Találatok a következő kifejezésre: Miért van érzem úgy hogy nem (85 db)

Miért érzem úgy, hogy nem szeret és hazudik nekem folyamatosan? Barátom mindigis rendes srác volt, de egy ideje feszültebb a kelleténél, és már nem olyan türelmes mint régebben. Problémánk, nem nagyon van, kivéve egyetlen egy dolgot.

Van egy lány bnője, aki régen (kb már 4 éve) tetszett is neki. Ezze a lánnyal egy helyen laktak, de a lány már több mint egy éve elköltözött 8000 kmre, és már férjhez is ment.Annak idején egyszer lementünk és a párommal sokáig voltak kint kettesben, megkérdeztem páromat többször is h akk történt-e köztük vmi, a párom azóta is mondja h semmi, és engem soha nem csalna meg.De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát, pedig itt az érzés bennem, h tuti volt vmi. Levelezgettek is, míg a csajnak meg nem mondtam a magamét. Állítólag csak arról h miújság meg ilyen alap dolgok.csak ezt btom sose mondta nekem. Képeket tárolt a pasim róla, amit végülis kitöröltettem, és látom h fontos neki a csaj. De nem érti meg h ez nekem rossz és ha csak barátok , akk ne így viselkedjen. Szerintetek én viszem túlzásba a dolgot? Hogyan értessem meg magam vele?

Legjobb válasz: "De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát" ne kérdezgesd. egyszer megkérdezted, válaszolt. ha tovább kérdezgeti, akkor at érzi, hogy nem bízol benne. Jó az neki? Nem. Van köztük valami? Van. 8000km...

"De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát" ne kérdezgesd. egyszer megkérdezted, válaszolt. ha tovább kérdezgeti, akkor at érzi, hogy nem bízol benne. Jó az neki? Nem. Van köztük valami? Van. 8000km...
Te viszed túlzásba a dolgot. Miért érdekel, hogy mi volt köztük? Az a múlt. Hagyd a fenébe, mert csak a párodat idegesíted ezzel.
Mert neki nem lehet problémája?! nem értem. A barátja most muszáj ezt csinálnod?Tönkreteszed a kapcsolatot
8000 km-rõl sokmindent nem tudnak csinálni, gondolom azt tudod. Túlzásba viszed, a semmin rugózol.
Pont azt rontod el, hogy elrontod, amivel semmi baj nincs. Nincs annál rosszabb, mikor valakinek a szeretetét, megbízhatóságát naponta 5x megkérdõjelezik. Nõként mondom, én nem sokáig lennék egy ilyen kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Mivel nagyon is érzem azt hogy magamon kell változtatni, biztosan keresek egy olyan megoldást ami jó. Nem szeretném az életünket megkeseríteni, inkább azt szeretném, ha boldog lenne. Sok minden van amúgy bennem amit meg szeretnék valósítani, és tuti h azt gondolná , hogy ezt a lányt szerette volna régen. Csak mindigis inkább ez a kis visszahúzódó bátortalan lány voltam. De most, hogy így kiirtam magamból a gondot, és kaptam válaszokat, sok mindenre rájöttem.! köszönöm az õszinte válaszokat
