Találatok a következő kifejezésre: Miért van 20 (337 db)

20 hónap járás után, már fél éve hogy szakítottunk és most minden mondata ingerel. Miért van? 20/L

már fél éve szakítottunk , de ha beszélgetünk , normálisan még most is csak maga a stílusa dühít , ur isten , mindig utáltam az ilyen embereket , hogy bírtam mégis mellette lenni?

Legjobb válasz: Ez ilyen. Én is így vagyok a volt pasimmal. Rágondolni is rossz hogy el tudtam viselni egy ilyen alakot. Pfejj.

Ez ilyen. Én is így vagyok a volt pasimmal. Rágondolni is rossz hogy el tudtam viselni egy ilyen alakot. Pfejj.
Én is ugyan így, sokszor elgondolkodom rajta, mit szerettem benne oly nagyon. Mert szerettem, most meg......, már attól ideges vagyok ha eszembe jut :)
Akkor játssz a rosszabb gépen!
A kérdező hozzászólása: jah csak az nem az enyém
Kérdésedbe benne van a válasz! "Laptop" Azért van alacsonyabb FPS-ed, mert azokba "mobil" CPU-t és GPU-t tesznek. Ezek sokkal gyengébbek a rendes asztali változatuk, mivel így nem hevül túl a laptop. Ha pedig jól tudom akkor az MC a processzort nagyon eszi.
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy mennyire eszi de intel cor i7 iv bridge 4 magos de 8 szálon fut és 2, 4-3, 2 ghz meg 8 gb ram szerintem azért a procim nem olyan gyenge jah és ez melett van egy intel grapics 4000 és egy ati radeon hd 7670m videókari

Miért csak 20 aminosav van? Elvileg el lehetne akármennyi is, hiszen sok oldalláncot el lehet még képzelni, vagy nem?

Vagy létezik több is, csak az él? szervezetekben van valami miatt csak 20 féle?

Legjobb válasz: Ha a jelenleg ismert, az osszes foldi eletforma altal hasznalt kodolasi semat szeretnek kiboviteni, akkor is csak 63 fele aminosav lehet maximum (4*4*4 = 64 - 1 a STOP kodonnak). Valamiert eleg csak a 20. Valoszinuleg azert, mert ez a 20 aminosav reprezental egy akkora kemiai sokfeleseget, hogy abbol mar barmilyen funkcio elerheto legyen. Ugyanakor ez a degeneraltsag, azaz egy aminosavat tobb kodon is kodol, a genomben tarolt infomaciot nagymertekben stabilizalja, hiszen a sok lehetseges mutacio kozul nehany valoszinu mutacio ugyan azt az aminosavat fogja kodolni, tehat az informacio nem serul. Mindazonaltal meg kell emlekezni arrol, hogy a feherjek szintezise utan szamos aminosav modositas tortenik: foszforilacio, acetilacio, dezaminacio, glikozilaco stb stb. Ezek a "poszttranszlacios" modositasok tovabb novelik az elerheto sokfeleseget, de nem novelik a szukseges aminosavak szamat. Akkor ugye feherjeben benne van ez a 20 fajta aminosav + modositott aminosavak. Es akkor meg nem vettuk szamba, hogy a sejtek gyakran szabad aminosavakat is hasznalnak szabalyozo molekulanak, neurotranszmitternek (pl GABA), vagy egyeb koztes anyagcsere termek (DALA). Szoval rengeteg fele aminosav van, de feherje szintezisre csak 20at hasznal a sejt. (es akkor meg nem is beszeltunk a szelenociszteinrol es a pirrolizinrol, de az mar egy masik tortenet)

