Találatok a következő kifejezésre: Miért van és főleg hogy (20 db)

Miért van ez és főleg hogy fogjam vissza magam?

B?gök egész nap mintha kötelez? lenne szinte mindenen, senkit nem birok elviselni magam körül csak páromat, ? viszont egész nap melózik és úgy hiányzik mint még soha. És persze hogy a "hisztim" rajta csapódik, (amit ? nagyon türelmesen visel) amin szintén csak sírva fakadok, amiért Õt bántom. Már ilyen hárpia maradok? 39 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia, lehet, hogy most sokan elfognak ítélni a mit írok és nem akarlak lelombozni, de nekünk nem állt helyre még a mai napig sem a kapcsolatunk pedig már 16 hónapos a kisfiam. Én a terhesség alatt annyira megváltoztam, a sok idegeskedés, feszültség miatt hogy nekünk majdnem ráment a kapcsolatunk. Persze ez nem törvényszerû, hogy mindenkivel megtörténik. Nagyon sokszor sírtam én is amiért õt bántottam, de egy idõ után megelégelte (nem tudom hogy kötelezõ lett volna elviselni vagy nem) és ugyanúgy vissza rivallkodott rám, itt kezdõdött az ördögi kör ami még most is tart. Tudom ez a kettõnk hibája, de mivel okos ember más kárán tanul, így legyen neked ez egy rossz példa amit nem szabad követni. Boldog babavárást, már nem tart sokáig.

Szia, lehet, hogy most sokan elfognak ítélni a mit írok és nem akarlak lelombozni, de nekünk nem állt helyre még a mai napig sem a kapcsolatunk pedig már 16 hónapos a kisfiam. Én a terhesség alatt annyira megváltoztam, a sok idegeskedés, feszültség miatt hogy nekünk majdnem ráment a kapcsolatunk. Persze ez nem törvényszerû, hogy mindenkivel megtörténik. Nagyon sokszor sírtam én is amiért õt bántottam, de egy idõ után megelégelte (nem tudom hogy kötelezõ lett volna elviselni vagy nem) és ugyanúgy vissza rivallkodott rám, itt kezdõdött az ördögi kör ami még most is tart. Tudom ez a kettõnk hibája, de mivel okos ember más kárán tanul, így legyen neked ez egy rossz példa amit nem szabad követni. Boldog babavárást, már nem tart sokáig.
Igen, a szulesig tuti ilyen maradsz :o) Aztan megszulsz, es elmulik. Szuleszno ismerosom szerint ez a hiszti a kozelgo szules jele.
Nyugi! Én is nagyon érzékeny lettem mióta terhes vagyok! Bár én még csak a 30-ik hétben járok! Nem maradsz "hárpia"! Ez az érzékenység idõvel elmúlik!
Szia! Biztos nem maradsz ilyen, ha a terhesség elõtt, nem voltál ilyen. a terhesség utolsó hónapja, már nagyon kellemetlen tud lenni, mind lelkileg, mind testileg egy nõnek. nyugodj meg, nincs semmi baj veled. próbálj vidám maradni.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, aranyosak vagytok. csak olyan rossz azt "bántani" akire igazából a legnagyobb szükségem van. na majd szülés után kap egy óriási bocsánat kérést:)
SZERINTEM FOGLALD EL MAGAD OLYAN DOLOGOKKAL AMI LEKÖTI A GONDOLATAIDA.PL SÜSSÉL FINOM SÜTIKET MUFFINT, POGIT VAGY A PÁROD KEDVENCÉT.VAGY VÁLOGASD ÁT 20 SZOR A BABARUHÁKAT.SZANÁLJ A SAJÁT CUCCAID KÖZÖTT.OLVASS CSÖPÖGÕS LÁNYREGÉNYEKET /AZOKON TÉNYLEG LEHET SÍRNI/.VISZONT VIGYÁZZ, HOGY MEDDIG TÚROD AZ AGYÁT A PÁRODNAK MERT AZ Õ TÜRELME SEM VÉGTELEN.RÁADÁSUL HA A SZÜLÉS UTÁNI DEPIBE ÍGY KEZDESSZ BELE AKKOR TÉNYLEG RÁMEHET A KAPCSOLATOTOK.SZÓVAL FOGLALD EL MAGAD
Állítólag a szülés elõtt természetes ha a nõ "befordul", kis depresszióba esik. NE aggódj, hamarosan itt lesz a kis csemete, és minden megváltozik - legkésõbb akkor. Kitartást, könnyû szülést Nektek! 26 hetes kismama

Miert van ez nekem, hogy regebben (20, 22evesen) ritkan voltam beteg, most 30 evesen mar evente 2x 3x is megbetegszem foleg torokfajassal, es mar mindig kell antibiotikum?