Valószínûleg az önbizalommal van a gond. Persze, nem lehet egyik napról a másikra teljesen kicserélõdni, de ha fontos neked a jelenlegi kapcsolatod (és elkövetkezendõ életed, mert az önértékelésem rengeteg mindenre kihat), akkor kezdj valamit ezzel a problémával. Járj önismereti csoportba, vagy keress egy jó pszichológust, ha egyedül nem megy.
Ha sokat b*szogatod ezzel, lehet tényleg megcsal, hogy ne csak a semmiért baszogasd. Ezt most hagyd abba! Komolyan mondom sajnálom a srácot. Én a helyében ezt nem bírnám... Ha azt mondom páromnak, hogy szeretem, akkor szeretem. De ha erre azt mondaná, hogy "nem is" vagy hasonlót... megkérdezném tõle, hogy "Miért? Te azt szeretnéd?" Ne fesd már az ördögöt a falra... kérlek...
A kérdező hozzászólása: észrevettem am azt, hogy amikor ezt így megkérdõjelezem, mindig az jut eszembe, hogy az exeim milyen alattomos módon vertek át és hát majdnem ugyanígy..annyira szeretném ezeket a rosszakat kitörölni a fejembõl és csak egy nyugodt kapcsolatban élni, mikor megismertem az elsõ 3 hónapban el nem tudtam hinni, hogy nekem egy ilyen srác adatott...ahogy elkezdtem a "hülyeségeim" onnantól kezdve látom h gond van.. belátom, hogy az én hibám, és szeretném is vissza csinálni, rájöttem, hogy az önbizalmam se vmi nagy és mindenkit jobbnak gondolok magamnál..ez lehet a legnagyobb gond??
de nem tök mindegy h mi volt 4 évvel ezelõtt?:D 4 éveeeee:D 8000km.. mellesleg azt ugye nem gondoltad komolyan, h veled együtt mentek el, és amig te x okból nem vagy éppen ott kint velük, addig vmi is lesz köztük??????
A kérdező hozzászólása: még azt elfelejtettem leírni, hogy általában mindenben a rosszat látom... ezzel mindig lelombozom. például: nagy hangtechnika kedvelõ, saját magának szeretné az autójába megépíteni a dolgokat, és én mindig "leordítom " emiatt..tudnátok vmi tanácsot adni, hogyan legyek elfogadóbb? arra gondoltam, pl mi lenne ha felajánlanám h segítek neki, vagy mondjam el , hogy büszke vagyok rá ?
A kérdező hozzászólása: az a baj , hogy sokmindenen feleslegesen rágom magam. Nagyon sokszor mondta is nekem , hogy rosszul esik neki, hogy nem bízok benne. De nem errõl van szó, hogy nem bízok benne. Inkább arról, hogy sok kapcsolatom volt amiben megcsalnak, és annyiszor lepereg ez elõttem. Pedig vele már több mint 2 éve vagyok, és már össze is költöztünk. Én nagyon szeretnék megváltozni, de eltelik pár nap. jönnek a rossz gondolatok ( ami nem csak a kapcsinkkal kapcsolatos) és úgymond tönkretesznek mindent.. mondta , hogy legyek lazább, élvezzem az életet, hogy itt vagyunk egymásnak, szeressük egymást... hiába próbálok ilyen lenni..nem tudom mit rontok el mindig
#1 nagyon jól mondja!
8000kre van a csaj... nyugi... teleportálni még senki tanult meg.
kezdj el sportolni, ha eddig nem tetted. vagy jógázni. vagy ezt kombózni. fesd be a hajad. olvass el egy jó könyvet. ezek mind jót tesznek testednek-lelkednek:) ))