Ha a jelenleg ismert, az osszes foldi eletforma altal hasznalt kodolasi semat szeretnek kiboviteni, akkor is csak 63 fele aminosav lehet maximum (4*4*4 = 64 - 1 a STOP kodonnak). Valamiert eleg csak a 20. Valoszinuleg azert, mert ez a 20 aminosav reprezental egy akkora kemiai sokfeleseget, hogy abbol mar barmilyen funkcio elerheto legyen. Ugyanakor ez a degeneraltsag, azaz egy aminosavat tobb kodon is kodol, a genomben tarolt infomaciot nagymertekben stabilizalja, hiszen a sok lehetseges mutacio kozul nehany valoszinu mutacio ugyan azt az aminosavat fogja kodolni, tehat az informacio nem serul. Mindazonaltal meg kell emlekezni arrol, hogy a feherjek szintezise utan szamos aminosav modositas tortenik: foszforilacio, acetilacio, dezaminacio, glikozilaco stb stb. Ezek a "poszttranszlacios" modositasok tovabb novelik az elerheto sokfeleseget, de nem novelik a szukseges aminosavak szamat. Akkor ugye feherjeben benne van ez a 20 fajta aminosav + modositott aminosavak. Es akkor meg nem vettuk szamba, hogy a sejtek gyakran szabad aminosavakat is hasznalnak szabalyozo molekulanak, neurotranszmitternek (pl GABA), vagy egyeb koztes anyagcsere termek (DALA). Szoval rengeteg fele aminosav van, de feherje szintezisre csak 20at hasznal a sejt. (es akkor meg nem is beszeltunk a szelenociszteinrol es a pirrolizinrol, de az mar egy masik tortenet)
Ha szintézissel állítják elõ, akkor ráadásul az L és D formák is képzõdnek, ez is az egyik rejtély, hogy a két optikai izomerbõl miért csak az egyik van az élõlényekben. Aminosavakból a balra forgató (L), cukrokból meg a jobbra forgató (D)
Létezik több, persze, ezek csak az esszenciális aminosavak. Pl. a híres Miller-Urey kísérlet során több nem eszenciális as. is keletkezett, amiket nem tudtak megmagyarázni (márhogy miért keletkeztek, és hová tûnhettek azóta, ha a kísérlet tényleg reprezentálja a valóságot). Hogy miért pont 20, és miért pont ez a húsz van az élõ szervezetekben... nos, ezt nem tudjuk. Elmélet van rá egy rakat, az egyik innen közelíti meg a témát, a másik onnan, a harmadik szerint az elsõ kettõ hülye. :)
Természetesen van több is, de csak ez a 20 vesz rész a fehérjék felépítésében.
"Létezik több, persze, ezek csak az esszenciális aminosavak" SZerintem itt egy kis fogalom zavar van, vagy eliras: az eszencialis aminosavak azok az aminosavak, amiket az emberi szervezt nem tud maga eloalliatni. Ezeket mindenkeppen a taplalekkal kell bevinni. PL triptofan. Szerintem a proteinogen, azaz feherjeepito aminosavra gondoltal.
A kérdező hozzászólása: Igen, az eszenciális az mást jelent. Nem is értem, hogy aki még a fogalmakat sem érti a témában, az miért irogat ide hülyeségeket, ráadásul elsõként. Jobb dolga nincsen? Azt megértem, hogy az élet keletkezése során mondjuk bizonyos aminosavak keletkezesenek volt nagyobb a valoszinusege. Mondjuk ezek az elmeletek konkretan is erdekelnenek. Viszont kesobb gyarapodhatott volna, sot akar most is gyarapodhatna, mert a DNS kodolasban van egy csomo hely meg, hiszen a lehetseges 64 tripletbol csak 20 kodra van szukseg. Persze a hibakezeles miatt nem art, ha tobb van, de eppenseggel lehetne tobb aminosav is. Vagy van arra valami bizonyitek, hogy a DNS kodolas kialakulasa utan ez meg valtozott?
"Vagy van arra valami bizonyitek, hogy a DNS kodolas kialakulasa utan ez meg valtozott?" A valtozasra van bizonyitek, mert a genetikai kod nem univerzalis, egyes elolenyekben eltero kodonok mas aminosavat kodolnak, es van olyan aminosav, amit csak az ache bakteriumok csoportjai hasznalank: pirrolizin. http://en.wikipedia.org/wiki/Pyrrolysine Itt egy osszefoglalo a genetikai kod variabilitasarol: http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_code#Variations_to_the_..
"A kérdező hozzászólása: Igen, az eszenciális az mást jelent. Nem is értem, hogy aki még a fogalmakat sem érti a témában, az miért irogat ide hülyeségeket, ráadásul elsõként. Jobb dolga nincsen? " Nincs. Többet nem teszem, köszönöm, hogy ilyen kedves hangnemben hívtad fel a figyelmemet egy kifejezésbeli tévedésemre. Üdvözlettel: a témában kutató biológus
wow, azt kutatod, hogy miert csak 20 fele aminosav van? Hol dolgozol? Egyetemen, vagy valamelyik MTA kutato helyen?

A lányoknak mindig csak a 20 éves fiúk jönnek be akármit csinálunk nem jó és miért van ilyen nagy szájuk a tizenéves lányoknak?

Legjobb válasz: Biztos, hogy ez a kisemlõsök kategóriába való?... Egyébként megértem a problémád, a lányok többségének az idõsebb fiúk jönnek be, ami 13 és 17 között a 20 körülit jelenti. Nekem a 20 körüliek sosem jöttek be, az érettebb gondolkodású férfiakat szerettem mindig is, kortól függetlenül. De õk általában nem a 20 évesek közül kerülnek ki.

Biztos, hogy ez a kisemlõsök kategóriába való?... Egyébként megértem a problémád, a lányok többségének az idõsebb fiúk jönnek be, ami 13 és 17 között a 20 körülit jelenti. Nekem a 20 körüliek sosem jöttek be, az érettebb gondolkodású férfiakat szerettem mindig is, kortól függetlenül. De õk általában nem a 20 évesek közül kerülnek ki.
Ha nem az állatokhoz tetted volna fel a kérdést akk talán több választ kapnál:) egyébként én is 20 éves vagyok és mégsincs túl sok sikerem náluk, szóval ez nem így mûködik.
Az még haggyán, hogy állatok kategória... de KISEMLÕSÖK:DDD értitek... mert a tinilányoknak kis emlõjük van:D. szerintem haláli.
A kérdező hozzászólása: am véletlen tettem a kisemlõ kategóriába XD bocs a legutolsóra meg 13/f de nem nekem van gondom csak úgy eszembe jutott :D
Én 18 vagyok, és közelebb érzem magamhoz a 20-21 éveseket, mint a 16 éveseket. A fiúk amúgy is késõbb érnek. Persze a huszonévesek közt is vannak olyan éretlenek mint egy 14 éves, de meg kell találni azt, aki hozzánk való. :) Neked is menni fog.:) Amúgy az szerintem felelõtlenség, hogy egy 1314 éves összejön egy 20 évessel. Legalább az elvileg felnõtt férfinek lehetne annyi esze, hogy kislánnyal nem jön össze. Egyébként hány éves vagy? 18/l
ez nem iga zigy ahogy leirtad szerintem a lanyoknak azok jonek be akik kedvesek hozzajuk es nem ugy viselkednek veluk mintha egy jatekszer lenne ezt ne feledd el
mert a 20 éves fiúk érettebbek és már túlléptek a "férfias udvarlásnak számít ha meghúzom a haját" dolgon..-.-" am meg a fiúknak is nagy a szája..
Nem csodálom. Én 20 éves fiúban 16 évesen sem mertem megbízni...
:D biztos jó poén volt de nálam már a randizás kategóriába van :D 19F
XDDDDDD En 19 vagyok de mar elegem van a nalamnal joval fiatalabbakbol...
Mert csak a 20 éveseké a vilááág... Viccet félre téve, azokkal a 13 éves lányokkal akik 20 évesekre buknak nem is érdemes foglalkozni.

