Találatok a következő kifejezésre: Miért van érzem úgy hogy (202 db)

Mi a fontosabb egy kapcsolatban? Mennyire fontos nektek férfiaknak az, hogy gyorsan megkapjatok egy nőt? Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?

Legjobb válasz: "Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.

"Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.
Elsõ nagyon jó. Ha már megvan. Na de mi ez a kérdés istenem. Nekem mindig a lány mondta hogy mostmár vigyek gumit legközelebb. Sose én kezdeményeztem a szexet.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy egyszerû kérdés volt.. sosem viselkedtem még így, mint most. Biztos megszállt valami. :)
Mi a fontosabb??... a szex, a jó szeretkezés alapja a kapcsolatnak...na de nem kell azonnal ágyba bújni! Hagyd, hogy meghódítson! Magamból kiindulva, amelyik lányt hamar megkaptam, nem is kellett másra! Kell egy kis rózsaszín köd, ha komoly kapcsolatot akarsz! Személy szerint értélkelem, ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:)
18:10 Én sem írhattam volna jobban :D
"ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:) " mintha én írtam volna:)
nekem minden csajomra várni kellett egy hónapot az effektív dugásig. na persze, addig cumiztak rendesen, mint a kisangyalok, úgyhogy nem bántam. :D
A kérdező hozzászólása: Ha semmi nem lett volna, akkor el is hagyod?? Ennyire nem vagytok képesek várni? :)

Miért érzem úgy, hogy minden úgy van, ahogy a (2.5 éves) gyermekem akarja?

Már most a fejemre n?tt.Nem tudok neki parancsolni,nem mindig akar szótfogadni,csak ha látja,hogy kezdek begurulni.Szeretnék vele jóban lenni.

Legjobb válasz: azért érzed úgy mert igaz.Ez nekem is ismerõs.Az én lányom is állandóan manipulál engem:)

azért érzed úgy mert igaz.Ez nekem is ismerõs.Az én lányom is állandóan manipulál engem:)

Miért érzem úgy, hogy nem szeret és hazudik nekem folyamatosan? Barátom mindigis rendes srác volt, de egy ideje feszültebb a kelleténél, és már nem olyan türelmes mint régebben. Problémánk, nem nagyon van, kivéve egyetlen egy dolgot.

Van egy lány bnője, aki régen (kb már 4 éve) tetszett is neki. Ezze a lánnyal egy helyen laktak, de a lány már több mint egy éve elköltözött 8000 kmre, és már férjhez is ment.Annak idején egyszer lementünk és a párommal sokáig voltak kint kettesben, megkérdeztem páromat többször is h akk történt-e köztük vmi, a párom azóta is mondja h semmi, és engem soha nem csalna meg.De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát, pedig itt az érzés bennem, h tuti volt vmi. Levelezgettek is, míg a csajnak meg nem mondtam a magamét. Állítólag csak arról h miújság meg ilyen alap dolgok.csak ezt btom sose mondta nekem. Képeket tárolt a pasim róla, amit végülis kitöröltettem, és látom h fontos neki a csaj. De nem érti meg h ez nekem rossz és ha csak barátok , akk ne így viselkedjen. Szerintetek én viszem túlzásba a dolgot? Hogyan értessem meg magam vele?

Legjobb válasz: "De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát" ne kérdezgesd. egyszer megkérdezted, válaszolt. ha tovább kérdezgeti, akkor at érzi, hogy nem bízol benne. Jó az neki? Nem. Van köztük valami? Van. 8000km...

