Találatok a következő kifejezésre: Miért van és főleg (36 db)

Azt vettem észre egyre magasabb a homlokom, tehát tűnik el a hajam főleg a homlokom két oldalán felfelé haladva. Ez miért van és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?

Ez férfiaknál a korral és a hormonok változásával jár. Nem írtad, hogy fiú vagy-e, hány éves vagy. A családodban másnak is van ilyen?
A kérdező hozzászólása: 23 éves, férfi tudom én h korral jár, de vmit biztos lehet ellene tenni

Engem zavar ha néznek futás közben főleg ha ismerős lát! Miért van és mit tegyek? És sajnos nem tudok messzebbre elmenni futni.

És annyira szeretek futni csak így ha egyedül vagyok mindig megbámulnak úgyhogy már párnapja nem voltam...

Legjobb válasz: Igen, én is reggeli/hajnali idõpontot javaslom. Hasznosabbal nem is kezdhetnéd a napot! Egyébként néha engem is megnéznek. De olyankor magabiztosan visszatudok nézni rájuk, és magamban azt gondolom hogy én éppen erõsítek magamon, õk meg csak punnyadnak, aztán máris szinte én nézem le õket :)

Igen, én is reggeli/hajnali idõpontot javaslom. Hasznosabbal nem is kezdhetnéd a napot! Egyébként néha engem is megnéznek. De olyankor magabiztosan visszatudok nézni rájuk, és magamban azt gondolom hogy én éppen erõsítek magamon, õk meg csak punnyadnak, aztán máris szinte én nézem le õket :)
menj olyan idõben, amikor alszanak..pl napfelkelte! olyankor nagyon szép a táj

A párom utál csókolózni, főleg ha a nyelvét is kell használnia. Szinte soha nem csókol meg, csak megpuszilja a szám és a havi egyszeri szex közben is. Miért van ez?

Õt hiába kérdezem, nem tud rá válaszolni

Legjobb válasz: Én nem szeretek csókolózni, és szexre sincs igényem gyakran, de ettõl még nagyon szeretem a párom. És hogy miért van? Mert nem szeretem, és mert nincs rá igényem.

Én nem szeretek csókolózni, és szexre sincs igényem gyakran, de ettõl még nagyon szeretem a párom. És hogy miért van? Mert nem szeretem, és mert nincs rá igényem.
Azt akarod mondani, hogy a barátod nem csókolózik veled, és kb. havi 1x van szex?? Válaszom: Ez nagyon durva!! Ha arra nem képes, hogy megmagyarázza a dolgot. Minek vagy vele?? Meg tök normális dolog, hogy 2 ember között van, csók, szex..stb. Hagyd ott, ha nem változik.
De tudna rá válaszolni, csak nem akar. Talán nem akar megbántani, de az biztos, hogy itt már nincsenek érzelmek. Szerintem ne gondolkodj sokat a változtatáson, kár az idõt hûzni.
Nem akarlak elkeseríteni, de nemrég látott napvilágot egy tanulmány, ami arról szólt, hogy egy párkapcsolatban sokkal elõbb hal el a csók utáni vágy, mint a szex utáni=> elõször nincs csók, majd szex se és végül szakítás.
Mert büdös a szád és fos íze van. De biztos jófej vagy ha még veled van.
A kérdező hozzászólása: Akkor állati jó, hogy 3 hónapja hozzámentem feleségül
A kérdező hozzászólása: Számára a csók az amikor csókolgatjuk egymás száját, nyelv nélkül, szex közben pedig mintha be akarná kapni a fejem. Tegnap állatira összevesztünk rajta és most már annyira katasztrófálisnak érzi magát, hogy szerintem nem is akar újra próbálkozni
Jó nagy baromság volt hozzámenni. Nem azért mert nem szeret, vagy akar csókolózni, hanem azért mert neked erre igényed van, én õ meg ezt nem adja meg. Nagyon gáz! És milyen kapcsolat az ahol az ember nem kap választ a párjától a kérdésére? Egyébként tapasztalat, hogy a csók tényleg elõbb hal el, utána a szex, és utána jöhet a válás. Nálam is így volt.

