Találatok a következő kifejezésre: Miért van és mit (1934 db)

Szerintetek ez miért van? És mit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: valoszinü bejössz neki. én tuti félretenném az illemet és eléállnék h mit akar tölem miért bámul és miért nem törödik a csajával.

valoszinü bejössz neki. én tuti félretenném az illemet és eléállnék h mit akar tölem miért bámul és miért nem törödik a csajával.

Az 1 éves fiú ivartalanított cicámnak, elég gyakran a pöpöséből kijön a rózsaszínű töki! Ez miért van? És mit tehetnék ellene?

Gyakran sírni is szokott, ez nem azt jenenti, hogy párosodni akar?

Legjobb válasz: Szia. Ne haragudj kérlek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de meg kell jegyeznem, hogy nagyon aranyos vagy! Pöpösébõl, töki... Sajnos nem tudom, mi az és miért van. Remélem, kapsz rá választ! :-)

Szia. Ne haragudj kérlek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de meg kell jegyeznem, hogy nagyon aranyos vagy! Pöpösébõl, töki... Sajnos nem tudom, mi az és miért van. Remélem, kapsz rá választ! :-)
Azt ertem, hogy ivartalanitva van, arra akartam kilyukadni, hogy milyen regen ivartlanitottad? Bocs a kusza fogalmazasert:)
A kérdező hozzászólása: 7hónapja lett ivartalanítva!Ugyhogy azért nem tudom hogy miért van ez vele!Ja és folyamatosan sír, nyávog!!
Szerintem semmi baja. Nem hiszem hogy párosodni akarna, hiszen a heréit szokák kivenni, nem? Én sokszor láttam ezt kutyáknál, macskáknál is, észre sem vették. :D
En masfel eves ivartalanitott kandurom is ezt csinalja es bizony parosodni is akar. Elkapja a pokrocot es mar gyuri is maga ala. Bar en nem regen ivartalanitottam. Ha te sem, akkor szerintem normalis. Szerintem semmit se tudsz tenni ellene.
Azért van mert párosodni akar. Ivartalanítsd, utána 2-3 hónap, és elmúlik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszpkat!!!A cicám már kivan ivartalanítva!! Szerintem is párosadni akar mert nagyon sokat sír is.Pedig meg van mindene!!

A fehérfolyás az miért van és mi az? . Az a menstruálás előtt menyi ideig tarta? . Nekem kb 1-2 éve tart az normális- most vagyok 13 és még nincs meg a menzeszem :/

Legjobb válasz: A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..

A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Sok nõnek minden nap van folyása. Ha nincs kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj.

A mellbimbóm úgy van h egyik feljebb a másik lejjebb. ez miért van? és mivel tudnám egy "síkba" hozni? Mert a mellem az egy "síkba" van csak a bimbóm nem. Most akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Teljesen egészséges vagy, a nõi mellek asszimetriája megszokott jelenség. Ha nagyon zavar, akkor 18 éves korod után felkereshetsz egy plasztikai sebészt. Javaslom, hogy fogadd el magad, a pasikat nem az fogja érdekelni, hogy stimmel-e a "bimbósíkod", hanem az, hogy mi van feljebb és milyen lejjebb:)

Semmit. Teljesen egészséges vagy, a nõi mellek asszimetriája megszokott jelenség. Ha nagyon zavar, akkor 18 éves korod után felkereshetsz egy plasztikai sebészt. Javaslom, hogy fogadd el magad, a pasikat nem az fogja érdekelni, hogy stimmel-e a "bimbósíkod", hanem az, hogy mi van feljebb és milyen lejjebb:)
A kérdező hozzászólása: huuh..:Dköszi!!!!!!

Van egy Dell Optiplex gx 280-as alaplapú asztali PC-m. Az a gondom van, hogy eddig 2 GB RAM volt benne de tegnap raktam bele + még 1 GB-ot és így 3ra bővítettem de ezáltal lassabb lett vmiért a gép. Ez miért van és mi lehet a megoldás?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Mi lett rajta lassabb? Általában nagyobb mennyiségû, de lassabb memória nem jelent látható lassulást, max az integrált vga esetén.

