Találatok a következő kifejezésre: Miért van és mit lehet (340 db)

Reggel mikor felkelek, lapos a hasam, ám amint iszom vagy eszem valamit, rögtön felpuffad és akkor egész nap olyan. Ez nagyon kellemetlen. Miért van? és mit lehet ellene csinálni?

Legjobb válasz: El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.

El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.
Elsõ, szerintem nem olyan nagy gond. Legalábbis ha az, akkor én már nagyon-nagyon beteg vagyok. Nekem is minden nap puffad a hasam, ha menni kell, de nem tudok, akkor fáj is, néha görcsöl és... szélgondjaim vannak. Nálam állítólag savgondokkal függ össze, és a vényköteles savcsökkentõ gyógyszer valamelyest tényleg enyhíti a tüneteket. Szóval szerintem lehet savgond, amennyire tudom, lehet irritábilis bél szindróma (sokat stresszelsz?)...
A kérdező hozzászólása: igen sajnos nagyon sokat. ezért is vagyok tiszta pattanás is :S

Van egy Dell Optiplex gx 280-as alaplapú asztali PC-m. Az a gondom van, hogy eddig 2 GB RAM volt benne de tegnap raktam bele + még 1 GB-ot és így 3ra bővítettem de ezáltal lassabb lett vmiért a gép. Ez miért van és mi lehet a megoldás?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Mi lett rajta lassabb? Általában nagyobb mennyiségû, de lassabb memória nem jelent látható lassulást, max az integrált vga esetén.

Mi lett rajta lassabb? Általában nagyobb mennyiségû, de lassabb memória nem jelent látható lassulást, max az integrált vga esetén.
A kérdező hozzászólása: 2 db 1 GB-os 800MHz-es 2 db 521 MB-os ebbõl egyik 800 a másik 400 MHz-es integrált a videókártya de nem azt használom hanem egy hónapja raktam bele egy ATI RADEON HD5450-est 1Gb DDR3-as. maga az op.rendszer ( xp )nehezebben töltõdik be, van hogy nehezebben áll le vagy kézzel kell kikapcsolni a gépet. a programok is nehezebben indulnak el amit használok ( total commander, daemon tools, mozilla firefox ) viszont ha tudok is egyet használni akkor a processzor azonnal 100on pörög és ettõl is igen belassul de ezt már egy jó ideje tart a proci Intel Pentium 4-es 1 magos 2, 8 GHz-es
A lánc olyan erõs, mint a leggyengébb láncszem; a ram olyan gyors, mint a leglassabb ram. Ha beleteszel egy 400 mhz-eset, az összes lekapcsol erre a frekire.
A kérdező hozzászólása: A két 512-es már benne volt mikor két éve megvettem a gépet. A két 1 gigásat én magam raktam bele de akkor ha a 400Mhz-est kiveszem akkor jobb lesz?

Van egy nokia 5800Xpress-em és a biztonsági kodom ugye gyárilag az 12345 . na most leakarom cserélni és amikor beirom másodszorra is az ujjat kiirja h kodhiba. Ez miért van? és mit lehet tenni h ez megszünjön?

mert leszeretném nullázni a perceket meg mindent és ahhoz is kéri de nem tudom megtenni, ugyebááár....

Legjobb válasz: Eléggé érdekes probléma, nekem is ilyen telcsim van, de nálam megy. Talán újra kéne rakni rajta a szoftvert. www.nokiaprogramok.hu 5800 fórumán nézz körbe.

Eléggé érdekes probléma, nekem is ilyen telcsim van, de nálam megy. Talán újra kéne rakni rajta a szoftvert. http://www.nokiaprogramok.hu 5800 fórumán nézz körbe.


Sony xperia m-em van és hát este feltöltött 100%-ra és reggelre 64%-ra lemerült. Miért van és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Kapcsold ki az adatfprgalmat Wi-fit bluetooth-ot stb. Esetleg próbálkozhatsz energiatakarékos módban

Kapcsold ki az adatfprgalmat Wi-fit bluetooth-ot stb. Esetleg próbálkozhatsz energiatakarékos módban
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Azt vettem észre egyre magasabb a homlokom, tehát tűnik el a hajam főleg a homlokom két oldalán felfelé haladva. Ez miért van és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?

Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?
A kérdező hozzászólása: 23 éves, férfi tudom én h korral jár, de vmit biztos lehet ellene tenni

Ez miért van? És mit lehet tenni?

PS3 Azt írja ki, hogy a merevlemez visszaállítására van szükség. Visszaállítja, de amikor elindul meg sem jelenik a menü, ismét kiírja ugyanazt, és nem akar múkodni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát, kösz a nagy semmit. Végül jóbarátom, a Google segített.