Miért van apakomlexusod, miért vonzódsz 20-30 évvel idősebb férfihez?

Meghalt az apukád vagy válás után nem tör?dött veled, vagy alkoholista és goromba volt?

Legjobb válasz: A gond az, hogy minden olyan nõt apakomplexusosnak véltek, aki a 20 30 évvel idõsebb férfiakra bukik. Nekem sosem volt apakomplexusom, senkit sem szeretek jobban apunál és remekül bánt és bánik velem a mai napig, nem is váltak el. Mégis mindig az ilyen korú férfiak tetszettek, a párom 12 évvel idõsebb nálam, de tetszett már 30 évvel idõsebb férfi is. Velük érzem jól magam, ennyi a titok :)

A gond az, hogy minden olyan nõt apakomplexusosnak véltek, aki a 20 30 évvel idõsebb férfiakra bukik. Nekem sosem volt apakomplexusom, senkit sem szeretek jobban apunál és remekül bánt és bánik velem a mai napig, nem is váltak el. Mégis mindig az ilyen korú férfiak tetszettek, a párom 12 évvel idõsebb nálam, de tetszett már 30 évvel idõsebb férfi is. Velük érzem jól magam, ennyi a titok :)
A pénz mindenkit megfiatalít. (Nem kell nagy vagyonra gondolni, de a saját lakás, kocsi vonzó tud lenni)
Én biztosan nem. :S
Bizony, ahogy az elõzõ is írja, itt legtöbbször nem az apafigura keresése a motiváló erõ, hanem a pénz. Egyébként én azt már nem nagyon tartom egészségesnek, ha egy pár két tagja között 10 évnél nagyobb korkülönbség van, de ez az én magánvéleményem.
Van, akit a pénz motivál, de sokan vannak, akiket nem. És nem is értem miért járna együtt a kor a pénzzel. Válság van emberek, sokszor pont ez a korosztály nem talál munkát és a szüleivel él felnõtt ember létére.
18 vagyok, és megkaptam már az apakomplexusos dumát én is.. nem tagadom hogy igazuk van, csak igazából nem foglalkoztatott a dolog. Randiztam már több korombelivel is, de hiába volt jómódú az illetõ, vagy volt jó állása (20-25 év között), maximum pár hónap múlva kifújt a dolog a részemrõl. Tetszenek a tõlem 10-15 évvel idõsebbek, nem tudom megmagyarázni miért. Tény, hogy nincs túl jó kapcsolatom apámmal, inkább csak élünk egymás mellet, lehet ez is közrejátszik, ha már sokan ezt rebesgetik ok gyanánt. Jelenleg is egy 35 éves pincérrel találkozgatok egy ideje. A biztonság érzését kelti, vagy nem nem tudom, nem akarok belemagyarázni semmit. Sok nõ tényleg a pénz miatt csinálja, de errõl én nem tudok nyilatkozni.

Miért van több 20-on éves szűz fiú mint 20-on éves szűz lány?

A lányokat könnyű megdönteni, de a fiúkat nem lehet megdönteni, mert ők azok akik döntenek...mármint lányt. Tehát ha ezek a 20-on éves szűz fiúk lánynak születtek volna akkor 100%-hogy már nem lennének szüzek. Tehát ha ezek a fiúk dönthettek volna, hogy fiúnak vagy lánynak szülessenek akkor minden bizonnyal azt választották volna, hogy lánynak szülessenek...mert így nem kell szenvedniük a szüzességtől...nem?

Legjobb válasz: Mert a lányok bármikor eldönthetik hogy a 20 udvarló közül melyiket válasszák, akivel elveszítik. A fiuk meg próbálkoznak, de lehet hogy te vagy az elsõ, vagy a második, vagy 3., 4., 5., 6., 7., és a hölgy a 8.-at választja! :P