Miért van az/miért érzem úgy hogy nem tudok beilleszkedni a velem egykorúak közé? Miért nem tudom megtalálni velük a közös hangot? Miért vagyok más?

16 éves lány vagyok, és nem járok diszkóba mint a többiek,nem fiúzok, meg hasonlók, nem járok olyan kurvás ruhába mint a velem egykorú lányok, és ezáltal kirekesztve érzem magat valamilyen szinten, de a másik meg az hogy mások miatt nem akarom elveszíteni az egyéniségemet.20-30 év közötiekkel jobban kijövök.Miért nincsenek mostanában hozzám hasonló normális lányok?

Legjobb válasz: Szerintem ezt ne nézd hátránynak, inkább annak hogy agyilag érettebb vagy mint a többiek

Szerintem ezt ne nézd hátránynak, inkább annak hogy agyilag érettebb vagy mint a többiek
Örülj neki. Csak a rút kiskacsákból lehetnek hattyúk (ezt ne a külsõre értsd) vannak amúgy még ilyen lányok, mint te, csak vagy beolvadni próbálnak, vagy pedig elvonulnak a többiektõl.
Én is ilyen voltam. Egyrészt megvártam, míg a többiek felnõnek, másrészt kerestem a "normális" lányokat. Elmentem ifjúsági hittankörbe, s ott nagyon értékes emberekkel barátkoztam össze, bár nem voltam hívõ, s ebbõl nem csináltam titkot. Egy próbát megérhet: menj el, beszélj velük õszintén, hátha barátokra és társaságra lelsz.
Pontosan ilyen vagyok, mint Te, csak két évvel idõsebben. Én sem voltam, és nem is akartam olyan lenni, mint a többiek. Ettõl függetlenül hosszas keresgélés után megtaláltam a barátnõmet, aki olyan tényleg barátnõ. Mindent meg tudunk beszélni, és nagyon sokban hasonlítunk is. :) Szóval, te se add fel!
A nálam 8 évvel fiatalabb párom pont ilyen volt. Aztán megtalált engemet :-). De komolyra fordítva: ha nem érzed jól magad a plázacica, kurvinyekrucis nyifinyafi dizájnban, akkor ne erõltetsd. Komolyabb vagy a korodbelieknél. Ezt még egy fickó egyszer még nagyon fogja értékelni. Hidd el.
Én is ilyen lány vagyok, mint te. Képzeld, most lettem középsulis és 34 fõs osztályba 1-dül vok lány, a fiúkkal se tudok beszélgetni, soha nem szoktak hozzám szólni, reggel nem is köszönnek. De szerintem nem azért mert csunya vok:XD Haggyuk, de képzeld van egy 18 éves végzõs csaj, akivel kijövök, azt mondja õ is ilyen mint én. szerintem, te is megtalálod, majd a rokon lelkedet, sok sikert!!
Nyugi énis ugyan így vagyok csak fiúba... msn címet kérhetek? hátha mégis van 1-2 olyan korodbeli akivel kijönnél... ha kicsit szeretnél beszélni bármiröl vegyél fel: [email protected] nem veszthetsz semmit...
Jah...én is, csak fiúban...aztán mindig megkapom, h mekkora egy búza vagyok, h nem járok velük discoba...mondtam, h a disco az szar, mert dögunalom...ha házibuli van, vagy valami a haverokkal...sátorozás...esetleg valami normális program, akk ok, de a discot nem csípem...aztán nem járok velük hetente inni mindegy kivel, mindegy mit és fõleg sokat.Nem vok valami szentike, de ha ivásról van szó, akk inkább a haverjaimmal megyek el vagy bográcsozni, vagy valami...nem spontán leülni, aztán seggrészegre inni magam...és másnap azzal dicsekedni, egyszerre megittak 2 felest...nem szeretem a sört...ez is egy nagy "probléma" a haverjaim szemében.Nem az a világnézetem...én kicsit messzebbre látok, mint õk..szörnyen szétszórt és laza vagyok, de mégis mindig tudom, h mit akarok...õk nem csajoznak, mert úgysem lenne esélyül...szerintük...én ha odamegyek ismerkedni, akk rögtön röhögnek és cikiznek, h hah!Jól kiröhögteti magát...pedig nem...erre 2 megoldás van: 1.Elkerülöm az ilyen p.öcsöket. 2.Azzal a kevés normális emberrel barátkozom, akiket még nem olvasztott be a tömeg. De am arra nem gondolnak, h talán õk látják rosszul a dolgot és nem te...ebben biztos vagyok...ne érezd magad kirekesztettnek...inkább örülj, h van valami egyéniséged...mert ma már a legtöbb normális fiú...legalább is mifelénk...többek között én is...inkább azokra a lányokra bukik, akiknek van egyánisége...nem pedig sodródnak az árral manikûröstõl a kozmetikusig, aztán fodrász, majd kurv.ulás a discoban...légy rá büszke, h ilyen vagy!
Kedves kérdezõ, amióta ki írtad ez a kérdés azóta eltelt ugye egy kis idõ? Azóta vannak már barátaid, esetleg párkapcsolatod? A válaszodat elõre is köszönöm. 18/L

Csak én érzem úgy, hogy senkinek nem vagyok fontos, én ha látnám hogy egy barátom a padlón van akkor mindent megtennék érte h felvidítsam miért érdekek az emberek, velem van csak ez így?

Legjobb válasz: Most azt várod, hogy megsajnáljalak? Szedd már össze magad. Nem, nagyon sok bunkó ember van aki a csak a saját érdekét nézi. És tudod, hogy miért? Mert lehet, hogy most jót teszel valakivel, aki aztán tönkretesz téged. Na ezért. Ne csodálkozz.

Most azt várod, hogy megsajnáljalak? Szedd már össze magad. Nem, nagyon sok bunkó ember van aki a csak a saját érdekét nézi. És tudod, hogy miért? Mert lehet, hogy most jót teszel valakivel, aki aztán tönkretesz téged. Na ezért. Ne csodálkozz.
A kérdező hozzászólása: nem várom, pont h utálom az embereket, egyedül vagyok csak magamra számíthatok, nem mutatom ki az érzelmeimet soha senkinek, de most nagyon eltörtem
Csak te érzed úgy. Nekem ismeretlenül is fontos vagy. Met ha valaki meghal, belõlem is egy rész meghal.
A kérdező hozzászólása: te akkor egy nagyon önzetlen ember vagy!! :) örülök, hogy vannak még ilyen emberekmint amiilyen te vagy
Ha utálod az embereket, miért vársz tõlük kedvességet?