"De mostanában ha megkérdezem, akkor felhúzza magát" ne kérdezgesd. egyszer megkérdezted, válaszolt. ha tovább kérdezgeti, akkor at érzi, hogy nem bízol benne. Jó az neki? Nem. Van köztük valami? Van. 8000km...
Te viszed túlzásba a dolgot. Miért érdekel, hogy mi volt köztük? Az a múlt. Hagyd a fenébe, mert csak a párodat idegesíted ezzel.
Mert neki nem lehet problémája?! nem értem. A barátja most muszáj ezt csinálnod?Tönkreteszed a kapcsolatot
8000 km-rõl sokmindent nem tudnak csinálni, gondolom azt tudod. Túlzásba viszed, a semmin rugózol.
Pont azt rontod el, hogy elrontod, amivel semmi baj nincs. Nincs annál rosszabb, mikor valakinek a szeretetét, megbízhatóságát naponta 5x megkérdõjelezik. Nõként mondom, én nem sokáig lennék egy ilyen kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Mivel nagyon is érzem azt hogy magamon kell változtatni, biztosan keresek egy olyan megoldást ami jó. Nem szeretném az életünket megkeseríteni, inkább azt szeretném, ha boldog lenne. Sok minden van amúgy bennem amit meg szeretnék valósítani, és tuti h azt gondolná , hogy ezt a lányt szerette volna régen. Csak mindigis inkább ez a kis visszahúzódó bátortalan lány voltam. De most, hogy így kiirtam magamból a gondot, és kaptam válaszokat, sok mindenre rájöttem.! köszönöm az õszinte válaszokat
Valószínûleg az önbizalommal van a gond. Persze, nem lehet egyik napról a másikra teljesen kicserélõdni, de ha fontos neked a jelenlegi kapcsolatod (és elkövetkezendõ életed, mert az önértékelésem rengeteg mindenre kihat), akkor kezdj valamit ezzel a problémával. Járj önismereti csoportba, vagy keress egy jó pszichológust, ha egyedül nem megy.
Ha sokat b*szogatod ezzel, lehet tényleg megcsal, hogy ne csak a semmiért baszogasd. Ezt most hagyd abba! Komolyan mondom sajnálom a srácot. Én a helyében ezt nem bírnám... Ha azt mondom páromnak, hogy szeretem, akkor szeretem. De ha erre azt mondaná, hogy "nem is" vagy hasonlót... megkérdezném tõle, hogy "Miért? Te azt szeretnéd?" Ne fesd már az ördögöt a falra... kérlek...
A kérdező hozzászólása: észrevettem am azt, hogy amikor ezt így megkérdõjelezem, mindig az jut eszembe, hogy az exeim milyen alattomos módon vertek át és hát majdnem ugyanígy..annyira szeretném ezeket a rosszakat kitörölni a fejembõl és csak egy nyugodt kapcsolatban élni, mikor megismertem az elsõ 3 hónapban el nem tudtam hinni, hogy nekem egy ilyen srác adatott...ahogy elkezdtem a "hülyeségeim" onnantól kezdve látom h gond van.. belátom, hogy az én hibám, és szeretném is vissza csinálni, rájöttem, hogy az önbizalmam se vmi nagy és mindenkit jobbnak gondolok magamnál..ez lehet a legnagyobb gond??
de nem tök mindegy h mi volt 4 évvel ezelõtt?:D 4 éveeeee:D 8000km.. mellesleg azt ugye nem gondoltad komolyan, h veled együtt mentek el, és amig te x okból nem vagy éppen ott kint velük, addig vmi is lesz köztük??????
A kérdező hozzászólása: még azt elfelejtettem leírni, hogy általában mindenben a rosszat látom... ezzel mindig lelombozom. például: nagy hangtechnika kedvelõ, saját magának szeretné az autójába megépíteni a dolgokat, és én mindig "leordítom " emiatt..tudnátok vmi tanácsot adni, hogyan legyek elfogadóbb? arra gondoltam, pl mi lenne ha felajánlanám h segítek neki, vagy mondjam el , hogy büszke vagyok rá ?
A kérdező hozzászólása: az a baj , hogy sokmindenen feleslegesen rágom magam. Nagyon sokszor mondta is nekem , hogy rosszul esik neki, hogy nem bízok benne. De nem errõl van szó, hogy nem bízok benne. Inkább arról, hogy sok kapcsolatom volt amiben megcsalnak, és annyiszor lepereg ez elõttem. Pedig vele már több mint 2 éve vagyok, és már össze is költöztünk. Én nagyon szeretnék megváltozni, de eltelik pár nap. jönnek a rossz gondolatok ( ami nem csak a kapcsinkkal kapcsolatos) és úgymond tönkretesznek mindent.. mondta , hogy legyek lazább, élvezzem az életet, hogy itt vagyunk egymásnak, szeressük egymást... hiába próbálok ilyen lenni..nem tudom mit rontok el mindig
#1 nagyon jól mondja!
8000kre van a csaj... nyugi... teleportálni még senki tanult meg.
kezdj el sportolni, ha eddig nem tetted. vagy jógázni. vagy ezt kombózni. fesd be a hajad. olvass el egy jó könyvet. ezek mind jót tesznek testednek-lelkednek:) ))

Csak én érzem úgy, hogy senkinek nem vagyok fontos, én ha látnám hogy egy barátom a padlón van akkor mindent megtennék érte h felvidítsam miért érdekek az emberek, velem van csak ez így?