Miért foleg a lanyos arcu fiuknak vannak baratnoik es miert van olyan keves ferfias arcu (eros allkapocs, nagy orr, szorosebb felsotes) de nem agressziv kinezetu srarcoknak csajaik?

Legjobb válasz: ez már az x-edik ilyen kérdés...keress rá légyszíves és olvasd el a válaszokat...már nagyon uncsi minden hova leírni...kössz

ez már az x-edik ilyen kérdés...keress rá légyszíves és olvasd el a válaszokat...már nagyon uncsi minden hova leírni...kössz
szerintem ez az állításod nem igaz 24F
A nagy orrnak, meg az állkapocsnak mi köze van ehhez? Az nem férfiakra jellemzõ.
Gondolom 10-en éves vagy... 20-on felül már a férfias pasikat kedvelik a nõk (mondjuk a nagy orrnak nincs hozzá sok köze...)
Így van:D A nagy orr az nem férfias, hanem ronda. 24F
Ngy orrom van és emaitt tartanak lányok rondának, mert amúgy ahogy õk mondták helyes, aranyos srác, de nagy az orra, kár érte. :/
A nagy orr a zsidókra jellemzõ nem a férfiakra. :D

Miért van az, hogy Sportolás után főleg amikor jobban megerőltetem magam akkor utána, nem mindig. Néha Mikor nagy levegőt veszek akkor egyből köhögnöm kell. Nagyon zavaró és van, hogy szinte fulladozom annyira. Miért?

Köszönöm a válaszokat! és mit tudok ellene tenni ,hogy elmúljon vagy legközelebb ne történjen meg?

Legjobb válasz: Jah! És ilyen erõs szúró érzést érzek (Torkom végén , mellkasom tetején) és az késztet a köhögésre .

A kérdező hozzászólása: Jah! És ilyen erõs szúró érzést érzek (Torkom végén , mellkasom tetején) és az késztet a köhögésre .
Hörghurutod van, és a nagy levegõvételnél a köpetet visszaszívhatod azért kell köhögni.És a hörghurut miatt érzel szúrást a tüdõ felsõ részében. Kis hörgõgörcs miatt fulladozol.Menj el tüdõgyógyászati vizsgálatra.

Miért van az, hogy valaki a saját gyermekére legtöbbször úgy utal, hogy "a gyerek"? Tehát nem a nevét mondja, ha róla beszél. Ez szerintetek is zavaró? Lehet jelentősége? (főleg ha a jelen is van a "gyerek", és úgy beszél róla)

Legjobb válasz: Anyukám is mindig ezen akad ki :-) Még csak a pocimban volt én már akkor is úgy beszéltem róla, hogy a gyerek. Talán mert évekig hajtogattam, hogy én gyereket akarok. Aztán mikor megszületett sem változott ez meg, de nem tudom megindokolni, hogy miért nem. Persze hívom a nevén is, meg becézem is, meg õ a törpikém, kicsim, kismackóm stb. De a neve becézett alakja után, a gyerek szót használom legtöbbször. Persze az nem csak olyan egyszerû gyerek, hanem A GYEREK, csupa nagy betûvel, aki az enyém :-)

