Találatok a következő kifejezésre: Miért van érzem úgy (258 db)

Az miért van, hogy ugy érzem, hogy valaki figyel? Sokszor éjjel felébredek, s mintha valaki nézne (zavar a nézése, s ezért ébredek fel).

Sokszor ugyanabban az id?pontban. Van olyan, hogy érzem, hogy hol áll. Álltalában az ágyam végénél,s kicsit jobbra (kb a jobb bokám melett pontosabban.

Legjobb válasz: Ember, most nem merek elaludni. :D Szerintem szerezz be valami kis fogyasztású éjszakai lámpát, ami gyér fénnyel világít. Egy ezresért szerintem kapni ilyesmit.

Ember, most nem merek elaludni. :D Szerintem szerezz be valami kis fogyasztású éjszakai lámpát, ami gyér fénnyel világít. Egy ezresért szerintem kapni ilyesmit.
Tedd odébb a tükröt.
rendezd a vitát mert...szörnyü dolog fog történni...égszakadás, földindulás...özönleni fognak a démonok..2kezét lucifer kitárja...és megszolal a halál gitárja...inferno katonái pusztitani fogják a népeket...és örök szenvedés vár minden élõre ezen a világon...és ezt miért?mert feckoztál egy hozzádtartozoval...:D bocs de ezt nem hagyhattam ki...am probáldtad már h felkesz és jol megvered?ha szellem akkor szorad le soval...ez nekik olyan mint a sav :D
am most jutott eszembe h lefekvés elõtt vigyél magaddal lisztet , és ha úgy érzed h ott van, dobj belõle oda, és meglátod ha van ott szellem.. de vigyázz mert ilyesztõ :D
igy ebbol a leirasbol ugy tunik mintha vki hozzad tartozo meghalt, es mondani akarna vmit.. marmint egy szellem.. van esetleg ilyen ismerosod? illetve volt?
A kérdező hozzászólása: Van. S ha bvelegondolok, tudom, hogy ki
és azzal az illetõvel volt vmi elintézetlen ügyetek? mondjuk h összevesztetek vmin, és aztán õ meghalt.. mert akk lehet el akarja intézni azt a dolgot.. és akk már nyugodt lehet.. volt vele lezáratlan ügyed?
Ha tényleg nincs ott élõ ember, egy ismerõs aki meg akar viccelni akkor paranoiás vagy, képzelõdsz, szorongsz... Menj el pszichológushoz.Szellemek nincsenek egyébként......

Miért van ez? Úgy érzem néha, hogy megfulladok.

6 éve dohányzom. Mostanában azt vettem észre, hogy dohányzás után nagyon kell köhögnöm, innom. Csillapíthatatlan szinte, folyton köszörülnöm kell a torkom és néha ilyenkor mintha valami kis buborék jönne fel a torkomon vagy nem is tudom, de olyankor egy pillanatra úgy érzem megfulladok. A 6 év során egyszer sem tapasztaltam ilyet. Emiatt is már egyre kevesebbet dohányzok, de nem javult a helyzet. Csökkentem tovább, legjobb lenne teljesen leszokni... Azt gondolom, hogy a dohányzás következménye ez az egész, de arra lennék kíváncsi, hogy utalhatnak e ezek a tünetek valamilyen betegségre.

Legjobb válasz: nbem tudom,de akármi is legyen a háttérben érdemes kivizsgáltatni és még valami sztem igyál meg 1 honap alatt egy üveggel ebböl www.ayuraherbal.hu irj privátot ha érdekel ,rajtam keresztül tudsz rendelni ez egy 9 db-os gyogynövény ami mindent meggyogyit a szervezetben és rákényszeriti a szervezetet az öngyogyulásra,még a rákot meg daganatot is gyogyitja erösen.

nbem tudom, de akármi is legyen a háttérben érdemes kivizsgáltatni és még valami sztem igyál meg 1 honap alatt egy üveggel ebböl http://www.ayuraherbal.hu irj privátot ha érdekel , rajtam keresztül tudsz rendelni ez egy 9 db-os gyogynövény ami mindent meggyogyit a szervezetben és rákényszeriti a szervezetet az öngyogyulásra, még a rákot meg daganatot is gyogyitja erösen.
A dohányosoknak fokozott c-vitamin mennyiséget kell szedni! Ez segíthet valamit. Egyszer s mindenkorra tedd le a cigit! Gondolj arra, hogy bármikor rágyújthatsz ha akarsz, nem vonod meg magadtól, mégis így tegyél. Nekem így sikerült. Mondtam, hogy mától nem kell. És még a következõ évben elszívtam egy-egy szálat ugyan, mert nem eltiltottam magam, de kigyógyultam belõle véglegesen. És furcsa, azóta ha más dohányzik, a szagát sem bírom. Csak egy tipp: nem asztmatikus tüneteid vannak. Biztos nem vagy asztmás, de mégis.... És kéne egy mellkasröntgen is, aztán teljes életmódváltás, friss levegõ, kirándulás. Diagnózist csak orvos tud adni. A gyógyulást, ha kell (nem kell mindig a legrosszabbra gondolni) majd magad megválasztod.
Úgy akartam írni, hogy: "nem asztmatikus tüneteid vannak?"