A kérdező hozzászólása: Hát, kösz a nagy semmit. Végül jóbarátom, a Google segített.

Az egyik MSN partnerem nem kap meg minden üzenetet amit küldök neki. Ez miért van és mit lehet ellene tenni?

Semmit nem ír ki az msn, egyszer?en nem megy át, de csak nála...Mi ez?: O

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

Grunding T 63-640 OIRT tv-n valamit átállítottunk a távírányítón véletlenül (valami auto-service, vagy ilyesmi) és nem lehet egy bizonyos hangerő fölé vinni a hangerőt. Miért van ez? Mit lehet ilyenkor tenni?

Kb ilyen a csúszka(.) és eddig lehet felvinni a hangot(-)

Legjobb válasz: Ezek a Grundigok alkalmasak Hotel-üzemmódra, ami azt jelenti, hogy le van korlátozva a hangerõ és az adókat sem tudja ilyenkor átprogramozni a szállóvendég. Idõnként elõfordul az is, hogy akaratlanul átvált Hotel-módra. Ebben talán szerepet játszhat a távszabályzó elemének merülése, érintkezési hibája (téves/hibás jelet bocsát ki), vagy egyéb okok is elképzelhetõk. A Hotel-módot szervizmenüben lehet ki/be kapcsolni. A szervizmenü elérésének módját esetleg a neten lehet megtalálni, vagy TV szerelõhöz kell fordulni. Én is az vagyok, de már nem emlékszem, hogyan kell visszaállítani. Van olyan Grundig is, amelyiknél a készülék belsejében kell rövirezárni két bizonyos pontot, utána bekapcsolni, és a szevizmenü fog megjelenni. De van olyan is, aminél csak megfelelõ gombokat kell nyomogatni a távszabályzón.

Ezek a Grundigok alkalmasak Hotel-üzemmódra, ami azt jelenti, hogy le van korlátozva a hangerõ és az adókat sem tudja ilyenkor átprogramozni a szállóvendég. Idõnként elõfordul az is, hogy akaratlanul átvált Hotel-módra. Ebben talán szerepet játszhat a távszabályzó elemének merülése, érintkezési hibája (téves/hibás jelet bocsát ki), vagy egyéb okok is elképzelhetõk. A Hotel-módot szervizmenüben lehet ki/be kapcsolni. A szervizmenü elérésének módját esetleg a neten lehet megtalálni, vagy TV szerelõhöz kell fordulni. Én is az vagyok, de már nem emlékszem, hogyan kell visszaállítani. Van olyan Grundig is, amelyiknél a készülék belsejében kell rövirezárni két bizonyos pontot, utána bekapcsolni, és a szevizmenü fog megjelenni. De van olyan is, aminél csak megfelelõ gombokat kell nyomogatni a távszabályzón.

A sportokban miért van az, hogy az emberek néha rossz formában vannak, és mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Bár én nem értek hozzá, de vízilabdázom, és ilyenkor igazából semmit nem lehet csinálni (szerintem). Vannak ilyen idõszakok amikor az embernek olyan dolgot kell csinálnia amit nem annyira kedvel az adott sportban és/vagy olyan sokáig kell csinálnia egy adott dolgot, hogy már megunja és mint tudjuk amit az ember nem szeret csinálni az nehezebben megy. Nálunk vízilabdán ilyen pl az úszás. Az évnek ebben a szakaszában sokkal többet úszunk, kevesebbet vízilabdázunk. Logikusan egy vízilabdás inkáb labdázni, nem pedig úszni szeret (általában)

Bár én nem értek hozzá, de vízilabdázom, és ilyenkor igazából semmit nem lehet csinálni (szerintem). Vannak ilyen idõszakok amikor az embernek olyan dolgot kell csinálnia amit nem annyira kedvel az adott sportban és/vagy olyan sokáig kell csinálnia egy adott dolgot, hogy már megunja és mint tudjuk amit az ember nem szeret csinálni az nehezebben megy. Nálunk vízilabdán ilyen pl az úszás. Az évnek ebben a szakaszában sokkal többet úszunk, kevesebbet vízilabdázunk. Logikusan egy vízilabdás inkáb labdázni, nem pedig úszni szeret (általában)
18/F
mert mint az élet bármely más területén, hullámzó a kedélyünk... Te sem vagy állandóan boldog vagy szomorú, úgy a sportban sincs ez másképp
sérülések, magánéleti problémák. pl mikor tysont kiütötte egy ismeretlen, töltelék meccs ellenfél douglas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!