Anyukám is mindig ezen akad ki :-) Még csak a pocimban volt én már akkor is úgy beszéltem róla, hogy a gyerek. Talán mert évekig hajtogattam, hogy én gyereket akarok. Aztán mikor megszületett sem változott ez meg, de nem tudom megindokolni, hogy miért nem. Persze hívom a nevén is, meg becézem is, meg õ a törpikém, kicsim, kismackóm stb. De a neve becézett alakja után, a gyerek szót használom legtöbbször. Persze az nem csak olyan egyszerû gyerek, hanem A GYEREK, csupa nagy betûvel, aki az enyém :-)
én is sokszor hívom gyereknek, apával ha róla beszélünk, csak így hívjuk egymás között :) olyan ez mint egy becenév, mikor még pici volt, akkor meg babámnak hívtam... nem hiszem, hogy van jelentõsége, vagy gondolod kevésbé szeretem, mert "gyereknek" hívom, nem pedig "Janinak"? Imádom a gyereket, most is itt szuszog mellettem, mert a mai kérése, hogy velem alszik... :)
lekicsinylõnek érzed? én is sokszor emlegetem így. nekem boldogság így mondani, hiszen így mindenkinek a tudtára tudom adni, hogy nekem VAN EGY GYEREKEM! :D ha csak az mondanám egy távolabbi ismerõsnek, hogy "még megyek a tscoba, mert veszek Julisnak gyümölcsöt"... Julis akár a szomszéd is lehetne. Így viszont egyértelmûen kitûnik a szövegkörnyezetbõl, hogy Julis nem a szomszéd, hanem a GYEREK. és egyetértek az elõzõ válaszolóval, NAGYBETÛS GYEREK! Mint mikor a szerelmemrõl úgy "beszélek" írásban, hogy "Õ". nem úgy, hogy "õ". pedig ugye a magyar nem kezdi nagy betûvel a személyes névmásokat. így fejezi ki az ember betûkkel, hogy Õ fontos nekem. a Gyerek is fontos nekem :)
Én a nevén is emlegetem, de közelebbi ismerõsök körében gyakran úgy, hogy "a csajszim".
:) én Gyereklánynak hívom.
Szia! Sajnos, ha valami rosszaságot követnek el, akkor szoktam le Gyerekezni a gyermekeimet! Amúgy mindig a nevükön szólítom õket, vagy Kisfiamnak és Nagylányomnak, szoktam még. Üdv két gyermekes Anyuka.
Fùj a szél pl xD mosás után száll
Nekem is úgy van mindig. Habár ha fodrász csinálja, sose száll. Mondta is, hogy körkefével szárítsam, és úgy 1. könnyebb is lesz formázni 2. nem fog össze-vissza szállni és nem fognak a szálak külön állni. Szerintem próbáld meg, hátha segít.
A kérdező hozzászólása: Köszi
ez azért van, mert szeretet helyett médiafaxság van a szívedben :( elszomorító.
Én nem is az, hogy undorodom, de pl. unokaöcsém túlsúlyos és még csak 13 éves. Van vagy 80 kiló. Mikor eszi a chipset, fehérkenyeret, sütit még este 11-kor is, meg issza a kólát, utána meg elfekszik, kicsit kiakaszt. Mondjuk ez a szülei hibája, ha nálam lakna, tuti lefogyna. Amikor meg itt van és ásványvizet kap, meg mondjuk barna kenyeret, akkor meg sír, hogy éheztetem.
Mert Magyar Helyesírási Kéziszótár. Azért.
Azért mert elítéled a kövérséget és az olyan embereket, akik tohonyák, elhanyagoltak, lusták állandóan tömik magukat. Ez az undor feléjük neked nagyon erõs. Én pl. így nem undorodom mint te, de pl. vagy ez a hülye topshopos reklám az a rákpáncél-kivonatos kamu sz*r, ahol ott zabál az az undorító hájas nõ, aki pofákat vág és szenved...fúújjj na az undorító :D
Én az idegenektõl is, nem akkor ha simán kövér, de mondjuk már nagyon nagyon el van hízva és beül a mekibe vagy akármi. Pedig én is fogyhatnék, de azért nem rendellenes. Viszont tény, hogy a dagadt ember nem szép látvány, fõleg ha lapátolja magába a kaját.
A kérdező hozzászólása: Utolso te egy elhizott valaki lehetsz.egyaltalan nem ugy van ahogy mondod csak tenni kell érte.nézd meg rubint rékát 3gyerek utan.én49 kiló vagyok igy az elhizas nem fenyeget.ha20 kgot hiznek meg akkor se lennek kövér.
Vígasztald magad ezzel :) a remény hal meg utoljára. Amúgy értek a kérdéshez (eü-i képzettés, meg biológusi), ezért gondoltam, hogy tanácsot adok. A tudatlanság pont olyan arroganciát képes kiváltani az emberekbõl (pláne manapság, amikor a legostobább ember hiszi azt, hogy õ a góré és a mindenttudó), mint amit te most produkálsz :) Nem mondtam, hogy nem lehet tenni ellene. Azt mondtam, hogy ezek biológiai, természetes folyamatok, ami ellen NEHÉZ tenni (nem lehetetlen). Mintahogy agysebésszé válni sem lehetetlen, csak neked (és a társadalom 99, 999999%-ának nem fog menni) :) Még mindig a pszichológust javaslom.
A kérdező hozzászólása: Sportolok tehénkém.tehat nem fogok elhizni neked is sportolni kéne nagyokos elhizott biologus hahahaha Rubint réka se lesz sose tehén én se. Mert mi teszünk érte.