Legjobb válasz: Most azt várod, hogy megsajnáljalak? Szedd már össze magad. Nem, nagyon sok bunkó ember van aki a csak a saját érdekét nézi. És tudod, hogy miért? Mert lehet, hogy most jót teszel valakivel, aki aztán tönkretesz téged. Na ezért. Ne csodálkozz.

Most azt várod, hogy megsajnáljalak? Szedd már össze magad. Nem, nagyon sok bunkó ember van aki a csak a saját érdekét nézi. És tudod, hogy miért? Mert lehet, hogy most jót teszel valakivel, aki aztán tönkretesz téged. Na ezért. Ne csodálkozz.
A kérdező hozzászólása: nem várom, pont h utálom az embereket, egyedül vagyok csak magamra számíthatok, nem mutatom ki az érzelmeimet soha senkinek, de most nagyon eltörtem
Csak te érzed úgy. Nekem ismeretlenül is fontos vagy. Met ha valaki meghal, belõlem is egy rész meghal.
A kérdező hozzászólása: te akkor egy nagyon önzetlen ember vagy!! :) örülök, hogy vannak még ilyen emberekmint amiilyen te vagy
Ha utálod az embereket, miért vársz tõlük kedvességet?

Miért van az/miért érzem úgy hogy nem tudok beilleszkedni a velem egykorúak közé? Miért nem tudom megtalálni velük a közös hangot? Miért vagyok más?

16 éves lány vagyok, és nem járok diszkóba mint a többiek,nem fiúzok, meg hasonlók, nem járok olyan kurvás ruhába mint a velem egykorú lányok, és ezáltal kirekesztve érzem magat valamilyen szinten, de a másik meg az hogy mások miatt nem akarom elveszíteni az egyéniségemet.20-30 év közötiekkel jobban kijövök.Miért nincsenek mostanában hozzám hasonló normális lányok?

Legjobb válasz: Szerintem ezt ne nézd hátránynak, inkább annak hogy agyilag érettebb vagy mint a többiek

