Találatok a következő kifejezésre: Miért van és (10898 db)

Szerintetek ez miért van? És mit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: valoszinü bejössz neki. én tuti félretenném az illemet és eléállnék h mit akar tölem miért bámul és miért nem törödik a csajával.

valoszinü bejössz neki. én tuti félretenném az illemet és eléállnék h mit akar tölem miért bámul és miért nem törödik a csajával.

A playstation 3-nak a két analóg miért van? és a fifában mind két analóg más cselre utal!

vagyis a bal analóggal PL:ha jobbra mozgatom akkor sarokkal megemeli a labdát, ha pedig jobbal akkor PL:csinál egy bicigli cselt

Legjobb válasz: Mi a kérdés pontosan? A fifában mit csinál a ps3-nál a bal analóg? Nem értem miért fura, hogy 2 van, amikor a ps2nél meg az xbox 360nál is 2 van. Ja, és bicikli...

Mi a kérdés pontosan? A fifában mit csinál a ps3-nál a bal analóg? Nem értem miért fura, hogy 2 van, amikor a ps2nél meg az xbox 360nál is 2 van. Ja, és bicikli...
A kérdező hozzászólása: de az xboxon a másik az irányító vagyis azzal kell menni de a ps 3-nl nem igy va hanem két analóg van!
A kérdező hozzászólása: de a ps 3-nak akkor is kettõ van és gondolom azzal lehet trükközni!!és amivel lehet vinni a játékost az pedig a gomb igy már érthetõ ott nem az analoggal viszed a játékost
Te aztán egy ritka nagy görény vagy. Válasz a kérdésedre: AZON A SZERENCSÉTLEN XBOX KONTROLLEREN MEG A PS2 KONTROLLEREN, MEG A PS3 KOTROLLEREN IS 2 ANALÓG VAN? TE SZERENCSÉTLEN!! MIT ÉRTETLENKEDSZ? Tényleg van olyan, hogy user primitív. Nyugodtan vedd magadra, vagy fogalmazd át még egyszer a hülye kérdésed egy még értelmetlenebb formára. Szörnyû, hogy már az ilyen 6 évesek is anyáznak...felszedik a rosszat az óvodában.
Te tényleg azthiszed, hogy az összes többi ember hülye, és te vagy okos? Googlen keress rá x360 joystick-ra, és ps3 joystick-ra, és majd meglátod a 2 analógot.
Szerintem te sem tudod mirõl beszélsz. Xbox-nál ugyanúgy 2 analóg van mint ps1-2 és 3-nál. És általában ezek ugyanazt tudják, tehát ha xbox-on fifázol ott a bal analóg ugyanazt csinálja mint ps-en a bal analóg (általában).
Ez beállítás kérdése, te észkombájn! Teljesen értelmetlen kérdéseket teszel fel. Vagy rajtad kívül hülye mindenki, ezért nem értik. Valljuk be, erre van a kisebb esély. ;)
A kérdező hozzászólása: menj az anyá*ba
A kérdező hozzászólása: na te meg menj az apádba
Nekem is ez a gondom de még én se jöttem rá hogy miért csinálja


Miért van az hogy letöltök mindenféle alkalmazást és ha letorlom utána nem tudom ugyanazokat letölteni mert megtelik a hely ez miért van? És hogy tudok helyet varázsolni hogy tudják letölteni?

Legjobb válasz: Hm? Vegyél memória kártyát és tedd alapméretezet tárolásnak. Vagy helyezd át az sd kártya a telepített alakalmazást.

Hm? Vegyél memória kártyát és tedd alapméretezet tárolásnak. Vagy helyezd át az sd kártya a telepített alakalmazást.
szia!lehet mielõtt kivették a mandulád be volt gyulladva!nekem is kivették!

Amikor Twittere akartam regisztrálni vagy hasonló helyre mindíg azt írja ki hogy a szerver tanusítványa hibás ez miért van és hogy lehetne megcsinálni?

Legjobb válasz: A géped nem lett visszaállítva dátumilag esetleg? Úgy értem: a mai dátum van rajta? Mert olyankor is szokott hasonló problémát jelezni. Twiterre, mindig, tanúsítvány + hiányzik 4 vesszõ, egy pont, és egy nagy kezdõbetû a második mondat elején. Miért olyan nehéz az a plusz öt billentyû leütése?

A géped nem lett visszaállítva dátumilag esetleg? Úgy értem: a mai dátum van rajta? Mert olyankor is szokott hasonló problémát jelezni. Twiterre, mindig, tanúsítvány + hiányzik 4 vesszõ, egy pont, és egy nagy kezdõbetû a második mondat elején. Miért olyan nehéz az a plusz öt billentyû leütése?

Az 1 éves fiú ivartalanított cicámnak, elég gyakran a pöpöséből kijön a rózsaszínű töki! Ez miért van? És mit tehetnék ellene?

Gyakran sírni is szokott, ez nem azt jenenti, hogy párosodni akar?