Itt a kérdezõnek adok igazat. Persze, minden egyes folyamatért, ami az emberben zajlik, a biológiát lehet "hibáztatni", ebben semmi különös nincs. Amit megeszel, azt átalakítod és pakolod magadra. De az, hogy hajlandó vagy-e változtatni, már inkább gondolkodásmód és elhatározás kérdése. A kezünkben van a döntés, nem fûszálak vagyunk, ami arra hajlik, amerre éppen a szél fújja :D
Tudod kisszivem, ez több faktoros. Egyrészrõl sokaknál van egy genetikai hajlam (ha belegondolsz, õk azok, akik életképesek, bármennyire furán hangzik. Nem mindig volt ilyen jólét az emberiség történelmében , sõt általában nem volt... az ilyen típusú emberek szervezete sok éhezés között azt a minimális kaját úgy tudja feldolgozni, hogy a legkevesebb vesszen kárba, beépíti a szervezetébe... ezért ezek az emberek túléltek. Nem véletlen, hogy a történelem során sosem a sovány emberek voltak a gazdagok, és szépnek tartottak. CSak a mostani fogyasztói társadalom - ami épp most döglõdik - van ilyen hatással az ilyen szervezetekre: évszázadok genetikáját nem lehet kitörölni!). Másrészt az ember, ahogy korosodik, változik. Igen, a hormonrendszere is változik. 30-35 évesen, hacsak nem sportolsz és diétázol napi szinten, el fognak kezdeni feljönni a kilók rád is. Pláne, ha nõ vagy, és szülsz is! Megpróbálhatod leadni, sokaknak sikerül, páran vannak olyan szerencsések, hogy a genetikájuk, anyagcseréjük, hormonális rendszerük nem az õsi szabályokat követi, hanem máshogy mûködik (nem raktároznak). Idõs korodban jó eséllyel leszel te is olyan hájas, mint akiktõl kiráz a hideg. Az meg, hogy a kor látszik az embereken - ismét egy új, idióta média és a szépségipar által sulykolt xarság, hogy amint megöregszel értéktelen és undorító leszel. Ismét a fogyasztói társadalom agymenése, hiszen ha nem így éreznél, nem vennéd meg azt a sok szemetet, amit a fiatalság megtartásáért rád akarnak sózni. Ami a gombát és betegségeket illeti: örülj, ha CSAK ennyi problémád lesz öreg korodban! Idõsen az ember szervezete már nem képes úgy leküzdeni az egyszerû dolgokat, mint fiatalon. Akkor már nem olyan könnyû egy influenzával, sem egy lábgombával elbánni. Nem biztos, hogy ápolatlanság, amit látsz. A legtöbben igyekeznek tenni ellene, csak nem könnyû. Az már más kérdés, hogy én nem mennék ilyen körömmel fürdõbe. De nem azért, mert szégyellem a bajomat, hanem mert nem akarnék semmit összeszedni, vagy másoknak átadni. Az a szörnyû, hogy pár év még eltelik, és magadtól is undorodni fogsz, ha így folytatod. Én azt javaslom, hogy fordulj pszichológushoz. Nem normális, amit érzel.
"lehet rajuk férne megmondani hogy menjenek munkatáborba wellness helyett" - Lehet :D Ismerek néhány nagyon szétfolyt embert én is, de istenem, annyira látszik rajtuk a bûntudat a szakadatlan zabálás miatt. De csak áltatják magukat meg a környezetüket is ahelyett, hogy erõt vennének magukon. Azokat, akik akaraterõ híján lettek kövérek, valahogy nem tudom sajnálni. Az teljesen normális, hogy egy egészséges ember látványa szívderítõbb számodra. Én ugyan nem undorodok a kövérektõl, de egy szaunában sem ülnék velük szívesen.
A kérdező hozzászólása: Az a baj sok ilyen undorito ember van.ja es ez nem bunkosag nem szolok nekik egy szot sem nem akarom megbantani oket pedig lehet rajuk férne megmondani hogy menjenek munkatáborba wellness helyett
Ez hogyhogy a családtagoknál jelentkezik?
Ez azért van, mert egy kis bunkó vagy. Na.
A kérdező hozzászólása: Azert irtam a csaladtagot mert õt latom keves öltözekben meg a wellnessben az embereket. Meg ha közel vannak hozzam azt nem szeretem olyan undoritoak. Mondjuk anyam is egy elhizott es nem erti miert zavar ha hozzamer
A kérdező hozzászólása: De miert ven ennyi sok köver miert nem tesznek valamit hogy lefogJanak? Meg az öregtõl is kiraz a hideg marmint a kover gombaslabu oregektol akik a wellnessbe jarnak.akkora kontrasztok vannak fiatal feszes bombazo apolt körmök minden meg elhizott mázsás vénasszony sarga körmökkel olyaan menekülhetnekem can ha meglatom a helyere nem ülök be a szancsiba.
Az intelligenciádat mutatj, hogy leteheneztél :) pedig sehol nem írtam, hogy miként festek, vagy mennyi a súlyom. Nem csak az állhat ki egy adott dolog mellett, aki közvetlenül érintve van benne, hanem akinek van empátiája és talán még ért is hozzá. Semmi gond, utolsó és kérdezõ, nem kívánok a továbbiakban vitatkozni :) majd gondoljatok erre a beszélgetésre, ha idõsek lesztek (55 felett például), és akkor számot adhattok magatoknak, hogy mennyire sikerült önmagatoknak megfelelni. Tudod, kérdezõ... a súlynál, kinézetnél van hogy fontosabb az ember lelke és értelmi színvonala. Pl. egy párkapcsolatban. A súly kapcsán lehet változtatni, de az ember a stílusát, lelkületét sokkal nehezebben alakítja.

