Találatok a következő kifejezésre: Miért van érzésem, mint ha meg (6 db)

Miért van olyan érzésem, mint ha meg akarna jönni, de már 3 napja elmúlt?

Legjobb válasz: rendesen véreztél? Vagy csak barnáztál?

rendesen véreztél? Vagy csak barnáztál?
A kérdező hozzászólása: 2 napig "rendesen" véreztem, utána csak barnáztam.
Akkor lehet, hogy pocaklakód van. Csinálj egy tesztet!
igen szerintem is teszt, már szerintem az érzékenyebbek kimutatják. drukkolok:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást. :)
A kérdező hozzászólása: HA nem tudnám, hogy túl vagyok a menszin, azt hinném, h bármelyik pillanatban megjön. Olyan furi.
A kérdező hozzászólása: Sõt baloldalt szúr a hasam.
semmi baj, nekem is ilyen volt aztán elmúlik...tágul a méhed...
Szia!Feleslegesen ne stresszeld magad!Biztos minden rendben van.Pihenj és igyál sokat. A tüneteid normálisak! Boldog babavárást!!
Ezek az érzések a terhesség kezdetének velejárói. Még néhány hétig érezhetsz majd ilyet, ne ijedj meg tõle. A méh növekedése okozza. És nyugi, késõbb sem lesz feltétlenül tünetmentes a terhességed, lehetnek kellemetlen érzéseid. Amire figyelni kell, hogy vérzés ne legyen egy csepp se, illetve ha nagyon erõsen görcsölsz, akkor mindkét esetben azonnal doki. Ha nagyon szorongsz a baba hogyléte miatt, az is természetes velejárója lehet a terhességnek, esetleg menj el egy UH-ra, ha már nem bírod tovább, és ott a képernyõn látva a picit és hallva a szívhangját, meg fogsz nyugodni! :)
Szia! Elõször is gratulálok a kisbabátokhoz! Én 6h3nos vagyok, nekem is folyton van ez az érzésem. Nekünk is elsõ baba. Sokat aggódtam, de ma voltunk orvosnál, megnéztük, láttuk a kis szivecskéje milyen szaporán verdes. Ez tényleg megnyugtatott! Javaslom neked is január elején az uh-t. Boldog Új Évet!
most ide jöttél dicsekedni, hogy élvezed ha hozzádnyúlnak?én is rohadtul élvezem, de nem írom ki...
nem
Nem gáz, normális, ha többször csinálja hozzászoksz..

A korzodillal oblogetem a szám hogy múljon el az inygyulladásom, de a nyelvemen még most is olyan érzésem van mint ha megégettem volna pedig nem is 1 percig oblitem vele. Miért van ez?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, miért van így, csak annyit tudok mondani, hogy én ínygyulladásra a meridol-t használom, és nagyon bevált!!

Azt nem tudom, miért van így, csak annyit tudok mondani, hogy én ínygyulladásra a meridol-t használom, és nagyon bevált!!
Valószínûleg azért, mert nem használod rendszeresen. Rá van írva az üvegre is, hogy a kezdetekben égetõ érzés léphet fel a nyelven, de folyamatos használat során elmúlik.

Miért van az ha meglátom a volt barátom szórajozóhelyen vagy bárhol máris jó kedvem van egész nap és jó érzéssel tölt el. Még mindig szeretem ez annak a jele?

Legjobb válasz: Szerintem nem.Csak felidézõdnek benned a régi,közös,szép emlékek.Nekem is ismerõs amúgy.:D Pedig majdnem 10 hónapja kapcsolatban élek.

Szerintem nem.Csak felidézõdnek benned a régi, közös, szép emlékek.Nekem is ismerõs amúgy.:D Pedig majdnem 10 hónapja kapcsolatban élek.
Felejtsd el!
Próbálj túllépni rajta; amiket csinált az a pasi veled, megint megtenné egy szemrebbenés nélkül, szóval jól tetted!
Vissza ne menj hozzá.Én még fel is jelenteném az tuti.
Szerinted, ha ezek utan meg te könyörgöd vissza magad hozza, mennyire fog majd megbecsülni? Ha ilyet tesz, nem szeret! Ha te ezt elnezed, sosem fogja megerteni, hogy tetteinek vannak következmenyei. Mindkettötöknek artanal, ha visszamennel hozza! Örülj, hogy volt benned annyi tartas es erö, hogy elküldted! Keress egy pasit, aki megerdemel!
Találsz valakit aki igazán szeret és akit igazán szeretsz aztán már nevetni fogsz magadon, amiért azzal a majommal valaha is együtt tudtál lenni.
Ha nem többször de én vagy 20x vissza mentem az ex barátomhoz! Hülyeség volt mert sose lett jobb. Õ is megcsalt hazudozott de mindig lebukott! :) Én ott hagytam rá 6 hónapra nagyjából kihevertem összejöttem egy rendes fiúval és vele azóta is együtt vagyunk ( vele is vitázok de kis piti dolgokon! ). Tudom, hogy rossz hallani..de jobb, hogyha ott hagyod! :)
Ne tegyél semmit, :) légy boldog nélküle, az ilyen hulladék, nõket bántalmazó "lény", még szánalmat sem érdemel.
Ha egyszer megüt és megcsal, arról nem tehetsz. Ha másodszor is megteszi (márpedig meg fogja), azt megérdemled.
Tipikus hülye nõi ösztönlény vagy. Ha agyonvernek, megcsalnak, kihasználnak még te ragaszkodsz hozzá, de egy normálisabb srácot már egybõl kirúgtál volna. Meg is érdemled, ha ilyen hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: köszi!
felejtsd el. bármit tesz (hívogat, írogatja h szeret, ajándékokat küld stb) nehogy bedõlj neki. tudod, van egy mondás: ami egyszer elromlik, az máskor is elfog. üsd el az idõdet azzal, amit szeretsz csinálni, kezdj el sportolni, és hamar el is felejted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!