Ha van itt orvos aki tanaccsal szolgal azt megkoszonnem, amugy tobbszor voltam vervizsgalaton, ott elenoriztek a versullyedest ha jol mondom, voros es feherver sejtszamot stb szoval alaposan megvizsgaltak,meg CT n is voltam, beres cseppet is szedek es semmi eredmeny,mitol gyengulhetett le az immunrendszerem??? tanacsokat elore is koszonom!

Legjobb válasz: Manduláid megvannak még?

Manduláid megvannak még?
A kérdező hozzászólása: Igen de sohasem volt begyulladva, es bajom sem volt vele, lehet hogy ez a baj? De del amarikaban eltem masfel evet es ott nem voltam beteg, ez hogy lehet????
Szerintem érdemes lenne elmenned megvizsgáltatni magad egy fül-orr-gégésszel!
Õregszel.

Miért van az, hogy valaki a saját gyermekére legtöbbször úgy utal, hogy "a gyerek"? Tehát nem a nevét mondja, ha róla beszél. Ez szerintetek is zavaró? Lehet jelentősége? (főleg ha a jelen is van a "gyerek", és úgy beszél róla)

Legjobb válasz: Anyukám is mindig ezen akad ki :-) Még csak a pocimban volt én már akkor is úgy beszéltem róla, hogy a gyerek. Talán mert évekig hajtogattam, hogy én gyereket akarok. Aztán mikor megszületett sem változott ez meg, de nem tudom megindokolni, hogy miért nem. Persze hívom a nevén is, meg becézem is, meg õ a törpikém, kicsim, kismackóm stb. De a neve becézett alakja után, a gyerek szót használom legtöbbször. Persze az nem csak olyan egyszerû gyerek, hanem A GYEREK, csupa nagy betûvel, aki az enyém :-)

Anyukám is mindig ezen akad ki :-) Még csak a pocimban volt én már akkor is úgy beszéltem róla, hogy a gyerek. Talán mert évekig hajtogattam, hogy én gyereket akarok. Aztán mikor megszületett sem változott ez meg, de nem tudom megindokolni, hogy miért nem. Persze hívom a nevén is, meg becézem is, meg õ a törpikém, kicsim, kismackóm stb. De a neve becézett alakja után, a gyerek szót használom legtöbbször. Persze az nem csak olyan egyszerû gyerek, hanem A GYEREK, csupa nagy betûvel, aki az enyém :-)
én is sokszor hívom gyereknek, apával ha róla beszélünk, csak így hívjuk egymás között :) olyan ez mint egy becenév, mikor még pici volt, akkor meg babámnak hívtam... nem hiszem, hogy van jelentõsége, vagy gondolod kevésbé szeretem, mert "gyereknek" hívom, nem pedig "Janinak"? Imádom a gyereket, most is itt szuszog mellettem, mert a mai kérése, hogy velem alszik... :)
lekicsinylõnek érzed? én is sokszor emlegetem így. nekem boldogság így mondani, hiszen így mindenkinek a tudtára tudom adni, hogy nekem VAN EGY GYEREKEM! :D ha csak az mondanám egy távolabbi ismerõsnek, hogy "még megyek a tscoba, mert veszek Julisnak gyümölcsöt"... Julis akár a szomszéd is lehetne. Így viszont egyértelmûen kitûnik a szövegkörnyezetbõl, hogy Julis nem a szomszéd, hanem a GYEREK. és egyetértek az elõzõ válaszolóval, NAGYBETÛS GYEREK! Mint mikor a szerelmemrõl úgy "beszélek" írásban, hogy "Õ". nem úgy, hogy "õ". pedig ugye a magyar nem kezdi nagy betûvel a személyes névmásokat. így fejezi ki az ember betûkkel, hogy Õ fontos nekem. a Gyerek is fontos nekem :)
Én a nevén is emlegetem, de közelebbi ismerõsök körében gyakran úgy, hogy "a csajszim".
:) én Gyereklánynak hívom.
Szia! Sajnos, ha valami rosszaságot követnek el, akkor szoktam le Gyerekezni a gyermekeimet! Amúgy mindig a nevükön szólítom õket, vagy Kisfiamnak és Nagylányomnak, szoktam még. Üdv két gyermekes Anyuka.