Ha azt se tudjuk, hogy mekkora a világegyetem, akkor miért becsülik meg a tudósok, hogy kb. hány csillag, galaxis van benne? És főleg mi alapján állapítják meg a tömegét (a v. egyetemnek)?

És még: Honnan tudják, h az egész világegyetem tágul, és nem csak a közeli galaxisok itt lokálisan?

Legjobb válasz: Mondhatnám röviden, mert ez a dolguk, ez érdekli õket. Különben van elképzelésük a méretérõl, és ennek alapján a benne lévõ anyag mennyiségérõl is. A gond inkább az, hogy a kiszámolt tömeg nem egyezik meg a látható anyag tömegével. Ezért feltételezik, hogy kell lennie ún. sötét anyagnak is. A hozzánk közeli (Androméda) galaxis közeledik a mi galaxisunkhoz, össze fogunk ütközni vele, tehát ebbõl nem a tágulásra lehetne következtetni, hanem épp az ellenkezõjére. Csakhogy ennél messzebbre látunk, mind idõben, mind térben. A tágulásra a galaxisok színképének vöröseltolódásából következtetnek (Doppler hatás). Ha érdekel a téma ajánlom : Steven Weinberg Az Elsõ Három Perc c. könyvét.

Mondhatnám röviden, mert ez a dolguk, ez érdekli õket. Különben van elképzelésük a méretérõl, és ennek alapján a benne lévõ anyag mennyiségérõl is. A gond inkább az, hogy a kiszámolt tömeg nem egyezik meg a látható anyag tömegével. Ezért feltételezik, hogy kell lennie ún. sötét anyagnak is. A hozzánk közeli (Androméda) galaxis közeledik a mi galaxisunkhoz, össze fogunk ütközni vele, tehát ebbõl nem a tágulásra lehetne következtetni, hanem épp az ellenkezõjére. Csakhogy ennél messzebbre látunk, mind idõben, mind térben. A tágulásra a galaxisok színképének vöröseltolódásából következtetnek (Doppler hatás). Ha érdekel a téma ajánlom : Steven Weinberg Az Elsõ Három Perc c. könyvét.
Utolsó kérdésre: azt tudjuk, hogy az a rész tágul, amit mi látunk. Abból tudjuk, hogy a távoli galaxisok fénye is eltolódik - arányosan a távolságukkal.
ez jó kérdés nem tudom a választ csak azt h sok csillagász skizofrén lett mert nem tudta felfogni ezt
Szia! Igazad van! Ha nem tudjuk valaminek a kiterjedését, akkor a tömegét sem tudhatjuk, még akkor sem, ha egy részének viszonylagosan pontosan tudjuk az össztömegét, sõt egy további részének is ki tudjuk következtetni. Talán egy kivétel van :-) A végtelen ürességnek tudhatjuk a tömegét, a kiterjedésétõl függetlenül :-D Tehát a kérdésed jogos és ésszerû. Az ismeretlen területen végzett adatok nélküli számítás mindenképpen elméleti jellegû, ráadásul ha az NEM bizonyítható, akkor... felmerül a kérdésed :-D És az okosak sok sok okossággal próbálják majd teletömni a fejed!
Nem tudom honnan veszitek, hogy a Világegyetem végtelen!Több csillagász könyvben leírták Pl:Steven WEingberg:Az elsõ három perc"valamint Paul Davies:Az utolsó három perc mindkét csillagász a világegyetem tágulását irja le.Bizonyos parányi részecskék müónok megléte szerintük azt bizonyítja, hogy a világegyetem zárt és csak egy bizonyos ideig tágul majd megáll és összehúzodik.Ebbõl adódóan azt is kifejtik, hogy az emberi agy kapacítása és anyagszemléletû volta értelmetlenné tesz olyan kérdéseket, hogy jó de ha véges akkor mi van utána?Viccesen azt mondják nem tudjuk és a tudomány ezt nem vizsgálja lehet hogy az egész Világegyetem egy tányér gulyáslevesben van!Egyenlõre olyan egyszerûbb dolgokat sem tudnak megoldani Stephen Hawking szerint, minthogy a relativítás elméletét és a kvantumfizika törvényeit összefésüljék, mindegyik törvényei csak külön önmagukkal igazak.