Mert a lányok bármikor eldönthetik hogy a 20 udvarló közül melyiket válasszák, akivel elveszítik. A fiuk meg próbálkoznak, de lehet hogy te vagy az elsõ, vagy a második, vagy 3., 4., 5., 6., 7., és a hölgy a 8.-at választja! :P
A paradicsomnak megint igaza van.
Nah igen.A paradicsom jól leírta. A lányok iránt már 14-15 éves korukban érdeklõdnek a srácok.14-22 éves srácok.Szal így persze, hogy elõbb vesztik el. Addig mi srácok keresünk olyan lányt akinek megfelelünk és õ is megfelel nekünk.
5.Hagyjuk már ezt a hülye általánosítást.Az lehet, hogy esetleg testileg hamarabb ér.De, hogy lelkileg azt kizárnám! Ez nem nemfüggõ hanem gyerek! Bár nekem akármit mondhattok, egy 16 éves fiú/lány lehet akármilyen érett.Akkor is csak egy gyerek!
Aki egyetért velem az kapja be! >:( XD
Mert a fiúk õszintébbek, azért.
Csak a király dönti el a parasztot a sakktáblán. Értelmes ember szeretkezik :) És a kérdésre válaszolva azért, mert egy lány sokkal hamarabb érik testileg is és szellemileg is (feltételezem a szellemi érést) és hamarabb megéli így a testiséget is.
Szóval szerinted 2 önbizalomhiányos, szerencsétlen ember, akik egymáshoz szólni sem mernek a kudarcaik miatt, alkothatnak egy olyan teljes egészet, ami jobb, több, tökéletesebb, mint egy normális kapcsolat. Túl sok filmet nézel...
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg az "evolúciós pszichológiát" úgy ahogy van kidobhatjuk a francba. Mindenki tudja, hogy a mai lányok, nõk mindig ahhoz a fiúhoz, férfihez vonzódnak akinél megvan a kellõ biztonság érzetük, valamilyen szinten be is hódolnak a férfinak és valamilyen szinten alárendelt szerepet töltenek be, de valamilyen szinten pedig uralkodik a férfi felett néha úgy, hogy ezt a férfi észre sem veszi. A média a reklámok és a másoknak megfelelõ kényszer is azt sugallja a nõknek, hogy izmos, jól keresõ, lelkileg és szellemileg stabil férfival jöjjön össze. Én hiszem azt, hogy ha 2 fél megismeri a magányt és a fájdalmat akkor idõvel egymásra találva egy TÉNYLEGES egészet fog alkotni, ami több mint egy sima egész.
az a baj hogy semmit sem értesz az evolúciós pszichológiához. A nõ ahhoz vonzódik amihez az ösztönei azt mondják hogy "vonzódj". Tanulj egy kicsit. Bereckei Tamás könyvét ajánlom, az Evolúciós pszichológiát, meg nem csak azt F20
A kérdező hozzászólása: # 25 Pontosan tudom, ettõl különbözünk egymástól mi emberek. És pont ez a dolog szépsége, míg az egyik a "normálisat" választaná, addig a másik a "kevésbé normálisat"...ez a dolog megmagyarázható és egyben megmagyarázhatatlan szépsége.
Hát mindenki azt választ amit akar, szíved joga, de a legtöbb ember nem az 1. verziót fogja, hidd el. Az emberek hosszútávon nem olyat keresnek partnernek, aki lehúzza õket, hanem akivel kölcsönösen felemelik egymást.
na basszus írtam egy regényt válasznak de nem ment át
A kérdező hozzászólása: uccsó. Igen, pontosan ezt hiszem. Nem nézek filmeket...és egyszer az életbe..ha nem nyírom ki addig magam a magányba be is fogom ezt bizonyítani nektek.
Te jó ég, látom van itt általánosítás minden méretben, színben és fajtában. A kérdésre válaszolva: Neeeem igazán vonz az ötlet, hogy átcsapjak csajba. Egyrészt mert már férfinak születtem így számomra teljesen elképzelhetetlen hogy nõi testben éljek.Másrészt meg így is van elég bajom, menstruáljon mellé a halál. Azoknak meg akik a szûz srácokat vesztesnek, életképtelennek, selejtnek titulálják - örülök hogy a ti tyúkszaros életetekben minden rendben van, bárcsak tényleg olyan fekete-fehér lenne a világ mint ahogy azt ti beállítjátok.
12-es! Netán te is életképtelen szûz vagy? Ezért érintett olyan érzékenyen amit írtam?? "és akkor tán a 14-15-16 éves lányok sem jönnének ide sírni, hogy megcsalt, elhagyott, átvert a barátom...stb" Neked sem volt még csajod, ha ennyire szentimentális vagy... "akinek minden összejött az életben...ezek nem élték át az igazi fájdalmat a magányt és nincsenek szerintem tisztában azzal, hogy ha egy lányt megbántanak akkor azzal milyen fájdalom hullámot indítanak el az adott személyben, de egy "életképtelen, lüzer" pontosan tudja..." Nagyon sík ... és naiv vagy! Nem csak a filmek világa meg a lúzerek világa van. Vannak a normális emberek világa is, akiknek normálisan összejön szinte minden. Õk is esnek pofára. De élnek! A vesztesek pedig ezt nem értik meg soha a büdös életben! Élni kell, hogy legyen élményed, tapasztalatod és jövõd! Abból nem lesz semmi hogy te meg vagy arról gyõzõdve hogy elméletileg mindent tudsz! Itt is túl sokan osszák az észt, 0(NULLA!) csajozási/szexuális tapasztalattal! Szégyen...
32."Itt is túl sokan osszák az észt, 0(NULLA!) csajozási/szexuális tapasztalattal! Szégyen..." - beleértve téged is.
Pszichésen egészséges, jelenleg boldog, szerelmes párkapcsolatban élõ, viszont több durva szerelmi csalódáson átesett huszonéves nõként megmondom neked itt és most, hogy SOHA nem lesz egészségesen mûködõ, valamit érõ, testileg-lelkileg kielégítõ párkapcsolatod ezzel a hozzáállással. Bocsi.
azért mert ha egy lány szép akkor neki már van lehetõsége 14-15 évesen is szexelnie, és van kik közül választania, egy pasinak meg gürcölnie kell egy lányért kitudja meddig, aztán vagy sikerül neki vagy faképnél hagyja, a csajoknak meg csak ki kell választani egyet a sokk közül
A kérdező hozzászólása: # 34 miért gondolod ezt?
Kérdezõ te ebben az álomképben hiszel, mert ezzel tudod életben tartani a reményeidet. Attól még ez nem lesz így. Viszont sose add fel. Fõleg ne légy öngyilkos, az a gyávák és gyengék fegyvere. Sokan osztják itt az észt 0 tapasztalattal? Hát igen, ezen az oldalon azok értenek a legjobban a párkapcsolatokhoz, akiknek még nem volt... tiszt. kivételnek.