Szerintem ezt ne nézd hátránynak, inkább annak hogy agyilag érettebb vagy mint a többiek
Örülj neki. Csak a rút kiskacsákból lehetnek hattyúk (ezt ne a külsõre értsd) vannak amúgy még ilyen lányok, mint te, csak vagy beolvadni próbálnak, vagy pedig elvonulnak a többiektõl.
Én is ilyen voltam. Egyrészt megvártam, míg a többiek felnõnek, másrészt kerestem a "normális" lányokat. Elmentem ifjúsági hittankörbe, s ott nagyon értékes emberekkel barátkoztam össze, bár nem voltam hívõ, s ebbõl nem csináltam titkot. Egy próbát megérhet: menj el, beszélj velük õszintén, hátha barátokra és társaságra lelsz.
Pontosan ilyen vagyok, mint Te, csak két évvel idõsebben. Én sem voltam, és nem is akartam olyan lenni, mint a többiek. Ettõl függetlenül hosszas keresgélés után megtaláltam a barátnõmet, aki olyan tényleg barátnõ. Mindent meg tudunk beszélni, és nagyon sokban hasonlítunk is. :) Szóval, te se add fel!
A nálam 8 évvel fiatalabb párom pont ilyen volt. Aztán megtalált engemet :-). De komolyra fordítva: ha nem érzed jól magad a plázacica, kurvinyekrucis nyifinyafi dizájnban, akkor ne erõltetsd. Komolyabb vagy a korodbelieknél. Ezt még egy fickó egyszer még nagyon fogja értékelni. Hidd el.
Én is ilyen lány vagyok, mint te. Képzeld, most lettem középsulis és 34 fõs osztályba 1-dül vok lány, a fiúkkal se tudok beszélgetni, soha nem szoktak hozzám szólni, reggel nem is köszönnek. De szerintem nem azért mert csunya vok:XD Haggyuk, de képzeld van egy 18 éves végzõs csaj, akivel kijövök, azt mondja õ is ilyen mint én. szerintem, te is megtalálod, majd a rokon lelkedet, sok sikert!!
Nyugi énis ugyan így vagyok csak fiúba... msn címet kérhetek? hátha mégis van 1-2 olyan korodbeli akivel kijönnél... ha kicsit szeretnél beszélni bármiröl vegyél fel: [email protected] nem veszthetsz semmit...
Jah...én is, csak fiúban...aztán mindig megkapom, h mekkora egy búza vagyok, h nem járok velük discoba...mondtam, h a disco az szar, mert dögunalom...ha házibuli van, vagy valami a haverokkal...sátorozás...esetleg valami normális program, akk ok, de a discot nem csípem...aztán nem járok velük hetente inni mindegy kivel, mindegy mit és fõleg sokat.Nem vok valami szentike, de ha ivásról van szó, akk inkább a haverjaimmal megyek el vagy bográcsozni, vagy valami...nem spontán leülni, aztán seggrészegre inni magam...és másnap azzal dicsekedni, egyszerre megittak 2 felest...nem szeretem a sört...ez is egy nagy "probléma" a haverjaim szemében.Nem az a világnézetem...én kicsit messzebbre látok, mint õk..szörnyen szétszórt és laza vagyok, de mégis mindig tudom, h mit akarok...õk nem csajoznak, mert úgysem lenne esélyül...szerintük...én ha odamegyek ismerkedni, akk rögtön röhögnek és cikiznek, h hah!Jól kiröhögteti magát...pedig nem...erre 2 megoldás van: 1.Elkerülöm az ilyen p.öcsöket. 2.Azzal a kevés normális emberrel barátkozom, akiket még nem olvasztott be a tömeg. De am arra nem gondolnak, h talán õk látják rosszul a dolgot és nem te...ebben biztos vagyok...ne érezd magad kirekesztettnek...inkább örülj, h van valami egyéniséged...mert ma már a legtöbb normális fiú...legalább is mifelénk...többek között én is...inkább azokra a lányokra bukik, akiknek van egyánisége...nem pedig sodródnak az árral manikûröstõl a kozmetikusig, aztán fodrász, majd kurv.ulás a discoban...légy rá büszke, h ilyen vagy!
Kedves kérdezõ, amióta ki írtad ez a kérdés azóta eltelt ugye egy kis idõ? Azóta vannak már barátaid, esetleg párkapcsolatod? A válaszodat elõre is köszönöm. 18/L

Miért érzem úgy hogy az apját jobban szereti a babám? Miért van ez? Esetleg valami praktika?

Kisfiam 8 hós.Egész nap én vagyok vele,róla szól az életem.Félbehagytam miatta egy fontos sulit.(Sajnos más városban volt nem tudtam eljárni.)Mindennél jobban szeretem,mégis úgy érzem,hogy én kevébé vagyok fontos neki.Ha megjön az apja kitör? öröm,ha én jövök meg bárhonnan egy kis mosoly és játszik tovább.Miért van ez?

Legjobb válasz: Ez így természetes, ettõl még nem õt szereti jobban, csak hát éppen azért, mert téged lát egész nap, így örül ha megjön az apukája :-)) Ez nálunk is így van! Mi 9 hónaposak vagyunk. Én azt olvastam, hogy mindig is más lesz a viszonya az anyukájával és az apukájával. Anya az aki egész nap "terelgeti", tanítja, neveli, ellátja, stb., apa pedig a "haver", õ leginkább a játékból, a mókából veszi ki a részét. Ettõl még téged uu. szeret!!!!

