Találatok a következő kifejezésre: Miért van és mit lehet tenni (59 db)

Van egy nokia 5800Xpress-em és a biztonsági kodom ugye gyárilag az 12345 . na most leakarom cserélni és amikor beirom másodszorra is az ujjat kiirja h kodhiba. Ez miért van? és mit lehet tenni h ez megszünjön?

mert leszeretném nullázni a perceket meg mindent és ahhoz is kéri de nem tudom megtenni, ugyebááár....

Legjobb válasz: Eléggé érdekes probléma, nekem is ilyen telcsim van, de nálam megy. Talán újra kéne rakni rajta a szoftvert. www.nokiaprogramok.hu 5800 fórumán nézz körbe.

Eléggé érdekes probléma, nekem is ilyen telcsim van, de nálam megy. Talán újra kéne rakni rajta a szoftvert. http://www.nokiaprogramok.hu 5800 fórumán nézz körbe.

Ez miért van? És mit lehet tenni?

PS3 Azt írja ki, hogy a merevlemez visszaállítására van szükség. Visszaállítja, de amikor elindul meg sem jelenik a menü, ismét kiírja ugyanazt, és nem akar múkodni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát, kösz a nagy semmit. Végül jóbarátom, a Google segített.

A kérdező hozzászólása: Hát, kösz a nagy semmit. Végül jóbarátom, a Google segített.

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.


A sportokban miért van az, hogy az emberek néha rossz formában vannak, és mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Bár én nem értek hozzá, de vízilabdázom, és ilyenkor igazából semmit nem lehet csinálni (szerintem). Vannak ilyen idõszakok amikor az embernek olyan dolgot kell csinálnia amit nem annyira kedvel az adott sportban és/vagy olyan sokáig kell csinálnia egy adott dolgot, hogy már megunja és mint tudjuk amit az ember nem szeret csinálni az nehezebben megy. Nálunk vízilabdán ilyen pl az úszás. Az évnek ebben a szakaszában sokkal többet úszunk, kevesebbet vízilabdázunk. Logikusan egy vízilabdás inkáb labdázni, nem pedig úszni szeret (általában)

Bár én nem értek hozzá, de vízilabdázom, és ilyenkor igazából semmit nem lehet csinálni (szerintem). Vannak ilyen idõszakok amikor az embernek olyan dolgot kell csinálnia amit nem annyira kedvel az adott sportban és/vagy olyan sokáig kell csinálnia egy adott dolgot, hogy már megunja és mint tudjuk amit az ember nem szeret csinálni az nehezebben megy. Nálunk vízilabdán ilyen pl az úszás. Az évnek ebben a szakaszában sokkal többet úszunk, kevesebbet vízilabdázunk. Logikusan egy vízilabdás inkáb labdázni, nem pedig úszni szeret (általában)
18/F
mert mint az élet bármely más területén, hullámzó a kedélyünk... Te sem vagy állandóan boldog vagy szomorú, úgy a sportban sincs ez másképp
sérülések, magánéleti problémák. pl mikor tysont kiütötte egy ismeretlen, töltelék meccs ellenfél douglas.

Bárhol elkezdek videót nézni kb 30mpnél megáll és úgycsinál mintha végig néztem volna. Miért van ez? Mit lehet tenni vele?

Legjobb válasz: -Gyenge a géped, bõvits RAM-ot -Nincs a gépeden kodekcsomag, pl. ezt már 670.000-en letöltötték: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html -op. rendszered lehet nem jogtiszta -pl. Youtube videok lejátszását a weblapján be lehet állitani, hogy a legkisebb pixeles változatban játssza le: http://img810.imageshack.us/img810/4926/qttemphp9012.png

-Gyenge a géped, bõvits RAM-ot -Nincs a gépeden kodekcsomag, pl. ezt már 670.000-en letöltötték: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html -op. rendszered lehet nem jogtiszta -pl. Youtube videok lejátszását a weblapján be lehet állitani, hogy a legkisebb pixeles változatban játssza le: http://img810.imageshack.us/img810/4926/qttemphp9012.png

Sony xperia m-em van és hát este feltöltött 100%-ra és reggelre 64%-ra lemerült. Miért van és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Kapcsold ki az adatfprgalmat Wi-fit bluetooth-ot stb. Esetleg próbálkozhatsz energiatakarékos módban

Kapcsold ki az adatfprgalmat Wi-fit bluetooth-ot stb. Esetleg próbálkozhatsz energiatakarékos módban
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Azt vettem észre egyre magasabb a homlokom, tehát tűnik el a hajam főleg a homlokom két oldalán felfelé haladva. Ez miért van és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?

Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?
A kérdező hozzászólása: 23 éves, férfi tudom én h korral jár, de vmit biztos lehet ellene tenni

Az egyik MSN partnerem nem kap meg minden üzenetet amit küldök neki. Ez miért van és mit lehet ellene tenni?