A kérdező hozzászólása: # 21 ha választhatnék, én mindenféleképpen az 1-sõ verziót választanám. Én mindig arra az oldalra állok ahol "egy árva szava, többet ér 1000 másik emberénél" tudom, hogy miken megy keresztül, önbizalom hiányos, szerencsétlen, folyton figyelni kell rá...ez nekem az ideálom... Valamilyen szinten az ilyen "sérült" emberek megértik egymást, mert tudják, hogy a másik miken megy keresztül és mindig támogatják egymást...az esetek nagy %-ában.
A kérdező hozzászólása: Ez nem tény...kb 4 éve vagyok itt gaykorin és fennhangon ki merem jelenteni, hogy ezek kemény, megtörtént, létezõ, valós dolgok. Beszélgettem jó pár ehhez hasonló 20-on éves fiúval a 4 év alatt...tehát ez egy valós dolog...és nem pár fiú mondja ezt..rengetegen vannak.
Hát én ezt így nem mondanám... Így férfiként fura azt mondani, hogy bárcsak lány lennék. El sem tudom képzelni, hogy az vagyok. Szóval ez fura kérdés nagyon. Sok szenvedéssel járt, hogy férfiként béna voltam és nagyon sokáig szûz voltam, de azért nekem nem vonzó a gondolat, hogy megdugjanak mint nõt. Bizarr ez a kérdés.:D
A kérdező hozzászólása: igen, igen...csak azt nem értem...vagyis most már értem, hogy miért van ennyi magányos 20-on éves szûz fiú. Mert szegény gyerek próbálkozik, próbálkozik és soha sem jön össze, de a lány részérõl ez csak egy újabb visszautasítás, de a fiú meg már az az 1000. visszautasítás kapja...így elgondolkozik vajon azon, hogy minek születtem én fiúnak hisz 1 lány sem akar velem lenni, ennyi erõvel születhettem volna lánynak és akkor most õ utasíthatná vissza 1000-szerre a fiúkat.
Én nem tudom, hogy több van-e. De , ha így van, az szerintem azért lehet, mert szerintem a lányok választanak mindig végsõ soron. Egy lány lehet szûz idõsebb korában azért is, mert nem talált eddig olyan fiút, akivel ezt megtenné. Fiúk esetében is lehetséges ez, de szerintem ez jóval ritkább, bár ez csak tipp.
Mert egy 20-on éves már nem lány hanem nõ! A fiú meg csak fiú még, ráadásul lúzer fiú! És ezen az oldalon van a gyûjtõhelyük ezeknek az életképteleneknek!
11. Te egy nagyon értelmes orangután vagy.Nem mászol vissza a fára?
azért több a fiú mert nincs kitartásuk csak a számítógép elõtt üléshez itt meg sírnak, hogy jaj de szerencsétlenek, meg hogy a lányoknak nem kellenek ahelyett, hogy kimennének és ismerkednének nem a nemeket kell kicserélni meg számolgatni hanem tenni valamit azért amit szeretnénk.Régen is voltak fiatalok de ennyi sírás nem volt vagy bejött vagy nem és léptünk tovább nem adom fel jelszóval:) ahelyett hogy sajnáltattuk volna magunkat .
A második válaszom már csak nem tetszett annyira mi? Amúgy kérdezõ: Egyértelmû még olyan szempontból is, hogy a fiuk késõbb veszítik el, nem? Hiszen általában idõsebb fiu fiatalabb lán páros szokott lenni.
13. Van benne igazság.De nagy általánosítás az egész.
Csak nem szereztem egy Troll-t? :O Youtube-ra is kellene egy. ^_^
A kérdező hozzászólása: # 11 de én hiszem azt, hogy 1 ilyen életképtelen lúzer érzelmileg sokkal több mindent tud nyújtani egy lánynak, mint egy olyan fiú akinek minden összejött az életben. pl suli, csajok, buli..stb...ezek nem élték át az igazi fájdalmat a magányt és nincsenek szerintem tisztában azzal, hogy ha egy lányt megbántanak akkor azzal milyen fájdalom hullámot indítanak el az adott személyben, de egy "életképtelen, lüzer" pontosan tudja, ha megbánt valakit teszem fel egy lányt akkor õ pontosan tudja, hogy mennyire fog fájni neki...így inkább meg se bántja és elkerüli a konfliktust. és akkor tán a 14-15-16 éves lányok sem jönnének ide sírni, hogy megcsalt, elhagyott, átvert a barátom...stb
1. Szerintem egyáltalán nincs több huszonéves szûz fiú, mint lány, csak 2. A fiúk valamiért sokkal inkább társfüggõk, és amíg egy átlagos lány hosszútávon is jól el tud lenni egyedül, egy fiú sír-rí és depressziózik. Szóval azért tûnik úgy, hogy több fiú van, mert hangosabban jajonganak. 3. És emelett igaz az is, amit a #13 írt. Egy lány, ha nem jön össze neki sokáig semmi, akkor is ugyanúgy eljárkál barátnõkkel, nyitott szemmel járkál a világban, míg egy fiú csak beül a gép elé, sír-rí, és hibáztat mindenkit, a modern világot, az emancipációt, a nõket, stb. a saját sikertelenségéért. De saját magán változtatni, azt nem tud/nem akar. Persze vannak kivételek (szerencsére nem is kevés), ez csak általánosságban van így. F
Kérdezõ: A 17-es hozzászólásoddal kapcsolatban annyit: Dettó ezt gondolom. ;)
Mi lenne ha nem a gyakoris kb 3-4 srácból állítanátok fel egy tényt?
"de én hiszem azt, hogy 1 ilyen életképtelen lúzer érzelmileg sokkal több mindent tud nyújtani egy lánynak, mint egy olyan fiú akinek minden összejött az életben." OMG... adott két csaj, tegyük fel ugyanannyi idõsek, ugyanolyan jól néznek ki: 1) Hisztis, önbizalomhiányos, állandó megerõsítés kell neki, emiatt folyamatosan tesztelget téged, állandóan azt akarja, hogy vele foglalkozz, mindig sír, hogy õ milyen szerencsétlen (persze mindig mások hibája miatt), egy született lúzer, stb... 2) Kedves, mosolygós, aranyos, jól elvan az emberekkel, szeret társaságban lenni, megadja neked a szükséges szabadságot, de egyben a szeretetet is, tudja, hol van az egészséges egyensúly, mert már volt 1-2 kapcsolatban, vannak céljai az életben, aminek az eléréséért közd, és téged is támogat a saját céljaid elérésében. Mégis miért gondolod, hogy az elsõ verzió többet tudna neked adni??? omg
"azért mert ha egy lány szép akkor neki már van lehetõsége 14-15 évesen is szexelnie, és van kik közül választania, egy pasinak meg gürcölnie kell egy lányért kitudja meddig, aztán vagy sikerül neki vagy faképnél hagyja, a csajoknak meg csak ki kell választani egyet a sokk közül" Ez hatalmas baromság. Mûködõ párkapcsolatot sosem lehet úgy létrehozni, hogy csak az egyik fél ad bele. Mindkét félnek ugyanannyit kell beleadnia a dologba, különben nem fog menni.