Ez így természetes, ettõl még nem õt szereti jobban, csak hát éppen azért, mert téged lát egész nap, így örül ha megjön az apukája :-)) Ez nálunk is így van! Mi 9 hónaposak vagyunk. Én azt olvastam, hogy mindig is más lesz a viszonya az anyukájával és az apukájával. Anya az aki egész nap "terelgeti", tanítja, neveli, ellátja, stb., apa pedig a "haver", õ leginkább a játékból, a mókából veszi ki a részét. Ettõl még téged uu. szeret!!!!
Nekem 14 hós a fiam, és mindig is így volt, mint írod. Engem is sokáig bántott a dolog, de rájöttem, hogy úgy van, ahogy az elõttem hozzászóló írta: egyrészt engem mindig lát, másrészt én sokat 'korlátozom', tiltok neki dolgokat, macerálom az öltözködéssel, etetéssel, míg az apja csak felhõtlenül mókázik vele. Így érthetõ a kirobbanó öröm.
Nálunk nem így van. A fiam nagyon sok mindent csak tõlem fogad el, de õ már 21 hónapos. Kb annyi idõs lehetett mint most a tied mikor ragaszkodni kezdett jobban. De vannak hullámvölgyek, de ha megvan pl. hogy este te fekteted le akkor nagyobb korában már az a természetes neki.Nálunk apát ellöki ilyenkor.Minél több közös dolgot csináltok annál jobban ragaszkodik.Még elég kicsike. Majd másfél évesen tudod igazán kihez ragaszkodik, mert akkor mutatja ki a valós érzelmeit.Addig légy türelmes, tutira nagyon szeret.
Várj egy kicsit, és változni fog. Nálunk legalábbis így volt. 14 hónapos a babám, és alig foglalkozik az apjával. Folyamatosan a sarkamban van, apával nincs már el. Pedig régebben olyan aranyosan elvolt apával. Alig várta, hogy hazajöjjön, repült hozzá. Még vissza fogod sírni ezt az idõszakot szerintem. Nálunk most az a helyzet, hogy anyuval elvan még rajtam kívül, de más nem nagyon érdekli, és fõleg más nem nagyon tudja lekötni, csak anyu meg én. Fura idõszak, sokszor nagyon fárasztó.
Nálunk is a kisfiam meg az apja "cinkostársak", én így hívom õket, mer rá egész máshogy, olyan kis cinkosan, huncut módon mosolyog. De például csak velem akar pisze-piszét játszani, szóval mindennek megvan a maga szépsége, varázsa. Ne aggódj, tényleg nem baj, hogy így viszonyul hozzád, késõbb fogja csak tudni az igazi, valós érzelmeket kimutatni, ahogy már elõttem is írták. B.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit megnyugodtam.

Miért érzem úgy hogy egyszer van csont a mellembe egyszer meg nincs?

tudom hülye kérdés... 12/l

Legjobb válasz: de nem biztos hogy csont mert én annak érzem pl.xP

A kérdező hozzászólása: de nem biztos hogy csont mert én annak érzem pl.xP
a mellben nincs csont! Lol XDDDD Talán a tejmirigyeket érzed néha, nem?
A kérdező hozzászólása: én s tudhatok mindent.xP ahogy a bátyám mindta még túl kicsi vagyok sok mindenhez. :) lehet az éreztem...:D köszi a választ.(=
semmi gond, most már tudod :) egyébként ha most kezd nõni a melled, akkor amiatt simán lehet.Mármint hogy azt érzed mintha lenne ott valami.
A kérdező hozzászólása: igen mostanában kezdet el nõni.:P

Miert erzem ugy, hogy miota a legjobb baratnonek van pasija, en mar nem szamitok neki olyan nagyon mint azelott?

Sokszor erzem ugy, hogy csak azert beszel velem (pl MSN-en), hogy epp beszeljen velem, es valojaban nincs is kedve hozza. Vagy mikor talalkozunk is, es ott a pasija is, en le vagyok szarva. Van, hogy olyankor nem is gazan beszel velem. Pedig mar egy eve van baratja. Az elejen is igy volt, de gondoltam majd elmulik. Hat nem mulott el...talan egyre jobban erzem ugy, hogy mar nem vagyok neki olyan fontos. Pedig elvileg legjobb baratnok voltunk/vagyunk/ es leszunk...:S

Legjobb válasz: Velem is teljes mértékben ugyanezt tette a barátnõm. A legjobb barátnõk voltunk, mindenhova együtt mentünk aztán jött a középsuli, a pasizások. Ugye õ az a fajta volt aki "falta" a pasikat én meg nem siettettem el a dolgot. Párszor le is nézett ez miatt. Összejött egy pasival és ha hívtam vhova (pl szünetben büfébe) akkor egybõl azt mondta h nem!! De olyan stílusba hogy "ki vagy te h engem elhivogatsz ide-oda" Szal szerintem az ilyen nem barátnõ. Szerintem mihamarabb felejtsd el mert az lesz hogy amikor van pasija leszar téged ha nincs jó vagy neki! Ha most nem lépsz késöbb rosszabb lesz! cukorfalat