Miért van az, hogy Sportolás után főleg amikor jobban megerőltetem magam akkor utána, nem mindig. Néha Mikor nagy levegőt veszek akkor egyből köhögnöm kell. Nagyon zavaró és van, hogy szinte fulladozom annyira. Miért?

Köszönöm a válaszokat! és mit tudok ellene tenni ,hogy elmúljon vagy legközelebb ne történjen meg?

Legjobb válasz: Jah! És ilyen erõs szúró érzést érzek (Torkom végén , mellkasom tetején) és az késztet a köhögésre .

A kérdező hozzászólása: Jah! És ilyen erõs szúró érzést érzek (Torkom végén , mellkasom tetején) és az késztet a köhögésre .
Hörghurutod van, és a nagy levegõvételnél a köpetet visszaszívhatod azért kell köhögni.És a hörghurut miatt érzel szúrást a tüdõ felsõ részében. Kis hörgõgörcs miatt fulladozol.Menj el tüdõgyógyászati vizsgálatra.

Miért van az, hogy itt mindenkit leugatnak, aki antidepresszánst szed, és főleg olyanok, akiknek fogalmuk sincs az egészről?

Legjobb válasz: Én nem tapasztaltam, hogy így lenne. De az is tény, hogy ma már minden lusta és/vagy rosszkedvû ember depressziósnak öndiagnosztizálja magát, és azt hiszi, bekapkod pár tablettát és befekszik az ágyba (lásd: táppénz), attól megoldódik az élete. Na az ilyeneket elég rosszul tûröm én magam is.

