Találatok a következő kifejezésre: Miért van és mit lehet tenni (63 db)

Van egy nokia 5800Xpress-em és a biztonsági kodom ugye gyárilag az 12345 . na most leakarom cserélni és amikor beirom másodszorra is az ujjat kiirja h kodhiba. Ez miért van? és mit lehet tenni h ez megszünjön?

mert leszeretném nullázni a perceket meg mindent és ahhoz is kéri de nem tudom megtenni, ugyebááár....

Legjobb válasz: Eléggé érdekes probléma, nekem is ilyen telcsim van, de nálam megy. Talán újra kéne rakni rajta a szoftvert. www.nokiaprogramok.hu 5800 fórumán nézz körbe.

Eléggé érdekes probléma, nekem is ilyen telcsim van, de nálam megy. Talán újra kéne rakni rajta a szoftvert. http://www.nokiaprogramok.hu 5800 fórumán nézz körbe.

Ez miért van? És mit lehet tenni?

PS3 Azt írja ki, hogy a merevlemez visszaállítására van szükség. Visszaállítja, de amikor elindul meg sem jelenik a menü, ismét kiírja ugyanazt, és nem akar múkodni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát, kösz a nagy semmit. Végül jóbarátom, a Google segített.

A kérdező hozzászólása: Hát, kösz a nagy semmit. Végül jóbarátom, a Google segített.


Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

A sportokban miért van az, hogy az emberek néha rossz formában vannak, és mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Bár én nem értek hozzá, de vízilabdázom, és ilyenkor igazából semmit nem lehet csinálni (szerintem). Vannak ilyen idõszakok amikor az embernek olyan dolgot kell csinálnia amit nem annyira kedvel az adott sportban és/vagy olyan sokáig kell csinálnia egy adott dolgot, hogy már megunja és mint tudjuk amit az ember nem szeret csinálni az nehezebben megy. Nálunk vízilabdán ilyen pl az úszás. Az évnek ebben a szakaszában sokkal többet úszunk, kevesebbet vízilabdázunk. Logikusan egy vízilabdás inkáb labdázni, nem pedig úszni szeret (általában)

Bár én nem értek hozzá, de vízilabdázom, és ilyenkor igazából semmit nem lehet csinálni (szerintem). Vannak ilyen idõszakok amikor az embernek olyan dolgot kell csinálnia amit nem annyira kedvel az adott sportban és/vagy olyan sokáig kell csinálnia egy adott dolgot, hogy már megunja és mint tudjuk amit az ember nem szeret csinálni az nehezebben megy. Nálunk vízilabdán ilyen pl az úszás. Az évnek ebben a szakaszában sokkal többet úszunk, kevesebbet vízilabdázunk. Logikusan egy vízilabdás inkáb labdázni, nem pedig úszni szeret (általában)
18/F
mert mint az élet bármely más területén, hullámzó a kedélyünk... Te sem vagy állandóan boldog vagy szomorú, úgy a sportban sincs ez másképp
sérülések, magánéleti problémák. pl mikor tysont kiütötte egy ismeretlen, töltelék meccs ellenfél douglas.

Bárhol elkezdek videót nézni kb 30mpnél megáll és úgycsinál mintha végig néztem volna. Miért van ez? Mit lehet tenni vele?

Legjobb válasz: -Gyenge a géped, bõvits RAM-ot -Nincs a gépeden kodekcsomag, pl. ezt már 670.000-en letöltötték: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html -op. rendszered lehet nem jogtiszta -pl. Youtube videok lejátszását a weblapján be lehet állitani, hogy a legkisebb pixeles változatban játssza le: http://img810.imageshack.us/img810/4926/qttemphp9012.png

-Gyenge a géped, bõvits RAM-ot -Nincs a gépeden kodekcsomag, pl. ezt már 670.000-en letöltötték: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html -op. rendszered lehet nem jogtiszta -pl. Youtube videok lejátszását a weblapján be lehet állitani, hogy a legkisebb pixeles változatban játssza le: http://img810.imageshack.us/img810/4926/qttemphp9012.png
Hideg kanalat próbáltál már rá???
Alkoholt iszol? Máj rendben van? Gombás fertõzések nem ütik fel a fejüket? Csak tippek, nekem is van hasonló gondom, és candidám van, valamint a májam sincs a toppon, 15 évig ittam, pedig inkább csak hétvégente.
Semmit nem tudsz tenni...ez genetika. De azért a biztonság kedvééért csináltass egy vérképet!
A kérdező hozzászólása: Csak ritkán bulikba iszom alkoholt, és ha néha nem is dagad fel, a karika a fényben akkor is látszik. :/
akár allergia is lehet, persze ez csak egy feltételezés..
Barátnõmé is ilyen (igaz, õ 30 éves), és neki azt mondták, hogy sérv, csak mûtéttel tüntethetõ el.

Sony xperia m-em van és hát este feltöltött 100%-ra és reggelre 64%-ra lemerült. Miért van és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Kapcsold ki az adatfprgalmat Wi-fit bluetooth-ot stb. Esetleg próbálkozhatsz energiatakarékos módban

Kapcsold ki az adatfprgalmat Wi-fit bluetooth-ot stb. Esetleg próbálkozhatsz energiatakarékos módban
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Azt vettem észre egyre magasabb a homlokom, tehát tűnik el a hajam főleg a homlokom két oldalán felfelé haladva. Ez miért van és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?

Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?
A kérdező hozzászólása: 23 éves, férfi tudom én h korral jár, de vmit biztos lehet ellene tenni

Az egyik MSN partnerem nem kap meg minden üzenetet amit küldök neki. Ez miért van és mit lehet ellene tenni?

Semmit nem ír ki az msn, egyszer?en nem megy át, de csak nála...Mi ez?: O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!