Miért van az, hogy minden postán - csúcsidőben - az ablakok átlag 20 százaléka működik (az ablakok számától függetlenül)?

Engem halálosan irritál az egy-két nyitva lév? ablak el?tt kígyózó 2 kilométeres sor délután 5-kor... Ti hogy vagytok vele? Jó lenne, ha valaki olyan is írna, aki mondjuk "belülr?l" látja, tehát a valódi okot is tudja. Tényleg érdekel! :)

Legjobb válasz: szval ma, fel kellett adnom anyu levelét. megyek a postára. 7 ablak van, abból 2 van nyitva. egyiknél van vagy 3, a másiknál vagy száz (:D) ember. nekem pont oda kell menni ahol kevesen vannak. rám kerül a sor és a nõ csak úgy elvonul. Várok még 2 percet, semmi. Kis idõ múlva jön egy nõ. Átküld a másik ablakhoz. Azt mondta, hogy most ott is feladhatom a levelet. ok. két-három ember elvégzi a dolgát, az ablakot meg lehúzzák. senki nem tud semmit. ez kb. 20-25 perc volt. Aztán inkább ilyen utcai bigyóba dobtam bele a levelet, mert én vissza nem mentem a postára! inkább hazamentem bélyegért és vissza az utcai postaládához!

szval ma, fel kellett adnom anyu levelét. megyek a postára. 7 ablak van, abból 2 van nyitva. egyiknél van vagy 3, a másiknál vagy száz (:D) ember. nekem pont oda kell menni ahol kevesen vannak. rám kerül a sor és a nõ csak úgy elvonul. Várok még 2 percet, semmi. Kis idõ múlva jön egy nõ. Átküld a másik ablakhoz. Azt mondta, hogy most ott is feladhatom a levelet. ok. két-három ember elvégzi a dolgát, az ablakot meg lehúzzák. senki nem tud semmit. ez kb. 20-25 perc volt. Aztán inkább ilyen utcai bigyóba dobtam bele a levelet, mert én vissza nem mentem a postára! inkább hazamentem bélyegért és vissza az utcai postaládához!
kimaradt: déli meleg, klíma VAN, de nem használják. és elöttem már elment 2 ember "unalomból"
nem hogy már szeptemberben klímáznának, hol élsz te? már nem július van.nyáron használják a klímát szerintem..nem kell ennyire luxuskövetelõnek lenni. és DOLGOZNAk. van munka ott is elég, és nem fognak minden ablakot nyitni hogy jajj most kényelmesebb legyen a betévedõ emberkének.
Én sem értem. Mint ahogy azt sem, hogy a pályaudvaron miért nem bírják kinyitni a többi ablakot, és 10 ablakból 4 van nyitva, és kígyózik a sor elõttük. Mi a fenének építették azt a 10 ablakot? Aztán valamikor a négy ablak közül bezárnak hármat, és kinyitnak másik hármat. Hogy ennek az egésznek mi értelme van?
ha nem láttad volna, augusztusban írtam...okoska!

Ha egy lány és fiu kozott 10-20 év kozott van, miért van rogton apakomplexusa a lánynak? Miért olyan hihetetlen hogy boldogok lehetnek igy?

foleg ahogy a mai fiukat nézzuk még 18 évesen elég sokan gyerekesek akik anyucira támaszkodnak és semmi tervuk a jovore nézve.

Legjobb válasz: Miért ki mondta, hogy az van? Bár nekem az ilyen hozzáállás amit lejjebb írsz soha nem tetszett. A nõ se a férfitõl várja már a kapcsolat elején is, hogy eltartsa. Miért baj, ha anyucira támaszkodik míg tanul? 18 évesen és felette is teljesen normális ha egyetemre jár és tanul.