Én nem tapasztaltam, hogy így lenne. De az is tény, hogy ma már minden lusta és/vagy rosszkedvû ember depressziósnak öndiagnosztizálja magát, és azt hiszi, bekapkod pár tablettát és befekszik az ágyba (lásd: táppénz), attól megoldódik az élete. Na az ilyeneket elég rosszul tûröm én magam is.
A gyógyszerek mellékhatásai tapasztalatom szerint annál ritkábban fordulnak elõ, minél több-, félelmetes dolgot írnak róluk. A korszerû gyógyszerekre rá kell írniuk mindezeket. A legjobb gyógyszerek tájékoztatója a legijesztõbb. Na, de nem vagyok sem gyógyszerpárti, sem a gyógyszergyártásban érdekelt, nem kampányolni akarok, hogy egyél csak gyógyszert nyugodtan...! Persze, az ember igyekszik elkerülni a betegségeket!- De ha kell, hát kell.
Mert azt hiszik, hogy nagyon okosak, közben meg kiröhögtetik magukat egy fél világgal:S de az már nem érdekes, csak magyarázni a másiknak, azt élvezik! 22L
mert itt sokan tökéletesnek hiszik magukat, mert nem dohányzik, nem szed foggátlót, nem szed antidepresszánst, és ha 2-nél több hajszála hullik ki naponta már rohan az orvoshoz és mindenkinek ezt tanácsolja. õk a tökéletesek a többi meg a szar
Mi számít leugatásnak? Az, ha megmondom, hogy csak a legvégsõ esetben kezdj gyógyszert szedni, mert kikészíti a gyomrodat? Mert én még csak ilyen "leugatást" láttam és csak ilyet írtam, TAPASZTALATBÓL.
Nagyon durvák az elvonási tünetek. Ha fokozatosan szoksz le, NINCS elvonási tünet!!!! De nehéz ezt felfogni. Sokan írják, hogy kidobják a gyógyszert a kukába, mert megijednek egy-egy mellékhatástól, és akkor jó, hogy van elvonási tünet. De akkor az az ember nem érzett igazi szenvedést, ha a mellékhatás jobban kicsinálja, mint amilyen állapozban azelõtt volt, errõl ennyit.
Engem kezeltek súlyos pánikbetegséggel, aminek eredményeképpen élõhalott lettem a sok gyógyszertõl. Egyszer csak rádöbbentem, hogy mennyire elegem van, és szembementem mindennel, amitõl rettegtem. Rohamok rohamok hátán, rettegtem kilépni az utcára és szembenéztem vele. Nem kívánom senkinek sem, amit akkor átéltem. Telefon hirtelen bárkinek is, csak valaki jöjjön értem, mert nem merek, nem tudok megmozdulni. És aztán mindig egy lépéssel messzebbre mentem, és mindig egy lépéssel közelebb voltam a gyógyulás felé. Nem tagadok, évek múltán is elõ-elõjön a rettegés, az üres lakásban, az utca közepén. És akkor hívnom kell valakit. Én örülök, hogy letettem a gyógyszert, nekem nem használt, csak ártott, én nem voltam önmagam, amíg szedtem. Ez lehet az orvos hibája, lehet a szervezetem hibája, de én akkor is leírom ezt a tapasztalatot, mert én csak errõl tudok beszámolni. Hogy aki gyógyulni akar, az elõbb utóbb gyógyul. DE aki nem mer szembenézni a rettegésével, azon a gyógyszer sem fog segíteni. Nekem évek estek ki a pánikbetegség miatt az életembõl, és nem hittem, hogy a gyógyszeren kívül van kiút. Lehet, hogy szimpla véletlen volt, hogy a gyógyulás útjára léptem. Egyszerûen megváltozott a kémia az agyamban, vagy tudomisén. Lehet, hogy valóban az akaraterõmmel és makacsságommal gyõztem. De soha senkit nem fogok gyógyszerszedésre biztatni. Abból mindig egyre több kell, és ez nem vezet semmi jóra. Nagyon durvák az elvonási tünetek. Ha hozzászólok valaki írásához, akkor sokszor csak egy mondatban teszem, mert nincs türelmem ekkora monológot írni. Sose tudhatod, hogy mások tapasztalatból beszélnek-e, vagy tényleg nem tudnak semmit a témáról. Nem lehet általánosítani.
Én is pánikbeteg vagyok, 15 éve szedem rá a gyógyszert, és teljesen tünetmentessé váltam. Abba nem hagynám semmiért se!
A kérdező hozzászólása: Egyébként én pánikbetegségre szedem, de mellette dolgozom, iskolába járok, gyereket nevelek.
A kérdező hozzászólása: A Szende-félékre és a szcientológusokra gondolok...én is tettem már fel itt egy-két kérdés az antidepresszáns szedésével kapcsolatban, és mindegyiknél megkaptam, hogy hagyjam abba, mert drog, meg csak megbetegít, stb... Egy depresszióst nem nagyon érdekli, hogy mi lesz vele 20 év múlva, mert gyógyszer nélkül lehet, meg sem érné...
elsõ vagyok szerintem az is számít sok válaszolónál, hogy éppen milyen a hangulata. Hááát ma rossz napom van, akkor ennek beugatok, bár gõzöm nincs a témáról, de tök mindegy!:S
Igen sokaknak fogalmuk nincs arról mi is az a pánikbetegség, Sajnos van benne részem, és nem kívánom senkinek. Ez a betegség maga a pokol.
"mert itt sokan tökéletesnek hiszik magukat, mert nem dohányzik, nem szed foggátlót, nem szed antidepresszánst, és ha 2-nél több hajszála hullik ki naponta már rohan az orvoshoz és mindenkinek ezt tanácsolja. õk a tökéletesek a többi meg a szar" Orvosnál évek óta nem voltam a fogamzásgátló felíratásán kívül...:D

Ha azt se tudjuk, hogy mekkora a világegyetem, akkor miért becsülik meg a tudósok, hogy kb. hány csillag, galaxis van benne? És főleg mi alapján állapítják meg a tömegét (a v. egyetemnek)?

És még: Honnan tudják, h az egész világegyetem tágul, és nem csak a közeli galaxisok itt lokálisan?