Miert erzem ugy, hogy miota a legjobb baratnonek van pasija, en mar nem szamitok neki olyan nagyon mint azelott?

Sokszor erzem ugy, hogy csak azert beszel velem (pl MSN-en), hogy epp beszeljen velem, es valojaban nincs is kedve hozza. Vagy mikor talalkozunk is, es ott a pasija is, en le vagyok szarva. Van, hogy olyankor nem is gazan beszel velem. Pedig mar egy eve van baratja. Az elejen is igy volt, de gondoltam majd elmulik. Hat nem mulott el...talan egyre jobban erzem ugy, hogy mar nem vagyok neki olyan fontos. Pedig elvileg legjobb baratnok voltunk/vagyunk/ es leszunk...:S

Legjobb válasz: Velem is teljes mértékben ugyanezt tette a barátnõm. A legjobb barátnõk voltunk, mindenhova együtt mentünk aztán jött a középsuli, a pasizások. Ugye õ az a fajta volt aki "falta" a pasikat én meg nem siettettem el a dolgot. Párszor le is nézett ez miatt. Összejött egy pasival és ha hívtam vhova (pl szünetben büfébe) akkor egybõl azt mondta h nem!! De olyan stílusba hogy "ki vagy te h engem elhivogatsz ide-oda" Szal szerintem az ilyen nem barátnõ. Szerintem mihamarabb felejtsd el mert az lesz hogy amikor van pasija leszar téged ha nincs jó vagy neki! Ha most nem lépsz késöbb rosszabb lesz! cukorfalat

Velem is teljes mértékben ugyanezt tette a barátnõm. A legjobb barátnõk voltunk, mindenhova együtt mentünk aztán jött a középsuli, a pasizások. Ugye õ az a fajta volt aki "falta" a pasikat én meg nem siettettem el a dolgot. Párszor le is nézett ez miatt. Összejött egy pasival és ha hívtam vhova (pl szünetben büfébe) akkor egybõl azt mondta h nem!! De olyan stílusba hogy "ki vagy te h engem elhivogatsz ide-oda" Szal szerintem az ilyen nem barátnõ. Szerintem mihamarabb felejtsd el mert az lesz hogy amikor van pasija leszar téged ha nincs jó vagy neki! Ha most nem lépsz késöbb rosszabb lesz! cukorfalat
A kérdező hozzászólása: De LEGJOBB BARATNOK vagyunk. Ez nemilyen egyszeru, hogy felejtsd el mint egy pasit es kesz. Sokminden osszekot minket...gyermekkor...es tinikor minden. Szoval ez nemigymegy. Lehetetlen, hogy mar ne legyunk legjobb baratnok, csak nemtudom hogy oldjam meg ezt a dolgot.
Szia!Sajnos énis épp ilyen helyzetben vagyok!!!A legjobb barátnõk voltunk vagy vagyunk már nem is tudom mig nem volt a pasijaval.Novemberben lesz 1 éve hogy megismerte a barátját ekkor még minden okés volt köztünk.Decemberbe nekem is lett barátom egy ideig azaz szilveszterig minden oke volt együtt mentünk bulizni is pasija meg én pasim jol kijöttek...de azota egyre rosszabb a kapcsink januartol elkezdõdött, hogy heti 1 alkalommal taliztunk, pedig egy suliba is jartunk de sajna mindig elkerültük valahogy egymást max hétvégente taliztunk aztan lassan itt-ott 2 hetenként taliztunk és most már amiota kimaradtam én középsulibol van, h 3 hetenként talizunk :( Sajna énis nagyon rosszul érzem magam mert õ volt az egyetlen akinek mindent elmondtam azelõtt pasiktol kezdve bármi gondom volt vele osztottam meg és fordítva ugyanez volt érvényes.Manapság meg ha hívom bulizni akkor soha nem jön mert ez meg az, ugyhogy szilvesztertõl nem voltunk együtt sehol.Ezenkívül ha hívom, h legalabb hozzam jöjjön el vagy valami akkor mindig van valami kifogas, h pasimnal vagyok meg hasonlok.Ezt nem értem énis nekem lehet pasim bármi a legjobb barátnõmre akkor is szánok idõt nem?elhiszem, hogy szereti a parjat meg minden, de hogy tõbbet érjen neki mint egy majd 15 éves barátság hozzátenném, hogy nagyon jo baratsag.Pedig annyira jol nincsenek meg, mert állandoan veszekednek és amiota együtt vannak psichologushoz is jár mert idegileg tönkre teszi a srác...
Nem lehet, hogy ugy gondolja te sokkal jobban nézel ki, és fél, hogy a barátjának esetleg bejössz?ezért nemszól hozzád sokat ha 3an vagytok, hogy azt érezze a pasija, te nem vagy érdekesebb mint õ!hmm, nemtudom, de nekem rögtön az ugrott be, ahogy elolvastam akérdésed:hogy féltékeny!
elsõ válaszoló vagyok. Nekem is a legjobb bnõm volt. De én az ilyet nem nagyon nevezném annak, mert egy igazi (!) barátnõ nem hanyagolna el még akkor sem hogyha fülig szerelmes lenne a pasijába, mert egy igaz barát többet ér mint a szerelmed!!
A kérdező hozzászólása: Azt ketlem, hogy feltekeny lenne, mert ugyan tenyleg jolegyezek a baratnom pasijaval, de NAGYON szeretik egymast, mindkettojuk reszerol es ez biztos. Szoval komolyan nagyon jol is neznek ki eggyut. Meg a baratnom is nagyon szep lany...Szoval nah... Nem az, mert mi pl bulizunk eggyut meg, meg ilyenek...csak azert eleg gyakran erezheto, hogy talan fontosabb neki a baratja mint en. :(