A kérdező hozzászólása: Valami alapján csak meg kellett volna, hogy határozzák, mert úgy tudom, hogy pl. a tömeget keveslik, és valamiféle sötét anyag után kutatnak emiatt.
mert ha nem gyártanának ilyen ELMÉLETEKET akkor nem lenne rájuk szükség. úgy ahogy te vagy én tenném, a hasukra csapnak megsaccolják a nap tömegét aztán kitalálják, hogy mennyi nap van a galaxisunkban, aztán hány galaxis van az univerzumbam és így tovább-tovább bolygókkal holdakkal.... aztán ez alapján elkezdenek elmélkedni és elméleteket gyártani, ha meg valaki ellenkezik velük akkor felkiáltanak hé-hé ez TUDOMÁNY. gyakorlatilag megélhetési "bûnözõk".
A kérdező hozzászólása: Ú, 11:38-as, ez nagyon érdekes, errõl még nem hallottam! De kétségtelenül igaz is lehet :) .
A kérdező hozzászólása: Igen, 11:16-os, a te válaszodat még nem láttam, mikor el kezdtem írni, de köszi a helybeigazítást :) .
Azt azért ne felejtsd el, hogy ez csak egy elmélet a sok közül, bár kétségkívül a legismertebb. Vannak elméletek amik szerint nem tágul a világegyetem, hanem pl. a fénysebesség "öregszik" és lassul, és ez adja a doppler hatásnak titulált jelenséget.
Nem a világegyetem tágul, a világegyetem egy végtelen tér. A benne lévõ anyag (bolygók, csillagok, rendszerek, galaxisok) egy közös középpontból (õsrobbanás) tágul bele a végtelen térbe. Olyan mintha a szabadban elkezdenél fújni egy hatalmas lufit, egyre nagyobb lesz, de sose fogja kitölteni az egész eget:)
kedves 3. és 4.! nincs olyan, hogy azután. nem arról van szó, hogy utána semmi lenne, hanem egyszerûen nincs tovább. nem végtelen, mérete adott és növekszik, csupán nincs vége.
igen ez tényleg érdekes, de ezt nem is nagyon lehet felfogni, h meddig van... és mi van azután???? és azután??? a nagy semmi? és mi az a semmi??? szóval ezekre szerintem senki nem tudja a választ :S
Ha a világegyetem végtelen, akkor hogyan tágul? Vagy mégsem végtelen? Mi van azontúl? Nagyon érdekes kérdéseket tettél fel, kedves kérdezõ, ne haragudj, h engem is sarkallt a fenti kérdésekre. Amúgy láttam egy érdekes mûsort errõl a spektrumon, a címe vmi olyasmi volt, h a superstringektõl a... nem tudom meddig, sajnos nem emlékszem rá. Keress rá így, háta vhol megvan!
Sokkal érdekesebb dolgok a részletekben vannak amiket még nem értenek a tudósok mi a szerepük az un.sötét anyagnak ami a csillagközi tér csaknem 90% át teszi ki, én már azt sem értem hogyan kezdték ezt vizsgálni, hiszen addig azt hitték ott nincs anyag! A másik a világegyetem tágulása!Nem elég , hogy tágul, DE Gyorsulva-Tágul!! Márpedig ez eddig teljesen szokatlan, ha kilõsz egy lövedéket, vagy felrobbantasz egy bombát annak részecskéi idõvel lassulnak!