Legjobb válasz: Mondhatnám röviden, mert ez a dolguk, ez érdekli õket. Különben van elképzelésük a méretérõl, és ennek alapján a benne lévõ anyag mennyiségérõl is. A gond inkább az, hogy a kiszámolt tömeg nem egyezik meg a látható anyag tömegével. Ezért feltételezik, hogy kell lennie ún. sötét anyagnak is. A hozzánk közeli (Androméda) galaxis közeledik a mi galaxisunkhoz, össze fogunk ütközni vele, tehát ebbõl nem a tágulásra lehetne következtetni, hanem épp az ellenkezõjére. Csakhogy ennél messzebbre látunk, mind idõben, mind térben. A tágulásra a galaxisok színképének vöröseltolódásából következtetnek (Doppler hatás). Ha érdekel a téma ajánlom : Steven Weinberg Az Elsõ Három Perc c. könyvét.

Mondhatnám röviden, mert ez a dolguk, ez érdekli õket. Különben van elképzelésük a méretérõl, és ennek alapján a benne lévõ anyag mennyiségérõl is. A gond inkább az, hogy a kiszámolt tömeg nem egyezik meg a látható anyag tömegével. Ezért feltételezik, hogy kell lennie ún. sötét anyagnak is. A hozzánk közeli (Androméda) galaxis közeledik a mi galaxisunkhoz, össze fogunk ütközni vele, tehát ebbõl nem a tágulásra lehetne következtetni, hanem épp az ellenkezõjére. Csakhogy ennél messzebbre látunk, mind idõben, mind térben. A tágulásra a galaxisok színképének vöröseltolódásából következtetnek (Doppler hatás). Ha érdekel a téma ajánlom : Steven Weinberg Az Elsõ Három Perc c. könyvét.
Utolsó kérdésre: azt tudjuk, hogy az a rész tágul, amit mi látunk. Abból tudjuk, hogy a távoli galaxisok fénye is eltolódik - arányosan a távolságukkal.
ez jó kérdés nem tudom a választ csak azt h sok csillagász skizofrén lett mert nem tudta felfogni ezt
Szia! Igazad van! Ha nem tudjuk valaminek a kiterjedését, akkor a tömegét sem tudhatjuk, még akkor sem, ha egy részének viszonylagosan pontosan tudjuk az össztömegét, sõt egy további részének is ki tudjuk következtetni. Talán egy kivétel van :-) A végtelen ürességnek tudhatjuk a tömegét, a kiterjedésétõl függetlenül :-D Tehát a kérdésed jogos és ésszerû. Az ismeretlen területen végzett adatok nélküli számítás mindenképpen elméleti jellegû, ráadásul ha az NEM bizonyítható, akkor... felmerül a kérdésed :-D És az okosak sok sok okossággal próbálják majd teletömni a fejed!
Nem tudom honnan veszitek, hogy a Világegyetem végtelen!Több csillagász könyvben leírták Pl:Steven WEingberg:Az elsõ három perc"valamint Paul Davies:Az utolsó három perc mindkét csillagász a világegyetem tágulását irja le.Bizonyos parányi részecskék müónok megléte szerintük azt bizonyítja, hogy a világegyetem zárt és csak egy bizonyos ideig tágul majd megáll és összehúzodik.Ebbõl adódóan azt is kifejtik, hogy az emberi agy kapacítása és anyagszemléletû volta értelmetlenné tesz olyan kérdéseket, hogy jó de ha véges akkor mi van utána?Viccesen azt mondják nem tudjuk és a tudomány ezt nem vizsgálja lehet hogy az egész Világegyetem egy tányér gulyáslevesben van!Egyenlõre olyan egyszerûbb dolgokat sem tudnak megoldani Stephen Hawking szerint, minthogy a relativítás elméletét és a kvantumfizika törvényeit összefésüljék, mindegyik törvényei csak külön önmagukkal igazak.