Miért érzem úgy, hogy egyszer szükségem van barátokra, máskor meg azt hogy egyáltalán nem? 16/F

Egyszer kétszer még alkalmam is lenne barátkozni,de valamiért semmi kedvem olyankor kimozdulni,barátkozni. Miért van ez?

Legjobb válasz: Én ugyanígy vagyok. Nincsenek olyan "igaz barát"-aim, az osztály miatt is, mert nem egy álomosztály stb... Néha a sírás fog el (mikor például legjobb barátról kell írni fogalmazást, és nem tudok kit írni), vagy amikor látom, hogy másnak van. Van amikor meg azt gondolom, hogy meg vagyok én így, egyedül is. Mondjuk én még csak 13 vagyok, a gimit várom, hátha jobb lesz az egész suli, meg lesznek barátaim. De ahogy elnézem a többséget (nem akarok általánosítani), hogy isznak+cigiznek, meg a party körül forog minden... hát olyan társaságra nem vágyok. Amúgy egyáltalán nincsenek barátaid, vagy veled is az van, mint velem, hogy csak olyanok vannak, akik kimozdulni szeretnek veled, de komolyan megbeszélni nem lehet velük semmit?

Én ugyanígy vagyok. Nincsenek olyan "igaz barát"-aim, az osztály miatt is, mert nem egy álomosztály stb... Néha a sírás fog el (mikor például legjobb barátról kell írni fogalmazást, és nem tudok kit írni), vagy amikor látom, hogy másnak van. Van amikor meg azt gondolom, hogy meg vagyok én így, egyedül is. Mondjuk én még csak 13 vagyok, a gimit várom, hátha jobb lesz az egész suli, meg lesznek barátaim. De ahogy elnézem a többséget (nem akarok általánosítani), hogy isznak+cigiznek, meg a party körül forog minden... hát olyan társaságra nem vágyok. Amúgy egyáltalán nincsenek barátaid, vagy veled is az van, mint velem, hogy csak olyanok vannak, akik kimozdulni szeretnek veled, de komolyan megbeszélni nem lehet velük semmit?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Haverjaim vannak elszórtan, de azért ez nagyon nem az igazi.

úgy érzem, hogy anyámék nem értenék meg, miért van szükségem pszichológusra. Merjek kérni időpontot úgy, hogy nem tudnak róla? 17l

Legjobb válasz: Hívd fel a gyermekpszichiátriát, kérdezd meg, mit tegyél, ha nem számíthatsz a szüleidre, de kezelésre lenne szükséged. Bár azt írod, pszichológus kellene.... Szerintem segíteni fognak.