Semmit nem ír ki az msn, egyszer?en nem megy át, de csak nála...Mi ez?: O
rossz lehet neked..:/
Szerintem hagyd a gyantát, mert elcsúnyit egy nõt
A kérdező hozzászólása: Miért.. akkor legyen bajszom? Igaz halvány, tehát nem olyan mint a férfiaké, és egyre inkább gyengül, tehát vékonyodik a szál, de nem tudom mi az a barnaság.

Miért van ez így és mit lehet tenni? Kezdek igazat adni a férjemnek, hogy tök felesleges suliba járnom.

Már jártam több okj képzésre, f?iskolára. Mind saját pénzb?l.

Legjobb válasz: 1. Milyen képzéseket szereztél meg? 2. A suli szart sem ér önmagában. sokan azt hiszik, hogy beszerzett 1-2 OKJ-t akkor majd elõtte terül a világ. a tapasztalat mindenek elõtt. És a referenciák persze. Én programozó vagyok. Van 3 OKJ-s szakmám (közép, emelt, felsõfokú), de ha csak ezek lennének, akkor szart se érnék. Sokat tanultam önerõmbõl mellé, sokat gyakoroltam és végeztem melókat itthon, így referenciám is volt. Így már el lehet érni valamit. Persze vannak szakmák amiket nem lehet otthon végezni sajna, akkor is valami ahhoz kapcsolódó alapszintû melót találni kell ahol lehet fejlõdni.

1. Milyen képzéseket szereztél meg? 2. A suli szart sem ér önmagában. sokan azt hiszik, hogy beszerzett 1-2 OKJ-t akkor majd elõtte terül a világ. a tapasztalat mindenek elõtt. És a referenciák persze. Én programozó vagyok. Van 3 OKJ-s szakmám (közép, emelt, felsõfokú), de ha csak ezek lennének, akkor szart se érnék. Sokat tanultam önerõmbõl mellé, sokat gyakoroltam és végeztem melókat itthon, így referenciám is volt. Így már el lehet érni valamit. Persze vannak szakmák amiket nem lehet otthon végezni sajna, akkor is valami ahhoz kapcsolódó alapszintû melót találni kell ahol lehet fejlõdni.
Ismerõs a helyzeted. Nem a papír számit, hanem az hogy el tud végezni az adott munkát. Munkát találni pedig vagy szerencse, jókor jó helyen lenni, vagy kapcsolatok kellenek. Átérzem a helyzetedet, mert én egy másikvárosba költöztem, ahol nincsenek kapcsolataim, és le sem sz..nak amikor munkát keresek. Pedig a referenciáim nem rosszak. Akinek van ismeretsége, annak van munkája is, hisz ott fut az, az információ is, hogy egyáltalán hol van üresedés egy, egy munkahelyen. A legtöbb esetben ez az infó el sem jut a kapcsolatok nélküli álláskeresõkhöz.
Igen, érdek kapcsolatok. Ez egy ilyen világ. Nem tudok tanácsot adni neked, mivel nekem is problémát okoz ez.
Azt nem mondtad, hogy milyen képzettségeid vannak. amúgy a fõnökeid akiknek nincs semmijük, gondolom nem most kerültek fel, hanem régebb óta. volt egy idõszak amikor ha jó helyen voltál jó idõben akkor sikerült könnyen kitörni. Ezek az emberek vannak 0tudással most a felsõbb helyeken.
Amit megtanultál, az a tied. Lehet, hogy most nincs szerencséd, de ha tudásod sincs, akkor az esélyed egy jó állásra 0. Ne add fel, a férjedre ne hallgass, a férfiak nagy része nem szereti, ha tanul a felesége. Féltékenyek, nem akarják, hogy jobb és pénzesebb munkájuk legyen az asszonynak, mint nekik. Az ex-férjem azt mondta, hogy nem vesz el, ha felvételizek a fõiskolára.Fejet hajtottam. Egy ideig, aztán lázadtam. Tanultam, nem törõdtem a károgásával. Magamra találtam, elváltam, most jó és jól fizetõ állásom van, jobban élek, mint valaha mellette. Remélem neked ehhez nem kell elválnod! Sok kitartást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem nem ilyen szakmám van. Ülök pld a munkahelyemen, ahol mindenkinek van diplomája, csak az 5 fõnöknek nem: nekik se iskolájuk, se gyakorlatuk se tehetségük, csak és kizárólag jóbarátjuk van. Még csak okj-t vagy kisebb tanfolyamot sem végeztek csak hajdan leérettségiztek és slussz.
A kérdező hozzászólása: Na, én pont ebben a helyzetben vagyok. Mit lehet tenni? Kapcsolatokat építeni? De, ezek õszintétlen vagy érdekkapcsolatok, nem?
Nem szabad feladnod. Be kell adni a pályázatot, minden lehetséges helyre. De mindegyik képzettséget ne sorold fel mindenhol, csak azokat amelyek ahhoz az álláshoz kellenek, mert a túlképzettséget sem szeretik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!