Mi lett rajta lassabb? Általában nagyobb mennyiségû, de lassabb memória nem jelent látható lassulást, max az integrált vga esetén.
A kérdező hozzászólása: 2 db 1 GB-os 800MHz-es 2 db 521 MB-os ebbõl egyik 800 a másik 400 MHz-es integrált a videókártya de nem azt használom hanem egy hónapja raktam bele egy ATI RADEON HD5450-est 1Gb DDR3-as. maga az op.rendszer ( xp )nehezebben töltõdik be, van hogy nehezebben áll le vagy kézzel kell kikapcsolni a gépet. a programok is nehezebben indulnak el amit használok ( total commander, daemon tools, mozilla firefox ) viszont ha tudok is egyet használni akkor a processzor azonnal 100on pörög és ettõl is igen belassul de ezt már egy jó ideje tart a proci Intel Pentium 4-es 1 magos 2, 8 GHz-es
A lánc olyan erõs, mint a leggyengébb láncszem; a ram olyan gyors, mint a leglassabb ram. Ha beleteszel egy 400 mhz-eset, az összes lekapcsol erre a frekire.
A kérdező hozzászólása: A két 512-es már benne volt mikor két éve megvettem a gépet. A két 1 gigásat én magam raktam bele de akkor ha a 400Mhz-est kiveszem akkor jobb lesz?

Mi ez, miért van és mit csináljak ez ellen?

A számítógép újraindítása és/vagy bekapcsolása után mindig kikapcsol a tűzfal.

Legjobb válasz: Örülj neki. Hogy mit csinálj? Hagyd kikapcsolva, mert bekapcsolt állapotban csak problémát okoz és amúgy sem fog meg semmit a Windows beépített tûzfala, csak olyan dolgokat, amiket nem kéne. Ha win 7-ed van, elég a defendert bekapcsolva hagyni, az megfog minden kémprogit, adwaret és egyéb kellemetlen dolgokat. Életemben nem használtam tûzfalat és vírusirtót, mert mindkettõ maga egy vírus, amik néha találatokat generálnak a semmibõl, ám ha nincsenek feltelepítve egy életre vírusmentes maradsz :)

Örülj neki. Hogy mit csinálj? Hagyd kikapcsolva, mert bekapcsolt állapotban csak problémát okoz és amúgy sem fog meg semmit a Windows beépített tûzfala, csak olyan dolgokat, amiket nem kéne. Ha win 7-ed van, elég a defendert bekapcsolva hagyni, az megfog minden kémprogit, adwaret és egyéb kellemetlen dolgokat. Életemben nem használtam tûzfalat és vírusirtót, mert mindkettõ maga egy vírus, amik néha találatokat generálnak a semmibõl, ám ha nincsenek feltelepítve egy életre vírusmentes maradsz :)
Mert annyit ér a cd, mint maga a telefon. Semmit. Dobd ki, szedd le netrõl. A telefont meg gari lejárta add el.

Steamen megvattem a GTA Complete Edition-t és csak a GTA IV-t és a Episode from Liberty City-t kaptam meg. A SA, VC és a 3-t pedig nem! Ez miért van és mit csináljak?

Legjobb válasz: Megvan a hiba! Valamiért rosszat vette meg a Steam... Direkt meg is néztem, hogy mit vettem meg erre nem azt kaptam!!!

A kérdező hozzászólása: Megvan a hiba! Valamiért rosszat vette meg a Steam... Direkt meg is néztem, hogy mit vettem meg erre nem azt kaptam!!!
Általuk küldött levélben is a complete szerepel?
A kérdező hozzászólása: Nem is kaptam levelet O.o
A kérdező hozzászólása: Annyira nem zavar nem volt drágább és amit leginkább szerettem volna az ebben is benne van! :)

Mi az a WCDMA, GSM, HSDPA. Van egy mobilnettem es magatol atvalt amikor csatlakozva vagyok. Ez miert van, es miben kulomboznek ezek a halozatok?

Legjobb válasz: hálózat sebessége a különbség GPRS vagy inkább EDGE, 3G HSDPA stb... Ha mobilnetezel akkor a telefon a jobb, gyorsabb hálózatra csatlakozik. De be lehet állítani, hogy ne keresse a jobbat.

hálózat sebessége a különbség GPRS vagy inkább EDGE, 3G HSDPA stb... Ha mobilnetezel akkor a telefon a jobb, gyorsabb hálózatra csatlakozik. De be lehet állítani, hogy ne keresse a jobbat.

Reggel mikor felkelek, lapos a hasam, ám amint iszom vagy eszem valamit, rögtön felpuffad és akkor egész nap olyan. Ez nagyon kellemetlen. Miért van? és mit lehet ellene csinálni?

Legjobb válasz: El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.

El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.
Elsõ, szerintem nem olyan nagy gond. Legalábbis ha az, akkor én már nagyon-nagyon beteg vagyok. Nekem is minden nap puffad a hasam, ha menni kell, de nem tudok, akkor fáj is, néha görcsöl és... szélgondjaim vannak. Nálam állítólag savgondokkal függ össze, és a vényköteles savcsökkentõ gyógyszer valamelyest tényleg enyhíti a tüneteket. Szóval szerintem lehet savgond, amennyire tudom, lehet irritábilis bél szindróma (sokat stresszelsz?)...
A kérdező hozzászólása: igen sajnos nagyon sokat. ezért is vagyok tiszta pattanás is :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!