Miért ki mondta, hogy az van? Bár nekem az ilyen hozzáállás amit lejjebb írsz soha nem tetszett. A nõ se a férfitõl várja már a kapcsolat elején is, hogy eltartsa. Miért baj, ha anyucira támaszkodik míg tanul? 18 évesen és felette is teljesen normális ha egyetemre jár és tanul.
Ha a kislány 16-17 éves a barátja meg 20 évvel idõsebb, az egészségtelen, igen. Ha már 25-ön fölül vagy, akkor nem akkora gond, de az biztos, hogy teljesen más világ. Más generáció, más gondolkodásmód, teljesen más fejlõdési szakaszban vannak, más élethelyzetben. Ezért nem nagyon szoktak ezek mûködni. De azért a mai 18 éves lányok sem az érettségükrõl híresek. Huszas évek elején még érelõdik a személyisége egy embernek. Én még akkor soknak tartom ezt a korkülönbséget. Plussz ha monjduk együtt is maradtok évekig, és mondjuk te 30 évesen szülsz, õ már 50 éves... Vajon mennyi türelme lesz a gyerekhez ennyi idõsen, plussz meddig marad veletek, amiko manapsá már csoda, ha 60 évesen él az ember.
"mai fiukat nézzuk még 18 évesen elég sokan gyerekesek akik anyucira támaszkodnak és semmi tervuk a jovore nézve." Kérdezõ neked mennyi volt a kereseted 18 évesen, és milyen világmegváltó terveid voltak?
"és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato." esetleg szerelmesek is.. hát ez komoly
10 év még nem nagy különbség. De 20 évnél már generációs különbség van, és a gondolkodásuk, értékrendjük nagyon eltér egymástól. Ritka, ha egy ilyen kapcsolat hosszú távon is jól mûködik.
Akkor kérdezõ te rossz helyen mozogsz, vagy az osztálytársaidból indulsz ki. Egyetemen több fiú csoporttársam volt mint lány, ne általánosíts.
Azért nem mindegy, hogy 10, vagy 20 év a korkülönbség.
Mert sajnos sok idosebb befolyasolni tudja a fiatalabbat es persze h egy feszes boru csinoska lany jobban bejon az idosebbeknek. Persze sok kivetel van :)
Azért, mert ezt így hívják. De nyugi, a 18 éves lányok is gyerekesek, naivak, buták, attól, hogy 20-as helyett 30-40-essel dugatják magukat nem lesznek felnõttebbek vagy érettebbek, csak még naivabbak. Sokan sajnos azt nem látják be, hogy ahol egy 30-40-es férfi egyáltalán szemet vet egy 18-asra, ott a férfival is komoly gondok vannak érettség terén. Ezek a kapcsolatok általában értelmi szintben még a 2 18 éves tinikapcsolatát is alulmúlják :)
Hú de sokra vitted. Egy mondatot nem tudsz értelmesen leírni..
A kérdező hozzászólása: hát én probáltam saját lábbra állni és dolgozni. nem mentem rogton továbbtanulni hanem dolgozni mentem, de késobb elkezdtem aZ egyetemet, amit saját magam fizetek és most fogom befejezni. volt bennem olyan ero hogy vigyem valamire és vigyem valamire, sokan régimodinak mondtak hogy 18 évesen késobbi idokre gondolok, mikor már család lesz pl. de ugyanugy tudtam bulizni járni meg minden amit fiatalon szoktak
A kérdező hozzászólása: nem azzal van a baj kedves válaszolo. hanem hogy nem akarnak továbbtanulni se, jo páran még dolgozni se, de azt akarják hogy jojjon a pénz. legalább is amit korulottem érzékelek, itt igy van. ha lenne bennuk már ekkor olyan hogy majd akarnak elérni valamit az életben .. hát már nem sok ilyen fiut látok .. bárki felol kérdeztem. és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato.
Én is amondó vagyok, hogy inkább korban hozzád illõ pasival próbálkozz, de ha úgy gondolod, hogy azok a fiúk még nagyon éretlenek, akkor várj. Egyébként 10 év még nem gáz, nálam a 12 is belefér, persze ez sok mindentõl függ. Azt én is utálom, amikor rögtön az apakomplexussal jönnek, nem feltétlenül ez az oka annak, hogy egy nõ az idõsebb partnert részesíti elõnyben. Nekem boldog gyerekkorom volt, rendes apukám, aki most 63 éves, és mégis nagyon tetszik egy 48 éves férfi. Egyszerûen csak azért, mert elõzékeny, udvarias, figyelmes, régimódi, és nekem ez tetszik. Nem lesz köztünk semmi, nem állunk semmilyen kapcsolatban, egyszerûen csak vonzónak találom. De ugyanúgy vonzó számomra egy 30-as férfi is, ha így viselkedik.

Az miért van h ha a vízmelegítőm ki be kapcsol és am automata? Am jó ötlet h ha a szűrő közelébe tettem vagyis jobban mondva olyan 20-30Cm-el előtte van.

Legjobb válasz: 20-30cm? nekem a 30cm már a teljes mélység... 60x30x30 .Na mindegy,Amúgy az autómata/termosztátos fûtõ attol autómata hogy ha kell fût ha nem akkor nem,tehát ki be kapcsol.Egszer ég a led,egyszer nem(ami mutatja az állapotát).És elvileg a szûrõ kzelében kell lennie a fûtõnek,hogy egyenletesen szétoszlassa a hõt.Nekem 2-3cmre van a 2 egymástól.Szoval,minden jó amit leírtál.Szia Lucky.