Velem is teljes mértékben ugyanezt tette a barátnõm. A legjobb barátnõk voltunk, mindenhova együtt mentünk aztán jött a középsuli, a pasizások. Ugye õ az a fajta volt aki "falta" a pasikat én meg nem siettettem el a dolgot. Párszor le is nézett ez miatt. Összejött egy pasival és ha hívtam vhova (pl szünetben büfébe) akkor egybõl azt mondta h nem!! De olyan stílusba hogy "ki vagy te h engem elhivogatsz ide-oda" Szal szerintem az ilyen nem barátnõ. Szerintem mihamarabb felejtsd el mert az lesz hogy amikor van pasija leszar téged ha nincs jó vagy neki! Ha most nem lépsz késöbb rosszabb lesz! cukorfalat
A kérdező hozzászólása: De LEGJOBB BARATNOK vagyunk. Ez nemilyen egyszeru, hogy felejtsd el mint egy pasit es kesz. Sokminden osszekot minket...gyermekkor...es tinikor minden. Szoval ez nemigymegy. Lehetetlen, hogy mar ne legyunk legjobb baratnok, csak nemtudom hogy oldjam meg ezt a dolgot.
Szia!Sajnos énis épp ilyen helyzetben vagyok!!!A legjobb barátnõk voltunk vagy vagyunk már nem is tudom mig nem volt a pasijaval.Novemberben lesz 1 éve hogy megismerte a barátját ekkor még minden okés volt köztünk.Decemberbe nekem is lett barátom egy ideig azaz szilveszterig minden oke volt együtt mentünk bulizni is pasija meg én pasim jol kijöttek...de azota egyre rosszabb a kapcsink januartol elkezdõdött, hogy heti 1 alkalommal taliztunk, pedig egy suliba is jartunk de sajna mindig elkerültük valahogy egymást max hétvégente taliztunk aztan lassan itt-ott 2 hetenként taliztunk és most már amiota kimaradtam én középsulibol van, h 3 hetenként talizunk :( Sajna énis nagyon rosszul érzem magam mert õ volt az egyetlen akinek mindent elmondtam azelõtt pasiktol kezdve bármi gondom volt vele osztottam meg és fordítva ugyanez volt érvényes.Manapság meg ha hívom bulizni akkor soha nem jön mert ez meg az, ugyhogy szilvesztertõl nem voltunk együtt sehol.Ezenkívül ha hívom, h legalabb hozzam jöjjön el vagy valami akkor mindig van valami kifogas, h pasimnal vagyok meg hasonlok.Ezt nem értem énis nekem lehet pasim bármi a legjobb barátnõmre akkor is szánok idõt nem?elhiszem, hogy szereti a parjat meg minden, de hogy tõbbet érjen neki mint egy majd 15 éves barátság hozzátenném, hogy nagyon jo baratsag.Pedig annyira jol nincsenek meg, mert állandoan veszekednek és amiota együtt vannak psichologushoz is jár mert idegileg tönkre teszi a srác...
Nem lehet, hogy ugy gondolja te sokkal jobban nézel ki, és fél, hogy a barátjának esetleg bejössz?ezért nemszól hozzád sokat ha 3an vagytok, hogy azt érezze a pasija, te nem vagy érdekesebb mint õ!hmm, nemtudom, de nekem rögtön az ugrott be, ahogy elolvastam akérdésed:hogy féltékeny!
elsõ válaszoló vagyok. Nekem is a legjobb bnõm volt. De én az ilyet nem nagyon nevezném annak, mert egy igazi (!) barátnõ nem hanyagolna el még akkor sem hogyha fülig szerelmes lenne a pasijába, mert egy igaz barát többet ér mint a szerelmed!!
A kérdező hozzászólása: Azt ketlem, hogy feltekeny lenne, mert ugyan tenyleg jolegyezek a baratnom pasijaval, de NAGYON szeretik egymast, mindkettojuk reszerol es ez biztos. Szoval komolyan nagyon jol is neznek ki eggyut. Meg a baratnom is nagyon szep lany...Szoval nah... Nem az, mert mi pl bulizunk eggyut meg, meg ilyenek...csak azert eleg gyakran erezheto, hogy talan fontosabb neki a baratja mint en. :(

Miért érzem úgy, hogy egyszer szükségem van barátokra, máskor meg azt hogy egyáltalán nem? 16/F

Egyszer kétszer még alkalmam is lenne barátkozni,de valamiért semmi kedvem olyankor kimozdulni,barátkozni. Miért van ez?