A kérdező hozzászólása: Valami alapján csak meg kellett volna, hogy határozzák, mert úgy tudom, hogy pl. a tömeget keveslik, és valamiféle sötét anyag után kutatnak emiatt.
mert ha nem gyártanának ilyen ELMÉLETEKET akkor nem lenne rájuk szükség. úgy ahogy te vagy én tenném, a hasukra csapnak megsaccolják a nap tömegét aztán kitalálják, hogy mennyi nap van a galaxisunkban, aztán hány galaxis van az univerzumbam és így tovább-tovább bolygókkal holdakkal.... aztán ez alapján elkezdenek elmélkedni és elméleteket gyártani, ha meg valaki ellenkezik velük akkor felkiáltanak hé-hé ez TUDOMÁNY. gyakorlatilag megélhetési "bûnözõk".
A kérdező hozzászólása: Ú, 11:38-as, ez nagyon érdekes, errõl még nem hallottam! De kétségtelenül igaz is lehet :) .
A kérdező hozzászólása: Igen, 11:16-os, a te válaszodat még nem láttam, mikor el kezdtem írni, de köszi a helybeigazítást :) .
Azt azért ne felejtsd el, hogy ez csak egy elmélet a sok közül, bár kétségkívül a legismertebb. Vannak elméletek amik szerint nem tágul a világegyetem, hanem pl. a fénysebesség "öregszik" és lassul, és ez adja a doppler hatásnak titulált jelenséget.
Nem a világegyetem tágul, a világegyetem egy végtelen tér. A benne lévõ anyag (bolygók, csillagok, rendszerek, galaxisok) egy közös középpontból (õsrobbanás) tágul bele a végtelen térbe. Olyan mintha a szabadban elkezdenél fújni egy hatalmas lufit, egyre nagyobb lesz, de sose fogja kitölteni az egész eget:)
kedves 3. és 4.! nincs olyan, hogy azután. nem arról van szó, hogy utána semmi lenne, hanem egyszerûen nincs tovább. nem végtelen, mérete adott és növekszik, csupán nincs vége.
igen ez tényleg érdekes, de ezt nem is nagyon lehet felfogni, h meddig van... és mi van azután???? és azután??? a nagy semmi? és mi az a semmi??? szóval ezekre szerintem senki nem tudja a választ :S
Ha a világegyetem végtelen, akkor hogyan tágul? Vagy mégsem végtelen? Mi van azontúl? Nagyon érdekes kérdéseket tettél fel, kedves kérdezõ, ne haragudj, h engem is sarkallt a fenti kérdésekre. Amúgy láttam egy érdekes mûsort errõl a spektrumon, a címe vmi olyasmi volt, h a superstringektõl a... nem tudom meddig, sajnos nem emlékszem rá. Keress rá így, háta vhol megvan!
Sokkal érdekesebb dolgok a részletekben vannak amiket még nem értenek a tudósok mi a szerepük az un.sötét anyagnak ami a csillagközi tér csaknem 90% át teszi ki, én már azt sem értem hogyan kezdték ezt vizsgálni, hiszen addig azt hitték ott nincs anyag! A másik a világegyetem tágulása!Nem elég , hogy tágul, DE Gyorsulva-Tágul!! Márpedig ez eddig teljesen szokatlan, ha kilõsz egy lövedéket, vagy felrobbantasz egy bombát annak részecskéi idõvel lassulnak!