Hívd fel a gyermekpszichiátriát, kérdezd meg, mit tegyél, ha nem számíthatsz a szüleidre, de kezelésre lenne szükséged. Bár azt írod, pszichológus kellene.... Szerintem segíteni fognak.
Ha úgy érzed jót tenne neked, segítene, akkor mindenképp. Ha nem képesek megérteni, hogy nem azért mész, mert nincs jobb dogod, akkor az õket minõsíti. Maximum említsd meg nekik, hogy már jársz és pont, mondanak, amit akarnak. Az elsõ, hogy te jobban érezd magad, és jó, hogy keresed a segítséget, már jó úton haladsz afelé, hogy jobban legyél.
A kérdező hozzászólása: Pénteken úgyis megyek a gyerekorvoshoz. Gondolom õ is tud segíteni.
17 évesen elég nagy vagy már ahhoz, hogy magad is tudd dönteni, hogy mire van szükséged. Ha úgy látod jónak, hogy foglalkozzon veled pszichológus, akkor menj csak el nyugodtan. Ártani biztos nem fog, de ha gondban vagy, akkor nagy segítség lehet. Jobbulást kívánok!
Az a baj a pszichológussal, hogy ami nem magán, az kidob... a másik variáns hogy kiadod a sok pénzt, és akkor se lesz jobb. Nincs a környéketeken mondjuk református templom, ott pedig lelkésszel beszélni? Sokkal több értelme van, bár nekem most már a sógor jelöltem, de régen mindig hozzá jártam megbeszélni, ha gondom volt :)
A kérdező hozzászólása: Miért dobna ki?
DEHOGY DOB K!!! Menj el nyugodtan, segíteni fog. Egyébként én is szívesen segítek távban is, ingyen is, én is egy pszichológus vagyok. Írj nekem!
Hívd fel nyugodtan, segíteni fog szülõk nélkül is. Én is úgy járok, hogy apukám nem tud róla, pedig már október óta járkálok hetente. Én egy évvel idõsebb vagyok, ilyen idõs korban már nem is szokták behívni a szülõket. Menj el nyugodtan.
Ne hallgass marhaságokat. Nyugodtan beszéld meg a gyerekorvossal, és ha õ úgy látja jónak, akkor javasolni fogja a pszihiátriát. És ha eljutsz pszichiáterhez, õ hozzásegít pszichológushoz, hogy ne kelljen fizetni érte. Ha ugy érzed baj van veled, merjél lépni.

Miért érzem úgy hogy már nem akarok a barátommal lenni? Mitől vannak hangulat ingadozásaim vele kapcsolatban?

2.5 hónapja vagyuk együtt. Elég messze lakik tőlem ezért csak hétvégén tudunk találkozni szóval az nem lehet hogy meguntam, mégis tök sokszor az van bennem hogy nincs kedvem hozzá, vele beszélgetni. Múlt héten is ugy mentem el hozzá hogy semmi kedvem nem volt. Szeretem tényleg jó vele mindenben megfelel nekem. Nem értem.

Legjobb válasz: "Szeretem tényleg jó vele mindenben megfelel nekem." Valószínû, hogy ez nem teljesen így van...

"Szeretem tényleg jó vele mindenben megfelel nekem." Valószínû, hogy ez nem teljesen így van...
Ha nem szeretsz vele beszélni, akkor ott már van baj. Mégsem illetek össze annyira, mint gondolod. Lehet rajta javítani biztosan, de tökéletes nem lesz.
A kérdező hozzászólása: De szeretek vele beszélni...vagyis nem tudom..inkább azt mondom hogy néha nincs kedvem hozzá
Szerintem nem vagy szerelmes belé, fõleg, hogy keveset is vagytok együtt és még friss a kapcsolat.Ennyi idõ alatt még az ember szája fülig ér és csak a másikra vágyik, nincs olyan, hogymost nincs hangulatom hozzád.Szóval ez szerintem nem szerelem, max szeretet vagy barátság
Mi az, hogy leáltalánosít?? És hogy jön ehhez a múltja?
A kérdező hozzászólása: ugyanúgy kezel mint a többi pasijait, azt hiszi elkövetem u.a. a hibákat, és fájdalmat okozok neki. És nem tudja elhinni hogy szeretem
Rossz tapasztalatok miatt van ez. Bizonyíts neki, hogy te más vagy.

Miért van az, hogy mindenki tanul, és úgy érzi szóbelin, hogy nem tud semmit?