Legjobb válasz: Szia. Ne haragudj kérlek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de meg kell jegyeznem, hogy nagyon aranyos vagy! Pöpösébõl, töki... Sajnos nem tudom, mi az és miért van. Remélem, kapsz rá választ! :-)

Szia. Ne haragudj kérlek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de meg kell jegyeznem, hogy nagyon aranyos vagy! Pöpösébõl, töki... Sajnos nem tudom, mi az és miért van. Remélem, kapsz rá választ! :-)
Azt ertem, hogy ivartalanitva van, arra akartam kilyukadni, hogy milyen regen ivartlanitottad? Bocs a kusza fogalmazasert:)
A kérdező hozzászólása: 7hónapja lett ivartalanítva!Ugyhogy azért nem tudom hogy miért van ez vele!Ja és folyamatosan sír, nyávog!!
Szerintem semmi baja. Nem hiszem hogy párosodni akarna, hiszen a heréit szokák kivenni, nem? Én sokszor láttam ezt kutyáknál, macskáknál is, észre sem vették. :D
En masfel eves ivartalanitott kandurom is ezt csinalja es bizony parosodni is akar. Elkapja a pokrocot es mar gyuri is maga ala. Bar en nem regen ivartalanitottam. Ha te sem, akkor szerintem normalis. Szerintem semmit se tudsz tenni ellene.
Azért van mert párosodni akar. Ivartalanítsd, utána 2-3 hónap, és elmúlik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszpkat!!!A cicám már kivan ivartalanítva!! Szerintem is párosadni akar mert nagyon sokat sír is.Pedig meg van mindene!!

Mire való a mágus sisak? Neked miért van és milyen sapkád van, miért pont olyan?

http://kep.csakcsajoknak.hu:8080/pict/kep/cikkgaleria/kicsi/..

Legjobb válasz: Hát szerintem csak megkülönböztetõ jelzésnek viselte, szembe jön vele egy troll az utcán, nehogy már egybõl nekiessen. Gondolja meg négyszer, mielõtt továbblép mégegyet.

Hát szerintem csak megkülönböztetõ jelzésnek viselte, szembe jön vele egy troll az utcán, nehogy már egybõl nekiessen. Gondolja meg négyszer, mielõtt továbblép mégegyet.
Izé, te ugyanaz vagy aki a varázspálcát és a köpenyt is megkérdezte?
A csúcsos sapka a mágusoknál ugyan olyan, mint a szarvas sisak a vikingeknél. Egyrészt jó látványelem, másrészt nem voltak olyan általánosnak, mint ahogyan azt az ember gondolja.
Kedves kérdezõ! A mágus sisak vagyis a csúcsos süveg. Nem pusztán hóbort vagy valamiféle megkülönböztetõ jelzés. A fejre helyezett süveg csúcspontja arra a pontra kerül a fejhez képest ahova ha koncentrálsz az agy mûködése megváltozik. Fokozódik a koncentráció és elmélyültebbé válik a gondolkodás. Próbáld ki hogy leülsz és a fejed mögötti pontra koncentrálsz kb vagyis arra a pontra ahol a süveg csúcspontja van. Mellesleg geometriailag a kúp és a gúla remek energia közvetítõk.

Pókerben mik ezek az újrafutások? Miért van és hogyan működik?

Mint ebben a videóban, kétszer játszották meg a losztást, de nem értem miért.

Legjobb válasz: Lehet olyan, hogy megbeszélik (all-in) esetén, hogy hányszor nézzék a következõ utcákat. Tehát ha a flop után all-in megy a másik megadja, felcsapják a kártyákat és ha akarják akkor megbeszélik, hogy hányszor osszák le a turnt és rivert. Ha ez az egész a turn után van, akkor azt beszélhetik meg, hogy rivert hányszor néznek. Ehhez nyilván mindkét félnek bele kell mennie. Annyi részre osztják a potot ahány kört beszélnek meg. Ebben a videóban 2 szer osztották le, és ugye két részre van osztva a pot. Az elsõ kört Hachem nyerte tehát övé az egyik része, a másikat meg Negreanu nyerte és ezért övé a másik része a potnak.

Lehet olyan, hogy megbeszélik (all-in) esetén, hogy hányszor nézzék a következõ utcákat. Tehát ha a flop után all-in megy a másik megadja, felcsapják a kártyákat és ha akarják akkor megbeszélik, hogy hányszor osszák le a turnt és rivert. Ha ez az egész a turn után van, akkor azt beszélhetik meg, hogy rivert hányszor néznek. Ehhez nyilván mindkét félnek bele kell mennie. Annyi részre osztják a potot ahány kört beszélnek meg. Ebben a videóban 2 szer osztották le, és ugye két részre van osztva a pot. Az elsõ kört Hachem nyerte tehát övé az egyik része, a másikat meg Negreanu nyerte és ezért övé a másik része a potnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
ha van rá garancia vid servizbe és ne ird ki kétszer a kérdést
Üdv:) akkor csak a serviz tud segiteni CCFL fénycsõ vagy az inverter rész hibás :) De én inkább csõre gyanakszom annál is inkább mert mondtad hogy nagyon ritkán bejön a kép, valószínû hogy az egyik CCFL csõ roszalkodik és ezért letilt az inverter meghajtó része :)
A kérdező hozzászólása: nem a kábelek rosszak!!! jobban megnéztem és van rajta kép csak elmegy a fény . szóval van kép csak nincs fény!!!nagyon halványan lehet látni.
A kérdező hozzászólása: ki lett próbálva másik gépen is. ugyan az.majd megpróbálom mozgatni.egyébként köszi!
Probáltad mozgatni ? hogy ugy mit csinál? vga kártyára gondoltál? esetleg másik gépen kiprobáltátok?
A kérdező hozzászólása: sajna fix!!!
igen ezt :) próbáltad cserélni ? persze ha nem fix! sokszor van az hogy megtörik
A kérdező hozzászólása: 15-tûs D-sub csatlakozó. már ha ezt kérdezted!
üdv:) milyen csatlakozo van?
sztem wmi érintkezési hiba van bár nemtudom igazán...
igen meg :)
A kérdező hozzászólása: általába bejön 1 napja akadékoskodik jobban. kb mennyi a javitás??? vagy erröl nem tudsz valamit???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!