20-30cm? nekem a 30cm már a teljes mélység... 60x30x30 .Na mindegy, Amúgy az autómata/termosztátos fûtõ attol autómata hogy ha kell fût ha nem akkor nem, tehát ki be kapcsol.Egszer ég a led, egyszer nem(ami mutatja az állapotát).És elvileg a szûrõ kzelében kell lennie a fûtõnek, hogy egyenletesen szétoszlassa a hõt.Nekem 2-3cmre van a 2 egymástól.Szoval, minden jó amit leírtál.Szia Lucky.
Igen beállítod pl nekem van 24 fokon, és ha lehül 23 ra akkor bekapcsol. Van egykis sárga led rajta, megy 3-4 percet(mire bemelegíti a kívánt hõmérsékletet) majd lekapcsol. Ez így helyes! Nekem ált reggel 6-7 fele bekapcsol vagyis, felkelek, és sokszor látom világít. Lehet lejebb hül a víz éjszaka. De, ez normális! Typhoon.

Miért van az hogy edzés végén annyira szét vagyok csapva hogy 20 kilót is alig bírok kinyomni már viszont bedurranásnak nyoma sincs?

Legjobb válasz:
Túledzés? Mennyit edzel? Én sem durranok be már régóta. És nincs is fejlõdés. Valami eltörik ilyenkor. Próbálj valami kisebb súllyal "elõfárasztani"! Hívhatod bemelegítésnek is, de ennek a bemelegítéssel szemben a lényege az lenne, hogy 15-20 ismétléssel próbálod "éreztetni" az izommal azt, amit 8-12 ismétléssel szeretnél. Törekedj a szabályosságra és koncentrálj a célizom összehúzódására. Nekem ez bejött. A vállam, mellem és lábam ezzel tudtam visszakapcsolni. Most már egyre inkább bedurrannak. A hátamat még mindig nem érzem. Nem tanítani akarlak, lehet több tapasztalat van már a hátad mögött, annál, hogy ilyeneket írkáljanak neked. Nekem 2 év kihagyás után a fenti módszerrel sikerült újra megtanítanom az izmaimat bedurranni, de még most sem tökéletesek.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Túledzés? Mennyit edzel? Én sem durranok be már régóta. És nincs is fejlõdés. Valami eltörik ilyenkor. Próbálj valami kisebb súllyal "elõfárasztani"! Hívhatod bemelegítésnek is, de ennek a bemelegítéssel szemben a lényege az lenne, hogy 15-20 ismétléssel próbálod "éreztetni" az izommal azt, amit 8-12 ismétléssel szeretnél. Törekedj a szabályosságra és koncentrálj a célizom összehúzódására. Nekem ez bejött. A vállam, mellem és lábam ezzel tudtam visszakapcsolni. Most már egyre inkább bedurrannak. A hátamat még mindig nem érzem. Nem tanítani akarlak, lehet több tapasztalat van már a hátad mögött, annál, hogy ilyeneket írkáljanak neked. Nekem 2 év kihagyás után a fenti módszerrel sikerült újra megtanítanom az izmaimat bedurranni, de még most sem tökéletesek.
ez azért van mert halálra erõlteted magad .. és ahhoz , hogy bedurranj nem elég , hogy majd beszarsz akkora súllyal csinálod hanem szabályosan kell csinálni tehát a fekve nyomást se úgy kell végezni , hogy most nagy vagyok ezért 65 kilót ráteszek közben 50el se tudom szabályosan végigcsinálni a gyakorlatot .. sokaknak ezért megy tönkre nagyon hamar az ízületük mert szabálytalanul csinálják az egészet és akkora súlyokkal , hogy mikor ránézek egy olyan emberre azon csodálkozok néha , hogy a nagy súly alatt nem roppan össze miközben nincs benne 60kiló ...
Amúgy sem lényeg a bedurranás. Fejlõdsz? Az a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Nem fejlõdök! Ha fejlõdnék, akkor hol érdekelne a bedurranás? Egyébként próbáltam elõfárasztani is akkor meg már nem ment semmi közepes súllyal normálisan. Nem dolgozok annyival, hogy besz.rok, 10-12 ismétlés megy ha nagyon fáradt vagyok akkor csak 8-10et tudok kinyomni ugyanazzal a súllyal. Egy héten egyszer edzek egy izmot, max 1 óra 20 perces a leghosszabb edzésem de csak azért mert has is van akkor. Pihenõidõ 30-45 másodperc. Ha ennél több lenne akkor akár 2 óráig is tudnék edzeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat egyébként, várok még ha valakinek van egyéb ötlete. Figyelek arra is, hogy például fekvenyomásnál inkább nyúljon meg jól a mellizom, nem az számít mennyit nyomok fel.
De rossz dolgokkal törõdsz. A szabályosság és a suly növelése között kell az aranyközépút. Csinald szabalyosan ne piramisba hanem inkabb 5x5 ismetlest Es edzesrol edzesre emeld a sulyt ugy hogy kozben a szabalyossag megvan. De ne csak azzal torodj hogy ahh ezaz nyuljon meg jol a mellizom fuuh ez a 40 kilo odabasz. Mint ahogy ne is azzal foglalkozz csak hogy a labad mozog ossze vissza a kezed razkodik felolddalasan csinalod de legalabb nagy sullyal. Aranykozeput es lesz fejlodes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!