom sportoló volt és általába 37-40évesnek nézik. Persze ez cak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Akinek az idõsebb pasik tetszenek az leírná, hogy miért? Köszi.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat nem általánosítani szeretnék, hogy a 20-30 éves fiúk nem jók vagy ilyesmi. Csak érdekel errõl a témáról mások véleménye. (Ma találkoztam egy lánnyal 24 éves a pasija meg 50.) Szerintem ez egyáltalán nem apakomplexus ! Legalábbis nekem biztos nem.
Ez nem mostanában, hanem mindig igy volt. Minek kezdõkkel maszatolni.

Lanyok miért van az hogy a 20-25 éves csajok a 30-35 éves pasikhoz vonzodnak?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én 30-35 éves pasi vagyok, ha akar akkor hozzám vonzódhat valaki.

Nem tudom, de én 30-35 éves pasi vagyok, ha akar akkor hozzám vonzódhat valaki.
A #9-es vagyok, és nem ismerkedem :) De köszi azért.
En 28eves ferfi vagyok en meg szemely szerint szeretnek ossze jonni egy fiatalabb lannyal
9-es: Édes bogaram! Hol voltál te mostanáig? Mért nem találkoztam még veled?! 29 F
Vannak ilyen nõk valóban. Legfõképp azért mert úgy vélik hogy annak a pasinak már van egy biztos állása normális keresete, lakása vagy háza, és már gyereket akar.
22/N vagyok, és nekem édesmindegy, csak férfias legyen. Márpedig szerintem egy korombeli is lehet nagyon férfias, és a 40-es is. Speciel én nagyon szeretem az arcszõrzetes palikat, és valljuk be.. a mai huszonévesek csupaszok.. Nem tudom, miért? Pedig irtó szexi. Itt egy link: http://nemkutya.com/like/74379 Ezen nagyon jól érezhetõ a különbség. Amúgy meg köztudott, hogy egy nõ csak "rondább" lesz az évek múlásával, míg egy férfi egyre sármosabb lesz. (Nem mindegyik :D) Ezért is lehet, hogy jobban vonzódunk hozzájuk. ;)
Én is a 30körüliekhez vonzódom. Sajnos a velem egyidõs fiúk többsége nem kifejezetten férfias a szememben, egyrészt azt várja a többség, hogy a lány kezdeményezzen, másrészt nekem ez a mostanában divatos megjelenés nem túl férfias. 22N
Ez egyén függõ, én pl nem jönnék össze 30 év feletti férfival. 22/n
Hol vannak ezek a csajok? 36/F
Azért, mert a 20-25 éves srácok azok csak srácok kis fiúk! Még nem férfiak, csak kis justin bieber-ek!!!!
még jó, hogy nem 18évesekhez... a pasinak kell mindig öregebbnek lennie.. egyébként is benne van már a korban.. a 30-35éves pasi már kiélte magát és családra vágyik. sok 20éves erre nem képes azért.
Hogyha ez tényleg így van bár nem tudom... Akkor azért mert a nõk szeretik az érettebb pasikat. Csak erre tudok gondolni.
Honnan veszed, h. ez igy van??
A kérdező hozzászólása: En 34 vagyok sokjat utazom olyan munkam van es mindig 20-26 eves lanyokba botlok bele pedig nem csinalok semmit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!