Miért van, hogy úgy érzem, hiányoznak egyes érzelmeim?

Szeretni tudok nagyon is

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy menne, csak azt gondolod.

Nem hinném, hogy menne, csak azt gondolod.
Ez elég félelmetes. Szerintem az a baj, hogy a filmek, reklámok, meg effélék kicsi kortól tompítják a gyerekek érzékeit. Próbálj meg mindent igazán elképzelni képszerûen magadnak. Képzeld el, hogy te volnál az, akit ölnek, és fájna, meg siratnának a szüleid, szóval így menj bele képzeletben a dolgokba. Talán kialakul valami.
én is gondolkodás nélkül leszúrnám azt, aki rám támad az utcán. mindig nálam van a bökõ. de ettõl még nem vagyok pszichopata. szerintem te sem. :)
Szerintem ezt nem lehet így elméletben eldönteni.
Senki sem tudja magáról, hogy hogyan viselkedne ilyen helyzetben, amíg oda nem kerül és meg nem tapasztalja.
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek
írj emailt: [email protected]

Miert van ha alvas kozben neznek engem azonnal felebredek? tobbszor is ugy erzem hogy neznek almomban, de tudom hogy nincs ott senki. Altalaban megerzem ha neznek engem, ez mire utal?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.

Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.
Illetve lehet erre más magyarázat is, ha az ember hisz a szellemvilágban, vagy csak nézd meg a paranormal activity 2-t. :)

Mi a fontosabb egy kapcsolatban? Mennyire fontos nektek férfiaknak az, hogy gyorsan megkapjatok egy nőt? Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?

Legjobb válasz: "Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.

"Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.
Elsõ nagyon jó. Ha már megvan. Na de mi ez a kérdés istenem. Nekem mindig a lány mondta hogy mostmár vigyek gumit legközelebb. Sose én kezdeményeztem a szexet.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy egyszerû kérdés volt.. sosem viselkedtem még így, mint most. Biztos megszállt valami. :)
Mi a fontosabb??... a szex, a jó szeretkezés alapja a kapcsolatnak...na de nem kell azonnal ágyba bújni! Hagyd, hogy meghódítson! Magamból kiindulva, amelyik lányt hamar megkaptam, nem is kellett másra! Kell egy kis rózsaszín köd, ha komoly kapcsolatot akarsz! Személy szerint értélkelem, ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:)
18:10 Én sem írhattam volna jobban :D
"ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:) " mintha én írtam volna:)
nekem minden csajomra várni kellett egy hónapot az effektív dugásig. na persze, addig cumiztak rendesen, mint a kisangyalok, úgyhogy nem bántam. :D
A kérdező hozzászólása: Ha semmi nem lett volna, akkor el is hagyod?? Ennyire nem vagytok képesek várni? :)

Miért van az, ha napközben még jól is érzem magam, esténként rámtör egy depressziós hangulat, amikor semmi nem tetszik, semmihez nincs kedvem? Néha már úgy érzem, kész káosz az életem. Olykor már élni sincs kedvem.

Legjobb válasz: A gyerekeim elromlottak -valószínû miattam :( Ha érzik hogy szomorú vagyok bújnak, puszilgatnak. A régi énemet akarom!!! Félek hogy ebbe bele is lehet halni-aki ismer félt de én tudom mi a bajom. van egy gombóc a torkomba most is-miért velem történt ez meg? Hanyagolom a házat pedig rendmániás volam mintha nem érdekelne semmi :( -pszihomokus se segíthet...