Kedden lesz szóbelim:német,magyar,töri,künny?ipari alapismeretek, és rengeteget tanultam már és úgy érzem nem tudok semmit érettségi elött 2 nappal..ez nagyon jó,mert már nincs elég id?m mindent újra tanulni+ én anélkül nem tudok elkezdeni se egy tételt,amíg nem kérdeznek bele.Ha kérdeznének,akkor már menne.De akkor már csak maximum 3-ast kaphatok,de mondjuk már úgy vagyok vele,hogy 2-essel is de legyek túl rajta.:(

Legjobb válasz: De ha kihúzol egy tételt, lesnek feltéve kérdések. Nem csak egy tételcímet fogsz kihúzni.

De ha kihúzol egy tételt, lesnek feltéve kérdések. Nem csak egy tételcímet fogsz kihúzni.
Én azért érzem úgy, mert most kezdtem el tanulni.:D És nekem is szerdán kezdõdnek szóbelik.
Nem tudom miért van ez, de velem is így szokott lenni:/ Szerintem tanuld meg mindennel az elejét, és akkor utána már tudod folytatni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ez nem rossz ötlet:) Köszönöm a válaszokat!
Nincs mit:) Meg szerintem eszedbe fog jutni a tétel, csak ne ess pánikba. Én tavaly elõrehozottat tettem infóból, paráztam elötte nagyon, mert nem tudtam az összs tételt stb, de végül olyat húztam amit tudtam, csak nem néztem át elötte, mert mondom ha azt húzom, biztos tudni fogom. Leültem, hogy kidolgozzam, de hirtelen nem jutott eszembe semmi, csak pár perc után, miután lenyugodtam, végül 100%-os lett a szóbelin:) Tehát ne ess kétségbe:) Bár tudom, ezt úgy se lehet megállni, most megint parázok, mert töribõl, irodalomból és nyelvtanból még semmit nem tudok, és 1 hét múlva szóbeli:P
ismerõs, de ott lesz idõd végiggondolni, kell is az, én is voltam úgy, hogy kihúztam és semmi nem jutott eszmbe, 2-3 perc kellett mire megnyugodtam és már írtam is a vázlatom, szóval ott eszedbe fog jutni, ha megtanultad ;) max annyit tanácsolok, h. rövid pontokban írj azokból vázlatot, amit úgy érzel rosszabbul megy, ilyen 5-10 pont közöttit és akkor jobban megmarad, sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek!! azóta sikerült.:)

Szóval az a helyzet, h van egy csaj aki bejön és elmondtam haveromnak. Miért érzem úgy, hogy köbeavatkozik (elméletileg ő nem olyan meg hát alaptalan a dolog)? Megnézte a myvipjét és akkor már teljesen kiakadtam :S Csak én vagyok ilyen hülye? XD

Legjobb válasz: szerintem az nem akkora baj, ha megnézi a myvipjét, kíváncsi a lányra, nem vagy hülye, de ne parázz (ha tényleg nem olyan a barátod mint mondod akkor no para, mert ha meggyanúsítod akkor barátod se lesz, de azért tartsd nyitva a szemed

szerintem az nem akkora baj, ha megnézi a myvipjét, kíváncsi a lányra, nem vagy hülye, de ne parázz (ha tényleg nem olyan a barátod mint mondod akkor no para, mert ha meggyanúsítod akkor barátod se lesz, de azért tartsd nyitva a szemed
háát ebbõl még nem sok derül ki...vagyis nincs nagyon olyan ok h ráhajtott volna...vagy rá akar hajtani arra a csajra abból még szerintem nincs semmi h megnézte vipen az adatlapját de kitudja, lehet h adoot rá más okot még h haragudj rá, csak épp nem írtad le, vagy nem tudom de ha ennyi történt, szerintem semmi gáz "Miért érzem úgy, hogy köbeavatkozik "-miért éred, milyen okból kifolyólag, ezt leírnád, akkor talán még többet tudnánk segíteni :)
A kérdező hozzászólása: hát eddig is köszi a válaszokat ^^ csak ez a "gyanusítgatás" azért van mert eddig 3 csaj volt akivel össze akartam jönni mind a háromszor elmondtam neki és egyikbõl sem lett semmi xD nemtudom lehet h üldözési mániám van xD csak nekem egy picit már furcsa
Ismeri a csajt. Am, ha õ elmondaná neked, hogy ki tetszik neki, te is megnéznéd vipen nem? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!