Miért van az hogy a legtöbb csajnak aki aerobikra jár és már huszonfelefele van vagy főleg ha 30 lőg a melle? Nem csak a nagymllüeknek

Lógás alatt értem. Nem a tehénmelleket hanem a "hivatalos" értelemben vett lógást tehát oldalról nézve a mellbimbó vonalat eléri vagy meghaladja az alsó áthajlási redő széle. Vagy határeset pár csajnak. Mert hiába nem nézi az mber azért látja mikor öltöznek meg tusolnak

Legjobb válasz: "mellbimbó vonalat eléri vagy meghaladja az alsó áthajlási redõ széle" Ez mi ez? Tán csöcsmérnök vagy?

"mellbimbó vonalat eléri vagy meghaladja az alsó áthajlási redõ széle" Ez mi ez? Tán csöcsmérnök vagy?
A kérdező hozzászólása: http://www.newcontour.hu/mellfelvarras.html
Intenzív sporttól a mell megereszkedik és kisebb lesz (a fogyástól is). Ezért kell sportmelltartót hordani.
A kérdező hozzászólása: Talán a linkbõl jobban megérted mire gondolok. Azért írtam így mert sokan azt hiszik csak az a lógó mell ami már tejeszacskó. Pl. A 2. Képsorozat ahol a csajnak van a piros vonal húzva az még az enyhébb lógasok közé tartozik de lóg. Pont egy ettõl magyobb mértékben lógó mellü csaj de nagysagra ekkora szólta meg az egyik csajt aki megcsináltatta a mellét és mondta õ milyen szerencsés hogy neki nem lóg... Gondoltam magamban akkor nem tudja mi a lógó mell nem látja hogy lóg neki?? Na ezért van így kiirva a kérdés... Hogy definiálva legyen a lógás hogy értsétek mire gondolok

Az miért van, hogy engem csak nagyon kevés lány tart helyesnek, és ők is inkább ilyen értelmes, kedves, átlagos külsejű lányok, míg a legtöbb lány meg rondának tart, főleg a butábbak, szívtelenebbek?

Ilyenkor el kell fogadni, hogy ronda az ember vagy mit mondjon, ha kérdezik a külsejét, ti mit mondtok, ha a külsőtöket kérdezik? Mert, ah azt mondom, hogy helyes vagoyk, akkor nagyképűnek tűnök, meg hát sokan rondának tartanak tudomásom szerint, de ha azt mondom, hogy ronda vagyok, akkor az megint nem teljesen igaz, mert több lány is helyesnek tartott már.

Legjobb válasz: Ilyenkor örülj neki, hogy egyáltalán véleményt alkotnak rólad, foglalkoznak veled.

Ilyenkor örülj neki, hogy egyáltalán véleményt alkotnak rólad, foglalkoznak veled.
Mert nekik speciel eddig még nem tetszettél.
Aki rondának tart az nem szívtelen, csak õszinte.
azt h itéld meg te h milyen vagyok.ezt kell mondani. Annyira megnéznék egy képet ezekrõl a csúnya emberekrõl.
ha egy csaj helyesnek tart akkor lett volna valami, csak azert mert egy csaj azt mondja hogy ne hisztizz neki nem jelent semmit

Szerintetek az miért van, hogy én egy ronda fiú vagyok, ki sem vagyok gyúrva, nem is vagyok magas és mégis folyton megnéznek szép lányok személyesen, facebook-on meg főleg a átlagos külsejűek írnak rám, hogy tetszem nekik?

Legjobb válasz: Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...

Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...
Az a neved, hogy Big Cock Joe.
Sztem csak az egód nagy, és azért néznek meg mert beképzelt vagy, nem a kinézeted miatt.
Vagy pont azért néznek meg, mert egy ronda törpe vagy.
Lehet, a Csányi Sanyi bácsi unokaöccse vagy.
AZT... Hogy egy rohadt mázlista vagy >.< Én is ilyen vagyok ám csak engem a lányok le se köpnek mert még a köpet is sírva futna el a gyönyörû fejem láttán! :)

Miért van az, hogy hiába szertem a párom halálosan, és kívánom, a szex után pár perccel bedagad az egész puncim (a kisajkak főleg, piros az egész és nagyon fáj? Kb 1 óra mire elmúlik. Kívánom a páromat, tehát nem ez lehet az oka.

Legjobb válasz: Ha óvszerrel vagy síkosítóval csináljátok, valószínûleg allergiás vagy rá. Egyébként meg kéne nézni, nincs-e valamilyen fertõzésed, bár nem hiszem, mert az nem múlna el egy óra múlva.

Ha óvszerrel vagy síkosítóval csináljátok, valószínûleg allergiás vagy rá. Egyébként meg kéne nézni, nincs-e valamilyen fertõzésed, bár nem hiszem, mert az nem múlna el egy óra múlva.
Szia! Én még hozzátenném azt, hogy lehet, nagyon hevesek vagytok, nem várjátok meg, míg eléggé benedvesetsz, és kidörzsölõdsz. Nekem is szokott utána fájni néha, hol rövidebb, hol hosszabb ideig. Pedig csak kidörzsölõdik.
lehet hogy van valami fertõzésed!! irány a nõgyógyász
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem használunk se síkosíót se óvszert... Lehet olyan "betegség" hogy nem nedvesedek be valamitõl? Mert ez lehet a baj, ezért dagad be. Akármennyi az elõjáték, és kívánom a szexet, mégsem nedvesedek be... :S 19/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!