Miért van az hogy a legtöbb csajnak aki aerobikra jár és már huszonfelefele van vagy főleg ha 30 lőg a melle? Nem csak a nagymllüeknek

Lógás alatt értem. Nem a tehénmelleket hanem a "hivatalos" értelemben vett lógást tehát oldalról nézve a mellbimbó vonalat eléri vagy meghaladja az alsó áthajlási redő széle. Vagy határeset pár csajnak. Mert hiába nem nézi az mber azért látja mikor öltöznek meg tusolnak

Legjobb válasz: "mellbimbó vonalat eléri vagy meghaladja az alsó áthajlási redõ széle" Ez mi ez? Tán csöcsmérnök vagy?

"mellbimbó vonalat eléri vagy meghaladja az alsó áthajlási redõ széle" Ez mi ez? Tán csöcsmérnök vagy?
A kérdező hozzászólása: http://www.newcontour.hu/mellfelvarras.html
Intenzív sporttól a mell megereszkedik és kisebb lesz (a fogyástól is). Ezért kell sportmelltartót hordani.
A kérdező hozzászólása: Talán a linkbõl jobban megérted mire gondolok. Azért írtam így mert sokan azt hiszik csak az a lógó mell ami már tejeszacskó. Pl. A 2. Képsorozat ahol a csajnak van a piros vonal húzva az még az enyhébb lógasok közé tartozik de lóg. Pont egy ettõl magyobb mértékben lógó mellü csaj de nagysagra ekkora szólta meg az egyik csajt aki megcsináltatta a mellét és mondta õ milyen szerencsés hogy neki nem lóg... Gondoltam magamban akkor nem tudja mi a lógó mell nem látja hogy lóg neki?? Na ezért van így kiirva a kérdés... Hogy definiálva legyen a lógás hogy értsétek mire gondolok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!