Legjobb válasz: Én ugyanígy vagyok. Nincsenek olyan "igaz barát"-aim, az osztály miatt is, mert nem egy álomosztály stb... Néha a sírás fog el (mikor például legjobb barátról kell írni fogalmazást, és nem tudok kit írni), vagy amikor látom, hogy másnak van. Van amikor meg azt gondolom, hogy meg vagyok én így, egyedül is. Mondjuk én még csak 13 vagyok, a gimit várom, hátha jobb lesz az egész suli, meg lesznek barátaim. De ahogy elnézem a többséget (nem akarok általánosítani), hogy isznak+cigiznek, meg a party körül forog minden... hát olyan társaságra nem vágyok. Amúgy egyáltalán nincsenek barátaid, vagy veled is az van, mint velem, hogy csak olyanok vannak, akik kimozdulni szeretnek veled, de komolyan megbeszélni nem lehet velük semmit?

Én ugyanígy vagyok. Nincsenek olyan "igaz barát"-aim, az osztály miatt is, mert nem egy álomosztály stb... Néha a sírás fog el (mikor például legjobb barátról kell írni fogalmazást, és nem tudok kit írni), vagy amikor látom, hogy másnak van. Van amikor meg azt gondolom, hogy meg vagyok én így, egyedül is. Mondjuk én még csak 13 vagyok, a gimit várom, hátha jobb lesz az egész suli, meg lesznek barátaim. De ahogy elnézem a többséget (nem akarok általánosítani), hogy isznak+cigiznek, meg a party körül forog minden... hát olyan társaságra nem vágyok. Amúgy egyáltalán nincsenek barátaid, vagy veled is az van, mint velem, hogy csak olyanok vannak, akik kimozdulni szeretnek veled, de komolyan megbeszélni nem lehet velük semmit?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Haverjaim vannak elszórtan, de azért ez nagyon nem az igazi.

Miért érzem úgy, hogy 2 énem van? Olyan mintha kettős személyiség lennék. Az egyik mindig elnyomja a másikat.

Az egyik énem az okos, rendes, szorgalmas, együttm?köd?, érzelem nélküli, hideg, együgy?, konfliktuskerül?, azaz amit mások elvárnak t?lem, a másik pedig a vad, semmivel sem tör?d?, cinikus, kommunikatív, kihívó én. Az utóbbit általában sikeresen elfojtom és csak akkor jön el? ha alkohol hatása alatt állok (ami elég ritka) de akkor az nagyon brutális. Olyan mintha egy teljesen más ember lennék. Akkor most melyik vagyok? Ja.. és nem hiszem, hogy skizofrén lennék.

Legjobb válasz: A skizofrének nem tudnak róla hogy több énjük lenne, úgyhogy nem, nem vagy az tényleg. De egyébként minden embernek több oldala van. Rossz és jó, olyan nincs hogy csak az egyik, legfeljebb az hogy az egyik erõsebb mint a másik :D Mindkettõ te vagy nyilvánvalóan. Lehet hogy pl. a környezeted túlságosan elvárja hogy jól teljesíts, ilyen-olyan legyél, ezért van az hogy egy másik oldalad legszívesebben nem törõdne semmivel. De ez csak egy példa.

A skizofrének nem tudnak róla hogy több énjük lenne, úgyhogy nem, nem vagy az tényleg. De egyébként minden embernek több oldala van. Rossz és jó, olyan nincs hogy csak az egyik, legfeljebb az hogy az egyik erõsebb mint a másik :D Mindkettõ te vagy nyilvánvalóan. Lehet hogy pl. a környezeted túlságosan elvárja hogy jól teljesíts, ilyen-olyan legyél, ezért van az hogy egy másik oldalad legszívesebben nem törõdne semmivel. De ez csak egy példa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!