A gyerekeim elromlottak -valószínû miattam :( Ha érzik hogy szomorú vagyok bújnak, puszilgatnak. A régi énemet akarom!!! Félek hogy ebbe bele is lehet halni-aki ismer félt de én tudom mi a bajom. van egy gombóc a torkomba most is-miért velem történt ez meg? Hanyagolom a házat pedig rendmániás volam mintha nem érdekelne semmi :( -pszihomokus se segíthet...
Velem is hasonlóan van.Mikor közeledik a lefekvés ideje, én inkább valamiféle szomorúságot, félelmet érzek sokszor. Persze, mikor lefekszem, jár az agyam mindenféle rémképen.Szörnyû.Gondolom, azért van, mert ilyenkor már nincs annyi dolog, ami leköthetne, de lehet a fáradtság miatt is. esetleg.
Nekem sincs lelkitársam, van férjem aki hanyagol és másért vagyok odáig aki meg kerül... Itthon csak elnyomnak, megaláznak, eltipornak minden pillanatomról el kell számolni ki hívott, mit mondott... Nem tudok hova lépni évek óta, mert zsarol a közös gyerekkel. Zsarol hogy lejárat az egész város elõtt hogy megutáltat a családdal barátokkal kirúgat a munakahelyemrõl...-utánna pitizik hogy bocsássak meg-meg is tettem sokszor, de már nem megy mióta tudom milyen mást szeretni...! Nem tudok vele már lefeküdni undorodom tõle. Erõsödöm így is, de néha mégis gyenge vagyok. Már annyira kemény a szívem hogy nem tudok miatta sírni csak a gyerek miatt meg a másik miatt hogy õket ne bántsa! Kész káosz az életem mi csak tárgyak vagyunk akihez ragaszkodik, nem akar minket elveszíteni DE NEM SZERET... 1 hét ovi és suliig de nem veszi meg a füzeteket, benti és tornaciõket-semmit, mert ezeket leszarja...

Miért érzem úgy, hogy minden úgy van, ahogy a (2.5 éves) gyermekem akarja?

Már most a fejemre n?tt.Nem tudok neki parancsolni,nem mindig akar szótfogadni,csak ha látja,hogy kezdek begurulni.Szeretnék vele jóban lenni.

Legjobb válasz: azért érzed úgy mert igaz.Ez nekem is ismerõs.Az én lányom is állandóan manipulál engem:)

azért érzed úgy mert igaz.Ez nekem is ismerõs.Az én lányom is állandóan manipulál engem:)
Nincs kutyád. Vegyél egyet.
A kérdező hozzászólása: Bírom mikor valaki normális kérdést tesz fel és az ilyen tökéletesen kulturált emberek írnak valami b*szott nagy s*ggfejséget :) mikor esik le nektek végre, hogy ezzel csak magatokat minõsítitek?? :)
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de 100%ban ebben a cipõben járok én is, ha vigasztal...
A kérdező hozzászólása: És am. van kutyám egy jól kifejlett Amerikai Stafford :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Semmi gondd... azt hittem, hogy csak én vagyok így megzakkanva :S de látom nem :S huhh csak megoldódik valahogy a problémánk :S :)
Szia!Nálam is ez volt, szakítottam-amit nem bántam meg, mert valami hiányzott már a kapcsolatból, a szikra! Aztán kiderült, hogy hiába tepernék másik ember után... Szóval most egy újat kell találnom :-) Valami neked is hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból, amit ha gondolsz megpróbálsz megtalálni benne és jobbá tenni a kapcsolatot...Vagy kilépsz belõle és bepróbálkozol a másik lánynál...De ki tudja abból mi lesz!23n.
Hokizz többet!!!!!!
Nekem apám azt tanácsolta, hogy maradjak a barátnõmmel.Ha túl szoros köztetek a kapcsolat, sokat vagytok együtt stb stb. mindig lesz másik lány aki abban a pillanatban érdekesebbnek/szebbnek tünik mint a barátnõd....aztán lecseréled rá, és rájössz, hogy benne meg mást nem szeretsz...és kezded elõrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé elgondolkodtatott :) jah és bunkókám oksi meg lesz a hokizás de a szád szélére verem ha nem gond :)
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)

Az miért van, hogy egyszer úgy érzem kell nekem egy lány, ilyenkor önbizalom semmi, lehangolt vagyok, magambafordulok, aztán meg leszarom az egészet és sokkal jobban érzem magam, elhiszem magamrol, hogy jó vagyok meg minden?

Megjegyzem, hogy nem volt még barátnõm, nem is smároltam meg semmi. Nos? 18/F

Legjobb válasz: Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L

Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L
Szintén így. Nemigazán tudnám megmagyarázni mért. 19/l
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, Igen hasonló helyzetben vagyok, mint te. Szerencse, most szebb napjaimat élem, de a napi kontakt azzal a lánnyal, fel-fel hozza azt amit érzek. :)
Én is szoktam így lenni, akkor jönnek az új célok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!